|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
8.5.2008 13:38:22   
lex
Jaz sem ji v voziček dala samo tetra pleničko na pol preloženo. Tiste ovčke so meni malo predebele.

Evo mala spi, jaz pa namesto da bi na oknih visela tukaj klofam,... nič grem vsaj 1 spucatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
8.5.2008 13:39:12   
neboglasnica
ksenci, dobra plat teh korit je ta, da ni potrebno vsak dan zalivatuser posted image user posted image

populis, prideva medve enkrat, kar bodi pripravljena. Pa ne bo potrebno delat kroge s sesalcemuser posted image . Mogoče potem, ko se bova najedli, napokali...

Neposredna povezava do sporočila: 4302
8.5.2008 13:48:53   
ksenci
tudi moj malček se še premetava po trebuščku in brca na vse strani kot nor, tako da pojma nimam kako leži- bomo vidl na pregledu. jz mam še sedaj preglede na 4 tedne- naslednji je v 32.t pol pa bomo vidl. mislim pa da je normalno do 38 po 4 tedne če je vse ok.
kozmetike zauser posted image pa še nisem kupla.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:00:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
8.5.2008 14:11:20   
netki
kaj je zdej nosečke. ste moje vprašanje spregledale....user posted image user posted image user posted image

mal se hecam!

aja, dodala sem fotke 31. tedna (buši) v album, zgleda kot da mam najmanj tri user posted image  noter. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4305
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:17:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4306
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:18:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4307
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:19:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:23:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
8.5.2008 14:39:29   
lex
netki: jaz sem pleničke pampers 1 zavitek dobila od kolegice, tako da jih ne bom kupila (jumbo), potem pa upam da bo folk tolk pameten da bo to kupoval in ne cunjicuser posted image .
flaške in dudice bom verjetno kupila v Bipi v A + vso kozmetiko, ker hodim gor po mleko za Alino (se noče in noče navadit kravjegauser posted image ) in je kar ugodno. Kupila ji bom pa od MAM, da ne bom mešala z Alininimi, ko ma vse od NUK.

Evo okna v kuhinji je spucana, jutri v dnevni,... ker me križ boli pa se ne mislim pretrgat, ker bom še vse popoldne imela oba čmrlja.

flower: meni pa tole vozičkanje z lupinico ni nič kaj všeč, ker se mi zdi da če si vsak dan par ur zunaj na zraku in je otrok tam not, da mu ni udobno zaradi hrbtenice.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4310
8.5.2008 14:47:50   
netki
aha, pol to zgleda nekako tako, da malo spremljaš akcije in pol letiš po nakupih

kaj pa ti bodiji ki se zapnejo na strani? kje naj jih staknem?

ker tisti na trakce so res malo bolj štorasti

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 14:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
8.5.2008 15:37:36   
ksenci
mene pa zanima neki butastega! ima morda katera isto iskušnjo?
jz se redim v celo telo- maščoba se mi nabira vsepovsod, po nogah, rokah, pod brado in še po hrbtu čutim, kako me nervira špehec. pa večina nosečnic pravi, da se redi samo v trebuhuser posted image
ne me narobe zastopit, se ne obremenjujem z odvečnimi kg, sam tak me zanima. kr mi je tud mami rekla, da sm fajn mastnauser posted image a mislte, da je to vse maščoba al je morda voda? a se bo po porodu to spet mal ustalil, kr bi zgledala kr smešn brez bušija okrog rok in nog pa tako user posted image obdarjena 

Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 15:40:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
8.5.2008 15:43:36   
ksenci
no  v nedeljo mi je ena mamičina znanka- gospa srednjih let, ki sm jo prvič vidla rekla, da se mi sploh ne vidi da sm noseča!!!user posted image halooo!!! kmal bom v 8. mesecu ona pa mi reče da se mi ne vidi! je rekla- sm pač misla da tak normalno zgledaš, no vrjetn zarad maščobice po vsem telesu! sam vsak normaln je že od 4. meseca do zdaj opazu, da je touser posted image trebušček!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 16:19:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
8.5.2008 16:34:32   
Inigo
netki - jst mam 90% vse na preklop. k je najležje oblačit. no, je pa skoraj vse iz H&M. tam imajo dosti lepih stvari. mogoče bom kupila še samo kakšne kratke rokave...
glede kozmetike pa jst nism nič takega kupovala, razen trdo milo od Bubchen, mandljevo olje in hladilno mazilo pa sm kupla v lekarni. pa alkohol. drugo niti ne bom uporabljala. potem ko bo večji...

