|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
29.4.2008 12:32:11   
neli99
dodi ne ga srat ... vsakega kdaj napade občutek a-jst -sem-pa-zrak ... nimaš pojma kokrat se spomnim nate, napišem pa res ne pa pokličem tut ne, ker naju zmeri linija zeza pa ker mislim da ti zdaj pomladi moraš met pa še večjo gužvo ko jst ...

na zdej je pa alarm user posted image

dodi user posted image  pa le oglasi se še kaj

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.4.2008 13:02:30   
hanna1
..mi smo po kosilu,smokije pojedli vse user posted image ,zobarja prestavila,ker mi pri času ne znese,da pravočasno nazaj pridem,ko gre moj z avtom v službo in še enega zravn pelje,da ne bi zarad mene kdo šiht zamudu user posted image user posted image user posted image ...................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
DEŽUJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.4.2008 14:20:37   
mateyka
naša je pa dobila vročino ponoč user posted image zdej ji jo zbijam s svečkami, sam sm tok neki panična, ker drugač ji nič ni (ne kašlja in ne smrka ne vem kako velik). a je to virus - a kera kej ve, je možno?
zdej me je kr neki strah da bo to trajal in da ne bo previsoka vročina (brez svečk je okol 38.5). a je možno da je kaka viroza ki sam vročino nardi in je vse ostalo ok? ker papa mi normalno.. spi pa velik. kaj pravte? da ne bom tok zaskrbljena (vedno me čist iztir k se vročina zgodi - po moje zato ker je drugač ona ful zdrava in mi je to čist neki groznega, ko je kej tazga tok redkokdaj na sceni - zdej drugič).

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.4.2008 14:24:54   
mateyka
joj punce, hvala za obmesečnico - sem čist pozabla dans user posted image k ma pa vročino in je tok boga.. user posted image pol sm pa zmešana kura. kaj je to z dodi in nekim pozabljanjem nanjo? kdo je pozabu - jest že nisem, evoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.4.2008 14:30:55   
hanna1
nekaj o kvinoji user posted image :

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11075&offset=30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.4.2008 19:53:39 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.4.2008 14:39:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
naša je pa dobila vročino ponoč user posted image zdej ji jo zbijam s svečkami, sam sm tok neki panična, ker drugač ji nič ni (ne kašlja in ne smrka ne vem kako velik). a je to virus - a kera kej ve, je možno?
zdej me je kr neki strah da bo to trajal in da ne bo previsoka vročina (brez svečk je okol 38.5). a je možno da je kaka viroza ki sam vročino nardi in je vse ostalo ok? ker papa mi normalno.. spi pa velik. kaj pravte? da ne bom tok zaskrbljena (vedno me čist iztir k se vročina zgodi - po moje zato ker je drugač ona ful zdrava in mi je to čist neki groznega, ko je kej tazga tok redkokdaj na sceni - zdej drugič).

možna je viroza,pa tale sprememba podnebja najbrž tud ni bila preveč ugodna zanjo-temperatura je pa tako...mejna glede zbijanja,pri tej temperaturi,bi mi že bli čist na tleh,otročki jo pa lažje prenašajo..pa dost naj pije..opazuj jo in če ne kaže kakšnih znakov,da jo kaj izrazito boli..ošesa ,težko požiranje,močno solzenje očk...pol bo T počasi padla,če pa ne..ker vročine več ko tri dni-tako je men rekla P-ni dobro zbijat,je bolš it k zdravniku..nč kaj nisem pomagala user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.4.2008 14:53:18   
mateyka
pa dost naj pije..opazuj jo in če ne kaže kakšnih znakov,da jo kaj izrazito boli..ošesa ,težko požiranje,močno solzenje očk...pol bo T počasi padla,če pa ne..ker vročine več ko tri dni-tako je men rekla P-ni dobro zbijat,je bolš it k zdravniku..nč kaj nisem pomagalauser posted image

si pomagala - kaj da ne user posted image user posted image
sej, mal me skrbi, če bo dalj časa trajala ta vročina, upam da ne.. men se zdi, da nima kej druzga kot vročino. je tko malj bolj jokavo tečna (verjetno se ne počuti ravno tipi-topi), tko da težko rečem a so al niso ušesa user posted image požiranje pa po moje ni blem, ker papa ok (ko ji zbijem vročino, celo neki malga govoriči user posted image sam se pa vročina hitro dvigne in ji dajem paracetomol vsake 4 ure - tok kot še lahko).

