Na hitro sem zasledila le še, da je špelin@ odlično opravila v Ljubljani
. Ne veš kako zelo ti privoščim te dobre novice. Veš, jaz bi kljub temu, da dr. Kobal ne sprejema novih pacientov enkrat odkrito govorila z njim in mu povedala zakaj bi bila rada pri njem. Prepričana sem, da kakšnega ekstra pacienta še sprejme in to si definitivno ti
.
Glede seznama: jaz imam še nekaj dodatnih stvariiz maminega seznama in sicer:
- fotoaparat z dodatnimi baterijami,
- GSM + polnilec
- denarnico z drobižem
- blokec + kuli
- vrečka za umazano perilo
- ročna ura (jaz imam pripravljeno eno tako, da mi ne bi bilo žal niti če mi jo kdo ukrade, se pa lepo vidijo minute)
- zdravila, ki jih vsakodnevno jemljem
- intimni robčki
- imam le en paket vložkov s sabo, ker mi jih bo potem moj prinesel, če jih bo premalo
- en modrček za dojenje
- toaletne potrebščine kot npr. zobna pasta, kerma, milo sem kupila v mini pakungah v DM-u, da mi ne zasedejo preveč prostora, ker imam vse zbasano v neseserju (razen plastičnih natikačev, ki so v dodatni vrečki)
Taula in Ella, dobrodošli doma. Čakamo poročilo porodne zgodbe in informacije o tem kako se imate doma. Upam, da je Ella pridna kot zadne čase berem za vse letnike 2008.
Estrella* in špelin@ tole je prepovedano branje za vaju! Punce, mislim, da bi bilo prav, da se enkrat kasneje oddolžimo špelin@ za njeno prizadevanje okoli seznama, odpustnic in obveščanja, pa tudi Estrelli. Predlagam, da ju na naslednjem srečanju malo počastimo. Ste za?
Želim vam lep sončen dan poln lepih novic.