|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
5.5.2008 19:59:55   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

aurora ma ta tvoj mali je pravi pozer in maneken, iskrene čestitke za tako lepega otroka maš kak poseben recept?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Mixi user posted image , jah recept user posted image user posted image user posted image

Jana čišča ponavadi traja pri vsaki ženski drugače, Jaz je sploh nimam močne in po pravici povedano me niti tolk ne moti. Ni preveč nadležna user posted image .

Upam, da bo s tvojim stricem vse ok user posted image user posted image user posted image

Ti pa moram povedati, da sem dobila mleko in prsi so kar kipnale, tak da bo treba po nov modrček. user posted image user posted image Moj korenjak Gal pa kar panča in tale Angel care je super, ker lahko kaj postoriš po stanovanju in ga slišiš user posted image user posted image .

Aha vidim, da ima Barbaw že Majo user posted image user posted image user posted image , čestitke mamica.

Edina pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.5.2008 20:02:24   
MARTINA25
AURORA DOBRODOŠLA NAZAJ!!!!!!user posted image

Se čist strinjam z mixi;tvoj Gal je pa res pravi pozer!!!!Joj jst si tud želim, tako lep porod!!!!
Tebi in tvojem možeku pa želim čim več lepih trenutkov z malim sončkom in čim več veselega cartanja!!!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.5.2008 20:07:59   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

pa glih zdaj ta presnet prehlad, ko je najmanj zaželjen bogica upam da te kmalu zapustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, upam, da res! Glede popadkov je pa tko, da je itak na MŠ rekla, da popadki delajo za nas ane user posted image . Sej vem, da je to pomoč, da mojga user posted image  spravmo ven, js bi sam rada, da grejo že do koncaaaaa!!!! Ne pa da me matra cel popoldne pol pa neha.

barbaw ma kdo bi razumel te CTG-je user posted image . Verjetn mormo res kr telo poslušat, med porodom sm pa sigurna, da si tud brez naprave točno vedla, kdaj je popadek ane user posted image . Sam da je za tabo!!!! Ful lepo, da se javiš pa nam mal poročaš, kako sta z malo user posted image . Sej privadli se boste pa tud vsi skupi, sigurno je revčka šokirana, ko je prišla v novo okolje.

mixi tud teb user posted image user posted image  da prehlad mine. Tole je pa groza kolk nas je bolnih.

aurora js sm čist solzna, ko sm prebrala tvoje poročilo user posted image ... kolk lepo!!! Komaj čakam, da bomo vse vedle kako si se počutila v tistih trenutkih. Pa kak srček je user posted image user posted image . Kako ga je pa Deedee sprejela? Upam, da ste zdej vsi zadovoljni, ko sta doma user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.5.2008 20:10:48   
tally
Ojla

Evo še moje poročilo s pregleda, ki je kratko in jasno ni popadkov, ni nč. V bistvu mi je samo CTG naredila, vaginalno me ni gledala ker mam itak CR, malo sva se pogovorili o CR in to je to. Pregledov pri moji G nimam več, razen, bog ne daj česa, 12.5 mam še pregled pri prim. Meglič 13.5 pa CR.

Najprej čestitke mamicam, ki so že doma, aurora hvala ker si zgodbo delila z nami, sm pogledala slikice, kakšen maneken je vajin Gal user posted image user posted image user posted image . Pa velkom back tudi ostale mamice.

Zdej pa grem mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslat vsem tistim, ki ste v klubu prehlajenih, Naty* bogica zate še posebej stiskam pesti, ker te zdej že orenk zauser posted image . Pa za tvojo službo user posted image user posted image , sram naj jih bo............

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.5.2008 20:13:20   
zalazoya
user posted image  user posted image  user posted image  aurora vajin Gal je pravi cukerček in čestitke za desetko.

