|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
1.5.2008 13:50:33   
dreamz
lemavrica: Ja hudič je, če nimaš nobenega, da ti kako uro popazi na otroka. Kaj pa vaši starši?
Jaz vsakič, ko imam kam za it po večjih nakupih, opravkih ali žurat, pustim Sebastiena pri mojih, moja mama je gospodinja in ima čas kadarkoli, hvalabogu, in obvlada z dojenčkom.
Prejšnji mesec sem malega pustila kar njegovemu tatiju in jaz sem šla z mojo mamo na shopping  v Ljubljano, ma kako je pasalo!!!! Privošči si še ti, za dušo!user posted image user posted image Pridi dol na obalo, pa gremo me z obale s tabo v Trst! user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.5.2008 13:55:19   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Dreamz, a tako. Ne, nista sodelavca, sem se še jaz malce pozanimala. Od tistega sin je Gabriel. user posted image
Kje si kupila tisto kapico (na prvi sliki) ?

Dreamz in Lemavrica, torej bi bile dobre za skupni shopping. user posted image  user posted image

Kapico sem kupila v Babycentru v SupernoviKp, začuda.. user posted image  Meni je perfektna, ker je zeeeloo tanka, da se ne skuha in barva je nevtralna. Takrat so jih še nekaj imeli, tudi različnih velikosti.user posted image So pa vse pomešane na kupu, meni je trgovka pomagala najt.

Jaaa, gremooo na shopping user posted image user posted image user posted image  Morem si kupit ene nove sandalčke s peto!!!Sem fetišist na čevlje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.5.2008 13:57:48   
dreamz
Vprašanje:

Ko imajo vaši user posted image  visoko vročino, koliko stopinj ima voda v kopeli za zbijanje vročine???user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.5.2008 14:05:29   
zvezda71
Voda segreta na temp. 36-37 stop. potem počasi dolivamo hladno da ohladimo vodo med 29-34 stopinj. Nam je pomagalo. Srečno

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.5.2008 14:13:44   
dreamz
Hvala zvezda!! Zaenkrat ne rabim še, ker nima vročine, ampak za vsak slučaj, ker se je nalezel od mene.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.5.2008 14:14:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz
Sem fetišist na čevlje user posted image user posted image user posted image

Sva že dve. user posted image  

To z vodo pa nisem še nikoli delala, tako da.. Ne vem.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.5.2008 14:31:58   
sandra85
lemavrica, keri film pa sta šla gledat?
dreamz, povej kdaj se dobimo? upam da boš naslednji teden že vredu. je dragi 10 dni domauser posted image user posted image user posted image user posted image in bom imela vsak dan avtouser posted image
šoping mi gremo v ponedeljek na šoping v maribor, v torek pa v ljubljano na šoping za eneja in pol domovuser posted image user posted image user posted image
dreamz zvezda ti je lepo napisala, tako smo mi delali in je pomagalo
(sem pogledala slikice-lep Sebastienuser posted image , ti pa si ful lušna in mlada mamica, koliko si pa stara, če ni skrivnost?user posted image firbec babji)

enej spančka, js pa jem kosilo, vreme je super, sam nimava avtauser posted image tako da bova kr na terasi z psicouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 1.5.2008 14:33:21 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.5.2008 14:40:22   
sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

V petek, 2.5.2008 ob 16h v slaščičarni Mignon v Portorožu.

Mignon je zraven hotela Riviera in hotela Slovenija. (če nisem s tem nič pomagala, nej kera pove, da bolj natančno razložim)

A BI SE LAHKO ZMENILE ZA BOLJ ZGODNJO URO, DA SE NAM LAHKO PRIDRUŽI ŠE NaILa???????????

