|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
29.4.2008 17:42:53   
Katina
No, jaz sem nazaj s pregleda. Utrujena sem kot user posted image . CTG je baje lep. Pritisk 114/71 user posted image . Tudi moji jetrni testi in testi za želodčno kislino so OK, tako da ne vem od kje potreba o praskanju user posted image . Imeli smo UZ, ocenjena teža je 3,5 kg, HC340, AC 359, FL 72. Baje naš user posted image vadi dihanje. Naslednji GP+CTG imam 6.5., ko imam tudi vaginalni pregled MV, če bo ta zmehčan bodo porod sprožili. Upam, da res, saj se je user posted image rodila 10 dni prej in upam, da zdržimo še ta teden brez težav - še posebno ker so prazniki. Popoldan sem šibala še na samoplačniški odvzem brisa za streptokoke in rezultate zvem v ponedeljek - saj veste, ziher je ziher. če katero zanima sem plačala 39,5€ za 5 minut v ordinaciji, vendar mi ni žal.

narava
, upam, da se bo tvoje stanje mal umirilo in se boš še naspala predrn greš vP.
špelin@, hvala za GSM od Taule, žal sva se zgrešili.
Jaz tud nimam težav z vožnjo, no eno mičkeno - težko dosežem do sklopke user posted image . Se pa v avtu čisto dobro počutim - dosti boljše kot na mojih nogah, ki me ne držijo več dolgo.
špelin@, meni se ni ratalo dogovorit z babico, ker nobene osebno ne poznam. Nekaj sem slišala o eni prepovedi do konca poletja, samo je zadeva nepreverjena.
Anitka, user posted image za nastop porodniškega dopusta. Tudi jaz imam malo več belega toka, ki pa ne srbi, ne smrdi in je rahlo rumenkaste barve. Sem ravno danes vprašala zdravnico in pravi, da je to čisto OK.
Hvala za sporočilo od GoYe, ki tudi čaka na zeleno luč po praznikih. Želim ti lep dopust v Splitu, pa tudi, da ne spoznaš Splitske porodnišnice, čeprav jo punce hvalijo.

kasso, veš nič ne maraj, danes je tak bolj naporen dan, jutri bo že boljše, pojutrijšnjem pa sploh! Glej, da ne boš preveč pridno pospravljala. Jaz imam zdaj še čas 1 teden in bom lepo počasi in temeljito zrihtala kar mam še za zrihtat. Saj veš - natančnost je moja poklicna deformacija user posted image .
Nam so tudi v MŠ tumbali, da naj nič ne kličemo v P ampak pridemo se pokazat, ker čez telefon ne vidijo nič.
Martina25,
zanimiva tale tvoja G user posted image . Pregledov nimaš več, pa podi te v P, pogleda te pa ne user posted image user posted image . A veš, da je jaz ne štekam?

Naty* meni se je tud pred časom pojavila LN, je čisto tanka, skoraj neopazna , ampak je. Sicer bi bilo pa res mal čudno, če bi vaš user posted image pošiljal poljubčke Gregorju user posted image za tolažbo: tudi mi smo v klubu nepodkupovalcev, ker nimamo s čim user posted image .
Zalazoya, tudi jaz sem mal razmišljala o Arboretumu, ampak vreme ne špila. Verjetno se bom odločila za letno karto, ker jo imamo znižano in bom vsaj večkrat med rožicami. Fino, da je bil GP+CTG v redu. Tudi jaz vpisujem v tabelo gibov, vendar, če gre za serijo gibov, štejem kot 1 gib. Tako je tudi Pušenjakovo priporočilo., tudi kolcanje ne šteje za gib.

