|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
6.5.2008 12:00:30   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Hojla lumpa, kje bolj natančno je to?
Koliko plačate paušala.

to je malo pred avudrijo, paušal je od 1350 pa do 1850, mi smo plačali 1575€, je zelo miren kamp, večinoma so tam družine z otroki, še je pa prostor za prikole, pa še vodo maš lohk na parcel

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.5.2008 14:03:23   
lemavrica
Čau,

naša noč je bila ful nemirna, ves čas je jamral in se premetaval, pa tudi midva nisva dobro spala.
Dopoldne sva imela fizioterapijo, lepo napreduje, zaenkrat še ne sme it v avtosedež ker še ne sedi popolnoma samostojno, je rekla naj počakam še kak mesec. Zdaj pa pančka.
Jaz imam M in mi temu primerno delajo hormoni, kr ne vem kaj naj sama s sabo. Lubi ima ful dela tako da je bolj malo od njega.
Popoldne imamo še ogled enega varstva, upam da bo ok da se zmenimo. Ko bom imela dogovorjeno varstvo res lahko začnem z iskanjem službe. Sem pa še vedno besna zaradi teh vrtcev, da nima vsak otrok možnosti da obiskuje vrtec se mi zdi grozno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.5.2008 14:05:23   
zvezda71
Pozdravljene
Tradicionalno srečanje 10. 05. ob 20.00.
Miza je rezervirana, ista kot prvič, na enako ime kot vedno. Za nadaljne infor. mi pišite na ZS. 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.5.2008 14:46:32   
andreja32
evo mam mal časa mi hčerka kuha kavouser posted image .a loh mal jamram,....komaj čakam da bodo otroci končali s šolo,...tempo je čist ubijalski.Najstarejši je imel danes eksterca,....še dva, pa dober mesec pouka pa smo zmagaliuser posted image .

Drugače pa že drugo noč nismo  spali (jaz tega pri Zali nisem navajena), jo matra četrti zob.Zdele sva jedli juho in palačinko.Ful rada je,....samo da vidi krožnik je že am-am.Zdej mi je pa zaspala.Čez dan sedaj spi samo dvakrat po pol ureuser posted image ....res pa potem že ob 7.30 zaspi in spančka do okoli 7-ih zjutraj.ok lepo se imejte,....vas grem mal za nazaj prebrat in prečikirat albume,...pa še eno slikco nalimam z našo psičko.

čao in lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.5.2008 15:20:32   
nana 27
Dan! Andreja, luštne slikice user posted image  Tianna, spet si se skrila user posted image  Na fotko mislim. Mogoče si že kdaj napisala. Kakšno marelo imaš? Prav simpatična je. Moram še slikice iz primorskega srečanja najti, ker sta mi tudi tam dva vozička padla v oči user posted image   

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.5.2008 16:41:44   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

, mi ga čakamu zgoraj in sem imela že pribliske da je pa je črtica zginlauser posted image ...al se mi je pa zam dozdevalo da jeuser posted image  oz kaj sem sploh vidlauser posted image ...

Mislim, da je možno, ker se je to zgodilo tudi pri nas. 14 dni je imela Zoja spodaj črtico, potem pa je izginila oz. se  zarastla user posted image . Zdaj, po 1 mesecu se je naredila spet in upam, da končno pride 1. zobek ven.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.5.2008 17:09:30   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

, mi ga čakamu zgoraj in sem imela že pribliske da je pa je črtica zginlauser posted image ...al se mi je pa zam dozdevalo da jeuser posted image  oz kaj sem sploh vidlauser posted image ...

Mislim, da je možno, ker se je to zgodilo tudi pri nas. 14 dni je imela Zoja spodaj črtico, potem pa je izginila oz. se  zarastla user posted image . Zdaj, po 1 mesecu se je naredila spet in upam, da končno pride 1. zobek ven.

to se pri nas dogaja že kr nekaj časauser posted image user posted image user posted image
že 2 uri iščem po netu kaj za izdelavo vabil na krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.5.2008 17:28:38   
Anonimen
Ojla!
Vse skrbi so bile odveč. Tako sem happy!!! V RA je bilo super. Sploh nam ni dala datuma za kontolo, ker je vse v redu!!! Zdravnica je bila full prijazna, sestre tudi. Z njim je naredila ogromno vaj in vse je znal oz. naredil tako kot je treba. Glede nogic pa je rekla, da je vse normalno, ker ni trd v stopalu in bo vse ok. Ga je full pohvalila. Tako sem vesela, da je vse ok.
user posted image  user posted image  user posted image  

Potem smo šli še do Pikapolonice, pa do BC. Sem mu kupila dve kapici s šilcem. Aja, pa v Sanolaborju sem kupila zobno pasto "First teeth". Uporablja katera??

