|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
3.5.2008 8:51:18   
Katina
Pa imamo enega fejst fanta v maju user posted image . Estrella mi je posredovala SMS od CatJe:

"Naš 2. sonček Mark je rojen v SG ob 7.37, težak 3510g in dolg 51,5cm"

CatJa ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tebi, Marku, očiju in prvemu sončku user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
3.5.2008 8:52:11   
Katina
Špelin@, kje si? A boš sfolgala ta vikend, ko imaš tolk dela s seznamomuser posted image ?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
3.5.2008 8:53:48   
Naty*
O čestitke CatJa user posted image user posted image user posted image !!! Pa se bojo končno še fantki odločl razveselit mamice in očije!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
3.5.2008 9:05:39   
MARTINA25
CATJA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SONČKA MARKA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro punce!!!

Mene tud skoz neki matra...pa nč konkretnega. Ponoči so me tako boleli kolki, da nisem več vedela kako naj ležim.Poleg tega me je noro špikalo v nožnici pa tud sramne kosti so me bolele.....upam da bo luna v ponedeljek kaj vplivala!!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
3.5.2008 9:07:04   
tally
Dobro jutro

Čestitke CatJa za sineka, pa veliko cartanja user posted image user posted image user posted image .

Anitka lepo, da se oglasiš tudi iz dalmacije, uživajta.

Naty* da te malo potolažim moja sestrična je mala pdp 29.4. in še vedno čaka user posted image , vsak dan jo heca tako kot tebe, odprta pa samo 1 cm. Verjamem pa da je zoprn, pa še prehlajena si user posted image , zate.

Kaj novego o Edini?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
3.5.2008 9:10:20   
Naty*
tally hvala user posted image ! Sej vem, bo treba zdržat, ni druge, ampak je pa res smotano tole. Bolš, da je vse vredu, pa te potem na hitro zvije, kot pa tale nateg... Držim pesti, da bo tud tvoja sestrična kmal crkljala svojega user posted image !

Ja glih sm dobila sms od edine... ponoč ni mela popadkov, počaka vizito, pol bosta šle pa domov, če bojo izvidi dobri. Tko da mislim, da se bo v kratkem še javila, če bo kaj novega.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
3.5.2008 9:35:21   
tally
Hvala za info o edini, Upam da bo vse v redu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
3.5.2008 9:45:23   
katy82
Jutro mačkice!!!!!!!!
Najprej:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke Catji in celi mali družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve noč preživele same,je bil lubi v službi,mela čudne sanje ki se jih HB nč več ne spomnem.

Katina tale izjava od tvojga je pa res tko posrečena,ma ajde pustmo jim mal zadovoljstva,sej tud oni "občasno" trpijo z nami user posted image

Naty evo tko je pr men,mi isto kr solze prtečejo k je res grozna bolečina,pa ponavad,če mam dober dan me peče tud k sedim al pa hodim,mislm da je to posledica odpiranja in tega  da sta najina dva falotka že tko nizko sam jima je prelepo noter.

Me je pa naša madam ob dveh zjutri tko nabijala,zgleda se je hotla obrnt pa nekako ni šlo,mi je koža čist rdeča pa vroča ratala tolk mi jo je raztegnila.

Anitka tle se na much dogaja ti pa vse zamujaš,no ja sej dalmacija odtehtauser posted image

Upam da Edina res pride domov,da nam pove kaj je blo,sej lahko mala še mal počaka,pa še od BB nč ne zvemouser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
3.5.2008 9:49:07   
katy82
Tally kako si pa ti?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
3.5.2008 10:02:01   
Taula
Uradno smo dosegli PDP...v enem kosu.user posted image user posted image

Madona...vsako jutro lepe novice.user posted image

.muki...čestitke za princeskouser posted image

Kaj novega o Edinaos...se ji je že uresničila želja in pestujeuser posted image

Ko sem včeraj mojmu razlalaga o tem, da so tri rodile, je rekel, da so ziher user posted image , ker te vrtijo lune user posted image . Ko sem dobro pomislila je blilo pa celo res, same punceuser posted image . Zato tiste, ki nosite dekleta pozor! V ponedeljek je prazna luna (ne polna- katy82).

Katina...naj se tvoje besede uresničijouser posted image

Drugače imam pa občutek, da bom sama ostala na tej temi..vse mi boste pobegnile v P. No ja..vsaj ne bo gužve, ko se bo moja dama odločila priti venuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
3.5.2008 10:07:28   
tally
Katy82 danes še kr v redu, noč je minila brez bolečin, samo 2x obisk wc-jauser posted image , spala sm kot ubita. Včeraj je bilo pa user posted image , vs dan me je bolelo v križu, spodnji del trebuha, sramne kosti, pa še kaj bi se najdlo user posted image .

