|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
30.4.2008 13:09:09   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
grem kuhat rpičevo župo pa šnite...a ma kera kaj proti
HANA-PREVOD PROSIMMMMMMMMMMMMMMM

...samo zate,Laubica,user posted image user posted image user posted image krompirjeva juha in ocvrte kruhove rezine-najboljša je una tanka francoska štruca

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
30.4.2008 13:12:51   
mateyka
a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem user posted image

sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. user posted image no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
30.4.2008 13:18:01   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem user posted image ...če se ne zniža T,je bolje,da jo peleš pokazat-bolš zastonj,ko pa da bi si pol očitala..zdravniki so zato,da pomagajo in če nič ni,je super,lahk je pa katera od naštetih bolezni,kot je napisala KT...kako dolgo pa že ima vročino....

sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. user posted image no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara user posted image ......bogica,drgač pa svečke se hiter raztopijo in mislim,da nekaj učinka gotovo je....bogica user posted image user posted image ......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
30.4.2008 14:00:13   
majrim
hanna1...ma šnite kej obložiš??..jaz sem jih zadnjič naredila po dolgih letih...to je še mama delala...pa mi je ostajal kruh...mi smo dajali gor sladkor in pol malo refoškauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
30.4.2008 14:18:55   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
grem kuhat rpičevo župo pa šnite...a ma kera kaj proti
HANA-PREVOD PROSIMMMMMMMMMMMMMMM

...samo zate,Laubica,user posted image user posted image user posted image krompirjeva juha in ocvrte kruhove rezine-najboljša je una tanka francoska štruca

MAmmmm zanimivouser posted image
Mateyka-kako svečke nemara,jaz mojemu raje dam svečko kot sirup ker vem da ga nebo popil,saj svečko v kremco za ritko namočiš in ji jo lepo nežno noter daš,jaz ga tako na bok obrnem ga božam mu dam mojo uro-ker jo ima rad in pol -hop in je gotovouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
30.4.2008 14:23:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem user posted image

sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. user posted image no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara user posted image

Mateyka  v lekarni se dobi prav šprica za doziranje,jaz ji tisto v usta dam pa lepo popije.Mam zgleda srečouser posted image ker tud železove kapljice spravi dol.Sem ji pa zraven devala pomarančn sok,da se železofajn absorbira v telo,ma pa rdečo rito srotika.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
30.4.2008 14:27:35   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
hanna1...ma šnite kej obložiš??..jaz sem jih zadnjič naredila po dolgih letih...to je še mama delala...pa mi je ostajal kruh...mi smo dajali gor sladkor in pol malo refoškauser posted image

Jaz stepem jajce,malo mleko,malo posolim,jih hitro povaljam v stepenem in dam v vroče olje...včasih smo jedli pocukrane,mi jih jemo kar poleg zelenjavne juhe,pašejo pa tud s kakšno solato.Tu je en link,kjer si spodaj pri komentarjih lahko pogledaš,kako jih ženske vse delajo-mene mika tisti način z sirom med dvema tankima rezinama:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1816

pri nas je tud en običaj,Ko za sv.Florjana mladi samski fantje ponoči po hišah pobirajo jajca.Nato čez kakšen teden ali pa malo dlje pripravijo gavdo,na kateri se pečejo šnite in je za vse,ki pridejo.Ta gavda,al pa veselica se imenuje JAJČARIJA user posted image ....julci,sej poznaš--zna bit pestro,sam zdaj že veliko let nisem bila,včasih smo pa komaj čakali na Florjana user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
30.4.2008 14:49:00   
natasaom
mateyka jwst sem ji v cucelj dajala...tud med spanjem..pa je najlepše pocuzala vse..user posted image drgač ma calpol dober okus,,mi ga moramo sedaj skrivat,ker bi ga kar iz flaše popila user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
30.4.2008 15:42:00   
majrim

Jaz stepem jajce,malo mleko,malo posolim,jih hitro povaljam v stepenem in dam v vroče olje...včasih smo jedli pocukrane,mi jih jemo kar poleg zelenjavne juhe,pašejo pa tud s kakšno solato.Tu je en link,kjer si spodaj pri komentarjih lahko pogledaš,kako jih ženske vse delajo-mene mika tisti način z sirom med dvema tankima rezinama:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1816

pri nas je tud en običaj,Ko za sv.Florjana mladi samski fantje ponoči po hišah pobirajo jajca.Nato čez kakšen teden ali pa malo dlje pripravijo gavdo,na kateri se pečejo šnite in je za vse,ki pridejo.Ta gavda,al pa veselica se imenuje JAJČARIJA user posted image ....julci,sej poznaš--zna bit pestro,sam zdaj že veliko let nisem bila,včasih smo pa komaj čakali na Florjana user posted image user posted image

ja,sej pripravimo jih istouser posted image ...jaz sem en dan dala gor malo šalše (paradajz oz. mezgo) in sir..grem zdej počekirat ta tvoj link
..user posted image ...pri vas se vedno kej dogajauser posted image ...v mestu pa je vse bolj žalostnouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
30.4.2008 17:41:31   
viator
Živjo punce,

zadnje par dni sem pa res v totalni gužvi. Jutri gremo na pot - v 5 terre - tako da pakiram.

