|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
1.5.2008 19:55:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

dreamz, ma sem mislila da boš napisala, da jih imaš max. 24user posted image
ta mail sem dobila tut jsuser posted image

Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image , ma te imam rada user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

si kej boljše???????????? boš jutri ob 13h boljša????????????????????????????????????????

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.5.2008 20:08:07   
Anonimen
Naty, držimo torej pesti, da bo noč mirna. user posted image  user posted image

Sandra, kaj ga boš oblekla za krst? Kako pa boš sebe zrihtala? Aj sem firbčna a. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.5.2008 20:14:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, kaj ga boš oblekla za krst? Kako pa boš sebe zrihtala? Aj sem firbčna a. user posted image

ej tianna, pojma nimamuser posted image
moj pravi da ga noče oblečt v običen veštit, ampak v nekaj posebnega, KER JE NAJIN SINČEK NEKAJ POSEBNEGAuser posted image
ko gremo v torek na šoping, bomo kupili za vse 3. po moje bo imel kake frajersko-fine hlače, srajco in kravatico (suknjič pa mislim da ne bo rabil, ker bo že ful toplo)

tianna, zakaj vi2 ne moreta prit????????????
nena80 prideuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.5.2008 20:18:05   
sandra85
oooooooo nana27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidim teuser posted image kako ste?????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.5.2008 20:22:10   
helenav
jaz bom malček zamudila najbrž....kaj boste vse v trojeuser posted image user posted image ..

pa o shoppingu prosim tihooooooooo..ja že kamlu dveleti ko si nič konkretnega ne kupim.....prej sem bla noseča..zdej je pa Klarana prvem mestu....za mene zmanjka časa...pa tudi denarjauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.5.2008 20:24:42   
Anonimen
Ker ima dragi neke opravke. user posted image  Kao nujne. Me prav zanima. user posted image  

Katera ima Quinny Speedi SX?? Lemavrica??

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.5.2008 20:44:44   
sandra85
helena ni problema, če boste zamudili
ne, mi bomo v dvojeuser posted image ampak me sploh ne moti, če bo kdo v 3 ali 4 ali celo 5user posted image samo da vidim septembrčke
tianna fullll mi je žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej gre z taxijem dragiuser posted image kaj pa če te pripelje k meni in te pol pobere????? prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.5.2008 20:54:54   
Anonimen

tianna fullll mi je žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej gre z taxijem dragiuser posted image kaj pa če te pripelje k meni in te pol pobere????? prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Saj meni tudi. user posted image  Ne more me pripeljati, ker pride z nočne se samo stuširat in šiba dalje. Gre gledat za en avto. In ne vem kdaj pride. Ma sej po eni strani je bolje, da gre, ker to pomeni, da se bliža čas nakupa novega avta!!! user posted image  Je kriza, ko je samo en pri hiši.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.5.2008 21:03:34   
NalLa
Mi pridemo v troje, ko bo pa moj zagledal tolk bab na kupu pa se lahko zgodi da ostanem tam v dvoje al pa samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.5.2008 21:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Mi pridemo v troje, ko bo pa moj zagledal tolk bab na kupu pa se lahko zgodi da ostanem tam v dvoje al pa samauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Moj bi verjetno tudi zbežal. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.5.2008 21:23:43   
NalLa
tianna škoda ker te ne bo, bi lahko bežala v dvoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.5.2008 21:29:22   
sandra85
NaILa , ma če bo tvoj zbežal, bo Lana kr z nami pustuuser posted image kaj pa bomo počele user posted image se nažrle sladoleda in torticuser posted image pol pa šle mal šetat, a?
tianna, upam da dobiš čimprej svoj avto in da se nam pridružišuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.5.2008 21:29:40   
Naty 76
Tianna Žan se je že malo oglasil, ampak zaspal nazaj. Pustimo se presenetituser posted image .

Mi gremo jutri dopoldan v Portorož ali pa Opatijo. Odločitev kam bo ¨last minute¨ varianta. Zdaj pa še perilo zloižim iz sušilca in spat.

Dobro spite.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.5.2008 21:30:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

tianna škoda ker te ne bo, bi lahko bežala v dvoje user posted image

Ma kam bi midve bežale? user posted image  user posted image  naj bežita! user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.5.2008 21:32:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna Žan se je že malo oglasil, ampak zaspal nazaj. Pustimo se presenetituser posted image .

Mi gremo jutri dopoldan v Portorož ali pa Opatijo. Odločitev kam bo ¨last minute¨ varianta. Zdaj pa še perilo zloižim iz sušilca in spat.

user posted image zakaj pa se nam nebi pridružili??????

