|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 17:52:51   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

lenč@* ti delaš v šolstvu in si danes dobila regres, ker jaz nisem dobila čisto ničuser posted image user posted image user posted image  mi pripada ali neuser posted image . sem pa bila od aprila 2007 v bolniški sem pa redno zaposlena za nedoločen čas že na tej šoli več kot tri letauser posted image  dajte razsvetlite me, da jih pokličem in vprašam

pripada, pripada... user posted image

ja Antilopa upam, da ga dočakam tudi na računuuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
5.5.2008 17:56:18   
saskija
abc100 jaz izpiram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.5.2008 18:00:23   
abc100

abc100 jaz izpiram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

jA STERIMAR IMAM, oPERIL MI JE ZDRAVNIK SVATOVAL 1X NA DAN (ups črke). Materno dušco tud uporabljam. Zakaj pa čim bolj hladno v stanovanju?
A lahko normalno vn hodva?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.5.2008 18:07:01   
Anonimen
Mi smo danes za Mašo kupili tisti modro-rdeč sedež za na kolo.Je bil znižan na 25 evrov.Tisa bo imela pa od Maše manjšega.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
5.5.2008 18:07:54   
abc100

Midva imava od Justa 31-ko, pa a je to tud ok, al more bit evkaliptus olje?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.5.2008 18:37:14   
saskija
abc100 31 mislim da vsebuje mentol in kafro jaz tega ne bi dajala ali če že v minimalnih količinah, sem to olje uporabljala v savni pa me je včasih hotelo zadušit je bilo tako močno.

ven hodi čimveč ker to pomaga pri prehladu, topel in suh zrak suši sluznico in potem je še slabše,20, največ 21 je zame optimalna temperatura .

< Sporočilo je popravil saskija -- 5.5.2008 18:38:38 >

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.5.2008 19:38:06   
abc100

abc100 31 mislim da vsebuje mentol in kafro jaz tega ne bi dajala ali če že v minimalnih količinah, sem to olje uporabljala v savni pa me je včasih hotelo zadušit je bilo tako močno.

ven hodi čimveč ker to pomaga pri prehladu, topel in suh zrak suši sluznico in potem je še slabše,20, največ 21 je zame optimalna temperatura .

OK, full ti hvala.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.5.2008 21:04:32   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

abc100 jaz iziram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

Midva imava od Justa 31-ko, pa a je to tud ok, al more bit evkaliptus olje?

mislim da  lahko to  olje po  2  letu starosti uporabljaš

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.5.2008 21:14:46   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zanima me še nekaj. tiste, ki ste ali boste kupovale sedež za na kolo. kaj priporočate, s čim ste zadovoljne. ali se dobi tak, ki ga maš ali spredaj ali zadaj. od kdaj naprej in do kdaj se ga lahko uporablja. če ma kera izkušnje se lepo priporočam.

jaz imam petjo spredaj.pa full uživa. mislim da smo jana  dali v tavečji stol-zadaj pri  1.5 letih.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.5.2008 21:21:23   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mi smo danes za Mašo kupili tisti modro-rdeč sedež za na kolo.Je bil znižan na 25 evrov.Tisa bo imela pa od Maše manjšega.

**** kje pa si ga dubla za 25 ojrov????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.5.2008 21:25:23   
zalenka
aja pa čerko sm pozabla reč user posted image

saskijain ostale, thx za info v zvezi s sedežem za kolo.

zdej mi pa še neki povejte: nujna lekarna za na morje??? kaj sodi vanjo????
  • sirup ali svečke za zbijanje temp
  • obliži, povoji, sterilne zadeve
  • nekaj proti opeklinam ?
  • proti pikom žuželk? (fenistil?)
  • katera krema za sončenje oz za zaščito pred soncem? kateri faktor?
  • ...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.5.2008 21:39:04   
April
potovalna lekarna

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.5.2008 22:07:59   
mojca 32
hoj,hoj ,hoj, ČVEKE user posted image sem ustala od mrtvih na forumuuser posted image user posted image pa ne zanalašč ,mi računalnik štrajka pa mi je ringarajino stran označil za nevarno in mi ni dovolil nanjouser posted image user posted image me je kar sam dal na odvajanjeuser posted image user posted image
da ne bom šla brat vse za nazaj ( ker sem ostala nekje tam na začetku 8 dela) kaj dogaja ?????? ste me kej pogrešaleuser posted image ( ja itakuser posted image user posted image user posted image )
no pa en lep VEČER želim vsem drugim pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.5.2008 22:17:26   
Antilopa
Piknik - mi pridemo vsi - 2 odrasla, 1 otrok (4-leta - jé pa kot 10-letnik user posted image ) in 1 dojenček.

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.5.2008 22:53:32   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

potovalna lekarna

april najlepša hvala za tole user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.5.2008 23:24:56   
mojca 32
končno lahk pridem na forum in ugotovim da ni nobene goruser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.5.2008 7:36:07   
Anonimen
jutrouser posted image !

Mi smi spet od 5h pokonc, mislm katastrofa...noče in noče pančat. Sej nosek je že kul, nima več zabasanga...pojma nimam kaj ji je.
Pa ful manj je, včeraj sem ji tolk dobr skuhala...ene žlice ni pojedlauser posted image ..pa mlekca tolk mal spije..kr neki no.

Lenča, če za danes velja naju bo moj dragi pripeljal nazaj bi šla pa s teboj, ok?user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
6.5.2008 7:39:20   
Anonimen
sej bom še sisy sms poslalauser posted image

Mojca welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
En nasvet kako nas ujetuser posted image ...zjutraj je največja možnost, da smo goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
6.5.2008 7:50:48   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Piknik - mi pridemo vsi - 2 odrasla, 1 otrok (4-leta - jé pa kot 10-letnik user posted image ) in 1 dojenček.

A jo potem res štejemo kot starejšo, zaradi hrane?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.5.2008 7:58:07   
Talika19
Mojca32, upam, da veš, da je piknik v soboto. Prijave so do danes do večera. Imaš tudi na mailu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.5.2008 8:01:04   
Anonimen
talika, jst sem nas včeraj prijavila...uoam, da si videlauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
6.5.2008 8:07:51   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

talika, jst sem nas včeraj prijavila...uoam, da si videlauser posted image

sem, sem, ste že na seznamu user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.5.2008 8:20:34   
JORJA
Dobro jutro!

Naš že spi prvo dopoldansko rundo.......saj ni čudno ko pa ga tole vreme ful zdela.Me pa letos res nimamo sreče z vremenom, lani ko smo bile pa noseče je bilo pa vseskozi toplo in sončno.

Poopsika, mogoče je pa Tjaška lačna in se zato tako zgodaj zbudi.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.5.2008 8:27:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

Naš že spi prvo dopoldansko rundo.......saj ni čudno ko pa ga tole vreme ful zdela.Me pa letos res nimamo sreče z vremenom, lani ko smo bile pa noseče je bilo pa vseskozi toplo in sončno.

Poopsika, mogoče je pa Tjaška lačna in se zato tako zgodaj zbudi.user posted image

sej ji dam za jesti zutraj ko se zbudi in poje maximalno 60-90 mluser posted image ...ponavadi zjutraj poje 180 ml

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
6.5.2008 8:32:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

sej ji dam za jesti zutraj ko se zbudi in poje maximalno 60-90 mluser posted image ...ponavadi zjutraj poje 180 ml

pa še to jo moram prov prisilt da kej poje, ker je sploh ne zanima flaša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......