![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Evo ga tukaj.... a to si ti pajac?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:58:51
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Evo ga tukaj.... Bravo!!!! Evo tule še pa nisem bila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:59:03
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo,tole stvarco je dobil moj čist nov avto mamo ne moram verjet - super pa srečno vožnjo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Poopsika sem zasledila, da debatirate o eni oblekci.. kje najdem slikco??? evo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:00:32
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a to si ti pajac? kdo pa???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:01:05
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika evo olala....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a to si ti pajac? kdo pa??? ...čist druga mi deluješ ...luškana seveda ampak drgačna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika evo olala.... v živo je še bolj lepa ..tak dobr material je...mislm res je čudovita! Sem vam hotla pokaz prov link od njihove strani ampak je nikjer nima noben model oblečene. Ker oblečena ful lepo pride.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:03:55
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ...čist druga mi deluješ ...luškana seveda ampak drgačna ti verjamem.. na Planiki so mi kar posteljo zbrskali kljub gneči. Sem se jim tok smilila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:04:29
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Evo da vam pokažem kako je lepo na Veliki planini.... sanjsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:04:47
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika evo olala.... v živo je še bolj lepa ..tak dobr material je...mislm res je čudovita! Sem vam hotla pokaz prov link od njihove strani ampak je nikjer nima noben model oblečene. Ker oblečena ful lepo pride. kje si jo kupila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ...čist druga mi deluješ ...luškana seveda ampak drgačna ti verjamem.. na Planiki so mi kar posteljo zbrskali kljub gneči. Sem se jim tok smilila ... nisem mislila slabo drgačna ...no korkol faca da si prlezla na Triglav
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika evo olala.... v živo je še bolj lepa ..tak dobr material je...mislm res je čudovita! Sem vam hotla pokaz prov link od njihove strani ampak je nikjer nima noben model oblečene. Ker oblečena ful lepo pride. kje si jo kupila? Pennyblack ( od Max Mare bl. znamka ) - Emporium..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:07:09
|
|
|
|
Antigona
|
Dobro jutro! kako ste kaj, bo padla danes kaka kava? Pajac??? (virtualno mislim, vem da danes nimaš časa ) Uf, jutri imamo pa piknik, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Komaj že čakam da vas spet vidim. Se mi zdi da se že nekaj časa nismo nič vidle... Pa danes grem končno k frizerju. Se z mojo frizerko menve že več kot en mesec, pa nikakor ne morve uskladit termina. Sej ne boste verjele kdaj grem. Ob devetih zvečer, ko bodo najini čmrli že spali Bom pršla na piknik čist nova
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:10:56
|
|
|
|
Sisy
|
no ko smo ravno pri gorah... Tukajle je pa najin podvig na Kamniškem sedlu: To je bilo še pred Saro
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:11:07
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Pennyblack ( od Max Mare bl. znamka ) - Emporium.. ful mi je lepa.. sicer jo jaz nikoli ne bi mogla obleč ampak vseeno....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:12:25
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: janana a bo lahko dala katera ki ima shranjeno dala danes še enkrat gor opis poti ali zemljevid-za jutri. sej maš na mejlu....mislm da je Talika pošiljala... A si prodala pol slipija? Sem vse potencialne kupce usmerjala k tebi ja hvala.sem pozabla čist.pride ena iskat drug teden. je pa na tvoj račun še ena kolegica prodala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:13:06
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: janana a bo lahko dala katera ki ima shranjeno dala danes še enkrat gor opis poti ali zemljevid-za jutri. sej maš na mejlu....mislm da je Talika pošiljala... A si prodala pol slipija? Sem vse potencialne kupce usmerjala k tebi ja hvala.sem pozabla čist.pride ena iskat drug teden. je pa na tvoj račun še ena kolegica prodala. super
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:14:27
|
|
|
|
Petjana
|
antigona...katere pujse pepe že imate?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:15:14
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Dobro jutro! kako ste kaj, bo padla danes kaka kava? Pajac??? (virtualno mislim, vem da danes nimaš časa ) trenutno še imam.. okoli 12 pa res več ne že kuham... a bo dosti kolk vas je gor???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Pennyblack ( od Max Mare bl. znamka ) - Emporium.. ful mi je lepa.. sicer jo jaz nikoli ne bi mogla obleč ampak vseeno.... zakaj ne? Sej jst tud nisem za oblekce veš, nimam postave za to amapak ta je pa tako lepo narejena in tako lepo se prilagodi telesu, da ne moreš verjet. Ta oblekca bi pomoje vsaki pasala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Dobro jutro! kako ste kaj, bo padla danes kaka kava? Pajac??? (virtualno mislim, vem da danes nimaš časa ) Uf, jutri imamo pa piknik, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Komaj že čakam da vas spet vidim. Se mi zdi da se že nekaj časa nismo nič vidle... Pa danes grem končno k frizerju. Se z mojo frizerko menve že več kot en mesec, pa nikakor ne morve uskladit termina. Sej ne boste verjele kdaj grem. Ob devetih zvečer, ko bodo najini čmrli že spali Bom pršla na piknik čist nova jst pa s takim narastkom, da ga s helikopterja vidiš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:16:20
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy no ko smo ravno pri gorah... Tukajle je pa najin podvig na Kamniškem sedlu: To je bilo še pred Saro si pa bila bjonda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:17:48
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Sisy no ko smo ravno pri gorah... Tukajle je pa najin podvig na Kamniškem sedlu: To je bilo še pred Saro si pa bila bjonda ja pa ne se smejat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:18:37
|
|
|
|
kawasakica
|
komaj sem skozi prišla, tak ste načvekale, pa še Luka tu pleza po meni. Antigona me je streznila, da je že jutri sobota, jaz pa še nimam ne žara, ne oglja, nič...še pečt sem mislila, pa eh ne da se mi, bom nekaj kupla. Poopsika fajn, da si že boljše Zalenka - pridna aja še eno slikico vam že par dni hočem prpopat. Našo plavo očko na Kamenjaku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.