|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
5.5.2008 19:43:41   
lana luna
kolk srčkanouser posted image user posted image user posted image   moj user posted image ma na svojmu forumu (enmu avtomobilskmu) un ticker, k kaže njegovega user posted image spodej pa piše kolk je pikica stara, pa kolk je velika...

in zdj bomo probal to še tle prlimat, da bo še mamica mela tak podpisuser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.5.2008 21:18:25   
nynna
Ojla. Že dolgo se vam nisem nič javila berem pa večinoma vse. Rada bi delila z vami mojo današnjo slabo izkušnjo na morfologiji. S pikico je hvalabogu vse ok, vsaj kolikor mi je uspelo zvedeti. Uz po trebuhu je trajal pomoje kakih 7 do 8 minut, v vsem tem času moja ginekologinja ni rekla ene besede razen na začetku to je nogica. Proti koncu me je bilo že prav zelo strah kaj je z user posted image  narobe da je g. čisto tiho in sem vprašala če je kaj narobe. Odgovor je bil hladen in odrezav, da kolikor ona lahko vidi je vse uredu in potem je končala. Vprašala sem jo še za spol in je prav nejevoljno še enkrat pogledala na ekran in izjavila da kolikor lahko vidi je user posted image . To je vse, se vidimo čez en mesec. Tok sem bila žalostna, da mi je šlo kar na jok.  Sploh ne verjamem da  je pregledala vse kar je potrebno v tako kratkem času.
Zdaj pa razmišljam da bi šla na 3d ultrazvok pa ne vem kam naj grem (Lj in okolica), da ne bom  še enkrat tako razočarana. Razmišljam če bi lahko namesto samoplačniškega uz ki ti ga predlagajo okoli 30 tedna (pregled rasti ploda), šla raje malo kasneje na 3d. Berem da lahko greš tja do 30 tedna in bi potem zavrnila uz. pri moji ginekologinji. Kaj pravite?
Vsak nasvet je dobrodošel pa hvala ker ste me brale.

Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.5.2008 7:11:44   
ključek
user posted image  verjetno je G imela samo slab dan. seveda to ni opravičilo za njeno aroganco in hladnost, sigurno ne!!!! važno je, da je z user posted image  vse ok!!!!!! čestitke!!!!!! user posted image user posted image  user posted image  kar se tiče 3D UZ oz. 4D UZ, jaz grem v domžale, k dr. šelih. lahko greš še k dr. strah, dr. pušenjaku.....no, jaz poznam te "slavne" tri. user posted image  
lej, če ti pripada še en pregled na UZ, ga izkoristi - moje mnenje. mogoče bo poleti, ko boš imela pregled, kakšen nadomesten G, pa bo boljše. ali bo pa tvoja G dobre volje. žalostno, da je v službi, pa je tečna. user posted image
čestitke še enkrat za punčko in da je vse ok!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.5.2008 7:13:10 >

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.5.2008 7:15:36   
ključek
zdej pa še mene neki zanima............že od včeraj me ful boli glava. spat sem šla že ob 21, v upanju, da bo ok. pa sem se ob 4 zjutraj zbudila, ful slabo in ful bolečine v glavi. je možno, da zaradi živcev?? ker sva se včeraj z user posted image  malo "spičila" zaradi moje "drage taščice". in jz sm tak človek, da se sekiram pol sto na uro. sicer sem sedajle v službi, je malo boljše, ni pa še ok.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.5.2008 7:26:25   
amor real
jutroooooooooooooo user posted image !

nynna ti se kar naroči na 3 oz 4D UZ, da boš mirna. Ne vem no kaj je s temi ginekologi, kolikor so eni fejst, so drugi user posted image . Moj mi naredi UZ vsakič, pa tudi, če za 1 minuto, samo, da vidi, da je vse ok user posted image .

Me to you glavobol je lahko posledica "taščamanije" user posted image , lahko pa tudi povečanega pretoka in količine krvi, sedaj v user posted image . Mene je sicer bolela glava do sedaj samo 2 dni.

