|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
3.5.2008 16:20:25   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Srčekgrill..super.user posted image user posted image Kako ni CTG nič kazal pregled pa? Ne razumem tegauser posted image ...a si na pregledu bila že odprta ful?

Meni očitno ni odtekla plodovnica, samo na čase imam popadke.....predvidema da so popadki ker boli kar konkretno.

Očino je naš mali pogruntal sistem in že točn ve kdaj je prkloplen na CTGjuuser posted image , na pregledu pa mi je G rekla, da bo kmal, sicer sm odprta 1cm in MV se je stanjšal ter napredujemo z odpiranjem. Je pa res, da me dol prtiska in tišči, doma mam popadke sam ne redne. Tko, da bom lahko danes šla nazaj če ne pa čez 2 dni pregled (5.5.08) in je rekla, da naj mam kr vse s sabo kr bom baje tam ostalauser posted image ,jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Ajde, se javim še kaj.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 3.5.2008 16:22:32 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
3.5.2008 16:23:06   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Evo novičke od edine: pravi, da je ne boli več, ampak je vseeno ne spustijo domov, ker dokler ne vejo kaj je, velja da še zmer lahko dons rodi user posted image . Rada bi izsilila odhod domov, pa sm rekla, naj kr potrpi pa se pusti razvajat user posted image , mogoče bo pa vseen dons Anjo Tio spoznala user posted image !

Naty, povej Edini, da je v spodnjem nadstropju na Ginekološkem oddelku (predvidevam, da je tudi ona spodaj) v čakalnici, tam kjer je TV tudi e-točka in če se lahko giblje, lahko skoči na net...sem tam brskala, ko sem bila nazadnje v P..... 

Tamara
, ti si pa prava uživačica z urejanjem vrta. Jaz ti kar privooščim, ker vem da taka dela pomirjajo. Jaz sem tudi včeraj presadila tistih par mojih rožic, pa predale omare spucala in še ena vratca...zdaj je treba le še na fino s papirjem in pobarvat...a ne vem če bo pred rojstvom... user posted image me pa tako delo ful pomirja user posted image
Danes pa je bilo na vrsti kopanje psice, sesanje, brisanje, kuhanje...zdaj moram it še neke cunje zložit..... ampak se mirkam in delam vse bolj na izi.... cel dan pa res ne morem ležat.
Če bom dobro opravila na pregledu v ponedeljek zjutraj in se bom dobro počutila, se bom pridružila na kavici!

čevapi so bili na jedilniku včeraj in predvčerajšnjim, danes pa od meska le govedina iz juhe user posted image

srčekgirl, jaz sem pa mislila, da boš danes na vrsti user posted image 5.5. pa je tudi en lep datum.

boga špelina ... pošiljam ti user posted image user posted image user posted image   , da se hitro pozdraviš

Katina, mi delaš skomine s sprehodi po centru LJ... kje so tisti št. časi user posted image

mixi user posted image user posted image za 39 T

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
3.5.2008 17:52:11   
modrooka
Punce, pozdravljene!

Najprej najlepša hvala za vse čestitke!!!

Mi smo od ponedeljka doma. Super je. Trije dnevi v porodnišnici so se kar vlekli. Pogrešala sem Ano in  user posted image . Drugače pa nimam pripomb čez kranjsko porodnišnico. Sem 1000x bolj zadovolja, kot sem bila v postojnski. Res. Osebje je fenomenalno, porod je bil pa tudi vredu.

Trenutno delamo na Emini kilaži (rodila se je z 1690 g, nekaj jih je v porodnišnici izgubila in sedaj jih ima 1670). Malo je zlatenična, tako, da smo bili danes že drugič na kontroli za bilirubin, pa so rekli, da gre na bolje.
Ana se zaenkrat drži kar vredu. Malo je čutiti, da še ne ve točno, kaj in kako se bodo stvari odvijale in da tipa teren... user posted image  Ampak je kar pridna. Tudi Emo veliko boža in pomaga pri previjanju,...

