tancho
|
uauuuuuuuuuuuu očitno se je že začelo 'zares'!!!!!!! še enkrat: Bravo mami, očka in obe pupiki Super, da je vse ok, sedaj se pa lepo cartajte .... No, katera je naslednja ? Se kera javi? Hmmm...jst sm prva na seznamu z pdp-jem 28.5. ? Moram priznat, da sem malo vznemirjena, ker se je že začelo, jst pa še nimam opranih cotk, plenic, pripravljene torbe za v porodnišnico... Bom šla kar po tem postu veselo na delo Se vam že dolgo nisem oglasila, čeprav berem pa vas na vsake toliko Vidm na seznamu, da so že čisto zastareli podatki, ker sem vmes imela že 2 pregleda, na zadnjem je pokazalo kar +13,5kg. Me je G poslala na cukr test, sam je HB vse uredu. Imam pa neki slab urin in mi je dala antibiotike Hiconcil, čeprav ni bila zihr, če jih res rabim. Kao, škoditi ne more Mojca, se ti zdi to normalno? Aja, pa ni mi še delala UZ, ker ni blo časa , sva se zmenili, da mi ga naredi 6.5. , pol mam pa 15.5. navadni pregled. Spim tudi jaz bolj težko, se mi zdi, da mi zmankuje zraka, pa kolki bolijo, pa trebuh po prsmi...pol se pa skozi neki prestavljam...Se pa strinjam, da je spanje brez kot v , kar jaz pridno izkoriščam čez dan, ko je moj v službi Sej se ne spomnim točno, kaj bi še morala pokomentirat...hmmm... se vam javim kaj kasneje. Moram it kaj pospravit, pa oprat in zrihtat torbo za v P... lp
|