počutje čakajočih (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 8:54:26)

Jutro,
Valentinovo je mimo, :darilo::rozica:in:sloncek:, kakšno je kaj počutje čakajočih?
Kdaj boste delale test?
Moje :hudicek:22 ne pričakujem....
Pozdravček

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:18:01)

Še nekaj- dnevi okrog mlaja so bili zelo ugodni za plodnost!!!

Nyah* -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:21:45)

Huh to cakanje in cakanje in cakanje :(:((:zmeden:

Jaz bi bla tko vesela, ce bi bla to Valentinovo ze srecka :nosecka: ampak nic, kaj se more :((

Cakamo pa cakamo, upamo da :hudicek: ne bo, ane!

A ti je pa ne pricakujes? Upas ali cutis, da bos srecka :nosecka: kaj? Fajn bi blo a ne, zate in pa potem se za vse nas!

Drzim pesti da je blo :sloncek::sloncek::sloncek:uspesno, hihihihi!

LP

cakajoca Nyah:metulj:

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:32:29)

Saj veš kakšen je občutek, ko ti zdravnik pove kdaj imaš ovulacijo, ko BT to tudi pokaže, ko pridno :sloncek::sloncek::sloncek: ?
Moj dragi je čist out, po moje misli, da sva bila uspešna in da sem :nosecka:. Ful me razvaja! Zanj bo to prvi otrok!:duda:
Tipam si prsi, se opazujem, če sem kaj drugačna, razmišljam kdaj naj delam test... Po moje smo vse na istem s tem čakanjem....:zmeden::zmeden::zmeden:
Kdaj pa boš ti delala test???

petja -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:50:29)

No, jaz je ne smem dobiti ta teden. Imam jo namreč na 28 do 32 dni, tako da je v četrtek 28. dan, potem bomo pa čakali do ponedeljka.

Držite :miska::miska::miska:, da :hudicek: ne bo prišla in da sem :nosecka:.

Lp, petja

biba77 -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:50:36)

Ojla, jaz sem ga delalazjutraj, pa se vedno nic... :zmeden::zmeden::zmeden:
Ga bom ponovila v soboto ali nedeljo.
Drzim pesti :miska::miska::miska: za vaju...

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:53:03)

Tudi jaz sem imela en test na zalogi in danes na 21 dan še nič:zmeden::zmeden::zmeden:.
Držim:miska::miska:, da bi bile vse :nosecka::nosecka:

Nyah* -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:57:47)

Ves pri menije stvar malce drugacna, :zmeden2:.
Sploh ne vem, kdaj imam O ce jo sploh imam in tko...:((.
Kako pa to, da ti je zdravnik povedal, kdaj mas O? A mas Klomifen al kako?:zmeden:
Men ni nic vec jasno, malce ze obupavam, testa se ne bom delala, ker pri meni so :hudicek: tako neredne, da je groza, nikol ne vem, ko ze mislim, da bo kej novega in kao na sebi ze opazam spremembe, pride :hudicek::((!

Upam, da ima tvoj :love: prav in da ti bomo kmalu rekle :bravo::bravo:!
Za zdaj pa :bravo::rozica: za optimizem!

LP
Nyah

Nyah* -> počutje čakajočih (15.2.2005 9:59:43)

Astra, kako nic, seveda bo ;):bravo: punca, bos videla!9nebesa
Jest upam, da je Valentin kej srece prinesel :)-!

biba77 -> počutje čakajočih (15.2.2005 10:02:54)

Hja, jaz videvam same crtice, se sanjam jih, samo na testu jih ni... Men se pa taaak zdi, da bi lahko bla... :zmeden::zmeden::zmeden: ... pa cakamo, da minejo ti dnevi do vikenda...

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 10:06:30)

Jaz sem šla k ginekologinji, ker 63 dan še vedno nisem dobila M:hudicek:. Testi negativni, počutje super... Dala me je na ultrazvok in ugotovila, da je en folikl povečan (14 mmm) in da bo čez pet dni ovulacija.
Pregledala je jajčnike in rekla, da je še dovolj zaloge (namreč stara sem 39 let)....
Midva sva to izkoristila sedaj pa sem brala članek, da se hormon pokaže šele 14 dni po ovulaciji, torej se testa pred 22.2. ne splača delat...
Hvala za:bravo::rozica:...tudi tebi želim veliko uspeha in čim prej :nosecka:. Še tebi:rozica::rozica::rozica: in naj ti za lepo počutje sije:)

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 10:07:35)

Naj ti sije :) in se ti sanje o :roza::roza::roza: uresničijo...Saj bo!!:miska::miska::miska::rozica:

Nyah* -> počutje čakajočih (15.2.2005 10:40:55)

Draga Tantra!:rozica:

Tudi tebi zelim, da bi ti le soncek sijal :)pa da bi blo kej kmalu 100% da si srecka :nosecka:!

