Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:37:04
|
|
|
|
Laubica
|
mam dve kolegici ki sta bili po barvanju po porodu obe oranzkasti ceprav sta se barvali z isto (blont) barvo kot pred porodom. zanimivo-jaz še nisem imela takega primera -pa tudi sama nisem oranžna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:37:11
|
|
|
|
sonchek
|
jaz sem pa tudi sedaj sama doma (no s mojo pikico, ki aja)..so vsi ostali odšli na kres k sosedom..ja je prov luštn...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:38:26
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
TinTin, hvala še tu gori, res si zlata ! Tanayya, a si dobila slike z Zbilja, sem ti jih poslala na e-mail! Gruška a ti nisi naravno blond ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:39:15
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem tudi sama ta večji je šel z taščo na kres ,mož je v nočni ,malček spi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:40:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya, a si dobila slike z Zbilja, sem ti jih poslala na e-mail! nisem,kam si jih pa poslala?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:43:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška mas zs.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:54:35
|
|
|
|
potepinka
|
Čer barika-Marka dam v ležalnik samo ko mu pripravljam hrano par minutk,drugače ne mama11-Saj Mark drugače ne sedi sam samo ko je naslonjen(za slikanje ) ali pa v stolčku tabletke-nam ni nič omenila P,mogoče še bo martita za 9 urno spanje GH-jaz uporabljam termo krožnik in je res super,ostane topla hrana kar enih 20 min priporočam Taja čestitke za 6 mesecev inUrban,Patricija scuba-seveda je možno,Mark se ful rad lupčka,ko mu dam poljubček drži uste odprte in me prime z obemi rokicami pa še zagode kaj,v glavnem ful je posrečen sonchek-Pri nas to ne deluje Mark je cel dan ful aktiven pa da povem da je v celem dnevu spal čez dan vsega skupaj 50 min v treh obrokih
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:58:28
|
|
|
|
jooly
|
Tajči, kok si že veliiiika punca!!! Vse najboljše!!! Zmatrana sem A mogoče kera ve (Štajerke!), kje okrog Mb je nek adrenalinski park??!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 21:59:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
ri nas to ne deluje Mark je cel dan ful aktiven pa da povem da je v celem dnevu spal čez dan vsega skupaj 50 min v treh obrokih pri nas tud,jaz ne vem kako se tok hitro odpočijejo,če spi eno uro v kosu je to že luksuz... ej dobila slikici,hvala lepa!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:00:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
Zmatrana sem sva že dve!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:01:32
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya, imaš zs, pa še e-mail, vsaj upam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:02:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 ej dobila slikici,hvala lepa!!!! Okej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:04:35
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Moj pa Emma sta šla tud na kres, pa sta bla fulll hitro nazaj , ja kako da ne saj je fuzbal po TV-ju , vse je za nekaj dobr
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:07:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja,debeluška hehe,no še dobr da si sama seb poslala..hihi....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:09:37
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly A mogoče kera ve (Štajerke!), kje okrog Mb je nek adrenalinski park??!! A ti hočeš rečt, da ti ob dveh mulčkih, ob možku, ki je al na fuzbalu al ma pa norice, ob selitvi in ob druženju z novembrkami še manjka adrenalina ... svaka čast
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:10:26
|
|
|
|
potepinka
|
Pa saj ne morem verjet v katerem svetu jaz živim,do zdajle se sploh nisem spovnila da se danes kres kuri,pa berem RR,pa tuhtam a danes????? mah letos mi vse kar nekam beži
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:11:53
|
|
|
|
martita
|
gruška, hvala za inštrukcije! Sej pojedli smo jo...ni bla tko slaba kuker je zgledala. Punce, vse lepo in prav, da je Maja spala 9h (hvala vsam za ), ampak meni bo joške razneslo. Že cel dan ne prideva "na zeleno vejo". Desn me že tako boli, da je . Zdej celo prekuhavam pumpo, a v življenju še nikol nisem napumpala več kot 20 ml. Enostavno preveč boli....Joj....se prav bojim kaj bo, če bo danes spet tolk spala (nikoli ni prav ). Nekaj mora bit v zraku. Je popoldan spala več kot urco v kosu, kar nikoli ne, zvečer pa je zaspala že pred deveto in pol. Jaz pa joške kot kamen, pa prav bunkice že čutim.....jao!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:12:20
|
|
|
|
gruška
|
Aja, pa hvala vsem za čestitke ... saj kar težko verjamem, da ima že pol leta.... kaj je šlo hitro... noro... Moj tud gleda fuzbal, pa Tevž z njim.... jaz pa mal bluzim po RR pa mal po hiši...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:15:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Jaz pa joške kot kamen, pa prav bunkice že čutim.....jao!!!! Martita pejd pod topel tuš, pa si masiraj in malo pod tušem z roko izčrpaj (malo, ne preveč, da ne bo še bolj začelo nastajat...)... te bunkice moraš razbit, da ne fašeš mastitisa...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:18:01
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly A mogoče kera ve (Štajerke!), kje okrog Mb je nek adrenalinski park??!! A ti hočeš rečt, da ti ob dveh mulčkih, ob možku, ki je al na fuzbalu al ma pa norice, ob selitvi in ob druženju z novembrkami še manjka adrenalina ... svaka čast Čist zares komi žvim, ampak vse za mojga ta starejšga sončka . Si full želi it tja.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:20:03
|
|
|
|
jooly
|
Martita... čimbolj vročo vodo, pa če maš slučajno tisto masažno ročko na tušu - s čimbolj trdim curkom probej razbit zatrdline. Boli k packa, ampak mastitis še bolj!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:26:24
|
|
|
|
Tanayya29
|
Nič,jaz grem počasi,kar spat, Moj je šel tut na kres.. ah,potepinka,jaz sem vzadnjič vprašala sosedo,ko je rekla,da so počitnce,vprašala če bojo zimske.....kr neki.... Tako,da se nč ne sekiraj.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:28:47
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Nič,jaz grem počasi,kar spat, Moj je šel tut na kres.. ah,potepinka,jaz sem vzadnjič vprašala sosedo,ko je rekla,da so počitnce,vprašala če bojo zimske.....kr neki.... Tako,da se nč ne sekiraj. Saj se ne sekiram sam včasih sem pa res čist adijo živim v svetu Mark-a
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:32:08
|
|
|
|
sonchek
|
Evo še ena fajn stvar...ful fajn recepti za začetek in nadaljevanje uvajanje GH... http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php#1
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:33:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
sonchek bravo,ti s pa čist not padla .
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......