Drugač pa čestitke vsem majčicam za njihove sončke. Predvsem nisem sledila tem, ki so rojeni maja, se pravi bravo Soncnica Sandra, Barbaw, Muki,  Catja in Taula. user posted image  user posted image  user posted image

Pr nas nič novga, čakamo. Še vedno veselo brcamo mamico in se guzimo. Sem mela pa en nenavaden izcedek danes, kot smrkelj samo nič krvav, sem že mislila da je čep pa je po mojem premal tega. Pa dol tud tišči in trebuh čist trd. Popadkov mislim, da ni, parkrat sem mela en tak menstrualni krč, samo na vsakih par dni, če veliko hodim. V glavnem nič konkretnega.

Tole gnezdenje je pa neki posebnega mene čist meče, moj me sam gleda. Za sončka smo več al manj zrihtal. Pa polno enih skrbi k jih prej ni blo npr. a ga bom znala oblečt, mislim glede na vreme. Mamo vse živo, smo podedval neki tud kupl seveda, ampak user posted image .  Kako nam bo šlo, v glavnem spimo bolj malo. Čist preveč dogaja v glavi. Drugač pa komi čakam pregled v petek in upam, da G ne bo preveč skopa s podatki, nič ne pove kok smo težki. Mene pa tok firbec matra. user posted image

Drugače majčice želim vam, da bi se čimprej spoznale s svojimi user posted image in velikooooooo cartanja tistim, ki ste jih že spoznale.

Komi čakamo našega sončka.

čau

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.5.2008 20:21:31   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čav moje majčice! user posted image We are backkkkkkkkk! user posted image

Evo nas doma živi in zdravi. user posted image Najprej vam iskrena hvala za lepe želje in izrečene čestitke. Zlate ste.

aurora28: DOBRODOŠLI doma .... Gal je res pravi lepotec user posted image  user posted image . Pa valda, čestitke za 10 - tko po Apgarju.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.5.2008 20:41:29   
Pepita
Evo še naju 2 v 1. Sem bila danes na CTG-ju in je še vse mirno, popolnoma sem še zaprta  user posted image je pa nekje zadaj user posted image .
Tako, da jutri, ne boste verjele (jaz tudi ne), začenjamo 41 teden, je pa G v rekla da najkasneje 7 dan po DP sprožijo, tako da do ponedeljka bomo že cartali user posted image user posted image .

CTG imam spet v sredo.

ČESTITAM vsem mamicam in atekom za mele cukrčke.

LP

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
5.5.2008 20:50:17   
hijenca
Aurora tale tvoj Gal je pa tako lep fantek user posted image , res ste ga nardili po pravem receptu. user posted image user posted image

Zdaj pa res že jaz komaj čakam, da spoznam user posted image , še dvakrat grem spat, pa grem v P, pa sem mu že bliže. user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa tiče mojega prehlada, trenutno že skoraj eno uro lahko diham skozi nos user posted image , to je že pravi napredek. Mogoče se pa le vred spravim do srede. Grem si zato čajčeka kuhat, pa en lekadol bom pojedla. Do tri lahko, jaz pa še danes nisem nobenega.

Potem pa pod kovter.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
5.5.2008 21:06:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

**** sej je blo men tud ful hudo, ker nisem mogla z vami kofetkat user posted image , ampak dejansko je pa res bolš, ker bi te sigurno okužila. Sej veš, kolk se te viroze hitro širijo, ti pa zdej ne smeš zbolet.
[/

Naty
Mene že ne bi okužila ker se ne bi nič lubčkale user posted image user posted image user posted image  Pa tudi jaz imam še 14 dni fore, da bi se pozdravila. Večji problem je da greš ti čez dobra 2 dni notri in se zna zgodit da boš imlela CR. Zato če ne boš počivala in čajčkala pa vitamine, ma pojej dvojno dozo vitaminov vsak dan... Če ne bom prosila Špelino za valer.
Sebe moraš v red spravit, za mene naj te ne skrbi jaz se merkam....user posted image user posted image

Barbaw WELLCOME BACK. Ej tvoja pupa je prva ki sem jo videla de se je rodila blond...Cukerček pravi bonbonček.user posted image

Brez zamere punce samo na hitro sem preletela in vse vas imam rada samo nisem brala  pa ne morem komentirat me pa spet full križ boli in grem ajat...

