|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
30.4.2008 11:17:29   
Rožica*
No če znaš do Sudparka boš do Toysa tudi znala.
V križišču Pri Kiki, kjer si ti zavila verjetno desno proti Sud parku pelješ naravnost in boš kar kmalu na desni strani zagledala trgovino.
http://www.toysrus.de/index.php?mapid=storefinder_map24_ergebnis&resource=map24&command=showDetails&locationID=2585752&posX=856.95162&posY=2800.1949000000004&page=&result=3
Poglej zdaj za lažjo predstavo si na roli na miški približaj.
Na mapi boš videla tudi križišče in Sudring, kjer se pelješ do sud parka.
ta Toys je v bistvu na robu Celovca, malo pred Letališčem, mogoče če boš gledala oznake do letališča ali za Volkermarkt to je nasledni kraj in po tej cesti prideš do tja.
nevem ti bolje razložiti, ker se nikoli ne vozim s tiste strani v Celovec.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.4.2008 11:18:14   
sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

pobiram predloge za datum in lokacijo!
glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:
petek, 2.5.2008 ob 16h v slaščičarni Mignon v Portorožu

Mignon je zraven hotela Riviera in hotela Slovenija. (če nisem s tem nič pomagala, nej kera pove, da bolj natančno razložim)

zaenkrat so potrdile:
-helenav
-nena80
-sandra85
-tianna???
-sonce78???
ŠE KERA???

--------------------------------------------------------------

naša noč je bila kr vredu, edino kar ni vredu je to, da je zaspal šele ob 22h30user posted image in ob 7h30 je že bil naspan. pri nas se je malo zjasnilo, tako da greva po kosilu malo v lucijo, ker imam js ene opravke.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.4.2008 11:18:40   
lemavrica
Hvala user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.4.2008 11:22:13   
Naty 76
No pri nas je padla odločitev da se zapeljemo do Celovca danes. Dragi pride ob 13ih, maladva v varstvo, Jan pa z nama, da bo spet pestro z odpravljanjemiz trgovineuser posted image . Guppy se bomo dobili v Ljubljani O.K.

Lemavrica Toysa ni težko najti. Ko prideš v Celovec zaviješ takoj za McDonaldsom na desno. Potem se pa voziš sigurno kakih 15 min naravnost. Ko prideš do enega velikega križišča (na drugi strani ceste je ena stavba, ki zgleda kot da bi visela postrani, ne moreš zgrešit) in tam zaviješ spet desno. Na desni bo potem polno trgovin in med njimi je tudi Toys. V bistvu ne moreš zgrešit. Če me spomin ne vara je zraven Bauhaus.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1704
30.4.2008 11:27:13   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

pobiram predloge za datum in lokacijo!
glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:
petek, 2.5.2008 v slaščičarni Mignon v Portorožu

URO??????????? kaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan???

Jaz bi full rada šla!!! Ampak nevem kako bo moje zdravje v petek. user posted image
Bom sporočila v četrtek.

Včeraj sem bila tako boga, da niti na net nisem mogla... vročina 38, vse me je bolelo. Danes sem malo malo boljša, dragi zdaj dela, Sebastiena čuva tašča, popoldne pa greva spet prenočit k mojim, ker moj dela ponoči. user posted image
Ma kaj lahko dobi otrokov oče bolniško, če je mama, ki je na porodniški, bolana???user posted image

Čebula in česen: jaz se počasi začela uporabljat. Čebulo mu skuham med zelenjavno mineštrico, da je bolj okusno, pa itak je tudi z nami govejo juhco, pa malo v rižotki... Včeraj sem mu celo dala provat eno paštico z golažom (brez popra in začimb), v katerem je bilo nekaj domače šalše.

hVala vsem za lepe željeuser posted image , upam, da ne okužim še malega, čeprav je včeraj fullkrat kihal in danes je že imel bolj poln nosek. user posted image

Aja, spodaj v podpis sem dala link moj-album, kjer lahko vidite nekaj slik Sebastiena in tudi Maggyce user posted image

Ciao mamice, uživajte! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
30.4.2008 11:31:10   
lemavrica
Naty hvala

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
30.4.2008 11:31:42   
Naty 76
Rožica ja lahko se zmeniva. Jaz grem v Celovec približno na 2 meseca, tako da bi se prej srečale kje drugjeuser posted image . Se bom slikala z malima in dala slikco v album.