PRIDEJO:
-helenav
-nena80
-sonce78
-sandra85

tianna, potrudi se user posted image user posted image user posted image
dreamz pozdravi se user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.5.2008 14:42:13   
lemavrica
Sandra šla sva gledat Pozabi Saro samo nama ni bil všeč tako da ni bilo panike ko sva morala predčasno domov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.5.2008 14:44:25   
lemavrica
Dramz ja žal nimava možnosti puščati ga pri starših, ga pa lubi popazi če jaz kam hočem it, to pa nobenega problema. Me še on priganja naj grem. Sem prec za en shopping user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.5.2008 15:08:26   
dreamz
Lemavrica: Sem slišala reklamo za ta film... že reklama ni bila nevem kaj user posted image  
Lemavrica in Tianna , glede shoppinga... je stvar organizacije nas bab... Itak vse obožujemo iste trgovine (cunje za nas, čevlji za nas in cunje za user posted image , pa še kakpšna kozmetika pade vmes user posted image ). Samo tuki je problem se dobit na enem kafetu, kaj šele za šoping! user posted image

sandra: Ti user posted image  babji!! Kaj nam delaš gušte s shoppingom, tle imamo vse abstinenčno krizo!!!user posted image user posted image

No, naj ti bo, ti kar nakupuj in najdi čimveč lepih in ugodnih nakupov!!!user posted image user posted image

Ma jaz mislim, da drug teden bomo ja vsi zdravi in da se končno odpravimo en giretto po Portorožu user posted image
Aja, pa še hvala za pohvalo, da zgledam mlada... user posted image user posted image  to mi paše user posted image user posted image  Kaj naj kar javno razkrijem svoja leta?? user posted image user posted image  Ok, jih še ne rabim skrivat, imam 28 let, ampak ko sem rodila sem bila v slovenskem povprečju s starostjo matere za 1.otroka. user posted image  (27). user posted image

Joj, meni se blede, se nisem sprehajala že en teden... kaj bi jaz brez RR user posted image  in mojega lubija seveda, ki mi pomaga, jaz samo počivam in treniram tipkanje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.5.2008 15:30:04   
lemavrica
Ja organizacija za shopping je bolj problem kot potem sama izvedba, s to mislim da nebi bilo problemov user posted image

Dreamz sej 28 pa niso nobena leta user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.5.2008 15:35:05   
dreamz
To morem prilepit tuki gor, sem zdaj dobila prek maila. user posted image user posted image user posted image

Pozabljena pravljica....

Izvoli najkrajšo in najlepšo pravljico, ki si jo kdaj slišala: Nekoč je živela deklica, ki je svojega fanta vprašala, če bi se poročil z njo.
                          Fant ji je odgovoril 'NE!'
Od tega dne je deklica srecno zivela do konca svojih dni, brez da bi komu prala, kuhala, likala, pohajala je s prijateljicami, sexala s komer je želela, delala in porabljala svoj denar za kar je hotela.

*KONEC*
Problem je, da nam (puncam), ko smo bile majhne, te pravljice niso pripovedovali. Ampak so nas dobro zajebali s tistim  idiotom od princa na belem konju!

Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.5.2008 15:58:54   
sandra85
dreamz, ma sem mislila da boš napisala, da jih imaš max. 24user posted image
ta mail sem dobila tut jsuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.5.2008 18:07:55   
Anonimen
Tako dolgo kot je danes pokonci, ni bil še nikoli. user posted image  Jaz pa sem čisto izmučena. user posted image  Prej sva šla na kafe in mi je v avtu skoraj zaspal, poudarek na skoraj. Sem mislila, da ga bo zmanjkalo v stanovanju, pa nič. user posted image  No ja... Upam, da bo zato ponoči bolj spal. Zdaj se igra v stajci...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.5.2008 18:17:53   
helenav
ja..sandra meni vstrezauser posted image user posted image user posted image ..zaradi mene lahko kadarkoli po eni uri......okrog 12 ure imamo toplo kosilo....javite, da jaz javim sonce78...

ostalo napišem,ko bo Klara šla spat

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.5.2008 18:58:17   
sandra85
ok, sa da pokličem neno80 in NaILo, pa napišem sem točno urouser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.5.2008 19:01:33   
123a
Čao pupeee.....