Vsem ki ste dobro opravile GP čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
5.5.2008 21:39:20   
špelin@
edinaos, Pepita in tallyuser posted image user posted image user posted image  za pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
dejte mi povedat kak dolg po navadi traja ta čišča?

Pri meni je vsakič trajala dobre 3 tedne.

narava, lepo, da se javiš user posted image user posted image  user posted image

Notranjke, vidim, da že lepo kupčkate in preračunavate, katera bo s katero cimra user posted image user posted image user posted image

mixi, pa ne da si tudi ti zbolela user posted image

O, aurora28, WELCOME HOME user posted image user posted image  Prav z užitkom sem prebrala tvojo porodno zgodbo user posted image  Lepo se crkljajte z malim princem Galom - tak srček je user posted image

Naty*, zdaj je pa res že čas, da ti gre na bolje user posted image user posted image user posted image

zalazoya, vse te skrbi so čisto normalne - poskusi se čimbolj sprostiti user posted image

Aja, ****, mojega valjarja pa res že nekaj časa ni bilo na spregled... user posted image  Dobro, da si me spomnila user posted image user posted image

Jaz sem ravnokar naredila velikansko napako. Prišli smo od bioenergetika, jaz lačna kot volk, zato sem se vrgla v hrano in preden sem dojela, požrla že toliko, da mi je zdaj res slabo in to krepko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
5.5.2008 21:42:59   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

04.Maj 2008
user posted image  Monika
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže 

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso (74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +12kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej 
user posted image  lunastar

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+14kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček 2. user posted image , user posted image :user posted image  Tilen, KR

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O: 112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia  (O: 103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image Neža, CE
(+ 13 kg)
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 71 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 33X user posted image

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
06.05.2008: valentina2006 (GP), kodrana (GP), mya26 (GP), Skye (GP), Katina (GP+CTG)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG), hijenca (GP v P), žanka (GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty* (sprejem v P), špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG), lunastar (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)
11.05.2008: kasso (CTG)
12.05.2008: MARTINA25 (CTG), Estrella* (GP+CTG), edinaos (CTG), tally (GP)
22.05.2008: MARTINA25 (GP)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

08.05.2008: hijenca (CR)
13.05.2008: tally (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm
21. april 2008, filipinka (PDP: 03.05.2008), user posted image  Zala, 2220 g, 47 cm in user posted image  Nika, 2400 g, 47 cm

user posted image
22. april 2008, *Tiana* (PDP: 01.05.2008), user posted image  Erazem, 3580 g, 53 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image
30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Gal, 3390 g, 52 cm

user posted image
01. maj 2008, Soncnica Sandra *** (PDP: 05.05.2008), user posted image  Manca

user posted image
02. maj 2008 ob 2:09, barbaw (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maja, 3620 g, 50 cm
02. maj 2008 ob 13:01, .muki. (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maša 

user posted image
03. maj 2008 ob 7:37, CatJa (PDP: 04.05.2008), user posted image  Mark, 3510 g, 51,5 cm

user posted image
04. maj 2008 od 10:10, Taula (PDP: 03.05.2008), user posted image  Ella, 3540 g, 50 cm

user posted image  : user posted image
6 : 10

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
5.5.2008 21:52:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: žanka
Jjoj,špelin@ jest bi kr,čeprav je še mal prehitro.Tak sem naveličana že vsega,komaj čakam da spoznam mojo malo punčko.Včasih,ko razmišljam sploh ne morem verjeti,da bomo imeli punčko.Vedno sem mislila,da sem bolj za fante,tak da res komi komi čakam.Danes sem pa sploh tak mehka,da imam jok na koncu,nevem mogoče je tak čudn dan.Sem se pa sedajle najedla jagod,da bom počla.Imejte se lepo,mene še danes čaka vloga šoferja na nogometni trening,nato pa še šmarnice ,tamali hoče na vsak način vsak dan k šmarnicam ob pol sedmih).Upam,da bom zdržala.