Taula, kva???????????????? so ti pa pokvarle dan user posted image !user posted image user posted image user posted image . Sej tam v triažni je bila kar gužva, pred APN pa niti ne, pa čeprav sem tam ordinirala od 9.30 do 12.30 user posted image . Sploh ne moreš verjamt, ker so bile pred mano samo 4 pacientke. Res je, da je šla vmes še G na oddelek, ker so ji klicali.
Starejša dohtararca? Kako je zgledala? Šlank, velika cca 165cm, kratke rdečkaste lase? Upam, da ne.
Glede napotnice pa ne vem, zadnjič so se nekaj pogovarjale, da je samo za 1xtni pregled, če misliš tisto za porod. Raje preveri. No če bo urgentno te bodo tako vzeli, sicer jo boš pa prinesla naknadno.
Aha, zdaj berem, da ti piše gor za 2 meseca, potem pa res ne rabiš nove.
Joj, upam, da je bil res čep in da se bo zdaj začelo, ter tudi hitro dokončalo. Držim pesti. Čep je navadno kepa sluzi pomešana s krvjo. Če je veliko sveže krvi bi šla pa jaz na tvojem mestu kar nazaj v P.
Aha, vidim, da si že pisala Puškotu. Kar ravnaj se po njegovem nasvetu. Pa srečno!

****, sem si zacahnala stran, da pogledam plese. Kaj, ko nam e bi pobegnila prehitro v Egipt in bi me prej malo plesale?
sem vidla, da si tit tud že Tauli odgovorila, ampak se mi mojega komentarja ne da brisat.
sylvy,  dobrodošla user posted image . Lepo da si se nam pridružila. Vedno semo vesele okrepitev. No, ko bom kaj hodila po Arboretumu se mogoče vidimo.  Jaz bom rodila v LJ P, kjer ni kakšne posebne izbire, ampak le sreča.

Vam pa povem štorijo, ki mi jo je danes zjutraj povedala novopečena babica, kako je bilo, ko je šla včeraj zjutraj rodit njena hči. V glavnem, ura je bila mislim da malo pred peto zjutraj, punca krvavi in dobi popadke, kliče rešilca, saj ima napotnico. Pride cela ekipa z rešilce, jo dajo v rešilca in ker ji voda še ni odtekla, rečejo, da še ni tako nujno, da bi jo peljali z rešilcem. Njen mož pripelje avto, jo dajo sedet na spredni sedež in jo odpelje sam v LJ.  Tam so jo pa takoj dali v porodno sobo, brez ceremonij, saj je bila že čist odprta. Rodila je ob 6 zjutraj. Če bi bilo to malo kasneje in več gužve na cesti, bi zagotovo rodila v avtu. Saj ne veš kaj bi rekel. Zakaj nam pa potem dajo napotnice?

Pa sej to ne more bit res user posted image .  A pol je šel pa rešilec prazen v LJ, a to je pa OK? Pa sej niso normalni. A je danses kakšna luna? No, ena je bila včeraj, pa tudi oremenilni vpliv naj bi bil danes, ampak to je pa tu mač.

barbaw, jaz sem na začetku poskusila z ognjičevo kremo, vendar brez uapeha, tudi s Tea tree kremo, brez uspeha. Razen tega, da imam suho kožo nisem pridelala ničesar. Včeraj sem si le bradavice namazal z Eucerin oljem, ker so se mi že luščile od suhosti in sem preživela.

AUREA, ČETITKE ZA ANO user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo te že pogrešale, venda če si odšla v P po svojo štručko nismo nič jezne. Zelo smo vesele in upamo, da se bosta kmalu in dobro ujeli.

jana81, hvala za sporočilce od Aurore. Upam, da bo svečka pomagala in bo kmalu v rokah držala svoje sončece.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
29.4.2008 17:43:00   
Anonimen
Špelin@:
Aha...čist na koncu je tole... ja to je pa res fajn... super so se odrezali user posted image user posted image user posted image

A ti veš a kdo je pa tisto napisal...user posted image user posted image user posted image  Joj, naj ji odobrijo ta samoplačniški CR pa da vidi pol kaj se pravi boleti... he,he. Enih žensk ne bom nikoli razumela...user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
29.4.2008 17:46:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Jaz imam pa eno vprašanje za vse vas: se je katera mogoče dogovorila z določeno babico, da bo pri njej ob porodu? Saj veste, kaj mislim - za plačilo pač... Da imate njen GSM in jo boste poklicale, ko boste v P.

