|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
7.5.2008 13:33:05   
pf
Maybebaby potolaži se kolikor se bo dalo, za naprej pa ti želim vse dobro v življenju in predvsem veliko sreče v naslednji user posted image .

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
7.5.2008 13:37:47   
Tejchy
Midva z user posted image  sva se pa zdj napapcala... zdj sem pa toooooooooolk user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... najrajš bi šla na en travnik, na dekco, mal oddremat user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.5.2008 13:40:58   
KAHLO
Tejchy....jaz sem nama tud prvošla en velik sendvič, z jogurom in jabolčkom, zdaj bi se pa z veseljem tebi pridružile na dekci na travniku, v veliki travi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.5.2008 13:52:34   
Tejchy
Super Kahlo, kje se dobiva? user posted image  user posted image  user posted image  

Ma js komaj čakam, da se začne poletje in da bo sonček od jutra do večera, pa fajn toplo.. user posted image  čeprav vem, da bom zarad hormonov verjetno švicala ko nora, ampak ok user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.5.2008 13:52:51   
ključek
Tejchy....jaz sem nama tud prvošla en velik sendvič, z jogurom in jabolčkom, zdaj bi se pa z veseljem tebi pridružile na dekci na travniku, v veliki travi

a povabite še mene???? user posted image
meni spet leva noga zateka. mislm, da bom spet kmalu mogla na bolniško. v službo hodim na obroke.............. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.5.2008 13:53:14 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.5.2008 13:59:46   
Tejchy
a povabite še mene????

me to you - ti kr pridi user posted image  user posted image   sj veš - več nas je, boljše je user posted image  user posted image  pa sladoled prnes zraven user posted image  user posted image  user posted image  
joj, joj, joj te tvoje nogice.. kaj pa kake kopeli? vsak večer recimo? pa kaka masaža? reč svojmu user posted image  naj te zvečer pred tv mal razvaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.5.2008 14:07:44   
onina
Maybebaby - user posted image  mi je kar hudo zate, pa te sploh ne poznam. Upam, da se čim prej pobereš in začneš znova. Sem par dni nazaj zvedela, da je ena soseda tudi bila kar visoko noseča, pa je srček nehal biti - res grozno. Po drugi strani pa je moja svakinja rodila na rok in otrok je čez 3 dni umrl zaradi napake na srčku, tako da, če se že mora zgoditi, je bolje, da je čim prej - pa naj se tako grozno sliši.

Lana Luna - jaz sem bila v prvi nosečnosti stara 27 let, sedaj pa sem 28. Pa me postrani gledajo, kao, tako mlada, pa noseča. Pravijo, da zgledam 20-23 let stara. Pa mi gre tudi to na živce - ma kaj se vtikajo! Pa to se vtikajo same take mamce, ki so imele svoje otroke pred 20. letom starosti.

Kahlo - ja, tile tastari znajo biti pravi obup. Pa tole v bloku je drek, ker se res ful sliši in boš zaradi joka tvoje pupe čisto živčna. Zdaj si predstavljaj, da bo imela pikica 3 mesece krče in bo jokala do 01.00 zjutraj!
Mi živimo skupaj s taščo in tastom. Smo hišo skupaj zidali in naša družina živi zgoraj, tašča in tast pa spodaj. Pa je kdaj kar težko, ker sinek teče iz ene sobe v drugo, pa se vse dol sliši. Sicer je po 20.00 uri mir, ker gre sin spat, zbudimo se pa že ob 06.00. Tašča in tast sicer nič ne rečeta, razen, da sta ga npr. slišala ponoči, če je kaj jokal. Na začetku sem bila pa kar živčna, ker je jokal, pa se je po celi hiši slišalo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.5.2008 14:18:46   
ključek
joj, joj, joj te tvoje nogice.. kaj pa kake kopeli? vsak večer recimo? pa kaka masaža? reč svojmu naj te zvečer pred tv mal razvaja

sej me vsak večer namaže z kremo, pol me pa masira. kakšno kopel si pa imela v mislih??? vzamem vse, samo da pomaga. user posted image

sladoled?? user posted image  iz MC, kaj pravite, babnce??user posted image  un z jagodo al pa čokolado.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.5.2008 14:27:16   
*zoe*
Sedaj sem pa še jaz sestradana ratala user posted image , moram počakat še kakšno urico, da pridem do doma. Bomo jedli golaž in polento. Ni ne vem kva, ampak glih to mi je padla na pamet.