a pol je to lahko viroza? zanimivo. sm skoz mela v glavi, da te rukne kot neke vrste prehlad..
sem mislila, da smo dobr zvozil spremebo podnebja - očitno mal prezgodi? user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.4.2008 15:18:45   
neli99
jst mam pa spet rr-manijo. zdej sem ugotovila, da lahko tam gor stisnem da si me računalnik zapomni in me avtomatično prijavi ko pridem na rr ... skratka pol hitreje sem priklopljena in evo me: blablablablabla ...user posted image

pol bo pa spet tak račun da bom mela spet rrdietouser posted image

mateyka  ... upam da se bo umirilo če ne pa res po treh dneh k zdravniku ... šit sam kako pa je to sploh zdej ko si v slouser posted image

jst sem pa jedla ajdovo kašo z zelenjavo user posted image

zdej pa dost za dons ... če me še srečate me prosim spomnite, da račun za telefon bom mogla tut jst plačat user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.4.2008 15:27:25   
hanna1
mateyka,za ušesa hitro ugotoviš,če pritisneš zadaj za ušesom s prstom in odmakne glavico ter zajoka-naši se sploh nisem smela dotaknit,pa ven ji je en dan teklo...pa res a lahk greš tudi tukaj normalno k zdravniku--pa user posted image ..kako je že z EU...a veljajo tud zdravniške usluge..user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.4.2008 15:30:05   
hanna1
x       ft  f   fd f vvvgvgvbnmfFRFf1Q ¸         N NBBBN1VB¸B¸¸¸¸¸¸ -NO TOLE JE MOJA KLEPETULJA-črkeuser posted image user posted image ,ki mi hoče odnest tipkovnicouser posted image user posted image

neli user posted image user posted image user posted image -je račun pa res user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.4.2008 17:10:54   
dodi
user posted image Ha...mal sem vas pa le zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa rožice...rožice dehteče...take taprave in moje rožice 10 jih je....user posted image user posted image user posted image  poa včasih še en velk pušelcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri bom sadila
in jih na okna položila,
da bodo mi cvetele
in z vonjem  svojim me objele....(že spet nekaj pesnim.pomlad me daje)user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej je boljš da vas zapustim,ker drugače samo čvekam in čvekam in čvekam....pol ste me pa site....pa saj ste ve tud iste,da ne boste mislile,da ste kaj boljše.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
29.4.2008 17:35:53   
viator
Čao punce,

pozdravček vsem in vse naj, naj tistim ki praznujeteuser posted image .

Mi po malem pakiramo...in lenarimo - kak zaspan dan.

Neli in Majrim - a so prišli cd-ji?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
29.4.2008 17:58:38   
majrim
viatoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
29.4.2008 17:59:25   
majrim
mi pa imam danes babji večer,tako,da me kmalu več ne bo danesuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
29.4.2008 17:59:29   
Laubica
MAJRIM-kaj pa slikce si dobila po meilu nisi nič povedalauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
29.4.2008 18:03:10   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila ja,malo me daje emšouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
29.4.2008 18:23:58   
Laubica
samo da si dobilauser posted image ker sem jaz pošiljala pa ni sigurno da prispeuser posted image
JOJzdaj sem se spomnila še zdaj nismo slik dvignili v foto studijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa res moramo
PUNCE kje naj iščem senčnik za voziček v bc je masna cena 33€ v pikapolonici ni prave barve -kje še imajo to,rabim črnega ali zelenega

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
29.4.2008 18:25:36   
smotka lonib
hojla!

po dolgem času se vam spet oglašam. računalnik mi je nekaj časa nagajal, pol pa časa nisem imela. zdej, ko je pomlad, je zunaj okoli hiše dost dela, pa še vrt je bilo treba preštihat.

za nazaj nisem brala, ker ste najbrž veliko načvekale in bi rabila cel teden, da bi vse prebrala.
sem dons kupila v Merkurju rože in zelmjo, da bom jutri lahko rože uredila na oknih. moj dragi je cel teden doma, ker imajo kolektivni dopust tako, da delava doma s polno paro. za praznike  bomo kr doma. se bomo  na terasi malo sončili , pa na žaru bomo pekli,  smo bili pa v nedeljo na vikendu na Dolenjskem. moj je šel že v petek popoldne z mojim očetom, pa Nejc tud , ker so nekaj delali, mi ženski del smo prišle pa v nedeljo. sva mogle z mojo mami bit za šoferki.

