kasso
|
TamaraJ, kako sem? Ma ne vem, se mi vedno bolj zdi, da ne bom tako hitro na vrsti! Bega me, kako bo tamala sprejela dojenčka in predvidevam, da bo kar problem, ker me še zdaj ne pusti nič pri miru npr. če se uležem... ni šans, takoj je zraven... včeraj zvečer, ko res nisem mogla več in me je zelo bolelo spodaj, sem ušla v spalnico, da se malo uležem, a me je že čez 10 minut klicala in iskala... Skušam ji dopovedati, ampak mislim, da je še pramajhna, da bi razumela... no bomo videli..... Me je pa danes, ko sem bila pri pediatru z obema, ker sta prehlajena in brez glasu, pediatrinja pomirila, da je zaenkrat ok in če imata za zbolet, da bosta itak naslednji teden... v bistvu je rekla na tak način, da bo drugi teden na vrsti angina, ker to pride takrat, ko je najmanj potrebno. Nam itak ne more uiti, saj je tudi sin zbolel za angino ravno tiste dni, ko sem bila še v porodnišnici s tamalo. Sem pa spet trpela v čakalnici na tistih stolih, HB je bila z menoj tašča, da je lovila tamalo na tistem nerodnem toboganu. Sem pa še vedno sama, ker so vsi v PO, štihajo vrt in tamaladva pomagata. Jaz pa počivam, malo sem bila na sprehodu in vsake toliko grem malo polikat cunje, da se jih rešim.
|