|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
4.5.2008 10:23:26   
SANEK1
Dobro jutro...
Evo mene, evo mene za čvekuser posted image user posted image user posted image

Freycha in Baja, hvala za user posted image . Mam tak delodiš, da že od 8n fretam po bajti in sem se komaj zdaj dol vsedla da popijem zasluženuser posted image  oz. bo kar 2user posted image

Freycha, nam tudi še noben nič ni rekel za zobošintarja, če se ne motim pa so otroški na Vošnjakoviuser posted image

Baja, Živa je bla prejšnji teden tudi ful zgodnja, zdaj pa je počasi spet po starem, tak da ne zgubit upanja!

Mateya, uživajte danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.5.2008 10:29:54   
SANEK1
Aja, pa da se spet malo pohvalimuser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bli spet v Čatežkih...user posted image user posted image user posted image   Kak je blo fajn, Živa je zaspala in se nas je svakinja usmilila in smo dragi, brat, nečekinja in seveda moja malenkost lahko šli na zunanje bazeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj spet sem se prelevila v froca, ko sem vidla te vlke topogane, če nisem šla 100x gor, kolena mam cela plavauser posted image user posted image user posted image
Predvčerajšnjem pa sma šla z dragim kolesarit-to je šele pasalouser posted image user posted image user posted image  Danes grema verjetno tudiuser posted image ,
Upam, da me bo danes peč malo manj žulilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.5.2008 10:41:31   
tejči77
sanek1, verjamem, da si uživala,user posted image user posted image user posted image .
baja, če se Rene slučajno ne vrne na stari jutranji tir, sporoči, mu bo Larisa delala družbo in boš lahko spala. Naša še nikoli ni spala dalj kot do šeste zjutrajuser posted image

Mi bi pa šli danes na kopanje, pa me je kar malo strah, ker še nikoli nismo bili na bazenu. A je dovolj če dam Larisi pleničke od Bambinomiota iz BC - v bistvu zgledajo kot navadne kopalke in mi glih ne delujejo, da bi lahko kaj zadržale. Al je boljš, da ji prej nabavim neoprenske?
In kako dolgo je sploh lahko v vodi 10-15min in potem domov? Verjetno najboljš, da nabavimo karto za eno uro? Kako to ve prakticirate?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.5.2008 10:53:23   
Freycha
Tejči mi imamo tudi take kopalke, kot si jih opisala, ampak sem ji raje kupila v DM-u plavalne plenice.....
Koliko časa v vodi? Prilagajaj se njej... če bo uživala, je lahko tudi pol ure v vodi, pa ostanete dlje od ene ure... Če se bo pa drla, je pa ni smiselno tiščati v vodi. Težko ti predlagam koliko časa, ampak če bo uživala, ji ne bo škodovalo, če bo šla tudi dvakrat ali trikrat v vodo - pomoje user posted image

iii sanekova kako uživate user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vam kar malo fovšuser posted image user posted image user posted image  sam za modra kolena ti pa nisem nič user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.5.2008 11:43:16   
corfu
Dober dan user posted image

Punce mi smo toliko leteči, da zvečer samo še padem. Bili smo v Zagrebu, na piknikih, včeraj smo imeli akcijo na parceli in smo vse posekali, kosili, danes je Aljaž v Mozirskem Gaju, Manca se nekje z babi šeta, mož v skužbi, jaz imam malo generalke...popoldne imava plesne, skratka pestro...Manca ima en zobek, skorajda že hodi, ko se spusti, naredi 3-5 korakov nato pa pok na kolena pa daljeuser posted image ...

Rumba se nekje po morju potika, vsaj kakor se jaz zasledila....šibam, je Manca nazaj...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 655
4.5.2008 12:45:30   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
mater, Rene ima pa zgodnjo urouser posted image user posted image  kolk pa potem čez dan spi?

čez dan spi 2 rundi, vse skup cca 2-2,5 ure... to je pa tud nekajuser posted image , paše malo mira čez danuser posted image
sanek saj upanje o jutranjem spancu ostajauser posted image , to me še nekak gor držiuser posted image . Lej jo, ti pa res uživaš... važičkauser posted image  user posted image  prav je takuser posted image
ajvy kaj si pa ti tak redkobesedna ratala? Nisi mi odgovorila zadnjič, kako je zdaj s tvojim počutjem? A si ok?user posted image
tejči ojej, Larisa je pa res zgodnji tip... bom našega kr k vam poslala na jutranje uriceuser posted image  sam glej da bosta pridna, da ne bo Dita ljubosumnauser posted image
corfu vi mate pa res pestrouser posted image  ja bravo Manca za prve korakeceuser posted image user posted image user posted image  naš še ni tam... sam ob kavču stopica, pa še to se raje dol pokne in po štirih šiba naprej, če se fejst mudiuser posted image
Kje pa je afnica? Še 9 dni in pa bosta Lan in Lana pihnila prvo svečkouser posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 4.5.2008 12:47:14 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.5.2008 12:46:26   
baja*
*maja pozdravljenauser posted image  javi se kajuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.5.2008 13:56:48   
corfu
user posted image

user posted image

user posted image

Še malo naših slikic...