Končno sem mu kupila kremo za sončenje. Izbrala sem od dr.Hauschka (100ml, 16.29€). Je full ok, same naravne sestavine, brez kemije, celo BDIH certifikat ima. user posted image  In tako diši mmmmm.

Zdaj se igra na puzzlih, jaz si kuham čaj.

Nana, kdo se je skril? Voziček je Pliko P3.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
6.5.2008 18:36:42   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ojla!
Vse skrbi so bile odveč. Tako sem happy!!! V RA je bilo super. Sploh nam ni dala datuma za kontolo, ker je vse v redu!!! Zdravnica je bila full prijazna, sestre tudi. Z njim je naredila ogromno vaj in vse je znal oz. naredil tako kot je treba. Glede nogic pa je rekla, da je vse normalno, ker ni trd v stopalu in bo vse ok. Ga je full pohvalila. Tako sem vesela, da je vse ok.
user posted image  user posted image  user posted image  

Potem smo šli še do Pikapolonice, pa do BC. Sem mu kupila dve kapici s šilcem. Aja, pa v Sanolaborju sem kupila zobno pasto "First teeth". Uporablja katera??

Končno sem mu kupila kremo za sončenje. Izbrala sem od dr.Hauschka (100ml, 16.29€). Je full ok, same naravne sestavine, brez kemije, celo BDIH certifikat ima. user posted image  In tako diši mmmmm.

Zdaj se igra na puzzlih, jaz si kuham čaj.

Nana, kdo se je skril? Voziček je Pliko P3.

Tianna...SUPER NOVICAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
6.5.2008 18:48:13   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK
31.05. ob 13h

VOLČJI POTOK / MOSTEC / VELENJSKO JEZERO?
Imajo sonce/senco, imajo klopce, igrala, parking, ni potrebna rezervacija...

Do sedaj prijavljene na ta datum: zvezda71, helenav, LINA31, lemavrica, PikicaPokica, aljab, anab, 123a, buškica, december06, sandra85, nena80, Mokka1, guppy

Lahko pridete same z otročki, lahko s partnerjem, ...

----------------------------------------------------

SREČANJE SEPTEMBRK V LJUBLJANI 
10.05. ob 20h

Sporočite namero o udeležbi čim prej, da lahko uredimo rezervacijo na pravo število ljudi.

Dobimo se v Kavalu.
Več: http://www.bid.si/kaval/gostilnica/

Do sedaj prijavljene: zvezda, tatty, lemavrica, buškica, nana27, anab, 1A, septembrkax, CUKRČEK, guppy

Pišite ZS zvezdi71 za podatke o rezervaciji mize

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
6.5.2008 18:51:04   
guppy
Naše novičke... V RA nam NI TREBA VEČ dokler ne shodita. Jupiiii?
Zavrlova pravi, naj bi shodila že konec junija glede na trenutni razvoj. AJME MENI! user posted image  Noč... OBUPNA! Ustajanje na eno uro, budnica ob 5.15 ...

user posted image  Dobila sem eno čudno (=nepričakovano) nakazilo - a je možno, da je regres? Še katera v javnem sektorju, da bi vedela?

Srečanje 10.5. bo v Kavalu - buškica poroča o čudnem mesu v kitajskih restavracijah, pa sem prepustila zvezdici organizacijo v Kavalu.

andreja32, sem te pograšalaaaaaa!! A prideš na srečanje?

Rožica, ahh verjetno je tvoj občutek glede nasvetov/Toysa bolj povezan s tem, da nobena ni kupovala nobene opreme v vmesnem času, zdaj pa vsi navali narode na sedeže...

