|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
6.5.2008 14:07:32   
saskija
hvala za čestitke, naš slavljenec je danes spal v svoji posteljici od 22.00 do 7.00 brez dojenja in zbujanja- si lahko mislite kako sem se naspala.

Zdaj sem nahrbtnik zamenjala za trak in okoli devetih sva že šibala na rekreacijo na hribček go in dol in še okoli, ker poletje se bližauser posted image user posted image user posted image . Za danes moje rekreiranje zaključeno če še ne štejemo gospodinjskih opraviluser posted image .

Jaz bom prinesla pecivo samo se še nisem odločila s čim vas naj presentim razmišljam celo da bi anredila nekaj rund muffinov različnih okusov- to imajo še otroci radi. Recimo ene z gozdnimi sadeži, pa čokoladne in jogurtove... 3X 12- je to okuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.5.2008 14:11:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

kolk pa pride hrana po osebi?

to pa talika ve

talika ne ve user posted image
zadnjič sem jo spraševala, pa še ni vedela, jo bom jutri vprašala ko bom klicala glede števila

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.5.2008 14:12:31   
Talika19
Čestitke Jakcu za 9 mesecev.user posted image user posted image
Pa za tako dolgo spanje v svoji posteljici. user posted image user posted image

Kdaj bomo to mi doživeli?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.5.2008 14:15:29   
tikca
Saskija a sam tok ??? Ma ne se hecat, ne boš ves dan samo pekla, drugač pauser posted image  , da se ti da user posted image
Jaz sicer ful rada pečem, samo tokrat verjetno ne bom, ker tut slučajno ne smem nč probat, da ne dobim napada kamnov spet, k boli k user posted image . Mogoče pa se ustavimo v pekarni pa kaj vzamemo, saj bo brez E-jev (lenc@) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.5.2008 14:17:18   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Čestitke Jakcu za 9 mesecev.user posted image user posted image
Pa za tako dolgo spanje v svoji posteljici. user posted image user posted image

Kdaj bomo to mi doživeli?user posted image user posted image

boste boste, jaz sem pri Matiji doživela pri 2 letih ko sem ga nehala dojit pri Zoji pa malo pred drugim letom nekje pri 21 mesecih ko sem Matijo rodila in se spet začela vstajat.

No z Jakcem pa bomo videli ali je samo trenutni navdih ali bo prišlo v navado.

Talika se da tam naročit tudi kakšna zelenjavna juhca za naše najmanjše lai morem met piskerček hippa sebojuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.5.2008 14:21:45   
saskija
tikca to sploh ni veliko dela, za muffine itak vse v skledo zmečeš zmiksaš in daš v modelčke in to je to- trikrat dela po nekje 20 minut, torej ena ura , peče se pa tako ali tako samo.

glede juhice za tamale pa tudi ni problema, bom zelenjavni riž mu naprej skuhala to je tudi hladno dobro pa malo piščančka iz žarauser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.5.2008 14:24:57   
saskija
no ko sem jaz na rr in zraven kuham kosilo ni nobene, ko pa je tu gor gužva pa je pri meni doma tudiuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.5.2008 15:02:22   
Jumpy
Hoj!

Tudi jaz kuham kosilo, pa čekiram RR.user posted image  

In, kaj se mi zgodi? Po enem letu sem se odločila, da bomo jedli pohanje. Tega res nikoli ne jemo, razen, če ga naredi mož - nezdrava hrana, pa to, a ne?user posted image  In seveda sem računala, da je v fritezi olje. Pa ga ni!. Sem šla že trikrat čekirat, če je, pa ga še vedno ni!user posted image  Jaz pa v flaši samo deci pa pol olja. Tko, da bomo jedli eno čudno pohanje iz ponve, pa nezabeljeno solato.user posted image  Se vidi, da nikoli ne uporabljam friteze (je v domeni moža - nekajkrat na leto). Kaj čem zdaj, ko mam že vse pripravljeno.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.5.2008 15:04:41   
Jumpy
Tikca, lušten avatar!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.5.2008 15:07:07   
saskija
Jumpy če še ne pohaš v ponvici je še čas da daš pohance na peki papir v pečico na 200na srednjo mrežico ali pa v posodo z minimalno olja in v pečico, če imaš zrezke brez kosti so v 15 minutah pohani in nič masstni.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.5.2008 15:15:38   
Jumpy
Saskija, težava je v tem, da imam piščančje kračke, pa, da pridejo že čez pol ure domov ta laaaačni.user posted image user posted image user posted image user posted image  Nima veze, tako ali tako sedaj spet eno leto ne bom pohala. user posted image  Še dobro, da sem imela drobtine, a ne?user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.5.2008 15:16:43   
saskija
ja te boš pa morala v olje namočit pao takšne tudi zelo dobre.DOBER TEKuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.5.2008 15:35:39   
zalenka
jaka vse naj naj tudi od naju z nitko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.5.2008 15:37:25   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

hvala za čestitke, naš slavljenec je danes spal v svoji posteljici od 22.00 do 7.00 brez dojenja in zbujanja- si lahko mislite kako sem se naspala.