Tianna ko grem jaz z njima na kavico sta oba v vozičku s polno igračkami. Pri nas morata bit oba zaposlena, ker ko enega vzamem iz vozička, drugi takoj protestira. Če pa imata možnost uživat ob mizi, potem pa ja, vse bi šlo po tleh in v usta. Taki so naši mali raziskovalci. Lepega sončka imaš.

Sandra če boste imeli lepo vreme se bomo tudi mi pripeljali v Portorož. Vedno gremo v Mignon, tam so res takooo dobre tortice.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
30.4.2008 11:37:05   
_annela_
ola lep pozdrav vsem ,jaz sem danes tko izmičena mali je slabo spav pa se pakiramo se ker se selimo cez dva dni:):):)user posted image user posted image user posted image in sem res izmučenauser posted image user posted image kako ste ve?kako user posted image ?nas mali je ratav taka trma!!tko je scrtan da za vsako stvar beee beee mjavce,ne da joce ampak gluma po domace receno,vendar zato  nisem jaz kriva tolko kot moja draga tašča!!!!!komaj čakam da se preselim da bom mela mav miru!!!kaj ste kaj papcali jaz grem zdaj mojemuuser posted image skuhat rizoto ter mav jetrce zravn trenutno pa spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
30.4.2008 11:39:36   
sandra85
dreamz user posted image user posted image user posted image upam da ozdraviš in se nam z sebastienom pridružitauser posted image
naty user posted image user posted image user posted image upam da bo lepo vreme!!! sporoči nam če boste prišli

šibam-kuham kosilo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
30.4.2008 11:49:20   
lemavrica
Jaka je pa danes tečen za znoret, non stop jamra, meni se pa že trga. Zdele se je mal sončka pokazalo in šibava ven.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 30.4.2008 11:50:05 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.4.2008 12:35:33   
guppy
dreamz, mož lahko dobi bolniško za nego družinskega člana, ampak mislim, da samo 2 ali 3 dni... Nekaj TOTALNO BEDNEGA!!!!!!!!!!! Ko sem bila v bolnici, je mož vzel dopust, da je bil z nami, drugače bi on po zakonu hodil v službo, jaz bi bila v bolnici, mala2 pa sama doma.

je*em ti tak zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.4.2008 13:18:43   
Anonimen
Dreamz, sem pogledala album. Sebastien je res lušten! In UAU kako se razumeta s psom. user posted image  Te, ko je s psičko, so mi res user posted image user posted image user posted image . Ti pa si full luštna! user posted image  Aja, kaj moj dragi in tvoj delata skupaj?? Moj ima itak full sodelavcev iz Obale, pa dela nočne tako kot tvoj. No in eden izzmed njih je tudi prekratkim postal tata, mesec dni prej kot moj. In moj se spomni le to, da mu ima sin dolgo ime. In tvoj Sebastien ima. user posted image  user posted image  Je to to? Lahko mi na ZS napišeš kje dela. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.4.2008 13:25:42   
lemavrica
No ko sem rekla da greva ven, je začelo rositi. Obupno vreme. Jaka spi, HB ker je bil tečen za znoret.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.4.2008 13:40:55   
NalLa
Oj punce

dons ste pa prave čveke user posted image . Dreamz meni je zdravnica razložila, da če sem na porodniški mož ne more dobit bolniške, razen mogoče če bi bila v bolnici. Beden zakon ni kaj. Tako, da  je tud moj dragi mel dopust, ko sem jest zbolela. Razen če imaš tako dobrega zdravnika, da tvega zate in se pač zlaže in da možu bolniško, kot da je sam bolan.

Mi smo tud hotli mal v Avstrijo v Adidas in h&m, pa Lan še nima osebneuser posted image  tako, da ne gremo.

Lina bratu so se zdraniki opravičili, ker so rekli, da ima raka in mu napovedali samo še 2-3m življenja. Naj pa bi imel neko bolezen, ki ima podobne znake, vendar pa nima življensko nevarnih posledic. Ker pa je zelo zelo redka, so se baje zato zmotili. Je pa še vedno na bolniški, ker zdrav ni. Baje, da ni ozdravljiva, ampak lahko normalno živi naprej, samo pač malo bolj mora pazit nase (takoj, ko ne počiva, se mu začne nabirat voda v telesu).