Ker sem malo za luno, nisem niti vedela, da se da... a je možno le v LJ?

Ne, zagotovo vem, da je možno tudi v Trbovljah - za dve punci točno vem, da sta "najeli" eno babico in ji za to plačali vsaka po takratnih 25 tisoč SIT.
Pa pred kratkim sem se pogovarjala z eno, ki bo rodila v LJ in ima tudi že vse dogovorjeno z določeno babico.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
29.4.2008 17:46:31   
Katina

"Ponosni očka vam sporoča veselo novico po navodilih žene Eve:

Celo noč sva hodila po sobi in predihavala popadke, na koncu so bili že precej hudi in sva se odpeljala v porodnišnico. Po pregledu takoj v porodno, kjer je bilo v cca. eni uri vse za nami. Ob 5.40 se je rodila Tia (2100 g in 45 cm), takoj za njo, ob 5.55 pa še Hana (2000 g in 44 cm). Z vsemi tremi je vse v najlepšem redu.

Mamica se je zelo dobro držala, tudi sam se moram pohvaliti (nisem padel v nezavest). Tia in Hana sta bili ves čas zelo pridni, sicer malo začudeni nad vsem, ko pa sta se začeli dojiti, je bil to za njiju vrhunec dneva. Eva je bila res zelo srečna, ko ju je lahko podojila in nato so vse tri princeske utrujene zaspale.

Zaenkrat toliko. Moram nekaj pojesti, saj sem na te stvari pozabil, ko sem gledal svoje punce. To je najlepši občutek, ki ga lahko moški doživi in mi ni niti za sekundo žal, da sem vse to doživel.

Eva vas lepo pozdravlja in pravi, da ni lepšega občutka, kot je porod. In da tudi ni strašen. Vse se da, če se le hoče. Drži pesti za vse, ki boste kmalu za njo.

Boštjan"

Joj, jest sem čist raznežena user posted image , tale očka je pa čist po mojem okusu. Upam, da se bodo imeli pravljično lepo.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
29.4.2008 17:48:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
A ti veš a kdo je pa tisto napisal...user posted image user posted image user posted image  Joj, naj ji odobrijo ta samoplačniški CR pa da vidi pol kaj se pravi boleti...

Vem, ampak sem si o dotični že ustvarila svoje mnenje in se mi zdi škoda sploh komentirati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
29.4.2008 17:48:59   
barbaw
Mogoče obstajata dve? user posted image  Sem vnesla nicke v iskalnik in mi je vrglo vse poste. Med njimi so bili posti na majčicah kasneje pa na želimo si novega člana.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
29.4.2008 17:50:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
No, jaz sem nazaj s pregleda. Utrujena sem kot user posted image . CTG je baje lep. Pritisk 114/71 user posted image . Tudi moji jetrni testi in testi za želodčno kislino so OK, tako da ne vem od kje potreba o praskanju user posted image . Imeli smo UZ, ocenjena teža je 3,5 kg, HC340, AC 359, FL 72. Baje naš user posted image vadi dihanje. Naslednji GP+CTG imam 6.5., ko imam tudi vaginalni pregled MV, če bo ta zmehčan bodo porod sprožili. Upam, da res, saj se je user posted image rodila 10 dni prej in upam, da zdržimo še ta teden brez težav - še posebno ker so prazniki. Popoldan sem šibala še na samoplačniški odvzem brisa za streptokoke in rezultate zvem v ponedeljek - saj veste, ziher je ziher. če katero zanima sem plačala 39,5€ za 5 minut v ordinaciji, vendar mi ni žal.

user posted image  za pregled user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
29.4.2008 17:51:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mogoče obstajata dve? user posted image  Sem vnesla nicke v iskalnik in mi je vrglo vse poste. Med njimi so bili posti na majčicah kasneje pa na želimo si novega člana.