Jaz se zdaj odpravljam v Koper malo pošpeglat za lusterje (ker nam zaradi moje lenobe zadnje čase, kar žarnice po sobah visijo user posted image ) in za kake zavese, da jih zašijejo preden pride user posted image . Drugače sem ful nora na lončnice in ostale cvetlice za vrt, moram kaj nabavit, čeprav se moram brzdat, ker letos mislim, da ni dobro, da si nabavim tako kot lani čez  50 loncev user posted image . Moj dragi me kar opozarja, da ON nima časa še za zalivanje "MOJIH" rožic user posted image .  Če ne bo hotel zalivati, mu bom rekla, da ga najin PIKEC prosi, potem pa itak se ves razneži in naredi karkoli. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.5.2008 7:27:27   
*zoe*
Morgen user posted image ,

danes se je pa pri meni v službi začel prav lep dan, pa ne zaradi dela, ampak ker skozi okno vidim ful lepo mavrico kričečih barv. Res je lepa.

Mene je tudi danes zjutraj tako v meča krč stisnil, da je groza. Si moram magnezije nabavit, ni druge. Me pa hvala bogu ni nič bolel hrbet user posted image , sem zvečer predno sem šla spat delala "mačka" in je danes čist ok.

Nynna - čestitke za user posted image  in da je vse ok. Tudi pri meni je bila morfa bolj za en k. ker se je user posted image  ful skrival in nisem nič imela od pregleda. Še spola ni pokazal. Nekaj je sicer g. mrmrala, da me bo še 1x drugič pregledala, ampak takrat bom že v 27tuser posted image  Bomo videli. Kar bo pa bo. Tolažim se s tem, da je vse ok. Saj bo bolje.

Tudi jaz nekaj razmišljam o 3D pa se ne morem odločit a naj gre a ne.

Me to you, jaz samo upam, da te glavobol čim prej zapusti, kaj bi bil pa lahko vzrok, pa nimam pojma. Mogoče ti samo kri kroži, ko jo imamo sedaj ful velik. Pol pa če si živčen, ti pa še hitreje srce pumpa.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.5.2008 7:31:53   
*zoe*
Amor real jaz tudi obožujem rože, ampak samo take, ki so na vrtu, da jih dež zaliva user posted image  Sedaj mi ful tulipani cevtijo vseh barv in vrst. Res so lepi. Pa narcise user posted image  Noter imam pa samo tiste rože, ki so otrpežljive, na balkonu pa jih nimam ker nimam ograje in mi tud niso preveč všeč, na okenske police jih pa sploh nočem dat, ker pol po fasad teče.

Zavese - to bo pa kar drago. Mi smo tudi kupili blago - sovelo (pa je bilo že samo blago drago), pol mi je pa mami zašila za cel štuk zaves. Če ne obubožaš.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.5.2008 7:49:56   
taja1235
Hoj od bodoče nevestice...user posted image

anchy82 js sm čevlje kupila v Domžalah mod'art prav tako nakit..čevlji so bili
82 eur - saten-js jih nism nic barvala, nakit pa 51 eur..pa še celo en popust so mi dal na gotovino
pa ful so prjazni tko da če maš čas pejdi tja pogledat..js sm ful
zadovolna z njimi pa ful zgledajo mehki..no bomo vidli...
Glede poroke pa mene najbl daje da se bom odselila sicer ne dalec, 15 km stran pa na svoje....v hiško kjer bova živela sama...sej vem da nama ne bo nc mankal sam vseen...joooojjj...sej bo... user posted image  user posted image  user posted image  

*zoe* ja kok lepo da cutiš brcike..moj dojencek lih zdej brca ko vam pišem...pravi nogometas he he user posted image

js mam obseg 88 cm zredila sm se od zacetka dop zdej 4 kg...mislmda je to kr ok bomo vidli v cetrtek ko mam pregled

seberemo fajn bodte papa***

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.5.2008 7:56:14   
*zoe*
Zdej sta že 2 mavrici, ena ful velika in ena majhna user posted image  user posted image  user posted image

