|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počutje čakajočih
15.2.2005 8:54:26   
TANTRA
Jutro,
Valentinovo je mimo, :darilo::rozica:in:sloncek:, kakšno je kaj počutje čakajočih?
Kdaj boste delale test?
Moje :hudicek:22 ne pričakujem....
Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:18:01   
TANTRA
Še nekaj- dnevi okrog mlaja so bili zelo ugodni za plodnost!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:21:45   
Nyah*
Huh to cakanje in cakanje in cakanje :(:((:zmeden:

Jaz bi bla tko vesela, ce bi bla to Valentinovo ze srecka :nosecka: ampak nic, kaj se more :((

Cakamo pa cakamo, upamo da :hudicek: ne bo, ane!

A ti je pa ne pricakujes? Upas ali cutis, da bos srecka :nosecka: kaj? Fajn bi blo a ne, zate in pa potem se za vse nas!

Drzim pesti da je blo :sloncek::sloncek::sloncek:uspesno, hihihihi!

LP

cakajoca Nyah:metulj:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:32:29   
TANTRA
Saj veš kakšen je občutek, ko ti zdravnik pove kdaj imaš ovulacijo, ko BT to tudi pokaže, ko pridno :sloncek::sloncek::sloncek: ?
Moj dragi je čist out, po moje misli, da sva bila uspešna in da sem :nosecka:. Ful me razvaja! Zanj bo to prvi otrok!:duda:
Tipam si prsi, se opazujem, če sem kaj drugačna, razmišljam kdaj naj delam test... Po moje smo vse na istem s tem čakanjem....:zmeden::zmeden::zmeden:
Kdaj pa boš ti delala test???

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:50:29   
petja
No, jaz je ne smem dobiti ta teden. Imam jo namreč na 28 do 32 dni, tako da je v četrtek 28. dan, potem bomo pa čakali do ponedeljka.

Držite :miska::miska::miska:, da :hudicek: ne bo prišla in da sem :nosecka:.

Lp, petja

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:50:36   
biba77
Ojla, jaz sem ga delalazjutraj, pa se vedno nic... :zmeden::zmeden::zmeden:
Ga bom ponovila v soboto ali nedeljo.
Drzim pesti :miska::miska::miska: za vaju...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:53:03   
TANTRA
Tudi jaz sem imela en test na zalogi in danes na 21 dan še nič:zmeden::zmeden::zmeden:.
Držim:miska::miska:, da bi bile vse :nosecka::nosecka:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:57:47   
Nyah*
Ves pri menije stvar malce drugacna, :zmeden2:.
Sploh ne vem, kdaj imam O ce jo sploh imam in tko...:((.
Kako pa to, da ti je zdravnik povedal, kdaj mas O? A mas Klomifen al kako?:zmeden:
Men ni nic vec jasno, malce ze obupavam, testa se ne bom delala, ker pri meni so :hudicek: tako neredne, da je groza, nikol ne vem, ko ze mislim, da bo kej novega in kao na sebi ze opazam spremembe, pride :hudicek::((!

Upam, da ima tvoj :love: prav in da ti bomo kmalu rekle :bravo::bravo:!
Za zdaj pa :bravo::rozica: za optimizem!

LP
Nyah

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   počutje čakajočih
15.2.2005 9:59:43   
Nyah*
Astra, kako nic, seveda bo ;):bravo: punca, bos videla!9nebesa
Jest upam, da je Valentin kej srece prinesel :)-!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   počutje čakajočih
15.2.2005 10:02:54   
biba77
Hja, jaz videvam same crtice, se sanjam jih, samo na testu jih ni... Men se pa taaak zdi, da bi lahko bla... :zmeden::zmeden::zmeden: ... pa cakamo, da minejo ti dnevi do vikenda...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   počutje čakajočih
15.2.2005 10:06:30   
TANTRA
Jaz sem šla k ginekologinji, ker 63 dan še vedno nisem dobila M:hudicek:. Testi negativni, počutje super... Dala me je na ultrazvok in ugotovila, da je en folikl povečan (14 mmm) in da bo čez pet dni ovulacija.
Pregledala je jajčnike in rekla, da je še dovolj zaloge (namreč stara sem 39 let)....
Midva sva to izkoristila sedaj pa sem brala članek, da se hormon pokaže šele 14 dni po ovulaciji, torej se testa pred 22.2. ne splača delat...
Hvala za:bravo::rozica:...tudi tebi želim veliko uspeha in čim prej :nosecka:. Še tebi:rozica::rozica::rozica: in naj ti za lepo počutje sije:)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   počutje čakajočih
15.2.2005 10:07:35   
TANTRA
Naj ti sije :) in se ti sanje o :roza::roza::roza: uresničijo...Saj bo!!:miska::miska::miska::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   počutje čakajočih
15.2.2005 10:40:55   
Nyah*
Draga Tantra!:rozica:

Tudi tebi zelim, da bi ti le soncek sijal :)pa da bi blo kej kmalu 100% da si srecka :nosecka:!