Zdaj sem nahrbtnik zamenjala za trak in okoli devetih sva že šibala na rekreacijo na hribček go in dol in še okoli, ker poletje se bližauser posted image user posted image user posted image . Za danes moje rekreiranje zaključeno če še ne štejemo gospodinjskih opraviluser posted image .

Jaz bom prinesla pecivo samo se še nisem odločila s čim vas naj presentim razmišljam celo da bi anredila nekaj rund muffinov različnih okusov- to imajo še otroci radi. Recimo ene z gozdnimi sadeži, pa čokoladne in jogurtove... 3X 12- je to okuser posted image

bravo jaka za spanje. mamica se je pa re snaspala. saskija si ne predstavljam, ker mi nitka spi od 2,5 msecev dalje celo noč user posted image . sej vem kolk sm lahka happy. upam samo da ne bo naslednji user posted image  vse notri prinesel user posted image

jaz bom tudi pekla. danes mi moj prinese sestavine. pol pa pečem vse do petka zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.5.2008 15:39:01   
zalenka

glede juhice za tamale pa tudi ni problema, bom zelenjavni riž mu naprej skuhala to je tudi hladno dobro pa malo piščančka iz žarauser posted image

jaz pa za nitko takole za na pot skuham zelenjavno juhico in jo dam v termosko, pa mal kosmičev (riževih, ovsenih, prosenih, koruznih ...) vzamem s sabo pa je kosilo nared user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.5.2008 15:41:09   
zalenka
no, ko pa jaz pridem, pa sploh ni nobene al kako?

nitka spančka, kosilo za možeka je kuhano in ga čaka da pride dam, mami in babi sta pa že prej pojedle, ko je nitka mela kosilo user posted image

zdej pa relaksacija in rr user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.5.2008 16:20:57   
Talika19

Talika se da tam naročit tudi kakšna zelenjavna juhca za naše najmanjše lai morem met piskerček hippa sebojuser posted image

Lahko vprašam pa bomo videli.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.5.2008 16:21:57   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Lahko vprašam pa bomo videli.

nič ne sprašuj, saj bomo vse imele kaj zravenuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.5.2008 16:24:54   
saskija
zalenka ti si spraševala za morje katero kremico jaz imam letos od hauschke (saj ne vem če se tako napiše) faktor 30. sem pa imela tudi že nivea, eucerin,amai,bubchen, avon, pa neko bio žavbo.. vse je bilo čisto vredu.
namažem pa sebe in otroke vedno samo enkrat zjutraj in potem nič več, pa nismo nikoli opečeni.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.5.2008 17:49:58   
abc100

zalenka ti si spraševala za morje katero kremico jaz imam letos od hauschke (saj ne vem če se tako napiše) faktor 30. sem pa imela tudi že nivea, eucerin,amai,bubchen, avon, pa neko bio žavbo.. vse je bilo čisto vredu.
namažem pa sebe in otroke vedno samo enkrat zjutraj in potem nič več, pa nismo nikoli opečeni.

Kdaj greste na morje? Mi gremo prve 14 dni v juliju.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.5.2008 17:52:21   
Anonimen
JAKA vse najboljše od nas trehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
6.5.2008 17:54:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

JAKA vse najboljše od nas trehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

****, neki časa nazaj si me spraševala kako se citira, zdej pa že take fotke gor popašuser posted image  Hitro napreduješ, še mal pa boš že pravi hekeruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.5.2008 18:04:32   
Anonimen
Uf Birdy to je pa že kar nekaj časa nazajuser posted image
Heker sem ja,zdej že v sisteme udiramuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
6.5.2008 18:15:17   
LadyB
Ojla,

PIKNIK- jaz tudi pridm  z user posted image . Za matjaža še nevem, ker še sam neve če ga bodo klicali za fuš v soboto. Talika, a to morm nujn povedat dons če pride.
Kakšno pecivo bi z veseljem spekla, sam dvomom da mi bo ratal, k mam tko mal časa zadnje cajte, da nč ne sfolgam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.5.2008 19:04:48   
Sisy
upam da se tole s pecivom hecate ker men se ne da pečtuser posted image

tko da bo zame pekel Mercator,a bo to kul?user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......