Taja1235 vem, da je težko eno poglavje zaključit in pustit za sabo, sam tko pa je. Ko bosta pa na svoje, bo pa zakon. Res. Itak pa ne bosta dolgo sama, ker prihaja user posted image  pol bo pa z njim veliko dela, tako da se ti ni za bat, da ti bi blo preveč dolgčas. Še vedno se pa lahko pokneš v avto in se odpelješ domov, tako da to naj te nič ne skrbi. To te sedaj predporočna mrzlica daje pol pa študiraš vse sorte user posted image  Vse bo še ok.

Moj user posted image  tud brca sedaj, pa itak že od 6-ih zjutraj razgraja, tako da upam, da bo kmalu zaspaluser posted image .

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.5.2008 8:01:04   
anchy82
Hvala za informacije glede poročnih čevljev in nakita! Jutri se odpravljam tako v Ljubljano kot v Domžale, da si izberem in kupim poročne čevlje in ostale stvari, ki jih še potrebujem! Joj, to bo spet en vlki strošek! Ampak...poročila se bom samo enkrat!user posted image Ena je spraševala koliko stane poroka? Na to bom odgovorila, ko bom po poroki z user posted image vse stroške seštela. Sicer pa nama poroko plačajo starši - lepo, ne?user posted image Sami so se tako odločili...user posted image

Zdaj se grem pa rihtat, ker imam čez urco in pol KONČNO spet pregled! Upam, da mi bo naredo tudi morfologijo! Ker sem zdaj user posted image že 22tednov 2dni! Vam javim kako je bilo! Upam pa, da je vse OK! Držte pestiuser posted image Pa za spol bom tudi vprašala!!!!

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.5.2008 8:15:34   
pf
Nynna ti kar verjamem, da si bila žalostna če te je G tako na hitro odpravila, ampak važno da je vse vredu z bebico.
Tudi ti Anchy fajn opravi danes na pregledu, jutri pa kupi lepe čeveljce in ostale zadevščine.
Me to you saj bo minil glavobol, verjetno je res posledica razburjenja, malo pa tudi nosečnosti. Malo si okno odpri v pisarni, da ti pride zrak noter pa bo hitro boljše.
Zoe ti si pa srečnica, ko ti mami lahko zavese zašije. Jaz bi zamenjala stranske v dnevni in jedilnici s kuhinjo, pa me je kar groza, ko si spomnim koliko bi tole zneslo v Salonu zaves pri nas.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.5.2008 8:50:02   
petra1978
Ojla punce.

Pa se še jaz malo javim po dolgem času. Čez praznike smo skoz nekaj delali, še vedno vztrajam, da se moramo čim prej preselit. Včeraj je pa tudi bila ludnica celi dan, domov sem prišla ob 19h, pol pa sem ob 21h že spala. No, danes pa bo malo boljše.
Tudi naš pikec je začel po malem brcat. Zdaj ga čutim tak približno 2x na dan. Pol sem pa čist raznežena in taka.
Glede glavobola pa je baje v osečnosti to čisto normalno. Poznam eno punco, ki jo je celo nosečnost glava bolela. Boga reva. Jaz si sploh ne znam predstavljat, kako bi lahko funkcionirala, če bi me skoz glava bolela.
Še par dni in imamo tudi mi pregled. Upam, da bo to morfologija.
Jaz bom pa šla na 3d UZ, že zaradi tega, ker so ful lepi posnetki in bo še user posted image  imel nekaj od tega.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.5.2008 9:00:54   
*zoe*
Pf, ja zavese so res kar strošek, že blago je drago pol pa še delo. Uf. Mam srečo user posted image

Petra1978 kam boš pa šla na 3D?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.5.2008 9:28:28   
KAHLO
Haloo pupike!!

Kako smo kaj?! no jaz sem zdaj že bolš k se je končno pokazal sonček.

Me to you
.....mogoče maš res ta nosečniški glavobol, mogoče pa maš tud taščobol.....ta tud mene občasno zagrabi....ampak se ne smeš sekirat...