Jaz sem vredu. Malo me še bolijo šivi, krvavim skoraj nič več, tako, da sem veliko boljša kot po prvem porodu.
Dojenje nama zaenkrat še ne laufa, ker je mala prešvoh, da bi dobro povlekla in sva se na začetku preveč utrudile, preden je sploh prišla do mleka (tudi po 30 min, potem je bila pa preveč utrujena, da bi še kaj pojedla in je naredila po par požirkov in koma), tako, da sem si ga začela črpati in ji ga sedaj dajem po flaški. Zaenkrat ga imam dovolj. Ko bo pridobila na teži, bova ponovno poskusili. Pravijo, da nama lahko tudi kasneje uspe, če bova vztrajni.  Bomo videli.

Ko bom imela čas, bom opisala porod in vam posredovala link. Naj bo zaenkrat dovolj.

Bodite pridne in uživajte v lepih dnevih, ki so pred nami... user posted image

P.S.: Vse, ki še pridete na vrsto, 'držte se'! Vsem, ki ste v teh dneh rodile, pa ISKRENE ČESTITKE!

Lep dan!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
3.5.2008 17:59:32   
MARTINA25
MODROOKA ful je lepo slišat pohvale za porodnišnico in osebje, še posebej ker bom tudi jaz rodila v KR.
Upam, da vama dojenje kmalu steče in da bo mala Ema kmalu dovolj močna, da bo lahka sama papcala!!!!Držita se in velikouser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
3.5.2008 18:01:22   
Anonimen
Drage moje, sporočam vam da smo izsilile odpust iz porodnišniceuser posted image (to pa sem dosegla čisto na ženski način-seveda z jokomuser posted image user posted image ****t ga drugače ni šlouser posted image ) tako da smo ravnokar prispeli domov. Še vedno v enem kosu, na splošno vse OK. Glavca je čisto že v porodnem kanalu zaradi tega pa me niso pustili domovuser posted image , so rekli da lahko da se bom morala že danes, jutri (ali čez 3 tedneuser posted image ) vrniti.

Tako, da grem pod tuš in spati, ker sem čisto fertik, ko pa se naspim pa poročam o vsem dogajanju.

Čestitke, vsem  postalim mamicauser posted image user posted image user posted image

Kasso: najdla e točko (sicer 1 uro pred odhodom), in tudi uspela vse prebrati kako ste me opravljaleuser posted image

Samo še to, moj porod se bo zihr zgodil v porodnišnici Postojnauser posted image ja in ne boste verjele kdo je dežural, ja točno on dr. Kristan = vse pohvale user posted image user posted image za njega in vse osebjeuser posted image

Hvala ker ste mislile nameuser posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
3.5.2008 18:03:24   
Anonimen
aja najpomembnejše pozabila povedat, naša damica tehta že celih 2.700 guser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
3.5.2008 18:09:52   
Čmrlika
Samo na hitro, nimam še časa prebirat, res preletim samo dogajajne v porodnih...user posted image
Čestitke vsem majčicam , ki so za mano postale mamice...Uživajte, cartajte se, tako kot jaz z mojo miško, ki me polno okupira...
Lp vsem...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
3.5.2008 18:17:36   
Aurea
Pozdravljene punce,

in prisrčna hvala za čestitke!

Vidim, da je sezona v polnem teku in zato:

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM: MODROOKI ZA EMO, AURORI ZA GALA,  SONčNICI SANDRI ZA MANCO, BARBAW ZA MAJO, MUKI ZA MAŠO TER CATJI ZA MARKA!

