|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
6.5.2008 9:21:05   
Sisy
jutro čvekice

Evo nas iz morja,bilo je luuuušnouser posted image

Vidim da sploh nisem več na tekočem....Je kaj novega,sem kaj pomembnega zamudila?user posted image

Poopsie-nisem dobila nobenega sms-a...Ampak itak sem danes brez avta pa nikamor ne morem...Pa še ene 100 strojev mam za oprat tko da....drugič pa z veseljemuser posted image

Glede piknika-mi tudi pridemo...Talika-saj si dobila mojo potrditev ne? Moj je itak reku da točno ve kje je to ker se zmeraj ko grejo na furo tam dobijo....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.5.2008 9:22:32   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

aja to sem še hotla povedat...za vse filmofile kot sem jazuser posted image ..no za JORJO vem, da je pa Lenča tudi..
Včeraj sva gledala Little Miss Sunshine( Moja mala miss)user posted image user posted image user posted image Kok je hudo dober film, res fantastičen!!Poglejte si ga, če ga že seveda nisteuser posted image , res je vreden ogleda.

Boma pogledalauser posted image ......kaj pa tole si že gledala: The Sentinel.....user posted image user posted image ali pa The Departed.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.5.2008 9:23:51   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Talika - najbolš, da vsake tok časa napopaš seznam prijavljenih, da se takoj vidi kdo še ni prijavljen.

Pa dobro jutro. Janez je še v pojstlci, se je glih prejle začel uglašat. Pomoje se bo zdej še ene 15 minut igral, pol pa klicat začne. Sem pa ponoč 2x mogla ustat, ker je jokalv. Verjetno mu nosek tok nagaja. Upam, da bo hitr ok, da lahko v soboto prideva.

kolk časa pa ima Janez že zabit nosek? bogi revček...Tjaša ga je imela 3 dni in se mi je tolk smililauser posted image ...
Ta dva sta pa res prava zaljubljenca, še smrkata skupajuser posted image

Že ene 5 dni. Ja res se mata rada, samo še vidit se morta.user posted image user posted image

uh pol bo šele ljubezen...se bomo kr na Vrhnko preseliluser posted image

Ja super, nam ne bo treba v smrdlivo Lj hodit.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.5.2008 9:24:47   
Sisy
aja kako je potem s hrano na pikniku? Bomo naročali vsak posebej al bo piknik varianta? Nisem več na tekočem,saj veste...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.5.2008 9:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jutro čvekice

Evo nas iz morja,bilo je luuuušnouser posted image

Vidim da sploh nisem več na tekočem....Je kaj novega,sem kaj pomembnega zamudila?user posted image

Poopsie-nisem dobila nobenega sms-a...Ampak itak sem danes brez avta pa nikamor ne morem...Pa še ene 100 strojev mam za oprat tko da....drugič pa z veseljemuser posted image

Glede piknika-mi tudi pridemo...Talika-saj si dobila mojo potrditev ne? Moj je itak reku da točno ve kje je to ker se zmeraj ko grejo na furo tam dobijo....

user posted image user posted image user posted image user posted image res ne?
kako če sem ti poslala...sem šla gledat v telefon in mi piše poslano ob 8:35

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
6.5.2008 9:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

aja to sem še hotla povedat...za vse filmofile kot sem jazuser posted image ..no za JORJO vem, da je pa Lenča tudi..
Včeraj sva gledala Little Miss Sunshine( Moja mala miss)user posted image user posted image user posted image Kok je hudo dober film, res fantastičen!!Poglejte si ga, če ga že seveda nisteuser posted image , res je vreden ogleda.

Boma pogledalauser posted image ......kaj pa tole si že gledala: The Sentinel.....user posted image user posted image ali pa The Departed.user posted image user posted image

oba naslova sta mi znana?
malo več povej...user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
6.5.2008 9:27:44   
*lenc@*
The Departed.

hgud film, tist mala miss pa nisem gledala mi je pa tamala tud full dobrauser posted image

sisy, porcij bo tok kokr jr odraslih in večjih otrok, pol se pa pijačo al pa še kaj posebej kupuje

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
6.5.2008 9:28:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

aja kako je potem s hrano na pikniku? Bomo naročali vsak posebej al bo piknik varianta? Nisem več na tekočem,saj veste...user posted image

hrana bo tam pripravljena...žaruser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
6.5.2008 9:28:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

The Departed.

hgud film, tist mala miss pa nisem gledala mi je pa tamala tud full dobrauser posted image

sisy, porcij bo tok kokr jr odraslih in večjih otrok, pol se pa pijačo al pa še kaj posebej kupuje

pa ker je to? ker mi je naslov ful znan? kdo igra?

