Naty*
|
Jutro bejbe! Moje stanje se počaaaasiiii popravlja... Sicer ne morm rečt, da sem zdrava, daleč od tega, ampak gre na boljše . Samo še dvakrat grem spat potem pa v P ....komaj čakam!!!! Pol me pa še kljub virozi prijemlje gnezdenje, ker normalno se bo svet podrl, ko me ne bo pet dni doma in je obvezno treba pobrisat prah, ker ga nisem še štiri dni . Ležim na kavču, cela bolna in razlagam, kaj morm še nardit preden grem . In pol mi moj reče...pa kaj ti mislš, da js ne znam nič nardit ? No sej sm sigurna, da bo minilo takoj po porodu ! tally hvala za pestke, kar se pa službe tiče, pa že itak neki časa vem kakšna je situacija . Najbolj me pa jezi to, da sm js prej delala te stvari, tko da vem kako gre. In pol mi še rečejo, da ni blo narobe narejeno, ampak je to računalniški sistem zaj . Je vrajt... Vsem, ki ste uspešno dale čez preglede in seveda za današnje!!!!! hijenca lepo, da gre na boljše... ti si že en dan bližje P, kot js . A ni luštn???!!! **** sej mi je že Tamara povedala, da se v Mantovi ne bi objemale, tko da sm lubčkanje tud čist izključla . Ampak glede na to, da sm očitno tud js dobila tale paket viroze bolj po luftu, me je skrbelo, da bi ti ga vseen lahko prenesla . Ne sej je blo pa definitivno bolj pametno, da včeri niti nosu nism pomolila na zrak, ker je dons mal boljše. Konec koncev sm bla pa tud tolk brez energije, da sm itak cel dan samo ležala. špelin@ očitno smo proti koncu vse tolk pridne, da valjarja sploh ne rabiš več . Pohvalno ane? katy82 super da se ti simfiza širi ...kakršnokoli širjenje v teh zadnjih dneh je samo dober znak ane !!! valentina2006 hvala za lepo postrežbo in kofetek . narava sicer bi ti rada povedala kaj vzpodbudnega glede popadkov, ker mene tud nategujejo že kak mesec, pa ne morem. Stopnjujejo se na pol ure, 20 minut, celo 13 (da o tistih 5 zadnjič niti ne govorim) potem pa konec in to včasih celo popoldne ali celo noč. Pri men je dolgo trajalo, pa sva še vedno 2in1. In ja, je ker so boleči in tud CTG jih zazna. Ampak če niso dost močni, pa da še odprta nisi dost, pol ne naredijo nič. Dejmo se tolažit, da se predčasno učimo dihanja . Katina vem kako se počutiš, ko ti zbriše kilometrski post . Ti se kar pomiri, pa dons dobr opravi . Anitka men je ful zanimivo, ko me kera ko je že rodila vpraša, kako zgleda popadek, ker jih ene sploh nimajo. No ni glih kaka izkušnja, ki bi so jo človek ful želel . Js že vnaprej vem, kdaj bo ker dobim tako čudno napetost nekje v zgornjem delu trebuha. Pol mi trebuh otrdi in se pojavi bolečina in je občutek tak, ko da te bo "skup potegnilo". Vmes seveda še čist zašvicam in se trudim predihati (kar je pri močnejših kr umetnost, ker bi nagonsko rajš stisnila zobe in zadržala dih ). Ko bojo prišli, boš vedela, da je to to ...