Zdaj si najbrž že vse opravila, zato si le dobro odpočij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
5.5.2008 22:06:42   
Anonimen

Čav moje majčice! user posted image We are backkkkkkkkk! user posted image

aurora dobrodošli spet doma, smo vas fuuul pogrešali

Evo nas doma živi in zdravi. user posted image Najprej vam iskrena hvala za lepe želje in izrečene čestitke. Zlate ste.

Sem pa tudi že dala slikice v album Najin Gal. user posted image user posted image user posted image

ooooo kakšnega lepega sineka sta dobila, pravi angelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se čisto raznežila

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4013
5.5.2008 22:09:03   
Anonimen

Edina pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image

sve že skoraj OK, komaj čakam da se bom še jaz važila s slikcami naše miškeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
5.5.2008 22:13:37   
mixi
mixi, pa ne da si tudi ti zbolela

Ja ja tudi mene neki daje tu na obali je full toplo pa malo zapiha pa čez pet minut ploha,... In pol začneš kašljat in kihat in smrkat in povrh tega še vsi v hiši in to je to. Pa jaz se ne dam jutri bom boljše za vse ki pa čajčke pijete pa ne toplih ker ti to samo še pospeši pijte čajčke sobne temperature. Jaz pa grem po zdravilo za grlo sladoled

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
5.5.2008 22:15:27   
mixi
O VIDIM DA ZDAJ VODIJO PUNČKE NA SEZNAMU ROJENIH ŠKRATKOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
5.5.2008 22:18:39   
aurora28
Hvala, hvala. user posted image

Ja res je en cukrček. Upam, da se še ve ki čakate na porod čimprej rešite in kmalu v naročju držite svoje male cukrčke. user posted image

Par vprašanj;

V stanovanju imamo 22 °in me zanima ali mora Gal imeti cel dan kapico na glavi?

S čim zalagate hrbte otrokom v posteljici?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
5.5.2008 22:20:55   
Anonimen
Nič bejbike želim vam lahko noč, lepo pančkajte in čuvajte svoje otročičke,

jaz sem se  čisto raznežila ob gledanju Galovih fotkic,

da komaj čakam našo Anjo-Tiouser posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
5.5.2008 23:07:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sabo sem imela malico, lačna pa nisem bila. user posted image  Sem pa vse spila. user posted image  Ne vem kako je drugod ampak tule v MB dobiš zajtrk ob 9-ih ali malo čez, večerjo pa ob 17.30. user posted image  Moja cimra je bila ful lačna. Budnica za merjenje temperature in nego otroka pa je od 5,30 do 6-ih. Potem pa vsake kvatre kdo prileti zaradi oblačil in plenic, ki jih orajo prinesti, čaja, ... Pestro!

no v Celju je približno podobno... večerja ob 18h, zajtrk ob 8.30 h.. meni je moj lubi nosil žemljice vsak dan, ker sem jih ob 4h zjutraj jedla, sem bla lačna ko pes.

mam še eno vprašanje... naš sonček je dobil mozoljčke po ritki, a je možno to od kakeca al je kak reakcija na pamperske (sva jih dobila 2 jumbo paketa, pa jih morem porabit-prej sem mela mullerjeve).. a je dovolj da ga mažem z hladilno kremo, al bi blo še kej drugega potrebno? kak ribodermin ?

aurora v stanovanju ne rabiš kapice, razen ko greš ven, sem vprašala patronažno. Pri nama je tud 22-23 stopinj notri.
Pa tud v bolnici je fizioterapevtka rekla da otroka naj ne bi z ničemer zalagali v posteljici, ker se razvadi in se opira , jaz mu dam zadaj samo enga medeka malega, sem ga pa v posteljico dala samo na polovico, in kontra obrnala, sej ne vem če razumeš...bom slikco dala gor jutri.