Čimveč veselja z vašimi sončki in prespanih nočnih uric!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Modrooka, vidim, da si rodila nekaj uric za mano user posted image  Tudi jaz sem bila navdušena nad prijaznostjo osebja v KR, vsi so bili vedri, pripravljeni pomagati in sploh sva se obe s cimro zelo dobro počutili. A Ema je imela tako nizko porodno težo? No, z nekaj truda (in maminega mlekca user posted image ) bo zrasla v fejst punco, brez skrbi! Upam, da vama zalaufa dojenje.  

Martina25, kmalu boš tudi ti lahko preverila KR P in okusila slastne menu-je (tako, kot sem z užitkom jedla tele 3 dni po porodu, nisem še nikoli - pa čeprav je le goveja juha in gres  ter sladica user posted image  user posted image ).
Srečno!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
3.5.2008 19:07:48   
MARTINA25
ČMRLIKA IN AUREA fuuuul sem vesela da sta se javile!!!!Moram priznat da sem vama kar malo faušuser posted image , še malo pa bo!!!!

AUREA joj naša tamala se kljub svoji velikosti še kar noče izseliti!!!!Verjemi, da že komi čakam na ta gres iz KR P!!!

EDINA imaš ZS!!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
3.5.2008 19:13:16   
sesil
Najprej čestitke Sončici Sandri, Barbaw, Muki in Catji za naraščajček.user posted image user posted image user posted image

Se vidi da smo že zakorakali v maj in tu gor se dogaja 100km/h. jaz sem uživala na morju (Istra tja do Poreča), danes pa zležavala doma na sončku. Oprala sem še zadnji stroj cotk, zdaj pa smo ready to go. Sej vem da mi Špelin še ne bo dala odpustnice, ma bom potrpežljivo počakala.
Kožo na trebuhu mi pa tolko nateguje, da prav boli. aauuuu.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
3.5.2008 19:23:38   
špelin@
modrooka, super, da si se oglasila - stiskam pesti, da se Ema lepo poredi user posted image  user posted image user posted image user posted image
Aurea in Čmrlika, uživajta s svojima princeskama user posted image user posted image

edinaos, fino, da si doma user posted image  Za vrnitev v P imaš pa še dosti časa, se nič ne mudi user posted image

MARTINA25, tudi tebi se še nič ne mudi user posted image

Srčekgirll, 5.5. je res čudovit datum - na ta dan se je pred devetimi leti rodila moja velika pika user posted image

hijenca, ti si tudi bolna? user posted image user posted image  Naty*, kako pa se ti počutiš?

Katina, ti kar malo zavidam uživancijo user posted image user posted image

sesil, ti si ena potepuhinja user posted image

kasso, tokrat ti zavidam tvojo energijo user posted image

Pozdravčki še za ostale user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno vsa sesuta, komaj uspem ponarediti nujne reči (skuhati, oprati, obesiti perilo, na hitro zmetati kramo,...). Spet me obupno peče zgaga, čeprav zelo malo jem, ker mi nič ne diši user posted image  Se že kar bojim prihajajoče noči... user posted image  Res upam, da bom kaj bolje user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
3.5.2008 19:37:20   
MARTINA25
ŠPELIN@ res mi je hudo zateuser posted image , še posebej ker si bila vedno tako polna energije!!!Upam, da se boš kmalu pocajtala.Poskusi čimveč počivat!!!!Pa res držim pestke, da čimprej premagaš to zoprno bolezen!!!!Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
3.5.2008 19:38:53   
kasso
špelina, ti pošiljam energijo in dobro spanje. Tako dobro kot sem spala to noč, pa že dolgo ne. najprej sem zaspala na kavču do dveh ponoči in potem sem šla lulat, se preobleč in umit in spala kot ubita do 09:30....  super je bilo user posted image

modrooka, glavno, da se mala lepo redi, po flaški ali po dojki user posted image

edinaos
, super, da si doma. Zdaj pa počivaj, ker za tvojo malo velikanko (2.700 g) je vseeno bolje, da je še malo v trebuščku.
Saj Kristan je drugače zelo prijazen, niti približno ni tako osoren kot Tašev...ima pa druge pomankljivosti, zaradi katerih mu jaz ne zaupam preveč. Ampak to je le moje mnenje.
Ampak, če je glavca že v porodnem kanalu user posted image bo v kratkem vesel dogodek

Sesil, ti pa si res na off user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
3.5.2008 20:22:33   
mya26
Hoj!