Nynna ko pa tako zgodbo preberem pa mi je prav hudo, še posebaj k če se g potrudi zna bit to tako lep pregled. Ti kr pojdi na kak samoplačniški, ampak tistega pri svoji g tud izkoristi, boš vsaj za minutko al pa dve spet vidla svojo pikico. Moram pa rečt da je dost žalostno da take persone opravljajo tako službo.....jaz tud ne priskakljam z nasmeškom vsak dan v službo, ampak za to slabe volje ne stresam pr sodelavcih al pa strankah....

Taja1235
.....jaz sem pred 9 leti zapustila svoje domače gnezdece, sicer se nisem poročila, ampak me še danes pr srcu špikne če se spomnim na moj domač kraj, meni je še tam zmeraj najlepše in full uživam, sicer sem se jaz preselila za dobrih 160 km vstran. Predvsem pa pogrešam svoje domače, k ne moram kr tak skočit k njim pa kakšno podebatirat ob kavi....samo preko telefona, ali pa interneta...še bl hudo mi je zdaj k najine pikice ne bodo mogli videt vsak dan. Skratka te razumem.........če pa vama bodočima nevesticama nekaj lahko zaupam, pa bi mene verjetno kr pošteno ta predporočna mrzlica zagrabila......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da nič se sekirat vse bo ockejuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.5.2008 9:30:49   
Špelca25
Zdravo,
za mano je tudi morfologija - in to je zadnji UZ, ki nam ga nudi nase zdravstvo (tj. dva UZ pregleda: prvega in morgologijo). Zdaj je na vrsti le se siviljski pas. Zavarovalnica se je pac odlocila, da UZ v 32. tednu ni potreben, ceprav se ginekologi borijo za to, da bi ga spet uvedli. Torej je le od dobre volje ginekologa odvisno, ali nam bodo naredili UZ ali ne (konec koncev bi nam ga lahko tudi zaracunali).
Z naso deklico je vse ok; kolikor se pac vidi na UZ. Pa se to: mislim, da je dobro, da so ginekologi pri morfo skoncentrirani na ekran in da se poglobijo v to, kar delajo... pa cetudi traja le nekaj minut.

Spomnim se, da sem gibe v prvi nosecnosti zacutila sele v 21 tedenu, zdaj pa ze v 17 tednu. Sem vprasala ginek, ce je sploh mogoce tako zgodaj, pa je rekla, da je... Je pa zelo zivahna deklica, sploh zvecer... In nas mali veliki ze pokaze, kje imam mamica dojencka.

Nynna: vsaj meni je bil 3D UZ neponovljiva dogodivscina v prvi nosecnosti. Bila sem v Postojni pri dr. Likarju. In ker se prvič ni dobro videlo, mi je predlagal naj pridem se enkrat, ko bo dezuren (brez ponovnega placila, seveda)... In si je obakrat vzel cas (skoraj po uro!). Mislim, pa da ga opraljajo med 24 in 29 tedenom, nisem pa prepricana.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.5.2008 10:15:41   
KAHLO
Špelca.....res je dobro če se ginekologi poglobijo pr morfologiji, tud če sam v ekran gledajo, ampak mislim da je čist človeško in razumljivo da bodoči mamici razloži kje se kaj nahaja in kako kaj funkcionira pr otroku. Meni je moja g. nazorno pokazala čist vsak organ, kako dela zaklopka, srčka, prekate, žile, mehur, želodček....vse...je tud gledala samo v ekran ampak mi je vseeno vse nazorno pokazala in razložila, ker se pa je naša pika tako tiščala ob posteljico in ji ni mogla pogledat v celoti obrazka oz. ustnic, je rekla da bova naslednjič pogledali tudi to.........nevem mislim da bi vsak g. ob takih pregledih tud mogel o stanju otročiča seznaniti starša....nevem to je moje mnenje.
Drgače pa čestitam za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta naša zavarovalnica bi pa lahko začela kje drugje šparat k pa pr takih stvareh!!