Daj mi link, zdaj me pa res zanima.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
29.4.2008 17:59:05   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz imam pa eno vprašanje za vse vas: se je katera mogoče dogovorila z določeno babico, da bo pri njej ob porodu? Saj veste, kaj mislim - za plačilo pač... Da imate njen GSM in jo boste poklicale, ko boste v P.

Ker sem malo za luno, nisem niti vedela, da se da... a je možno le v LJ?

Ne, zagotovo vem, da je možno tudi v Trbovljah - za dve punci točno vem, da sta "najeli" eno babico in ji za to plačali vsaka po takratnih 25 tisoč SIT.
Pa pred kratkim sem se pogovarjala z eno, ki bo rodila v LJ in ima tudi že vse dogovorjeno z določeno babico.

Kaj pa , če je babica ravno takrat, ko tebe prime v smeni, a tudi plačaš? user posted image

Katina, super da je vse v redu. Ampak teža 3,5 kg saj ni kaj pretirano, a ne! A ni to v redu?! Bomo držali pestke 6.5. user posted image

Antika, ja tudi moj izcedek je močnejši, ampak me ne ne srbi , ne skeli in ni preveč gost - za kar je znak glivic in moraš pred porodom dobit vaginalete in kremo, da se pozdravi. Namreč, če je tam dol vneto, se ob porodu rado strga, ker koža oz presredek ni prožen. Ampak to lahko urediš po Splitu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
29.4.2008 17:59:43   
barbaw
Špelin@ zdaj mi je pa kar user posted image . Sem videla, da je Tian malo več in tale naša ima na seznamu narobe nick napisan. Tista, ki pa je tudi bila tukaj pa je nekaj na oktobrkah pisala. Se opravičujem, ker sem hotel malo posegat v tvoje delo. user posted image  Ne bom več. Sem pa videla, da je kar nekaj neaktivnih od lanskega leta. user posted image  Bomo videli, ko se bo začelo rojevanje na tekočem traku. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
29.4.2008 18:06:15   
barbaw
Katina user posted image  za pregled. Je zelo lepo slišati dobre novice. Še malo pa si na cilju.

**** ne vem sicer kako je po CR, ampak po naravnem porodu te takoj neha bolet. Malo te bolijo vezi in mogoče šivi, ni pa tako hudo. Za CR pa si lahko le mislim. Tale bi ga mogoče res mogla izkusit, pa bi potem videla kako je to. Tablet se pa tudi ne more nažirat, da je ne bi bolelo. user posted image  So pa ene res za na luno.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
29.4.2008 18:07:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Anitka men se je beli tok še povečal,pa tud sluz je drugačna ne vem bolj belkasta ampak ne tko kot pri vnetjih

Hvala za odgovor. Sem na koledarju že tudi našla podatek, da se beli tok poveča proti koncu.

Sicer sva pa iz šopinga in sva spet kar nekaj evrov pustila v trgovinahuser posted image user posted image Sva kupila stojalo za banjico, banjico, ležalnik za v banjico, podlogo za previjalno,  vzmetnico,pa bordure za steno, katere sva že pridno zalepila na steno. Žal pa nisva nikjer dobila kakšnih pametnih lučk za otroško sobico. Sploh ne vem kje naj jih iščemuser posted image Zgleda, da bomo spet po internetu iskali.Kakšne predlog??Pa sedaj morava naročiti še AC, potem pa imava te večje stvari že skoraj vse user posted image nabavljene.

Jana verjamem, da je življenje brez bušija spet kar precej spremenjeno. user posted image user posted image Sploh pri obuvanju, obračanju v postelji...Tvojemu Nejčku pa pošiljam en topel objemček tudi jaz z user posted image

Taula drži se in upam, da bo čimprej za tabo in se boš prav kmalu veselo cartala z user posted image Dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image

**** hvala za lepe želje. Če sem odkrita se poti malce bojim zaradi dolgega sedenja. Se bomo pa itak večkrat ustavili in pretegnili. Sedež bo pa v precej ležečem položaju pa bo.