Tudi jaz sem danes uživala v Ljubljani. Najprej smo šli na tržnico. Zjutraj ob pol desetih je bila ljubljana zelo prazna in sploh ni bil problem parkirat. Nato smo šli še na sok in kavo na Pločnik. Ko sva bila z user posted image še sama sva večkrat hodila v sobotah v LJ. Mal sem bila žalostna ker še ni art tržnice (vem da je od maja do oktobra), mogoče bo naslednji teden. user posted image Kasneje smo šli še v supernovo in sem si nabavla ene par cot, pa mal za Lano in še en klobuček za Maja. Sem upala, da bom dobila kak modrček pa so jih imeli čist mal (ene 4 kose).
Popoldan sem mal pospravljala in sem zdaj čist konc, vse me boli. Jutri pridejo pa mami in oči in brat s punco na kosilo. Sej sem si sama kriva kaj sem jih pa vabla. No sej mi bo user posted image pomagal kuhat. Juhco sem pa že skuhala. Jutri pa še krompir in nafilanga piščanca.

Grem počivat

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
3.5.2008 20:28:36   
Taula
Edinaos....super da je vse Ok s tabo. user posted image Kaj imaš trebuh že ful nizko, če je mala že v porodnem kanalu? Ja mudi se ji spoznati mamico in atijauser posted image  Sej vaju pa tudi ne moti, če bo malo prej prišlauser posted image

Modrooka....lepo da si se javila. Ni važno kako mala je..važno da je in napreduje.user posted image

Spelin@ upam da bo boljeuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
3.5.2008 21:05:19   
natasa34
Lep pozdravček vsem po dolgem času in čestitke vsem mamicam!
Mi smo imeli od februarja do zdaj kar stresno obdobje, da ne razlagam v detajle. Nosečnost ni bila najbolj rožnata kar se živcev tiče. Pa smo preživeli, te dni smo še v fazi selitve...
Ker še vedno po malem delam, pa ta selitev in čiščenje vrh glave mi ful zatekajo gležnji, mala pritiska navzdol sto na uro, drugače sva pa ok. Trudim se čimveč počivati.

Vidim pa, da ste v maju resno štartale s porodi user posted image

LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
3.5.2008 21:34:12   
Naty*
Punce prosim za nujen nasvet, če bo kera glih na forum pogledala. Mene spet mučjo popadki, ki po intenzivnosti sicer niso ful hudi. Boli malo... ampak smo zelo na hitro prišli iz 20 minut na 6 minut user posted image .... kolk časa naj čakam??? Naj bi blo eno uro na 5 minut preden se odpraviš ane? Kaj pa če se stopnjujejo hitreje?

No potrpežljivo čakam na odgovor kake že izkušene...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
3.5.2008 21:42:49   
natasa34
Nimam nekih izkušenj s tem, ker mi je prvič voda odtekla.
Naj bi bilo eno uro na 5 minut, samo če se ti je iz 20 minut hitro prešlo na 6 minut, ti priporočam, da greš malo prej kot v eni uri v P. Malo še počakaj, če se tako intenzivno nadaljujejo pa šibaj user posted image

Lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
3.5.2008 21:53:00   
Anonimen
Zdej je pa čas,da se tud jaz malo javim.Berem vas skos,sam vedno nimam kaj pametnega za napisati.Najprej čestitke vsem mamicam,ki že stiskate svoje otročičke.Jaz bi že tudi,ampak malo še bom počakala.Sicer me danes ful tišči dol,na wc hodim nonstop,slabo spim....,pa sej bo kmalu bolje.Prosim,če bi mi katera na seznam dodala,da imam pregled 7.5,in da pričakujemo Nežo.Zredila sem se pa 13 kguser posted image .Lepo se imejte in prijetno spanje.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
3.5.2008 22:05:08   
hijenca
Naty jaz bi na tvojem mestu šla kar naravnost v P. Nekam hitro so prišli na 6 minut, tako da se lahko še bolj pospeši. user posted image  user posted image   bom mislila na tebe in držala pesti.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.5.2008 22:10:51   
hijenca
Naty mislim, da je pri Barbaw šlo tako hitro, naenkrat je imela popadke na 8 minut.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.5.2008 22:12:56   
špelin@
natasa34, sem te že fajn pogrešala user posted image  Glavno, da ste poštimali zadeve user posted image

Naty*, koliko pa imaš do P?

žanka, bom dopolnila seznam user posted image

barbaw sporoča, da je Maja dobila zlatenico in so jo odpeljali pod lučko, zato ji je kar malo dolgčas brez nje. Jutri bo izvedela, kako naprej user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.5.2008 22:14:21 >

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.5.2008 22:14:06   
mixi
ojla so user posted image

Jaz sem se samo malo javla ker sem zmatrana ko pes, zjutraj sem tašči zlikala 5 strojev perila, popoldne ki mi pa vrag ni dal mira sem šla pred hišo travo grabit in zdej sem čisto fertik. tako da samo vidim stanje na forumu in gas v vodoraven položaj.

NATY ti pa se raje pejdi pokazat v p da ne boš rodila doma ker ni nujno da popadki bolijo mojo taščo niso nič in sploh ni vedla da jih ma in je mojega rodila v 5 minutah in še to skoraj na ulici pred p, ker se je šla slučajno pokazat

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.5.2008 22:17:43   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image  Monika
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže 

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček 2. user posted image , user posted image :user posted image  Tilen, KR

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O: 112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia  (O: 103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image Neža, CE
(+ 13 kg)
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 71 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 21Xuser posted image  in user posted image : 32X user posted image

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), sashy (GP+CTG), kasso (GP), katy82 (CTG), MARTINA25 (GP+CTG+UZ), Taula (CTG)
06.05.2008: valentina2006 (GP), kodrana (GP), mya26 (GP), Skye (GP), Katina (GP+CTG)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG), hijenca (GP v P), žanka (GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty* (sprejem v P), špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

08.05.2008: hijenca (CR)
13.05.2008: tally (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm
21. april 2008, filipinka (PDP: 03.05.2008), user posted image  Zala, 2220 g, 47 cm in user posted image  Nika, 2400 g, 47 cm

user posted image
22. april 2008, *Tiana* (PDP: 01.05.2008), user posted image  Erazem, 3580 g, 53 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image
30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Gal, 3390 g, 52 cm

user posted image
01. maj 2008, Soncnica Sandra *** (PDP: 05.05.2008), user posted image  Manca

user posted image
02. maj 2008 ob 2:09, barbaw (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maja, 3620 g, 50 cm
02. maj 2008 ob 13:01, .muki. (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maša 

user posted image
03. maj 2008 ob 7:37, CatJa (PDP: 04.05.2008), user posted image  Mark, 3510 g, 51,5 cm

user posted image  : user posted image
6 : 9

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.5.2008 22:20:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mixi
NATY ti pa se raje pejdi pokazat v p da ne boš rodila doma ker ni nujno da popadki bolijo mojo taščo niso nič in sploh ni vedla da jih ma in je mojega rodila v 5 minutah in še to skoraj na ulici pred p, ker se je šla slučajno pokazat

Se kar strinjam - Naty*, nič zato, če prideš malo prej v P. Bolje prej kot bolj pozno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem malo bolje, upam, da bom to noč vsaj kaj spala user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.