Astra, tudi jaz sanjam le se :roza: :modri: da se mi ze kar mesa!:(:(( Moj :love: je pa tak optimist, da me kar jeza, ker jaz nisem!

Boste videle;), cez nekaj mesecev bomo vse :bravo::bravo::bravo: pa vse :nosecka: da bomo komej tipkale od trebuhov hihihi!:)-:)-

Lep dan

Nyah:metulj:

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 11:25:09)

O,Nyah, hvala za :rozica:, enako želim tudi tebi in da bi tudi ti kmalu zagledala :roza::modri::roza::modri:....
Bomo še nekaj časa :zmeden::zmeden::zmeden:, ....
Do takrat se pa lahko med sabo tolažimo;)ina sanjamo 9nebesa9nebesa

Danes se mi zdi lep dan...:):)

borovnička -> počutje čakajočih (15.2.2005 11:34:44)

no, jest sem tako nezaželjeno tečko rdečko včerej zaključla, tko da zdej gremo pa novo turo pa spet čakat pa čakat pa čakat :zmeden::zmeden:

mogoče bo pa tokrat oz. ta mesec kaj bolj uspešno. tako močno kot si zase želim, si želim tud za vse tiste, ki čakajo :miska::miska::miska::miska:

pravijo, da če pozitivno razmišljaš, da se ti pozitivne misli tud uresničijo. po drugi strani pa pravijo, da ne smeš samo na to mislit. hmmm torej? :zmeden::zmeden::zmeden:

mujcek -> počutje čakajočih (15.2.2005 11:40:29)

Jaz sem ta mesec dala skozi prvo rundo klomifena in pričakovanja so veeeliikaa:love::love::love: no potem bo tako veeeeliiikooo tudi razočaranje:((:((:((

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 12:31:37)

Neee, še :((:((:((, jaz sem prvo :duda: dobila po 3 mesecu jemanja klomifena...
Sedaj pa nisem čisto nič...
Kako pa se kaj počutite splošno???? Tinka?:angel:

Andy13 -> počutje čakajočih (15.2.2005 12:39:11)

No, NE čakam 20/2. Takrat bo 28. dan. Tokrat nimam nobenega občutka, sem si rekla, da ne bom kaj preveč mislila na to, ker sem prejšnji mesec mislila, da so tapravi znaki, pa mi je M zamujala 10 dni in na koncu je vseeno prišla na obisk.
Poskušam torej ne razmišljati kaj preveč. Si pa malo pikico zeloooo želim. :love:

Pustimo se torej presenetiti. :)-

tinkamiška -> počutje čakajočih (15.2.2005 12:48:17)

Jst se še ne morem nič veselit, oziroma nisem v pričakovanju na:modri::roza:, ampak na M, ker bi naj piršla pd 16.2. do 22.2. in komaj čakam, da bo tu, da lahko začneva spet:sloncek::sloncek::sloncek:.

Je pa zdaj po operaciji malo drugače, ker nimam takih občutkov kot prej. Že ves čas me pika in cuka tam spodaj, mislim, da sem imela O nekje okrog 12.2., ker so mi zdej joške zrasle in me bolijo. Komaj čakam, da pride ta Franca in upam, da je k vam ne bo!:rozica:

Držim pesti za vse!:miska::miska::miska:

Tinka;)

TANTRA -> počutje čakajočih (15.2.2005 13:01:41)

Hvala Tinka :):rozica:
Tebi želim, da že danes potrka, da bosta čimprej:sloncek::sloncek::sloncek:...Me pa bomo čakale :zmeden::zmeden::zmeden: Naslednji teden bo zelo pestro....:kuza::kuza::kuza:

bambi -> počutje čakajočih (15.2.2005 13:58:45)

Pri meni pa je danes 31. dan, sploh ne razmišljam o :modri:, ker tako in tako vem da bo kaj kmalu priletela iza vogala, ta hinavka M in me pahnila v že 15. krog..... Tudi nagaja mi že z šraufanjem in bolečim križem..... NO, drug mesec pa sva tako in tako že naročena v ambulanti, da vidimo kaj bo z malimi spermiji, če so živahni ali jih bo potrebno malo našeškat, da se zmigajo.... ali pa bo treba mene malo prečistit.....

LP Bambi :angel:

biba77 -> počutje čakajočih (15.2.2005 14:00:34)

Bambi, nic se ni doreceno8)8)8)!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

bambi -> počutje čakajočih (15.2.2005 14:06:31)

Astrica, jaz vem koliko je ura, ko mi začnejo šraufi letat po trebuhu, vem da je M na poti :(:(:(

biba77 -> počutje čakajočih (15.2.2005 14:07:34)

:(:((:(

Skye -> počutje čakajočih (15.2.2005 14:08:09)

bambi kaj pa BT si si jo kaj merila?....jaz sem prejšni mesec že dva dni prej vedela da ne bo nič, ker mi je BT padla iz 73 na 36,5:(

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>