Sam vidim da nas večino pestijo iste težave pa se mal tolažim, da bo kmalu 13.5 tukaj, če ne bo kaj prej user posted image . Zjutri me je pa moja pikica zbudila tako da je svojo glavico tiščala pod moja rebra, kako to boli user posted image , sm komi čakala da jo aml spusti. Je pa zanimivo ko prav lahko natipam tisto malo glavico in jo božam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
3.5.2008 10:15:35   
tally
A ima še kera ful željo po sladkem, jst sm včeri pred spanjem pojedla škatlo piškotov, pa še bi jedla, sploh ne grem več na tehtnico user posted image .

Taula brez skrbi, mogoče pa tvoja princeska čaka 5.5. tak lep datum user posted image .

Kje pa je Špelin@, da ni kam pobegnila?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
3.5.2008 10:16:31   
suzy85
CatJa iskrene čestitke ob rojstvu Marka!user posted image user posted image user posted image

tally tud men je blo tko lepo, ko sem vedla, da božam user posted image po glavici. zdej pa na trenutke pojma nimam kaj mi ven tišči. user posted image me moj zafrkava, da mi pali pesti kaže in se smeji, češ da še ne gre ven! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
3.5.2008 10:17:21   
Taula
Kje pa je Špelin@, da ni kam pobegnila?

Ona mi je tudi sumljiva...njen lepotec ne bo čakal na PDP, bo prej spoznal sestrici.user posted image

Sem ko FBI že...imam listo osumljencev, ki bodo kmalu v P.user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
3.5.2008 10:21:17   
katy82
Taula a še kr nč,sm bla pa ziher da se kej dogaja k se pol nisi več javla,sm ful stiskala pesti.

Špelina ma pa malo piko bolno pa rado,če se ni tud kej od nje nalezla

Tally mene tale želja po sladkem počasi že ubija-zgleda da si nabiramo energijo za poroduser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
3.5.2008 10:22:18   
katy82
Taula Edina čaka na vizito in morebiten odhod domov ker je blo ponoč vse mirno

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
3.5.2008 10:23:34   
tally

Ja men je tut sumljiva (Špelin@) pa še včeri jo je neki zvijalo...............pa **** ni na raport.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
3.5.2008 10:28:11   
Taula
Taula Edina čaka na vizito in morebiten odhod domov ker je blo ponoč vse mirno

Hvala.user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
3.5.2008 10:37:08   
Taula
Hm..a je plodovna voda prozorna ali malo motna..ker meni neki ven teče...če ne bo nahalo bo šla v P.user posted image Ne teče pa ful..ampka po malem. Bom še malo čakala, da vidim ali je sluz ali kaj drugega.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
3.5.2008 11:17:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

kaj pače maš glivice? ne  peče ne smrdi lahko te tudi ne srbi nič dol pa ne veš da jih maš. to se nosečnicam na koncu zadnji mesec rado pojavi in ko te G pregleda to vidi pa ti predpiše Canesten vaginalne tablete + kremo.

ja, sem si dala te vaginalete v 37. tednu in mazala s Canestenom. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ja Kasso mislm da maš prav ker se mi je spustila prejšnjo sredo čez dan,pol sm pa ponoč mela popadke in naslednje jutro HB pregled kjer je G ugotovila,da se že odpiram-1 prst,velik ne? In že takrat je rekla da je ful nizko in od tega je že več kot teden pa je bolečina vsak dan mal hujša sam kaj češ upam da bo kmal mim k je na momente obupn.A kej veš kolk cajta zna to trajat?K v ponedeljek mam CTG pa še polna luna je tko da upam da se bo kej začel dogajat Ti si pa tud sam en dan za mano

Misli, da več kot teden dni ne boš čakala.... Sem ravno včeraj bila pri prijateljici, ki jo je teden dni pred porodom tako tiščalo dol, da ni mogla nič...otrok je imel čez 4 kg.

Catja user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
3.5.2008 11:20:11   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Hm..a je plodovna voda prozorna ali malo motna..ker meni neki ven teče...če ne bo nahalo bo šla v P.user posted image Ne teče pa ful..ampka po malem. Bom še malo čakala, da vidim ali je sluz ali kaj drugega.user posted image

prozorna, lahko da je vmes še izcedekuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
3.5.2008 11:44:59   
katy82
Taula kako je stanje a še kej teče?

Kasso kolk je mel tamal pa je po naravni poti rodila?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
3.5.2008 11:49:10   
katy82
Katina kaj zdej to pomen,da mamo šanse al ne?A je kej važn kaka luna je?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
3.5.2008 12:02:14   
Taula
Čakam da vidim če me spet kaj zalije. Sem klicala v P, je rekla da lahko odteka počasi..da če ne neha, naj pridem na pregled. Ma ne vem kaj je. Itak sem na wcju na 15 min, ki mi vse dol tišči. Samo nima nič vonja izcedek...samo priteče ga malo in konec.user posted image
Nimam jaz sreče da bi bila akcija na PDP.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
3.5.2008 12:06:33   
katy82
Saj plodovnica naj ne bi imela vonja ker je sterilna,vonj ma edin urin kar bi pa itak vedla.PDP maš še pol pol dneva pred sabo,probi mal hodt pa vložek si dej v hlačke pa boš pol vidla kako je

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.