glugluglu
|
joj ti padci, no vidim, da nisem edina, ma v tej nosečnosti sem že 2x padla, no kot sem rekla nazadnje na stopnicah sem se dobro ujela. Flower, sej poskušam počivati, pa kaj ko je toliko za spucati, danes sem pucala omarice, ki so jih včeraj pop. prinesli v dnevno sobo, potem pa se je prah nabral spet vsepovsod, ker so zgoraj pometali (pa kljub temu, da sem rekla, da je treba samo večje stvari na smetišnico po grobem dati, ker si potem parketar itak sam spuca tisti prah od malarije). Groza. Mi pa moramo notri v petek iti, sedaj so sosedje, kjer gostujemo podaljšali dopust za en dan, tako, da imam en dan več časa, vsaj nekaj kar je fajn. Sicer imamo tudi malo sreče, danes nama je eno omarico (skupaj z vratci) in pult v kuhinji, ki sva jo prenesla iz stanovanja, zožal mizar za 4 cm, ker je bila preširoka in to je napravil v enem dnevu od telef. klica. Prav zanimivo, eni mojstri so fajn in takoj pridejo, tisti za večja dela pa znajo nategovati sto na uro. Tims, kje pa gledata za stanovanja? Samo Lj? In kako velika?. Mi smo pa imeli prostorno, kar svetlo, velik balkon (skoraj loža), prenovljena kopalnica, parket, vrata, pa sva ga komaj prodala, ker je imel pa za marsikatere še hujšo pomankljivost: 5. nadstropje brez dvigala. Ja pa se baje pozna, baje sem se jaz sedaj v nosečnosti samo v trebuh zredila zaenkrat, tako pravijo. (čeprav meni kile kažejo drugače, pa jaz vem, da mi moje hlače že zdavnaj ne grejo gor čez stegna, kaj šele čez rit ). Pa po teh stopnicah sopiham kot slon, komaj prilezem gor.
|