Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 8:59:09
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz pa še moram mojga nahecat, je vmes že štrajkal glede piknika mislim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 8:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, o super, še za enega tipčka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica jaz pa še moram mojga nahecat, je vmes že štrajkal glede piknika mislim a vi tudi pridete?..super pa dej tvojega nahecaj, da mora zraven obvezno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:01:19
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kaj je zdej to? a vse hujšate ...? Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kg kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepo zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževni tu v MB je tud tak grozno pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prilepla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:02:07
|
|
|
|
Petjana
|
jaz potrjujem udeležbo zase in Petjo, fanta bosta pa doma ostala.imamo pa popoldne še en piknik,tako da bove malo prej šle.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:02:42
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat. No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kaj je zdej to? a vse hujšate ...? Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kg kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepo zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževni tu v MB je tud tak grozno pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prilepla ... samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala. Jst se dons sploh ne premaknem nikamor ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:04:00
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat. No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj. kapo dol - res si pridna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:04:31
|
|
|
|
tikca
|
Dobro jutro! Najprej hvala vsem za čestitke Potrjujem udeležbo nas treh! Slišim, da imate slabo vreme, pridite k nam na sončka in vetrčka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat. No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj. super ,pridna!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Dobro jutro! Najprej hvala vsem za čestitke Potrjujem udeležbo nas treh! Slišim, da imate slabo vreme, pridite k nam na sončka in vetrčka packa ...nas tkole dražiš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:05:21
|
|
|
|
abc100
|
Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:05:30
|
|
|
|
zalenka
|
madoniš ste vse priden pri hujašnju - in same suhice že itak jest sem sedaj na manjžri, en mesec sm si zadala, da jem samo sadje in zelenjavo(razen pikniki, ki pa jih v maju ne bo malo - verjetno bom prinesla notri za vse nazaj in še malo za naprej ). trenutno glodam jabko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:06:11
|
|
|
|
Petjana
|
jaz pa danes začnem telovadit...rabim malo mišic.....a pozna katera kašne dobre vaje za zadnjico?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kaj je zdej to? a vse hujšate ...? Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kg kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepo zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževni tu v MB je tud tak grozno pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prilepla ... samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala. Jst se dons sploh ne premaknem nikamor ... Zato pa eni uporabljamo sleepywrap
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let. sploh nočem razmiššljat o tem, ker me preveč potre. sploh ne gledam več dnevnika in nobenih poročil..že nekaj časa ne, sem dala vse na off in ko slišim kaj slabega takoj prestavim... na morju je bilo luštn, sem bila en teden brez cajtngov, televizije, radia...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:07:51
|
|
|
|
zalenka
|
a že povsod dežuje? ker pri nas še ne, je pa res oblačno. verjetno do takrat ko bova z nitko hotele ven bo že scalo. ampak če ne bo naliva, potem midve kar prevleko gor dava, jaz marelo vzamem pa greva. svež zrak je pa le svež zrak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:09:12
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kaj je zdej to? a vse hujšate ...? Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kg kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepo zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževni tu v MB je tud tak grozno pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prilepla ... samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala. Jst se dons sploh ne premaknem nikamor ... Zato pa eni uporabljamo sleepywrap mam sling pa se tak dere, kot da ga ščipam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat. No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj. super ,pridna! prilaufaj do Kranja pa te jaz pospremim nazaj pridna pridna jaz se zaenkrat samo mažem-brez laufanja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam pa kr ene blodnje, da ne bi bila več blondinka ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:09:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let. sploh nočem razmiššljat o tem, ker me preveč potre. sploh ne gledam več dnevnika in nobenih poročil..že nekaj časa ne, sem dala vse na off in ko slišim kaj slabega takoj prestavim... na morju je bilo luštn, sem bila en teden brez cajtngov, televizije, radia... jaz sem ta poročila že nekaj let nazaj odklopila. nikoli ne gledam, edino kar mi ostali povejo vem. pol pa včasih taka budala izpadem, ker ne vem, kak katastrofa se je nekje zgodila. namesto, da bo o lepih stvareh govorili - pa bi folk tudi bil bolj pozitiven in optimističen.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:10:44
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let. groza - tak je pri moji familiji, v zadnjih 4 letih nam po dva na leto umreta...me je kar strah
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kaj je zdej to? a vse hujšate ...? Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kg kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepo zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževni tu v MB je tud tak grozno pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prilepla ... samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala. Jst se dons sploh ne premaknem nikamor ... Zato pa eni uporabljamo sleepywrap mam sling pa se tak dere, kot da ga ščipam isto je blo pr nas...pa zdi se mi da je čist stišana bla v slipiju, pa obvezno jo morm slečt k prideva v kak prostor in v slipiju je to nemogoče, tko, da za naju ni bil praktičen. Za majčkene je pa to super!"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:11:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst mam pa kr ene blodnje, da ne bi bila več blondinka ... kaj pa imaš v mislih? jaz pa resno razmišljam o kratki frizuri, ker drugega kot skoz met čop mi zdej ne preostane, pa še lase mi tolk dol grejo, da je potem povsod polno teh mojih dolgih las
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?TAJDA (
43%)
TADEJA (
12%)
JERNEJA (
14%)
JANA (
31%)
Število vseh glasov: 361Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!