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.5.2008 10:16:56   
Tejchy
Ojla user posted image

So me dans zasuli z delom in telefoni, tak da se vam na hitro javljam.. Glede srečanja je men vseen.. če gremo v Tivoli, bomo po moje me glavna atrakcija in zasenčile vse lučke user posted image  user posted image  user posted image  mislim... en haufn user posted image  na kupu user posted image  Pa če bodo zastojn delil sladoled, bo mal kriza, ko bomo vse po vrsti navalile na zamrzovalnike, hostese, ... user posted image  user posted image  in pol za ostale ne bo kj velik ostalo user posted image  user posted image  

Čestitke za brcike, pa vso srečo tistim, ki imate danes pregled user posted image  

Glede rož.. hmm.. pri men uspevajo samo kaktusi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  resno.. js sem ful anti talent za rože.. čist vsaka mi uvene.. Ah, se tolažim s tem, da nismo vsi za vse user posted image  

Moram pa potrkat, da zaenkrat še nimam nobenih bolečin v križu, hrbtu... user posted image  upam, da bo tako ostalo do konca... Edino zadnjič me je bolelo malo v križu in proti ritnici, pa še to samo ko sem se sklonila, sam smo pol ugotovili, da sem si eno mišico nategnila, ker sem prejšnji dan ful delala.

e, pri nas pa je sonček posijal user posted image  ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.5.2008 10:32:10   
taja1235
Punce hvala vsem za vzpodbudne besede...se zdej velik lazje pocutim...ja veliko tezji je ta korak
k sm ceu cas bila doma v casu dijaka in casu studenta tko da..ma sej bo..sej smo veliki...pa nas mali
pikec zihr komaj caka da bo zapolnil mir in tisino v hiski...ja septembra bo najlepše, do takrat pa mal
porihtamo pa pripravimo za pikca pol pa res ne bo dolgcas... user posted image  user posted image  user posted image  sej ze komaj cakam...

V LJ se pa ze kaze sonček user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.5.2008 10:44:25   
*zoe*
Špelca25 čestitke za user posted image  in pregled user posted image  user posted image  user posted image  

Kahlo glede pregleda in razlage g. se pa čist strinjam s tabo.

Ja Tejchy če bi se dobil v Tivoliju bi še sladoleda zmanjkal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako da bo ZZO po moje kar ok. Ali ima še katera boljšo idejo a je to to?

Taja1235 me veseli, da smo te malo potolažili, sej zato smo pa tukaj, a ne?

Pri nas je tudi tak fajn sonček - končno pomlad user posted image  

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.5.2008 10:50:55   
*zoe*
Evo še 1x naš seznamček za srečanje 17.05. v ZOO Lj, da se lahko prijavijo tudi nove nosečke. Vpišite se.

SREČANJE 17.05.08:
- zoe
- tejchy
- katjolinka
- saraya
- kahlo
- bark
- bubi
- lara croft
- talytha
- amor real
- alysa
- coko
- lana luna
- petra1978
- optimizem