vsem, ki praznujete in ste praznovali želim vse naj naj, predvsem pa zdravja.-

vsem bolančkom želim veliko zdravja

še to: naša Zala zdej že hodi. včeraj je začela hodit. sicer ene 5-6 korakov naredi, pol pa se zamaje kot en pijanček in potem čof na rit. še dobr, da ima pampersko na rit, drugače bi bil padec bolj boleč.

zdej pa gem. čao!user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
29.4.2008 18:29:33   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib
še to: naša Zala zdej že hodi. včeraj je začela hodit. sicer ene 5-6 korakov naredi, pol pa se zamaje kot en pijanček in potem čof na rit. še dobr, da ima pampersko na rit, drugače bi bil padec bolj boleč.

zdej pa gem. čao!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Zala,zdej bo pa mai tebe iskala okrog,kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
29.4.2008 19:06:04   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

samo da si dobilauser posted image ker sem jaz pošiljala pa ni sigurno da prispeuser posted image
JOJzdaj sem se spomnila še zdaj nismo slik dvignili v foto studijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa res moramo
PUNCE kje naj iščem senčnik za voziček v bc je masna cena 33€ v pikapolonici ni prave barve -kje še imajo to,rabim črnega ali zelenega

zakaj ne kupi unega črnega avstralskega "pregrinjala"???...zdej mi ne pride ime...zavežeš gor in vlečeš kot ti paše,pa še največja zaščita je pred soncemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
29.4.2008 19:16:27   
dašabina
Živjo, punce, tud mi smo sadil, pa Mihec je pridno spančkal zraven, punce se igrajo, hvala bogu za počitnice....
Drugač pa imamo čez dva tedna krst in obhajilo, pa bomo Maši kar trampolin kupili, ker obe radi skačeta.

Drugač pa Miha pridno raste, zdaj že grabi igračke, pa pestke si tako rine v ustka, da bi kar bruhal...

Vsem najlepše za obmesečnice
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
29.4.2008 19:58:06   
julci
Saj razmišljam o tem,da bi zvečer ko pridem iz hleva šla še na en tek do soseda-1km stran-bom videla,samo če ne bom jezik pohodila....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
29.4.2008 20:01:27   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

zakaj ne kupi unega črnega avstralskega "pregrinjala"???...zdej mi ne pride ime...zavežeš gor in vlečeš kot ti paše,pa še največja zaščita je pred soncemuser posted image user posted image user posted image

KAJ O ČEM TI TO-NE POZNAM???????????????????????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
29.4.2008 20:04:15   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image bo,samo bodi trmasta,pa zraven še telovadba....grem tudi jaz drugi teden...strogouser posted image
Majrim pol sva že dve.Grem jaz tud s ponedeljkom na dieto.

Dodi user posted image user posted image user posted image za vsak izgubljen kg.user posted image je da gr gre hitro sam dol ne gre tk lahko.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
29.4.2008 20:10:24   
julci
Laubica tukaj je to

Izpostavljanje UV sevanju povzroča takojšnjo škodo (sončne opekline) in številne pozne škodljive posledice (pospešeno staranje kože, rak kože, siva mrena), ki se izražajo šele po več letih izpostavljanja. V Sloveniji je kožni rak druga najpogostejša vrsta raka. Vsako leto beležimo preko 250 novih primerov kožnega raka - melanoma in preko 1200 novih primerov drugih vrst kožnega raka. Sončno sevanje vsebuje tudi škodljivo ultravijolično (UV) sevanje, ki ga naša čutila ne zaznajo, čeprav je ob spremembah ozračja vedno bolj intenzivno. Ste zaščitili Vaše otroke, ko se vozijo v otrokih vozičkih? Imamo rešitev za Vas. Senčnik Pepeny za otroške vozičke pomaga pri varovanju dojenčkov pred nevarnim ultra vijoličnim sevanjem, tako v sončnih kot tudi oblačnih dneh. Senčnik Pepeny so razvili avstralski strokovnjaki, saj je v Avstraliji ozaveščenost o škodljivosti sončnih žarkov na visoki ravni, ker je tam ozonska luknja največja. Senčnik Pepeny je narejen iz materialov lycra, ki je enostaven za vzdrževanje, nežen ter prijeten na otip, a hkrati zelo trpežen. Material, iz katerega je senčnik izdelan je preizkušen na faktor zaščite pred UV žarki 35+. Senčnik Pepeny je primeren za katerikoli otroški voziček ali košaro s strehico.

Več si lahko pogledate na uradni strani: http://www.pepeny.com/
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?