Zdej grem jest kosilo

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.4.2008 14:09:36   
ana b
Dan,
čisto na hitro, ker je user posted image  sitko, da mi kravžla možgane user posted image .

Bolniške in porodniške. Če zboliš in ne moreš skrbet za otroka greš lahko v bolniško in v tem primeru partner koristi porodniško. Tako je teoretično, v prksi pa nimam izkušenj!

Sirenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.4.2008 14:16:03   
lemavrica
Naš tečko se je tudi zbudil. Ga grem animirat.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.4.2008 14:22:58   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: ana b
Bolniške in porodniške. Če zboliš in ne moreš skrbet za otroka greš lahko v bolniško in v tem primeru partner koristi porodniško. Tako je teoretično, v prksi pa nimam izkušenj!

Ja, res je dreamz, tudi meni so takrat to razložili... da lahko prekinem porodniško in jo vzame mož, jaz grem pa na bolniško. KR NEKI :( Glede te teme sem pa res občutljiva, sorry za preklinjanje!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.4.2008 14:22:59   
Anonimen
Naš pa še spi. Danes smo mislili it do Trsta, pa je žal odpadlo. user posted image  No ja... Bodo sončna očala še počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.4.2008 14:42:26   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz
Ma kaj lahko dobi otrokov oče bolniško, če je mama, ki je na porodniški, bolana???user posted image  

Lahko, ampak zate.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.4.2008 15:46:07   
Anonimen
Takoj, ko sem prej oddala post, da še spi, se je zbudil. user posted image  Zdaj se zabava v stajci. user posted image  Itak ga bom kmalu morala dvigniti, ker se naveliča.

No, zdej pa me neki zanima. Vam povem: Ob 13h sem ga podojila in je zaspal. do 14:30h. Ob 15h sem mu dala malico - navaden jogurt Zelene doline in je celega zmazal, celih 180g. user posted image  Ma kaj ni to malo too much?! Cel jogurt??? Koliko jogurta vaši zmažejo??

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.4.2008 16:19:29   
guppy
tianna, ne vem, če ti kaj pomaga... ampak moja 2 recimo v času malice ob 13h pojesta (npr. danes) 1 malo skuto Ljubljanske mlekarne, 2 jabolki, 1 banano in pol jogurta (lonček, LJ mlekarne).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.4.2008 16:29:29   
december06
lina31 sem dala v album dve slikice kako naš Maks paše v avtosedež, pa poglej kako se afna

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.4.2008 16:30:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

tianna, ne vem, če ti kaj pomaga... ampak moja 2 recimo v času malice ob 13h pojesta (npr. danes) 1 malo skuto Ljubljanske mlekarne, 2 jabolki, 1 banano in pol jogurta (lonček, LJ mlekarne).

user posted image  Toliko?! Uau, pridna sta. To je sigurno več kot 180g. Očitno mu ta jogurt ni preveč. Kaj pa vem. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.4.2008 16:53:48   
LINA31
december06...sem pogledala avtosedež. Ej super. Pravi car je maliuser posted image . Mah nevem no, mislim, da bomo mi kar Romerja vzeli...me mal skrbi kako bo pozimi, ko so tolk oblečeniuser posted image

tianna...naš Žan sadja ali jogurta tudi poje 190g...zelenjava je pa blejkuser posted image . je pa res, da je potem full sit in ne je ene 4 ure.

dremaz...vidim, da so ti že druge pisale glede bolniške. Mal je tudi odvisno od delodajalca. Moja sodelavka je bila bolana in je možu dal P bolniško, pa pol v službi niso nič težil...fora je v tem, da sta oba pri nas zaposlena in bi lahko težili. Nevem no, ti zakoni so res user posted image .

Midva sva bila zunaj, ampak naju je skoraj odpihnilouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.4.2008 16:57:08   
LINA31
dreamz..full je luškan tvoj user posted image . Tudi mi imamo kužka, ampak ta bi ga kar za nogo vlekeluser posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.