edinaos tud mi komi čakamo na tvojo lepotičko...v bistvu kar na vse prince in princeske...men so ti mali tak luškani..pa tak cart...

zdej pa grem v roke mojmu lubiju, je obljubu masažo, ker me hrbet obupno boli.

papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
6.5.2008 0:03:32   
katy82
Čer mačkice evo mene sem šele zdle pršla do računalnika,na pregledu vse ok popadek samo en mal hujši-priporočena hoja,Še vedno so B v urinu pa mal povišan pritisk ampak ni panike pa tud jest se ne bom več obremenjevala.Zredila sem se za 1,5 kg kar je posledica zatekanja,za pekočo bolečino mi je pa rekla da to pomen da se mi simfiza širi in da zna to še neki časa trajat ker se že tolk dni vleče.No sam da je vse OK,mi je pa rekla da mi trebuh še kr ful raste tko da mi je na UZ pogledala in je plodovnice dovolj za kg mi bo pa povedala naslednji ponedeljek ko imam spet CTG.
Se jutr bolj podrobno javm pa vas preberem,nočko

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
6.5.2008 0:41:02   
kasso
Aurora, dobrodošla nazaj user posted image Zelo lepa porodna izkušnja. Iii tvoj Gal je pa res luškan! Deedee se je najbrž že zaljubila, a ne?!
Ne, kapice pa jaz notri nisem imela. Tudi ponoči v spalnici ne, ki je hladnejša 18 stopinj. Razen po umivanju ali kopanju sem pustila gor, da se laski posušijo (kakšno urco). Za hrbet pa sem jaz dala eno zvito plenico ali dekco.
Zakaj pa je moral po porodu imeti očka masko na ustih?

jana81, jaz sem mazala z Bepanthenom in je ponavadi pomagalo. Ribodermin ni bil tako učinkovit. Pri hčerki pa ni pomagalo nič in smo dobili Daktarin... ko je bilo že res ornk. Če pa sumiš na Pamperske, preidi spet na Muller in boš hitro ugotovila, če so res krive plenice.
Čišča pa je pri meni po drugem porodu, ko je že skoraj izginila, spet obilno pojavila in so ugotovili na UZ en mali košček (par mm) ki je ostal notri, tako da sem dobila kapljice za krčenje maternice in je bilo kmalu boljše. Bodi pozorna, da zdaj, ko ti bo začela ponehat, ne sme spet s polno paro lit!

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer mačkice evo mene sem šele zdle pršla do računalnika,na pregledu vse ok popadek samo en mal hujši-priporočena hoja,Še vedno so B v urinu pa mal povišan pritisk ampak ni panike pa tud jest se ne bom več obremenjevala.Zredila sem se za 1,5 kg kar je posledica zatekanja,za pekočo bolečino mi je pa rekla da to pomen da se mi simfiza širi in da zna to še neki časa trajat ker se že tolk dni vleče.No sam da je vse OK,mi je pa rekla da mi trebuh še kr ful raste tko da mi je na UZ pogledala in je plodovnice dovolj za kg mi bo pa povedala naslednji ponedeljek ko imam spet CTG.
Se jutr bolj podrobno javm pa vas preberem,nočko

za pregled. Kaj pomeni podčrtano?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
6.5.2008 6:15:28   
valentina2006
DOBRO JUTRO Majčice...

Najprej postrežba user posted image , za vsako nekaj: kavica,kapučino, čajček, kakav user posted image .

user posted image

Za vse, ki imate danes GP, UZ, CTG... velik sreče... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
6.5.2008 6:31:47   
narava
Pozdravljene tetke!