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aurea in princeska. Želim vam veliko lepih, zdravih trenutkov in čim manj neprepsanih noči.

Aurora tudi s tabo bomo dihale. Naj bo kmalu za tabo, potem pa bo čas le še za crkljanje.

Katinauser posted image user posted image user posted image za GP in hvala tudi tebi za odgovor.Ja upam, da mi res ne bo treba spoznati splitske bolnišniceuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
29.4.2008 18:12:07   
barbaw
Anitka lepe lučke imajov Bauhausu. Ne vem pa če bodo tebi všeč. Imajo kar lepo izbiro.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
29.4.2008 18:22:32   
kasso
Antika, glej TUKAJ
pa TU

< Sporočilo je popravil kasso -- 29.4.2008 18:26:52 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
29.4.2008 18:24:37   
Anitka
Kasso in Barbaw hvala za namigeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
29.4.2008 18:41:18   
tally
Ojla majčice!

Da se še jst malo oglasim, vidim da imamo še enega majskega hrošča,
Čestitke Aurei za Ano in veliko cartanja, ter prespanih noči.

Vidim, da aurora še ne carta, bomo držali pestke da bo jutri.

Taula
upam da se pri tebi vse dobro izteče in da boš čimprej cartala, jst bi se na tvojem mestu šla vseeno pokazat v porodnišnico, čeprav je bila una baba user posted image , jo zdej ni več tam.

Anitka user posted image user posted image user posted image porodniško, pa uživajta v Splitu.

Katina za  user posted image user posted image user posted image pregled in ctg.

Mene pa že dva dni boli vse odspodaj, da se komaj obračam v postelji, ko hodim imam občutak da bi bo vse vn padlo, pa ponoči mam take bolečine kot menstrualni krči samo močnejše,  pa v križu me boli, pa skos me špika v nožnici, trebuh mi ne otrdeva.user posted image

Belega izcedka imam za izvoz, pa berem tukaj da je to normalno v teh tednih.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
29.4.2008 18:43:50   
Anonimen
Sem šla na popoldanski kink, in vidim da se je kar nekaj dogajalo tu goruser posted image

Katina: bravo za pregleduser posted image user posted image , a tebe očitno še kar ne mislijo rešit muk, šele 6.5.user posted image

Jana: hvala za inf. o aurori, in glede AC

Anitka: svaka ti čast, da se ti da tako daleč vozit, meni je že muka če moram v Lj pa imam do tam 30 kmuser posted image

Aurea: user posted image user posted image user posted image user posted image vse čestitke

A Taula je šla v porodnišnico, ali kaj??

Jaz sem pa spet tako tečna, razlog: vsakodnevno kuhanjeuser posted image user posted image user posted image , danes sem se odločila, da dajem roke stran od kuhinje, me sploh ne zanima, ej nimam več volje kar naprej razmišljat kaj zaboga pa bomo danes kuhaliuser posted image .

Pa vsi gredo nekam za prvomajske praznike, midva sva pa domauser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
29.4.2008 18:52:30   
tally
Jaz sem pa spet tako tečna, razlog: vsakodnevno kuhanje , danes sem se odločila, da dajem roke stran od kuhinje, me sploh ne zanima, ej nimam več volje kar naprej razmišljat kaj zaboga pa bomo danes kuhali .

To mi je pa najhujše, vsak dan mojega vprašam, kaj bova danes jedla, sledi odgovor "meni je vseeno"user posted image Naredi neki.

Pa vsi gredo nekam za prvomajske praznike, midva sva pa doma

Da te potolažim midva bova tut doma, moj si je že gleženj poškodoval in zdej ma tako bulo,da tut na sprehod ne moreva. Sem mu rekla da sva ful smešna jst noseča in se komi premikam, on pa šepav, idealna kombinacija user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
29.4.2008 18:52:32   
katy82
**** nisem hotla nč komentirat od tistega CR ker sem vedla,da vas bo določene ki ste ga mogle urgentno čez dat pa tud ostale punce razp....Sama sem dala že par laparoskopij čez pa vem kako to boli,si ne predstavljam kaj je šele ko si res prerezan.Škoda besed jst sam upam,da bo vse v redu  z njo in otrokom.

