vaney
|
čer. midva sva se primigala iz najine 10km ture. jaz sem utrujena kot , Anže je pa zdržal brez hrane od 15.30 do 20h , zdaj je dobil 150ml vode+5 meric mleka+2 merici riževe kašice, vse zmazal in zdaj si v posteljici očke mane, posluša uspavanko in gleda vrtiljak . Malo ga moram nazaj držat pri hrani, ker mi je včeraj P rekla, da preveč hitro pridobiva na teži in da naj se trudim, da bi jedel 5x na dan po pribl. 150 ml, ponoči pa samo čaj. Rekla je tudi, da lahko dodajam riževo kašico v mleko (zvečer). Sem pa ugotovila, da ima desno stran glavice bolj zaležano, čeprav sem skoz menjavala stran spanja. Tako mi je P priporočila, da ga dajem spat na hrbet in mi povečala dozo AD3 kapljic na 10 dnevno in rekla, da jih moramo redno dajat. Hvlabogu, da nima krčev po njih. Danes smo imeli UZ kolkov, samoplačniško, kaj pa drugega, ker nikjer ne pridemo na vrsto in sem prav jezna, ker sem morala plačat 35€ za nekaj, kar nam bi nam zdravstvo financiralo Ampak, kaj pa čem Uganite, kaj jaz zdajle jem Riževo kašico Nisem vedela, kaj bi za večerjo, pa sem šla malo kašico probat in vam povem, da je prav dobra Aja, v Šparu imajo akcijo - če vzamete katerikoli Jumbo paket plenic Pampers (vel. 4 je 16.99€) in dvojne Pampers sensitive (5,5€) ali 4x Pampers fresh (7,99€), dobite dekico Pampers zastonj. Jaz sem danes to kupila in je dekica prav lušna. Precej velika, za v voziček pa prav fajn. A je drugače ta cena za te plenice normalna ali je to malo/veliko? Drugače mi porabljamo še zadnje zaloge št. 3, kupljene pa imamo že št. 4, ker so te že tesne. Aj, pa v Millerju je Milumil znižan iz 9.45€ na 6.45€, če katera rabi Mene pa zanima, če ste ve že kaj probale potunkat vaše ? Jaz še nisem. Pravi pa kolegica, ki ima 5m starega , da mu je večkrat po glavici polila toplo vodo me kopanjem, med vikendom so bili v toplicah in ga je potunkala, pa se ni nič jezil... Alfabeta, tudi jaz se opazila, da si hotela goljufat nana ali sani, ali bi hotela katera še meni poslat recepte? Hvala lunca, mi pošlješ geslo za album? Še jaz bi si rada ogledala tvoje poročne slike Sem še kaj pozabila? Sigurno, ampak se bom že spomnila. Zdaj grem pa počasi pod tuš in spat, jutri moram spet staro mamo vozit v Novo mesto ob 7h zjutraj in si moram odpočit. Lepo spite in nočka