Vreme v lj se se ni oblikovalo, se vidi da sem sova danes oziroma ze kar nekaj casa. Sploh ne morem spati in si oci utrujam z igranjem igric na telefonu ali branjem knjige. Pravo krizo nespanja prezivljam.user posted image

Cestitke se enkrat mamicam! Aurora velkom bek, komaj cakam na javljanje Taule in ostalih! Hej, kaj pa je s kodrano???

Glede mojega spanja in user posted image  popadkov, ki nikamor ne peljejo: danes zjutraj ob 3. se koncno odlocim, da zdaj pa je dosti in grem spat! In zaspim za vsega 20 minut, ko se mi je sanjalo, da ima barbaw (??) hud popadek in ga predihavam z njo in me zaradi tega kar obliva pot!? Se predramim in ugotovim, da imam jaz popadek, ki je bil tako hud, da me je zbudil, oblil me je pot in letet sem mogla na veliko potrebo (ze kaksnih sestic ta vecer)?! In tako celo noc..

Popadki (v obliki hudih menstrualnih krcev, ampak res hudih, vendar ni nobene bolecine v krizu - je to sploh popadek???? Ej men se ze cist mesa od tega!) si sledijo potem nekako takole: 4.46, 5.08, 5.23, 5.39, 6.09 (seveda so to ure), sedaj je vse mirno in imam obcutek, da so me prekleti laznivci zapustili do vecera, ko se bo zgodba ponovila??!! Ma ej, jeest hocem rodit, ker tole je za znoret! user posted image  user posted image

Mojga sem pospremila v sluzbo z napotki naj bo vedno dosegljiv na tel, ampak prekleto noce it do konca, me kar nekaj zeza..bi blo bolje, da bi me udarilo kot strela z jasnega in d midl of nouer end duing nating (itak ne mores zgresit popadka, ker boli kot hudicuser posted image ) in bi blo po nekaj urah zadeve konec..ker tale agonija..mah, sej v cetrtek imam pregled, bomo videli, ali bo CTG kaj risal (ce ne bo, mene pa bo bolelo - kar je cist mozno - jih bom v tisti  muki kar sama gor narisalauser posted image )

toliklo..zajtrkovala sem ze (al je to bolj vecerja??user posted image ), kavico/po zelji tudi kaj drugega vam skuham, a naj vam ne preide v navadouser posted image

se se beremo kasneje..

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
6.5.2008 6:50:00   
Katina
pa sej ne morem verjet kaj se mi je zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Več kot 1 uro že pišem odgovore. Oblajala sem že vsako posebej in potem, namesto da bi pritisnila gumb za pomanjšat post, pritisnem x in ga zaprem in post gre pa-pa! Tolk sem jezna, da bi kar koga ugriznila.

Bejbe, ne bom še 1x komentirala!

Se grem raje pripravit na mojo celodnevno seanso likanja riti na predordinacijskih klopeh in stolih. Najprej moram v laboratorij in počakat izvide, nato k diabetologu, nato k G, potem pa ............. kdo ve?user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
6.5.2008 7:18:29   
Anitka
Jutro!

Jaz sem spet med zgodnjimi. Namesto, da bi spala se kar zgodaj zbudim. Sem se pa danes zbudila z glavobolom oz. natančneje rečeno "očesobolom". Me boli prav nekje notri za očkami. Upam, da čimprej mine.

Aurora in Gal welcome home. Tudi jaz sem dobila ob opisu tvoje čudovite porodne zgodbe kar solzne očke. Joj kako rada bi že tudi sama spoznala našega sončka.

Pa tudi prav zanima me kako zgleda popadek, ko že vse pišete o njih.

Drage moje prehlajene Majčice - želim vam, da se čimprej pozdravite...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valentina2006 (GP), kodrana (GP), mya26 (GP), Skye (GP), Katina (GP+CTG)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katere pleničke uporabljate?
sonček08

Pampers (53%)

BeautyBaby (12%)

Lionstar (1%)

Sparky (3%)

drugo (31%)

Število vseh glasov: 476

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!