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.5.2008 21:32:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Dobro spite.

Naš se je tudi oglasil. Se je dal v neko tako čudno pozo in ni mogel nazaj. Sem ga popravila in zdaj lepo spančka. user posted image

JOJ, Opatija je itak user posted image .

Tudi vi lepo spite.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.5.2008 21:33:23   
Anonimen

tianna, upam da dobiš čimprej svoj avto in da se nam pridružišuser posted image

Jaz tudi. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.5.2008 21:37:33   
sandra85
enej spi že od 19h (kaki luksuz je to, ko gre tako zgodaj spat) in se je ob 20h zbudil z jokom, sem ga mal poljubčkala, pocartala, mi je dal ljubčka in nazaj zaspaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.5.2008 21:47:19   
Anonimen

enej spi že od 19h (kaki luksuz je to, ko gre tako zgodaj spat) in se je ob 20h zbudil z jokom, sem ga mal poljubčkala, pocartala, mi je dal ljubčka in nazaj zaspaluser posted image

Lepo.

Zadnje čase pa našega uspava joška in samo joška. user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.5.2008 21:50:21   
dreamz
Čiiirr!

Sebastien je zdaj zaspal. Malo prej me je pa pobruhal direkt po dekolteju. Je kašljal in se mu je zataknil sluz. user posted image  Vso večerjo je pustil na meni, zdaj pa spi s praznim bušijem, ker ni hotel več nič. user posted image

Upam, da bo jutri boljši. user posted image

Punce lepo se imejte jutri na obalnem srečanju!!
Si že predstavljam, ko boste šetale po Portorožu z vsemi vašimi vozički!! Vsi se vam bodo odmikali. user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.5.2008 21:54:17   
dreamz
Tista, ki kupuje avtosedež:

Imam kodo za popust 10 eurov za nakup kateregakoli avtosedeža na www.soncek.si.

Če katero zanima, naj se mi javi.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.5.2008 21:59:03   
123a
sandra85-a vi imate tudi takrat krst?ma super...jaz samo upam,da bo lepo vreme in da mi Zoja nebo  delale sceneuser posted image user posted image Ja tudi midva sva hotela,da je oblečena malo drugače za krst,ker nama sploh ni všeč tista običajna varianta.Tako,da smo kupili belo v kombinaciji z vijolično in pride full dober(belo kiklico,vijoličen klobuček,vijolično majčko,bel top,vijolične pegice in bele čeveljčke).Kupovala pa sem v Zari in Okaidi in imajo nore cotke.Sandra pojdi pogledat ne bo ti žallluser posted image
Za sebe pa sem našla včeraj tudi v Zari in Mango(lanene hlače in lanen reklček)no sedaj pa še eno fajno majčko in čevlje.Za mojega pa boljše,da ne govorim ker bom dobila živčnegauser posted image user posted image user posted image Jo kako pa ti dedi komplicirajoooooo!!!eh škoda besed.
Sem videla,da si pisala ampak nas ni bilo domauser posted image rač.je pa itak prižgan

dreamz-pa pa jo je naučil tati in je tako PONOSENuser posted image user posted image user posted image user posted image in to sta se naučila eno jutro,ko sem jaz poležavala do 11user posted image user posted image Ampak je tudi odvisno kakšne volje je..

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.5.2008 22:01:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Upam, da bo jutri boljši. user posted image

Tudi jaz. Ena user posted image  za Sebastiena. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.5.2008 22:06:18   
Anonimen
Punce, a ste brale?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2728314&mpage=1&key=

Grozno. Jaz kar ne morem verjeti, da se dandanes to dogaja. Uboga mamica. Res upam, da bo zbrala pogum in tega dr. javno razkrinkala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.5.2008 22:11:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lepo.

Zadnje čase pa našega uspava joška in samo joška. user posted image  user posted image

sej js sem mu tut vedno takoj joško dala, pol pa sem vidla, da lepo nazaj zaspi, ko ga gre moj uspavat in sem probala in prav lepo brez problema nazaj zaspi
dreamz js tudi upam da bo jutri boljše-pa da boš tut ti boljšaž

123a a nam poš pokazala slikico po krstuuser posted image me prav zanima, kako bo oblečenauser posted image sej bomo šli po celem BTC-ju da bomo našli nekaj lepega. okaidi, oziroma obaibi ima res ful lepe cunjice, sam št so pa čisto sfaljeneuser posted image
glede PA-PA js Eneja učim že 1 mesec, pa je samo 1x pomahal, pa še to mogoče po nesrečiuser posted image učim ga tudi ploskat, pa se mi samo smejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.