hruška debeluška - gospodinjska dela lahko čisto komot delaš. tut jst pa lex pa flower pa vse tko delamo user posted image smo pač pridne. treba samo pazit nase, da ne padeš, da če kaj zaboli, da pustiš vse skupaj in si spočiješ... pomoje je s tem, da tega naj nebi nosečke počele, povezano s pretiravanjem. kr tko kot smo pred nosečnostjo delale, ni najbolj možno... hehe!
glede donata, pa spij kolko ti paše. več kot liter pa ga jst neb... jst ga že pol litra ne smem, če ne mam drisko. tko, da meni pr zgagi pomagajo Rennie tablete. žal ne gre drugače. itak pa ne škodijo plodu, tko da ni panike. tk da če te bo fejst mučlo, si idi ponje. meni jih je G priporočala, ko sm ji rekla, da mam po donatu drisko. tisti natrij ki je v donatu je pa samo natri. brez klora. ker sol je spojina NaCl - natrijev klorid. ma kaj ti solim pamet, sj veš! tk, da nič bat okoli soli v donatu.

Neposredna povezava do sporočila: 4317
8.5.2008 16:45:47   
ksenci
zimska kolk jz vem ti pripadata 2 brezplačna UZ-ja nekatere g. pa še nardijo kakšnga zastonj, če maš srečo. upam, da jo bom jz mela, kr sem že imela 2 brezplačna. kolk pa se pol plača UZ pa ne vem! a kira ve?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
8.5.2008 17:16:25   
sasi13
ksenci kateri ginekologinji pa hodiš? jz sm mela do zdej že zihr ene 5 UZ, je pa res da je pri meni drugače kot pri vas. jz sm tud mela pregled v 30 tednu zdej ga mam pa šele v 34 kok bo pa pol naprej pa nevem.
glede oblačil nism kej velik komplicirala ker sma dobila velik rabljenih in bom vidla kaj mi bo lažje oblačit. mam pa bodije s kratkim in z dolgim rokavom.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
8.5.2008 17:19:31   
ksenci
jz hodim v ZD Celje k Peterneljevi

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
8.5.2008 17:21:30   
sasi13
jz pa hodim k dr. benčič.
sej mislim da je prej ena napisala kulk stane UZ

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 17:37:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 17:37:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
8.5.2008 17:55:40   
frutka_
Hojla!
Iz pregleda sem. Pupika je BP, zrastla jeuser posted image user posted image user posted image , vsega ima dovolj, dol je obrnjena,...Na UZ-ju je spančkala in se je tako lepo videlo obrazek...mala usteca, nosek, očke, debele ličke, malo bižiko,...Bila sem pohvaljena kako lepo pridobivam težo, zredila sem se vsega 6kil. V glavnem vse je OK.
Lindy, naša je tudi ocenjena na cca 1400g, pa še TP imava na isti datum, če se ne motim.

Dobila sem papirje za CSD pa mi je ginekolog vpisal "nepopravljen" TP. Namesto 19.7. mi je napisal 12.7.. Kaj naj zdaj? Lahko sama popravim in na CSD-ju pokažem materinsko?
Naslednji pregled s CTG-jem imam komaj junija, oziroma po potrebi prej. Papirje bi rada uredila prej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
8.5.2008 18:28:09   
neboglasnica
Pupe, rabim en nasvet: moja starejša deklica, kmalu bo 9 let zelo rada vidi, da imamo obiske pri nas in takrat seveda deli vsepovprek slaščice, hrano, sendviče, pijačo... Skoraj vsak dan smo ob najmanj liter soka, sladkarije kar kopnijo... Danes sva ji pa rekla, da naj neha deliti hrano, da nimamo še za vse sosede..pa je začela jokati. Saj sva ji rekla, da je prijazna, ker deli z drugimi in ... ampak da je šlo vse to malce predaleč. Kaj naj????

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?