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
6.5.2008 9:29:27   
Anonimen
res glejte malo miss, ker je tolk fajn film...jst ga bom danes še 1x gledalauser posted image . všeč mi je ker ni holivudski ampak tak prov poseben nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
6.5.2008 9:29:44   
*lenc@*
aha, sisy pa zmenile smo se , da še vsaka ene 2-3 pladnje peciva prnese - doma narejenga, v kupljenem je preveč e-jev

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
6.5.2008 9:31:01   
Anonimen

aha, sisy pa zmenile smo se , da še vsaka ene 2-3 pladnje peciva prnese - doma narejenga, v kupljenem je preveč e-jev

in jst nej prnesem svoje skorpucalo, ker pečem tko, da še naš maček ne bi pojedeluser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
6.5.2008 9:33:22   
*lenc@*

in jst nej prnesem svoje skorpucalo, ker pečem tko, da še naš maček ne bi pojedeluser posted image

ej, joke je bil jaz upam, da je razvidnouser posted image user posted image user posted image če hoče , se lah kaj prnese, jaz sem dala 2-3 pladnje pa e sama zajebancija

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
6.5.2008 9:34:05   
*lenc@*
da bi vsalka prnesla 2 pladnja, bi pa blo enga 2 much peciva

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
6.5.2008 9:34:32   
Anonimen
no sem šla na imdb pogledat in itak da sem gledala The departed( to je dvojna igra ne)user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdel znan naslovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
6.5.2008 9:35:09   
Anonimen

ej, joke je bil jaz upam, da je razvidnouser posted image user posted image user posted image če hoče , se lah kaj prnese, jaz sem dala 2-3 pladnje pa e sama zajebancija

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
6.5.2008 9:35:50   
JORJA

The Departed

Leo, Matt  Damon
Ena težka kriminalka......ful dober filmuser posted image user posted image  napeto do konca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
6.5.2008 9:40:04   
Anonimen

The Departed

Leo, Matt  Damon
Ena težka kriminalka......ful dober filmuser posted image user posted image  napeto do konca

sem že pogruntala, sem na imdbju poiskala...to je dvojna igra? Sem gledala jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
6.5.2008 9:46:56   
JORJA
Če ima katera slučajno preveč časa.....user posted image user posted image  pa priporočam knjigo Allison Pearson Le kako ji to uspe.  Zelo dobra knjigauser posted image user posted image user posted image  ....jo berem vsak večer skoraj do 1h. Kar ne moreš jo odližit!!! Res toplo priporočam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.5.2008 9:57:19   
Anonimen

Če ima katera slučajno preveč časa.....user posted image user posted image  pa priporočam knjigo Allison Pearson Le kako ji to uspe.  Zelo dobra knjigauser posted image user posted image user posted image  ....jo berem vsak večer skoraj do 1h. Kar ne moreš jo odližit!!! Res toplo priporočam!!!

vzeto na znanjeuser posted image

včasih sem ful brala...zdej sem pa zvečer tolk ubita da se mi kr ne da...pa bi bilo fino, da bi spet kaj začela.
Nazadnje sem prebrala Sužnjo.

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
6.5.2008 9:59:11   
mojca 32
jutrouser posted image user posted image
kar se piknika tiče -nas na žalost ne bo,ker ima moj službo in nam ne bo uspelouser posted image user posted image user posted image **** pa tolk sem se ga veselilauser posted image user posted image menjat pa tudi ne more,ker smo prepozno zrihtal kištouser posted image da bi vidla mailuser posted image user posted image user posted image user posted image
me pa neki zanima A MASTE ŽE VSI ZOBE???????????????? ker mi smo še vedno brez njihuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.5.2008 10:00:35   
tikca

vzeto na znanjeuser posted image

včasih sem ful brala...zdej sem pa zvečer tolk ubita da se mi kr ne da...pa bi bilo fino, da bi spet kaj začela.
Nazadnje sem prebrala Sužnjo.

Tut jaz sem nazadnje to prebrala, nekje v nosečnostiuser posted image

Naš tamali pa nekam na goveje cilja. Samo, da grem na TV na Golico, se začne guncat sem in tja, ful je smešen. Pa ni važno a je valček al polka, pa tut plehmuska mu dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.5.2008 10:02:05   
tikca
Mi smo še čisto brezzobiuser posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.5.2008 10:02:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

jutrouser posted image user posted image
kar se piknika tiče -nas na žalost ne bo,ker ima moj službo in nam ne bo uspelouser posted image user posted image user posted image **** pa tolk sem se ga veselilauser posted image user posted image menjat pa tudi ne more,ker smo prepozno zrihtal kištouser posted image da bi vidla mailuser posted image user posted image user posted image user posted image
me pa neki zanima A MASTE ŽE VSI ZOBE???????????????? ker mi smo še vedno brez njihuser posted image

mojca škodaaaaaaauser posted image

mi smo brez zobuser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
6.5.2008 10:02:35   
mojca 32
Naš tamali pa nekam na goveje cilja. Samo, da grem na TV na Golico, se začne guncat sem in tja, ful je smešen. Pa ni važno a je valček al polka, pa tut plehmuska mu dogaja

to pa naša tud dela,očitno jim domače pašejouser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......