Jaz tudi komaj čakam poletje pa vročino, ker sem pa tako zmrznjene sorte, da je groza. Me skoz zebe. Se bom vsaj malo ogrela.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.5.2008 14:30:44   
lana luna
petrax točn tko se počutm ja, si ful dobr opisalauser posted image user posted image user posted image pa tut jest zgledam še bolj smrklasta...user posted image user posted image user posted image
no fino da sva dve, bova skup udrihale po žlehtnih jezikihuser posted image user posted image user posted image

kahlo, tejchy, me to you bi blo fino na travniku z dekco ja. sam sploh ni tko grozn toplo kot zgleda... brrrr... je pa že mal bolš kt je blo aprila... še mal pa bomo v senci sopihale sto na urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.5.2008 14:32:15   
ključek
Jaz tudi komaj čakam poletje pa vročino, ker sem pa tako zmrznjene sorte, da je groza. Me skoz zebe. Se bom vsaj malo ogrela.

pridi k meni, ti dam jaz malo moje toplote, ker meni je še pozimi vroče. user posted image  tako da bom poleti bolj boga!!!! user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.5.2008 14:32:40   
lana luna
pa vidm da vas ma več probleme s tem da zgledate premlade da bi ble noseče... ampak važn da smo me srečke nosečke, a ne??

pa veste kaj sem še opazla... da ljudje nosečnce ful buljo u trebuh... ma kaj jim ni jasn??? a to kako je otrok not pršu al kaj????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.5.2008 14:35:33   
lana luna
Bomo jedli golaž in polento.

njami njami... jest bi tut!!! pa se moj user posted image zmrduje nad polento... to je tok neješč otrokuser posted image user posted image že zdj mam probleme s tem kaj skugat, če bo pa pol še user posted image tok neješč, bom pa kr dala odpoved pa ne bom več kuhala. bomo pa sam u gostilnah jedluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.5.2008 14:40:15   
ključek
pa veste kaj sem še opazla... da ljudje nosečnce ful buljo u trebuh... ma kaj jim ni jasn??? a to kako je otrok not pršu al kaj????

jaz se isto opazila. kot da smo z lune dol padle!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  in te gledajo, k da si na razstavi. bom vstopnice dala tiskati, pa začela zaračunavati oglede. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.5.2008 14:43:43   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pridi k meni, ti dam jaz malo moje toplote, ker meni je še pozimi vroče. user posted image  tako da bom poleti bolj boga!!!! user posted image

Z veseljem, če bi se le dalo. Še moj se pritožuje, da sem po vseh teh letih čist izčrpala toploto iz njega user posted image  user posted image , prej ga ni nikoli ponoči zeblo v noge, zdej pa kar nekaj jamra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.5.2008 14:46:25   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Bomo jedli golaž in polento.

njami njami... jest bi tut!!! pa se moj user posted image zmrduje nad polento... to je tok neješč otrokuser posted image user posted image že zdj mam probleme s tem kaj skugat, če bo pa pol še user posted image tok neješč, bom pa kr dala odpoved pa ne bom več kuhala. bomo pa sam u gostilnah jedluser posted image user posted image user posted image

Tudi moj je zelo izbirčen, ampak včasih mi celo uspe kar podvalit, pol pa ne ve kaj je in se mu zdi dobro, pol mu pa povem. Tako da se je že kar navadil mojega načina kuhe user posted image  user posted image  user posted image  Ko sva se spoznala ni bilo šans o kakšni zelenjavi, sedaj pa že je korenje, papriko, grah,... pa še kaj mu uspem poturit.

Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.5.2008 14:50:21   
petrax
No fino sem misla da sem sama.user posted image
Pri meni je pa bilo še tko da sem ga js še pred enim letom kr dost žurala pa to, in zdej k kdo zve da sem noseča sploh ne more vrjet. A je res tako nemogoče, da se nekdo pač tok zresne in se odloči da bo imel otroka? Sicer si nisva misla da bo tok hitr ratal, ampak je.

Zdej pa čist neki neumestnega! A še katero postaja strah? Pa ne strah poroda in ne tega da ne bi bila zmožna skrbet za našega malčka. Sej ne znam razložituser posted image . Strah me je tega ker sem čisto neizkušena, nisem imela toliko izkušenj še z otroci, strah me je tega ker še ne vem kaj vse moram nabavit. Ok razen teh osnovnih stvari.
Joj vrjetn si zdej mislte: ta pa je ena! Ampak tko je.