Aurea ti ti lumpa a kr ušla si nam?Ja maš pa ornk babnco,sta ponosna z očijem a?Vi se lepo cartajte ko boš lahko pa kako slikco gor rukn,da vidmo komu je najbolj podobna.user posted image

Anitka user posted image za šoping,zdej pa počivat k jutr je dolga pot pred tabo.

Aurora dihamo s tabo,drž se punca

Špelina za babice pa ne vem,v NM so vse baje tko prijazne,da mi ni niti na pamet pršlo,da bi to vprašala.

Taula kako si ljubica?

Midva z lubijem pa greva po večerji na hitro pjačko k ma dobra prijatelca RD,pa tud doma ne morem več čepet k se mi kr trga od dolgcajta.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
29.4.2008 18:52:47   
barbaw
edinaos vem kako je, ko moraš razmišljat kaj bi spet kuhali. user posted image  Zdaj pa že pol leta nimam takih skrbi. user posted image  Meni je ful mučno ko ti zmanjka idej. Če pa boš kuhala še zame pa ti dam kakšen namig. user posted image  Kaj bi jaz vse jedla. Mjami. Nekaj me daje. Vse bi požrla kar vidim. user posted image
To, da vsi odhajajo nekam pa ni res. Kaj pa me, ki bomo tudi doma?! Ne pozabi na nas. Jaz bi drugače tudi kam šla, ampak zdaj pa res ne bi šla rada dol na morje, pa čeprav bi imela blizu Splita zastonj aprtma. Ne bi rada imela težav zaradi rojstva v Splitu. Me nekako ne mika. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.4.2008 18:54:27   
barbaw
Upam, da nam boste ažurno javile, če moramo dihat z Auroro in Taulo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.4.2008 18:54:32   
katy82
Tally bog ne daj da te dans zagrab k bodo njega z vozičkom v porodno pelal ne pa tebeuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.4.2008 18:57:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Midva z lubijem pa greva po večerji na hitro pjačko k ma dobra prijatelca RD,pa tud doma ne morem več čepet k se mi kr trga od dolgcajta.

MENI TUDIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.4.2008 19:00:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pa vsi gredo nekam za prvomajske praznike, midva sva pa domauser posted image

Ne ne, nista edina, ki bosta doma. Tudi midva nimava nobenih planov po pohajkovanju, ampak bova sama doma in kaj pametnega naredila. Vsaj po posteljico in zibelko morava, pa do ene kolegice v Ajdovščino, pa do mame, da grem po poletne cunjice za tamaladva.... pa pospravljanje, kuhanje, likanje...... in če mi bo ostalo kaj časa, bom še eno staro kredenco do konca spucala (je treba le še na fino, potem bo moj še s strojčkem čez spuliral, namazal proti črvičkom) in  potem še pofarbava in dava v kuhinjo, da zapolniva edini prazen kot v hiši user posted image prazen pa je le zato, ker čaka na to kredenco. Mogoče grem jutri po kakšno barvo,,,,ampak se še odločam ...rumena oranžna, malo rdeča..pa ne vem kakšne predali naj bodo...mogoče jo zdaj narišem in malo barvam v različne bave, da dobim eno dobro idejo (no, bolj potem, ko mi bo postalo dolgčas). user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.4.2008 19:04:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Mene pa že dva dni boli vse odspodaj, da se komaj obračam v postelji, ko hodim imam občutak da bi bo vse vn padlo, pa ponoči mam take bolečine kot menstrualni krči samo močnejše,  pa v križu me boli, pa skos me špika v nožnici, trebuh mi ne otrdeva.user posted image

Belega izcedka imam za izvoz, pa berem tukaj da je to normalno v teh tednih.

Zelo podobne znake imam zadnje dni, le da mi še trebuh otrdeva...kmalu pride naš čas user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.