Vse naj, naj- vsem ki praznujete - malim in velikim.

Nič nisem uspela dosti brat - Duškica, Makala, Majrim na dopustu SE LEPO IMEJTE!!!user posted image

Mateyka - da boste čim prej zdravi!

Julci, Hana, Natasaom, Neli, Laubica, KT, Dašabina, Stephany, Dodi, Lumpa..in vsem ostalim - čim lepše in sončne praznike.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
30.4.2008 18:45:23   
majrim
Viator....uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
30.4.2008 19:42:31   
hanna1
Viator....uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se pridružujem,pa čimveč lepih posnetkov in dobro navezo--srečno pot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
30.4.2008 20:36:30   
Laubica

user posted image user posted image user posted image se pridružujem,pa čimveč lepih posnetkov in dobro navezo--srečno pot user posted image user posted image user posted image

viator SREČNO pa ne za večnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
30.4.2008 21:05:19   
majrim
punce,se beremo v soboto!!!!!!!!!!!!!!!..grem spakiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
30.4.2008 21:18:31   
hanna1
punce,se beremo v soboto!!!!!!!!!!!!!!!..grem spakiratuser posted image user posted image user posted image

kdaj gresteuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
30.4.2008 21:26:55   
natasaom
o madona...a bomo samo mi doma?user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.4.2008 21:34:44   
Laubica

tudi vi uživajte maximalnooooooooooooooooooooooooooooooooooo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.4.2008 21:35:31   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

o madona...a bomo samo mi doma?user posted image
saj mi bomo tudiuser posted image user posted image user posted image no jutri se gremo v Čatežke ali Atlantis kopat

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.4.2008 21:43:30   
Laubica
Kaj zdaj a se noče nobena  z mano pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.4.2008 21:44:31   
natasaom
mi pa še to ne...gremo pa mami na grob...jutri...je to tud nekaj user posted image

juuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.4.2008 21:45:06   
Laubica
Joj spet nisem šla po slikeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.4.2008 21:45:44   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

mi pa še to ne...gremo pa mami na grob...jutri...je to tud nekaj user posted image

juuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiii
kaj to greš v drugi kraj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.4.2008 21:47:16   
Laubica
Nič grem spat sem že od 5h budnauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.4.2008 21:48:13   
mateyka
ne natasaom, midve bova same doma - in bolane. oči je pa daleč stran.. ehh, sej bo user posted image
naša se je pa zdej odločla, da ji bo sirup ok - verjetno je dojela, da ji je po gnusu bolje user posted image samo moram ji ga dat po kovinski žlički za čaj, pa dela - go figure user posted image user posted image sm jo nafilala z velko dozo (120ml) da bo držal za čez noč. mislim, da bo zdej bolje, ker včeri se je zbujala na 15-20 min celo noč in sem k zombi dans. zdele spi že uro in pol brez glaska user posted image sem zdele zmerla - 37.7 - ni slabo. pod 38 mi ustreza user posted image edino kar je mal drugač, je da bolj tekoče kaka in mal jo napenja. papa pa tko kot prej.
tle mi ena frendica trdi da so lahko zobki. sam ko sta ji prva 2 skupi ven uletela, ni blo pa nič - sam tist dan je bla sitna k strela. to je pa vse. a je možno, da pr enih zobkih nimaš vročine pr drugih pa?

drugače pa fino se mejte in izkoristite priložnost te se mejte fajn - jest bi tud km šla z mojim možem če bi lahka user posted image
evo vam en kres!! user posted image
user posted image
baje navišji kres na svetu
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.4.2008 22:14:41 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.4.2008 22:15:56   
hanna1
he-he ,mateyka,bi mogla prit mal k meni inpogledat skoz okno,pa bi vidla,da imajo eni naši sosedi (sosednji blok-"barake",toliko palet in podobne navlake zadaj za utami-pol ko pa pozimi kurijo,pa včasih tako smrdi-da bi blo za en spodoben kres user posted image user posted image user posted image .Je več navlake,kot pa sem danes gledala dol,ko pripravljajo kres-ko sva s Hano eni dve uri se cijazili po vseh ridah okrog Mežiceuser posted image user posted image .
Nč se ne sekiraj natasaom,mi tud nimamo nobenega plana,mogoče domov k mami,ampak itak je treba se malo lotit dela,kamorkoli bomo že prišliuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?