CUKRČEK končnoooooo prideš na srečanje :)))) !!!

tianna, BRAVO!! A vidiš, skrbi so bile odveč!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
6.5.2008 18:54:04   
lumpa6

Dobila sem eno čudno (=nepričakovano) nakazilo - a je možno, da je regres? Še katera v javnem sektorju, da bi vedela?

naj bi biu regres ja

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
6.5.2008 19:02:29   
Anonimen
Ja res super novička. Po naravi sem pa itak takšna, da skrbim, skrbim in še enkrat skrbim. user posted image  Guppy, user posted image  tudi za vas! Vidiš, junija boš že tekala za njima. user posted image

user posted image  Vprašanje za vse mamice user posted image user posted image :

Kako jim pucate lulček? Ali kožico kaj premikate?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
6.5.2008 19:57:53   
LINA31

user posted image  Vprašanje za vse mamice user posted image user posted image :

Jaz mu čistim skoraj vsak dan (vedno, ko ga skopam)z mokro gazo ali blazinico. Potegnem pa kožico dol in očistim. Še malo, pa bo šla kožica čist čez glavico user posted image dol.

Tudi jaz sem taka, da skrbim in skrbim. nekateri bi rekli, da sem panikuser posted image user posted image . Ampak ne, meni je pomembno, da je vse cool.

guppy...bravouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.5.2008 20:01:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Jaz mu čistim skoraj vsak dan (vedno, ko ga skopam)z mokro gazo ali blazinico. Potegnem pa kožico dol in očistim. Še malo, pa bo šla kožica čist čez glavico user posted image dol.

JOJ, ma potem jaz ne delam prav. user posted image  Danes v RA mu je kožico full dol potegnila, da je kar mene zabolelo. No njega ni. In mi reče, da naj tako pucam. A jaz to prvič vidim. user posted image  In zdaj si ne upam, sploh nimam feelinga do kje naj potegnem. Kaj naj??

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.5.2008 20:17:01   
helenav
Mi smo pa danes bilepri zdravnici, ker ima, kot sem sumila glivice okrog luliceuser posted image user posted image . P je rekla, da je to povezano z rastjo zobkov, ni pa ji pustila pokazat dlesni,kar je še en znak, da se nekaj pripravlja..ni čudno, da se zbuja vsako urouser posted image user posted image user posted image user posted image .

srečanje....31.5 mi je čisto vseeno kje,je , najbolje da je čimbližjeuser posted image user posted image
..................10.5 tako bi želela, da živim v LJ....ampak ful se vožnje bojim, sploh te za nazaj, ker sem tako utrujena, od teh nenaspanih noči in ne želim, da bi se mi na cesti kaj zgodilo, od kar sem na porodniški in še prej noseča, zelo malo vozim in to se mi poznauser posted image ....škoodaaaaaaaaa

zdej pa grem na kvač in spat....

andreja, tianna...pa še kdo...ful lepe slikice..od vseh vedno pogledam...pa Tianna lepo da je s tvojim malim vse okuser posted image ...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
6.5.2008 20:36:58   
andreja32
GUPPY evo, pa se res prijavljam na vseslovensko srečanje,...prav z veseljem bi rada spoznala septembrke in njihove sončkeuser posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
6.5.2008 21:20:23   
Naty 76
Čeeer.
Tianna si videla, da so bile skrbi odveč. user posted image za tvojega čmrljčka.

Anab srečno vam želim. Nas to čaka konec septembra.

Guppy mojadva zdaj oba sedita in smo čist happy. Imam filing, da ne bosta puzala, tako kot Jan ni in bosta to fazo preskočila. Bomo videli.

Sandra lepo, da si nazaj.

Andreja32 kako luštkana slikica in pikica.

Najbrž sem še marsikaj pozabila. Očitno je na TV nekaj zelo zabavnega, ker se dragi tako smeji. Grem gledat.

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
6.5.2008 21:33:04   
Anonimen
Že vidim, da bo noč user posted image . Se je že zbudil in nič drugega ga ni uspavalo, kot joška.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
6.5.2008 21:53:24   
uska
Čer,
Naš Jure je ima vnetje ušeska. In imeli smo grozno noč za sabo.  Jure je zbruhal vsa zdravila, imel vročino 39.8 in smo spet leteli k dežurni zdravnici.  Tokrat je bila ena ful ful vredu (za razliko od prejšnje noči: ne zdravnica ne sestra nista znali zmerit temperature, ker nista znali uporabit termometra, ki sta ga imeli....user posted image ). No, danes zvečer kaže, da bo bolje. Jure skoraj nima več vročine. Jok bo edino, ko bo moral pojesti anibiotik. Nana, Pikica Pokica hvala za nasvete, bom poskusila.

Se pa pridružujem, vsem tistim, ki se ful sikirate zaradi malčkov. Meni je bilo danes popoldan kar slabo od vsega skupaj (vročina, odmerki zdravil al smo dali prav al ne....)