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.5.2008 10:56:08   
nynna
Ja hvala za spodbudne besede. Danes sem že bolje. Saj vem da mora gledat v ekran samo zraven bi pa lahko malo pokomentirala. Uz nam ne pripada nobeden več. Bo pa ginekolog rekel okoli 30 tedna da ga priporoča in seveda ga bomo v dobro naših pikic vse plačale. Mislim naše zdravstvo je zauser posted image . Zato se odločam da bi namesto tega uz pri svoji ginekologinji imela rajši malo poznejši 3d pri kakšni drugi (okoli 29 tedna). Ne morem se odločiti kje naj se naročim. Ali ima katera izkušnje v Domžalah pri Kalliste ali pa v Dravljah Na bratov babnik?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.5.2008 11:00:34   
puhica13
Punce zdravo.
Tudi jaz spadam med septemberke, točen datum pdp je 4.09.2008 in sem tudi iz gorenjskega konca. Zakaj sem se skrivala 23. tednov je enak azlok kot ga je imela Kahlo. Jaz sem imela lansko leto julija pratno vrečko in ambrazijo. Bila sem že med marčevkami a potem odšla. Sedaj lahko rečem da sem user posted image in pričakujemo user posted image . No ja vsaj po napovedih. Mi je čisto vseeno ali je user posted image  ali user posted image  le a bo vse OK in zdravo dete. Še vedno me je strah vsak dan sproti se poskušam miriti. Nuhalna je bila super vse ok, sedaj pa s strahom čakam na morfologijio, ki jo imam naslednji teden. vendar stiskam pesti da bo vse Ok, čeprav čutim da je vse super, tudi user posted image  mi da vedeti da sva oba OK, ker me tako močno brca , sploh ponoči, mislim da je nočen ptič user posted image . No ja čez dan pa spi, razen če se voziva v avtu,takrat pa je spet akcija.
Sem prebrala, da se pogovarjate od opreme kaj že imate. Midva sva sicer s strahom kupovala že nekje dober mesec nazaj, ko so imeli v Baby centru ful dobre akcije za previjalno (Lip poljčane taveliko previljalno za 160 €, sedaj mislim da je nekje žez 200 € ) in posteljico (tudi Lip Poljčane kar taveliko 140 cm ker se jo da potem spremeniti v mladinsko posteljo, bila pa je 140 € sedaj pa tudi nekje čez 220 €). Mislim da se je kar splačalo.
Kar se vozička tiče, mislim, da bova kupila ker quinny speedy preko ebaya, ker za isti denar kot pri nas za komplet (voziček +košara+ lupinica) dobiš gor kar veliko več.
No ja upam, da vas nisem zamorila, pa upam, da me sprejmnete medse, ceprav malo pozno.
P.S. Ali ima katera probleme z odtrdevanjem trebuha. meni se kar nekajkrat na dan naredi da mi za nekaj minut odtrdi.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.5.2008 11:19:38   
Špelca25
Glede morfo se strinjam s Kahlo, da bi moral vsak ginekolog se razloziti bodocim mamicam, kaj je sploh pogledal. Moja je to storila, potem, ko je nekaj minut nepremicno buljila v ekran... Sicer pa je drugic vse drugace, dosti manj evforicno, ves kaj te caka, kako izgleda morfo, kaj je pomembno... itd. Vsaj pri meni je tako...
Puhica 13: tudi meni ze otrdeva trebuh, sploh zvecer, zato mi je gineko vceraj izmerila materinicni vrat in je rekla, da je vse ok. Priporocila mi je Magneslol 3x na dan in Buscopan po potrebi.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.5.2008 11:22:20   
srki
No evo, pa sem se vam še jaz pridružila. Malo sem bila pri avgustovah, zdaj pa sem septemberčica. Upam, da ne bom celo oktoberkauser posted image .

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.5.2008 11:37:20   
arabela*
jutro punce.user posted image
Mene pa spet vrat bolili.Zgleda,da nimam vredu vzglavnika,al kakouser posted image
Pridno ste se razpisale danes,sem imela kaj za prebrat.Pri nas je spet tako smotano vreme.Bo začelo vsak čas padat.
ej punce,upam da se vam bom 17 lahko pridružla,smo včeraj ugotovili,da sta na avtu oba zadnja diska šla,tako da upam,da mi to porihtajo do takrat.user posted image
Glede teh morfoligij pa je tako.Jaz z svojim gin.tud nisem bila zadovoljna,ko mi jo je delal.Kot sem že omenila,tam niti na ekran ne vidiš nič,pove pa tud ničkaj.ampak se je brezveze sekirat.Saj si lahko še kak pregled sama omogočiš pri kakšnem privat gin.;pa boš zadovoljna.Jaz priporočam dr.Strahovo.
Me to you,mene so tud svoj čas mučili glavoboli,pa je samo od sebe minilo.
Srki,kam spadaš,v avgust ali september??Jaz se tud nisem mogla opredelit,pa sem kar tukaj ostalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?