Sej vrjetn me zdej itak niste nič zastople, ma nič zato, sem se mogla mal razpisat in mogoče mal odahnit.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.5.2008 14:53:05   
petrax
Aja, pa ful bi se rada udeležila srečanja, pa je nažalost moja delovna sobota. Bi vas blo fino v živo spoznat.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.5.2008 14:57:08   
ključek
Ko sva se spoznala ni bilo šans o kakšni zelenjavi, sedaj pa že je korenje, papriko, grah,... pa še kaj mu uspem poturit.

user posted image  isto!!!!!!! sedaj pa je celo špinačo. user posted image  tašča pa viha nos, zakaj je doma ni jedel??? user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.5.2008 15:01:56   
KAHLO
Ja nič zgleda da je najbolše da še organiziramo množično poležavanje septemberk na dekcah s polnimi košarami dobrotuser posted image user posted image user posted image user posted image  bi blo sigurno zvečer na 24 uruser posted image user posted image user posted image user posted image
Drgače pa sem jaz zadnič pr našem sadjarju vidla take debele češnje, punce meni so oči skoraj ven padle, ampak je ena košara 10 evričov, tako da sem lepo iz taške povlekla jabolček in na veliko zagrizla vanjuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Me to you............kaj či bi ti raje doma ostala zarad teh tvojih nogic....kaj pa kakšno knajpanje ....a misliš da ne bi pomagalao!?!?!

Onina.......če bom slišala kakšno pripombo čez jok moje pupe...pa se naj kar toplo oblečejo tetke in strici, ker sem se zaklela, da če bo pikica imela kakšne krčeke ponoči in bo jokala, se ne mislim čist nič sekirat zarad sosedov, ker si močno želim in upam in tud strmim k tem da živčna mamica pa ne bom, ker bebica to čuti in se še pol bol vznemiri....bo pa zato čutla vse te posledice ta soseda!!!!user posted image

Jah eni so res čudaki, jaz sem že od dveh znancev slišala pripombe da se mi že full pozna in da mam kr ornk trebuh....sicer pa da že prej lih nisem bla pr ta suhih.............res je da nisem bila nikoli anoreksično suha sem pa pri svojih 168 imela zmeraj 65 kg.............in mi takih butastih izjav sploh ne želim kometirat...jaz nevem ...zgleda da še en folk res verjame v štorkljouser posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.5.2008 15:13:16   
KAHLO
petrax...evo me....mene tud na hipe tak strah obide......kako bo z enim takim malim nemočnim bitjecem..., ampak sem slišala da kr nekaj nosečk, zagrabi ta strah oz. misel, posebaj takih k pričakujemo prvo bebouser posted image user posted image  tako da se nič ne sekiraj, jaz sem si tud mislila, da je z mano kaj narobe...pol mi pa je kolegica rekla da so njo tud te misli obhajale....in da ko se zdaj spomni za nazaj se ji kr nasmehneuser posted image user posted image

Moj user posted image  pa solate ne je....no vsaj te z oljem in kisom ne.....pa paradižnika ne sme videt v kosih v omaki....ampak mu tud že vse uturim, paradižnik pač spasiram, solato pa mu nardim brez zabeli se pravi olja pa kisa, ampak sem mu že zdaj rekla da pred bebo bo mogel vsaj tako solato jest...ker si srčno želim da bo tud otročič jedel tako rad solato kot mami in ostalo zelenjavo tudiuser posted image user posted image  mah te dedce je treba na finto metat, k male otroke kaj se te hrane tičeuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.5.2008 15:20:10   
ključek
Strah me je tega ker sem čisto neizkušena, nisem imela toliko izkušenj še z otroci,

jaz imam 2 nečaka, brata in sestro pol mlajša od mene (sem ju ful premirkala)..........pa sem lesena k en hlod. tamalga nečaka kr s strahom primem, če mi zaspi v naročju, ga rukam, a še sploh diha............user posted image  mislm........... kaj bom delala z najinim user posted image ? k bo zaspal / zaspala, ga / jo bom zbudila samo zato, da bom vedela, da je še živa............user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.5.2008 15:21:02 >

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.5.2008 15:22:25   
petrax
Kahlo sej vem da vrjetn nisem edina s temi strahovi, ampak me že ene par dni to daje in upam da bo kmal minil.

Jaz mam pa srečo s svojim user posted image . Je vse kar mu skuham user posted image . Danes je bil pri nas na jedilniku krompirjev golaž s hrenovkami. Mmmmmm sem se lih dobr najedla.

Zdej pa pičim v lj po novi poštni nabiralnik. Je moj  user posted image  hotel obnoviti starega, pa so v baumaxu zdej v akciji in je ugotovil da se mu ne splača. Čeprov sem mu js to že en teden govorila. Ah ja "desci" k se jim ne da nč dopovedat.user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se
papa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.5.2008 15:31:13   
KAHLO
punce jaz tud šibam.....upam da vas bom jutri pol manj zamorila kot danes...uživajte v tem sončnem popoldnevu in se tipkamo jutriuser posted image  npa paaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.5.2008 15:36:03   
ključek
čao!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
jz pa še čakam na prevoz.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?