Guppy, hvala za nasvet glede zdravil. Glede srečanja, še nisem čisto ziher, povem do konca tedna. Planiramo takrat ravno dopust. 

Tianna, mi mu pri vsakem kopanju potegnemo kožico rahlo dol pa mu ga obrišemo z bibo palčko. Ponavadi naredi mož, moški najbolš vejo kako in kaj so te njihove zadeve.

Sandra, glede vabila za krst: jaz sem ga naredila takole. Na prvo stran sem dala slikico svetnika in napisala pod sliko datum, ko ima Jure god. Na  notranji strani pa sem napisala na eno stran najprej komu vse je sv. Jurij zaščitnik na drugo stran pa kako bo potekal dan (kdaj je krst, pa kosilo itd). Če želiš, ti lahko pošljem vabilo na ZS, pa boš videla. Aja, pa ful sem se nate velikrat spomnila, ko sem Juretu vročino merila. Kako ste vi prebolevali 6to bolezen. Ti si veliko bolj pogumno prenašala to kot jaz. Mal imam slabo vest, da sem mu prehitro dala svečke za zbijanje temperature in si nisem dovolj trudila s hlajenjem z obkladki. user posted image

Andreja32, fuuuul lepa slikica!user posted image

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
6.5.2008 22:25:59   
Anonimen
Uska, držim pesti, da bo bolje. user posted image

Jaz grem zdaj spati. Dragi je v nočni. Spet. user posted image  No ja... Bomo že preživeli.

Zdaj me full sekira ta lulček, ker očitno ne delam prav oz. ne delam nič. user posted image  Ampak res si ne upam tako zelo potegniti dol, kot je danes zdravnica. Kaj pa, če mu jo ranim? user posted image  JOJ, neki moram čimprej naredit. Pa sej mu ga pucam, ma očitno ne prav. Ma joj. user posted image  user posted image

(odgovor članu uska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
6.5.2008 22:29:31   
lemavrica
Meni je zdravnica isto naredila pri Jaki, mu je kožico čist dol potegnila, potem je to meni ratalo še ene parkrat, potem pa nič več. Zdej pa če se mu samo preveč približam okol lulija brca in odriva stran. Sej nekak mi ga rata spucat samo imam ful boje. Sploh ne vem kako naj se tega lotim da bo šlo brez bojev.user posted image

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
6.5.2008 22:31:49   
CUKRČEK
ojlauser posted image

No, pa mam končno čas. Torej srečanja najprej.....v soboto pridem. Na vseslovensko pa upam da tudi. Meni bi bil 31.5. čist kul.  Sem pa najbolj za Mostec ali pa volčji potok.

lulček?? jaz ga mu nič ne pucam posebej. Mi ni pediater nič rekel o tem. Še kožice mi baje ni treba nič vleči gor in doluser posted image

Sicer pa uživamo...najbolj zunaj če je lepo vreme. Zadnje čase se fuuul rada gugata zunaj na gugalnici. Čist not padeta. Ali pa opazujeta Manco, ki se drsa, guga ali kje drugje nori in jima je že to ful v veselje.
JA, pa še nekaj smo ugotovili..očitno smo spravili na svet spet vsaj enega motorista. Aljaž je anmreč čist "zmešan" na motorje. Ko se očka pripelje, se mu čist utrga....začne kričat, skoraj uide iz vozička in ful se mu svetijo očiuser posted image user posted image Bog ne daj, da ga dam na motor sedet...čist not pade. Že Manca je nora na motorje. Edino Klara zaenkrat ne kaže kakega zanimanja...edino zanjo je upanje, da ne postane motoristkauser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 6.5.2008 22:38:33 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
6.5.2008 22:31:59   
Anonimen
Ja neki bo treba pogruntat. Jaz se res bojim, da mu kožico ranim. Sploh nimam feelinga. user posted image  Do zdaj mu pediater tega ni naredil. In jaz tudi ne.

< Sporočilo je popravil tianna -- 6.5.2008 22:32:30 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
6.5.2008 22:40:12   
lemavrica
Meni se za vseslovensko srečanje dopade tudi Otočec. V bistvu naši družinici je vseeno kam gremo samo da se imamo fino.

Tianna jaz imam tud ful travme zaradi tega čiščenja lulija, sploh nimam občutka kako to dol povleči in zato mi pomoje tudi ne pusti. Mož pa tudi ni kaj bolj spreten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.