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.5.2008 18:25:55   
poldy
KAko je s piknikom? Jaz bom verjetno prišla sama z Uršo, a bo čudno zgledalo? Moj namreč nikakor nikamor noče in če se bom skoz na njega ozirala bom skoz doma.... Joj kako vam zavidam ko tako hodte v toplice pa na morje pa na piknike pa na izlete...No evo pa sem spet tam.....user posted image Ne smem se preveč sekirat zard takih stvari ane?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.5.2008 20:42:11   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

*maja pozdravljenauser posted image  javi se kajuser posted image

Madona danes me je pa baja zasačila user posted image .
No da se malo javim: pri nas zobkov še vedno ni na spregled, hodimo tudi še ne, ah kaj hodimo, še plazit se naša pupa ni začela user posted image  je čist prekomot ker vse dobi k riti user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.5.2008 20:45:20   
*maja
Aja ko sem ravno na liniji: a imate ve že vse mulčke v tavelikih avtosedežih? Mi smo namreč končno nabavili avtosedež. Kupili smo Roemerjevega Kinga in se kar ne morem odločit da bi dala ta malo že v ta sedež, se mi zdi še čisto premajhna user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.5.2008 20:58:00   
Freycha
Dito sva šele včeraj dala v avtosedež, pa ima 8470g.  Pa se mi celo ni zdela prekrhka......

sicer te je pa maja lepo brati in še vedno čakam tvojo prijavo na piknik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.5.2008 20:59:36   
madejka
Ćer!

Maja mi ga še nismo dali not, ker še nismo kupli avtosedežauser posted image

Sanek iii kak uživate!user posted image user posted image user posted image

Baja, Tejči vam nič ne zavidam teh zgodnjih ur!user posted image

Freycha kje v laškem ste bli? Al si samo pir pila?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.5.2008 21:00:10   
*maja
Uf Freycha nas žal ne bo na piknik zato se tudi nismo prijavili, mamo ravno tisti vikend družinske obveznosti, oz. če sem bolj natančna imamo kar tri vikende zapored družinske obveznosti user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.5.2008 21:02:00   
Freycha
madejka samo pir sem pila user posted image user posted image user posted image

maja oproščeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.5.2008 21:02:35   
madejka
Maja user posted image user posted image user posted image jaz sem pa misla, da vas bomo spoznaliuser posted image

Poldy jaz tud pridem sama z malim, ker mojemu ni. Nič sekirat, vidve samo pridita!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.5.2008 21:03:40   
madejka
Eh Freycha tega sem pa jaz tud včerajuser posted image Sem si privoščila za goduser posted image Dans pa ta veliko milko z lešniki in grozdjem mažemuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.5.2008 21:05:38   
Freycha
Maja koliko kil pa ima Mija?
sicer je pa zadnjič ena napisala (joj, ne vem katera točno), da je pomembno, da so vsaj do 8 meseca vozijo v jajčki, ker so kosti še "premehke"......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.5.2008 21:07:04   
madejka
Poldy je to pisala, ker so ji v Recaro trgovini tak rekli...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.5.2008 21:07:44   
*maja
Kok kil nimam pojma user posted image  po mojem okol 8500 mam v četrtek ceplenje nismo bli v posvetovalnici že od 5. meseca user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.5.2008 21:12:44   
Freycha
potem pa magar v četrtek pediatrinjo vprašaj....user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.5.2008 21:13:38   
*maja
Mah kompliciram kot da bi biu to naš prvi otrok user posted image ...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.5.2008 21:14:08   
madejka
Vidiš Freycha tak je to pri 4. otrokuuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.5.2008 21:14:21   
tejči77
ojla, se oproščam, ker upadam sredi debate. A sem jaz že prijavljena za piknik?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.5.2008 21:15:20   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Vidiš Freycha tak je to pri 4. otrokuuser posted image user posted image user posted image

user posted image  matr kaj bi bilo šele potem pri petem user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......