Astra, tudi jaz sanjam le se :roza: :modri: da se mi ze kar mesa!:(:(( Moj :love: je pa tak optimist, da me kar jeza, ker jaz nisem!

Boste videle;), cez nekaj mesecev bomo vse :bravo::bravo::bravo: pa vse :nosecka: da bomo komej tipkale od trebuhov hihihi!:)-:)-

Lep dan

Nyah:metulj:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   počutje čakajočih
15.2.2005 11:25:09   
TANTRA
O,Nyah, hvala za :rozica:, enako želim tudi tebi in da bi tudi ti kmalu zagledala :roza::modri::roza::modri:....
Bomo še nekaj časa :zmeden::zmeden::zmeden:, ....
Do takrat se pa lahko med sabo tolažimo;)ina sanjamo 9nebesa9nebesa

Danes se mi zdi lep dan...:):)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   počutje čakajočih
15.2.2005 11:34:44   
borovnička
no, jest sem tako nezaželjeno tečko rdečko včerej zaključla, tko da zdej gremo pa novo turo pa spet čakat pa čakat pa čakat :zmeden::zmeden:

mogoče bo pa tokrat oz. ta mesec kaj bolj uspešno. tako močno kot si zase želim, si želim tud za vse tiste, ki čakajo :miska::miska::miska::miska:

pravijo, da če pozitivno razmišljaš, da se ti pozitivne misli tud uresničijo. po drugi strani pa pravijo, da ne smeš samo na to mislit. hmmm torej? :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   počutje čakajočih
15.2.2005 11:40:29   
mujcek
Jaz sem ta mesec dala skozi prvo rundo klomifena in pričakovanja so veeeliikaa:love::love::love: no potem bo tako veeeeliiikooo tudi razočaranje:((:((:((

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   počutje čakajočih
15.2.2005 12:31:37   
TANTRA
Neee, še :((:((:((, jaz sem prvo :duda: dobila po 3 mesecu jemanja klomifena...
Sedaj pa nisem čisto nič...
Kako pa se kaj počutite splošno???? Tinka?:angel:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   počutje čakajočih
15.2.2005 12:39:11   
Andy13
No, NE čakam 20/2. Takrat bo 28. dan. Tokrat nimam nobenega občutka, sem si rekla, da ne bom kaj preveč mislila na to, ker sem prejšnji mesec mislila, da so tapravi znaki, pa mi je M zamujala 10 dni in na koncu je vseeno prišla na obisk.
Poskušam torej ne razmišljati kaj preveč. Si pa malo pikico zeloooo želim. :love:

Pustimo se torej presenetiti. :)-

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   počutje čakajočih
15.2.2005 12:48:17   
tinkamiška
Jst se še ne morem nič veselit, oziroma nisem v pričakovanju na:modri::roza:, ampak na M, ker bi naj piršla pd 16.2. do 22.2. in komaj čakam, da bo tu, da lahko začneva spet:sloncek::sloncek::sloncek:.

Je pa zdaj po operaciji malo drugače, ker nimam takih občutkov kot prej. Že ves čas me pika in cuka tam spodaj, mislim, da sem imela O nekje okrog 12.2., ker so mi zdej joške zrasle in me bolijo. Komaj čakam, da pride ta Franca in upam, da je k vam ne bo!:rozica:

Držim pesti za vse!:miska::miska::miska:

Tinka;)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   počutje čakajočih
15.2.2005 13:01:41   
TANTRA
Hvala Tinka :):rozica:
Tebi želim, da že danes potrka, da bosta čimprej:sloncek::sloncek::sloncek:...Me pa bomo čakale :zmeden::zmeden::zmeden: Naslednji teden bo zelo pestro....:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   počutje čakajočih
15.2.2005 13:58:45   
bambi
Pri meni pa je danes 31. dan, sploh ne razmišljam o :modri:, ker tako in tako vem da bo kaj kmalu priletela iza vogala, ta hinavka M in me pahnila v že 15. krog..... Tudi nagaja mi že z šraufanjem in bolečim križem..... NO, drug mesec pa sva tako in tako že naročena v ambulanti, da vidimo kaj bo z malimi spermiji, če so živahni ali jih bo potrebno malo našeškat, da se zmigajo.... ali pa bo treba mene malo prečistit.....

LP Bambi :angel:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   počutje čakajočih
15.2.2005 14:00:34   
biba77
Bambi, nic se ni doreceno8)8)8)!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   počutje čakajočih
15.2.2005 14:06:31   
bambi
Astrica, jaz vem koliko je ura, ko mi začnejo šraufi letat po trebuhu, vem da je M na poti :(:(:(

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   počutje čakajočih
15.2.2005 14:07:34   
biba77
:(:((:(

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   počutje čakajočih
15.2.2005 14:08:09   
Skye
bambi kaj pa BT si si jo kaj merila?....jaz sem prejšni mesec že dva dni prej vedela da ne bo nič, ker mi je BT padla iz 73 na 36,5:(

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.