No končno se mi je uspelo malo javiti.Berem vas še ,ampak za pisanje pa ni več časauser posted image .Pri nas je pestro...čakamo zgornje zobke,pripravljamo se za plazenje,že skoraj samostojno sedimo in GH hrana (koščki)nam še vedno delajo velike probleme.Jemo pa že meso,ml.izdelke,gluten...samo,da bi se rešili še tega miksanjauser posted image user posted image
Drugače je pa Zoja postala pravi dobrovoljček in začelo jo je vse zanimati.Aja pa,da se še pohvalimuser posted image naučila se je že bravo,bravo in pa pauser posted image user posted image .Je pa postala tudi prava tatijeva razvajenka in obsedena z njim.Drugače pa je že začela kazati svojo trmo in razvajenostuser posted image user posted image

Aja sem skoraj pozabila povedati,da smo se zmenili za krst 24.5. in upam,da bo vse dobro izpadlouser posted image

tianna-lepo,da nas vsaj nekdo pogrešauser posted image user posted image user posted image ti pišem kaj na msn...

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.5.2008 19:04:06   
sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

V petek, 2.5.2008 ob 13h v slaščičarni Mignon v Portorožu.

Mignon je zraven hotela Riviera in hotela Slovenija. (če nisem s tem nič pomagala, nej kera pove, da bolj natančno razložim)

PRIDEJO:
-helenav
-nena80
-sonce78
-NaILa
-sandra85

tianna, potrudi se user posted image user posted image user posted image
dreamz pozdravi se user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.5.2008 19:14:19   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

dreamz, ma sem mislila da boš napisala, da jih imaš max. 24user posted image
ta mail sem dobila tut jsuser posted image

Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image , ma te imam rada user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.5.2008 19:20:10   
dreamz
tianna: Če čez dan dojenček malo spi, ni garancija, da ti bo ponoči več spal.
Pri nas je lih obratno, ko Sebastien spi dosti čez dan, spi tudi ponoči, ko pa čez dan ne spi, je ponoči tudi bolj tečko. user posted image

123a: Ma ke pridna tvoja pupca!! user posted image Kako si jo naučila pa-pa??
Jaz bi tudi rada mojega. Bravo, oz. mi imamo en drugačen verz (Batti le manine), pa je znal že pri 6. mesecih, sedaj pa je malo pozabil, čeprav ploska večkrat kar tako user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.5.2008 19:44:10   
Anonimen
Ufff končno je zaspal. Madona, takega pa še ne. Ponavadi zdrži pokonci max. 3 ure, danes pa celo 7 ur. user posted image  Kriza. Dreamz, vem ja, da to žal ni zagotovilo. Ma upam pa vseeno lahko a. user posted image  Aja, se strinjam s Sandro glede tvojih let. Pohvalno. user posted image  

Zdej sem dragemu zlikala srajco za v službo in kmalu gre. Zopet je cela postelja samo za naju. user posted image

Glede srečanja: žal res ne gre. Pa saj bo še kakšno a?

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.5.2008 19:44:56   
Anonimen
Aja 123a lepo, da si se oglasila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.5.2008 19:51:03   
Naty 76
Tianna tudi Žan je danes popoldan pozabil počivat. Sem ga dala v posteljico, da bi imel mir in ni šlo. Ko sem ga vzela ven je bil spet dobrovoljček. Zaspal je ob 19ih in bom videla kako bo, ker mi ponavadi spimo.
Tia pa še poje z Janom baba, dada, ne vem od kdaj ji uspe tudi nata ... Še 15 min in jo dam spat.

Dreamz mojadva tudi mahata pa-pa in Tia ploska. Kaj pa vem, ponavljaš z njimi kot papagaj. Ko greš pomahaš, najprej z njihovo rokico, potem ponoviš še ti, ploskali smo pa ko sta bila v naročju in se tako igrali.
Najboljša facka pa je Žan ko s palcem drgne po svojih ustkih in dela brrrrr brrrr. Se kar stopiš zraven.
S tem ponavljamnjem pa zraven hranjenja delata včasih ama-ama, Žan pokliče ata in reče pa-pa....

Vsak dan je kaj novega. Joj, mi bomo stari čez en teden že 9 mesecev. Pred enim letom smo pa dopustovali v Poreču in sem bila tako srečna da so se končale slabosti in bruhanje. Res je treba uživat vsak dan posebej.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.5.2008 19:54:08   
sandra85
123a user posted image js sem te tudi pogrešala, sem ti pisala na msn pa ni bilo odgovora...mi imamo tudi 24.5. krstuser posted image in to na štajerskem. user posted image za vse podvige, glede koščkov pa je pri nas isto-no včasih ga ne moti, včasih pa se mi davi zravenuser posted image
lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.