Katina
|
No, jaz sem nazaj s pregleda. Utrujena sem kot . CTG je baje lep. Pritisk 114/71 . Tudi moji jetrni testi in testi za želodčno kislino so OK, tako da ne vem od kje potreba o praskanju . Imeli smo UZ, ocenjena teža je 3,5 kg, HC340, AC 359, FL 72. Baje naš vadi dihanje. Naslednji GP+CTG imam 6.5., ko imam tudi vaginalni pregled MV, če bo ta zmehčan bodo porod sprožili. Upam, da res, saj se je rodila 10 dni prej in upam, da zdržimo še ta teden brez težav - še posebno ker so prazniki. Popoldan sem šibala še na samoplačniški odvzem brisa za streptokoke in rezultate zvem v ponedeljek - saj veste, ziher je ziher. če katero zanima sem plačala 39,5€ za 5 minut v ordinaciji, vendar mi ni žal. narava, upam, da se bo tvoje stanje mal umirilo in se boš še naspala predrn greš vP. špelin@, hvala za GSM od Taule, žal sva se zgrešili. Jaz tud nimam težav z vožnjo, no eno mičkeno - težko dosežem do sklopke . Se pa v avtu čisto dobro počutim - dosti boljše kot na mojih nogah, ki me ne držijo več dolgo. špelin@, meni se ni ratalo dogovorit z babico, ker nobene osebno ne poznam. Nekaj sem slišala o eni prepovedi do konca poletja, samo je zadeva nepreverjena. Anitka, za nastop porodniškega dopusta. Tudi jaz imam malo več belega toka, ki pa ne srbi, ne smrdi in je rahlo rumenkaste barve. Sem ravno danes vprašala zdravnico in pravi, da je to čisto OK. Hvala za sporočilo od GoYe, ki tudi čaka na zeleno luč po praznikih. Želim ti lep dopust v Splitu, pa tudi, da ne spoznaš Splitske porodnišnice, čeprav jo punce hvalijo. kasso, veš nič ne maraj, danes je tak bolj naporen dan, jutri bo že boljše, pojutrijšnjem pa sploh! Glej, da ne boš preveč pridno pospravljala. Jaz imam zdaj še čas 1 teden in bom lepo počasi in temeljito zrihtala kar mam še za zrihtat. Saj veš - natančnost je moja poklicna deformacija . Nam so tudi v MŠ tumbali, da naj nič ne kličemo v P ampak pridemo se pokazat, ker čez telefon ne vidijo nič. Martina25, zanimiva tale tvoja G . Pregledov nimaš več, pa podi te v P, pogleda te pa ne . A veš, da je jaz ne štekam? Naty* meni se je tud pred časom pojavila LN, je čisto tanka, skoraj neopazna , ampak je. Sicer bi bilo pa res mal čudno, če bi vaš pošiljal poljubčke Gregorju za tolažbo: tudi mi smo v klubu nepodkupovalcev, ker nimamo s čim . Zalazoya, tudi jaz sem mal razmišljala o Arboretumu, ampak vreme ne špila. Verjetno se bom odločila za letno karto, ker jo imamo znižano in bom vsaj večkrat med rožicami. Fino, da je bil GP+CTG v redu. Tudi jaz vpisujem v tabelo gibov, vendar, če gre za serijo gibov, štejem kot 1 gib. Tako je tudi Pušenjakovo priporočilo., tudi kolcanje ne šteje za gib. Taula, kva???????????????? so ti pa pokvarle dan ! . Sej tam v triažni je bila kar gužva, pred APN pa niti ne, pa čeprav sem tam ordinirala od 9.30 do 12.30 . Sploh ne moreš verjamt, ker so bile pred mano samo 4 pacientke. Res je, da je šla vmes še G na oddelek, ker so ji klicali. Starejša dohtararca? Kako je zgledala? Šlank, velika cca 165cm, kratke rdečkaste lase? Upam, da ne. Glede napotnice pa ne vem, zadnjič so se nekaj pogovarjale, da je samo za 1xtni pregled, če misliš tisto za porod. Raje preveri. No če bo urgentno te bodo tako vzeli, sicer jo boš pa prinesla naknadno. Aha, zdaj berem, da ti piše gor za 2 meseca, potem pa res ne rabiš nove. Joj, upam, da je bil res čep in da se bo zdaj začelo, ter tudi hitro dokončalo. Držim pesti. Čep je navadno kepa sluzi pomešana s krvjo. Če je veliko sveže krvi bi šla pa jaz na tvojem mestu kar nazaj v P. Aha, vidim, da si že pisala Puškotu. Kar ravnaj se po njegovem nasvetu. Pa srečno! ****, sem si zacahnala stran, da pogledam plese. Kaj, ko nam e bi pobegnila prehitro v Egipt in bi me prej malo plesale? sem vidla, da si tit tud že Tauli odgovorila, ampak se mi mojega komentarja ne da brisat. sylvy, dobrodošla . Lepo da si se nam pridružila. Vedno semo vesele okrepitev. No, ko bom kaj hodila po Arboretumu se mogoče vidimo. Jaz bom rodila v LJ P, kjer ni kakšne posebne izbire, ampak le sreča. Vam pa povem štorijo, ki mi jo je danes zjutraj povedala novopečena babica, kako je bilo, ko je šla včeraj zjutraj rodit njena hči. V glavnem, ura je bila mislim da malo pred peto zjutraj, punca krvavi in dobi popadke, kliče rešilca, saj ima napotnico. Pride cela ekipa z rešilce, jo dajo v rešilca in ker ji voda še ni odtekla, rečejo, da še ni tako nujno, da bi jo peljali z rešilcem. Njen mož pripelje avto, jo dajo sedet na spredni sedež in jo odpelje sam v LJ. Tam so jo pa takoj dali v porodno sobo, brez ceremonij, saj je bila že čist odprta. Rodila je ob 6 zjutraj. Če bi bilo to malo kasneje in več gužve na cesti, bi zagotovo rodila v avtu. Saj ne veš kaj bi rekel. Zakaj nam pa potem dajo napotnice? Pa sej to ne more bit res . A pol je šel pa rešilec prazen v LJ, a to je pa OK? Pa sej niso normalni. A je danses kakšna luna? No, ena je bila včeraj, pa tudi oremenilni vpliv naj bi bil danes, ampak to je pa tu mač. barbaw, jaz sem na začetku poskusila z ognjičevo kremo, vendar brez uapeha, tudi s Tea tree kremo, brez uspeha. Razen tega, da imam suho kožo nisem pridelala ničesar. Včeraj sem si le bradavice namazal z Eucerin oljem, ker so se mi že luščile od suhosti in sem preživela. AUREA, ČETITKE ZA ANO . Smo te že pogrešale, venda če si odšla v P po svojo štručko nismo nič jezne. Zelo smo vesele in upamo, da se bosta kmalu in dobro ujeli. jana81, hvala za sporočilce od Aurore. Upam, da bo svečka pomagala in bo kmalu v rokah držala svoje sončece.
|