Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 13:24:11
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephany a ti tud nisi v službi Ne, samo jaz nimam kolektivnega . Se hecam: Itak, da ti ful privoščim te proste dni! S Klemnom sva šla dopoldan spet k zdravniku, saj je še slabši, kot je bil v petek. Ponoči je spet kuhal, kašlja in smrka pa že skoz. Danes so se pokazali vneti ušeski in sva dobila Hiconcil na 8 ur, 6.5. popoldan pa imava kontrolo. Saj drugače je kar dobre volje, le v učkah ni tistega nagajivega pogleda... Imam pa smolo, da je ravno sedaj ful gužva v službi, jaz pa nisem tak človek, da bi rekla, da se me ne tiče. Bom šla popoldan, ko pride moj domov za kakšne tri ure, pa jutri zjutraj bo moj doma, pa bo on varuška. Mi je pa ful zoprno, ko sem komaj začela delat, pa smo že bolani... Moram it, sem slišala eno "ornk ropotanje", bo polna plenica . Je pa zadnje dni blato bolj tekoče, kot bi imel drisko. Jemo še vedno ne. Sem omenila P, da se mi zdi fajn, da se še dojiva in dobi vsaj nekaj. In kaj mi je rekla?! Da to sploh ni več mleko, ampak bolj voda . Izgleda, da ni pristaš dolgega dojenja.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 13:27:01
|
|
|
|
stephany
|
Neli - - zate in za vse tvoje - da se čimprej pozdravite! Si pisala glede hrane. Saj jaz Klemna nič ne silim jest, ponudim mu pa različne stvari, če bi se mu slučajno kaj zluštalo. Še sreča, da ima od prej malo zaloge, včasih pa tudi špehec prav pride.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 15:03:06
|
|
|
|
julci
|
Jemo še vedno ne. Sem omenila P, da se mi zdi fajn, da se še dojiva in dobi vsaj nekaj. In kaj mi je rekla?! Da to sploh ni več mleko, ampak bolj voda . Izgleda, da ni pristaš dolgega dojenja. Sam je zanimivo kako so eni za dojenje drugi pa ne več.Jaz sem zadnjič za foro probala svoje mleko,če bi blo vodeno ne bi imelo tak okus kot pa pri 2 mesecih. Ne vem no.Če pa gledaš posvetu pa vsi čim dlje priporočajo dojenje.Logično je da otrok pri 1 letu res ne more živet sam od mleka,da mu dodajaš GH,se mi pa še vedno zdi moje mleko bolj primerno ko pa aptamil.Sicer pa lahk 1000 P da je mleko za nič,midvese boma še vedno dojile,dokler nama bo pasalo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 16:49:36
|
|
|
|
neli99
|
sej ne morem verjet ... jst sem pa skuhala sirup proti kašlju. sem mislila kok bo to zanič pa sploh ni tako slabo ... čeprav ta prava cenzura pride ko bom to skušala uturit petru. pri rojstvu naša občina vsaki mamici daruje knjigo in pri nataši sem dobila eno o otroških boleznih. že zadnjič sem naredila majaronovo maslo proti nahodnim noskom pa se mi zdi da je ful nucalo (čeprav peter vrešči ko mu to mažem pod nos ). zdej pa ga ful muči kašelj ... bogi revež ne ve kaj ga čaka ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 17:59:13
|
|
|
|
mateyka
|
bah stephany, švedi bi te po rami trepljal - ti kr doji in vedi da je ok. jest bi še vedno dojila, če bi mela in dokler bi mela (ok, pr enih 4 letih se mora pa nehat < šala ). pr nas so tok čudni, kr nelagodno mi je pomislt, da jo bom zdej tem kekcem kazala in mi bojo kej pametoval za kar so tam rekli "växer bra" (kar pomeni zelo dobro). no, itak mamo sam sistematske na pol leta tuki, drugač nam ni treba hodit..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 19:23:20
|
|
|
|
dašabina
|
čestitke slavljencem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:11:12
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Najprej NEŽIin njeni mamici MAJRIM in NATAŠI in njeni mamici NELI vse najlepše ob obmesečnici. SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKI
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:13:23
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT NEŽA & NATAŠA - uf, koliko malih svečk že se s Hano pridružujeva-punci pogumno šibata v mesecih za nami,želim jima pa čiiiim več zdravja...mamice mata itak tak zlate,da sta pravi sončici obe-veliko zadovoljnih nasmeškov naj pričarata na obraz mamicama majrim in neli
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:16:30
|
|
|
|
Laubica
|
MAJRIM-BEREM VAS BEREM
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:23:42
|
|
|
|
hanna1
|
sem že prej brala ,pol pa.... včeraj zvečer pa itak storitev ni bila na voljo in nismo nič pisali ...jaz sem bila dons pri zobarju,...jutri spet,da mi zacementira štift al kaj že ,pa odtis--bljak,pa malo se z glavobolom spopadam,ampak mi ni hudega,berem,da so vaši malčki še kr bolani...Nataša in Klemen...božčka. ,če bo karkoli pomagalo od tega--najbolj pa dojenje,neli in stephany-nč se sekirat zaradi svojih malčkov,me same najbolj poznamo svoje otročke in nasveti so dobrodošli,ni pa nujno,da se jih moramo držat...ali pa vsaj dobesedno ne--kar jim paše,že sami pokažejo,pa naj bo dojenje ali pa prvi začetki hrane,pa potem ko,če je po sreči,da vse jedo od kraja ---kolk naša gode noter v postelji,ji zgleda nekaj ne paše,najraj bi visela na tipkovnici-sam da so knofi in da lahko pritiska... ....aja...mateyka .. ,a sem ti že zaželela dobrodošlico...se ti je pa dogajalo,pa take komedije,pa še z majhnim otrokom
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:23:48
|
|
|
|
Laubica
|
No mi vas je uspelo prebrat Jaz pa nocoj kar sama uživam -ta večji je šel k tašči spat ,mož v nočno ,malček spi. NELI-se pridružujem Julci-ki ti pravi čimveč na sveži luft in zračit stanovanje,pa upam da vam bo to čimprej minlo JULCI-SUPER DA SI DOMA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:26:56
|
|
|
|
hanna1
|
julci,kako sta opravila z možekom
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:29:44
|
|
|
|
Laubica
|
Greste kam za praznike-mi se gremo keri dan kopat ,drugač pa Dunaj odpade
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:37:20
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj punce samo berete in nič ne napišete
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 20:47:13
|
|
|
|
Laubica
|
Te pa nič grem spat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:27:59
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Greste kam za praznike-mi se gremo keri dan kopat ,drugač pa Dunaj odpade zakaj odpade Dunaj??? ...mi gremo na Krk ...seveda,če bo lepo vreme,ker v dežju nimamo kaj delat s tamalo dol..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:28:30
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Te pa nič grem spat si še vedno tle
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:42:15
|
|
|
|
Laubica
|
Sem prišla neke recepte za ajdovo kašo iskat-pa vidim da si tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:42:28
|
|
|
|
hanna1
|
...se borim z glavobolom,pa uno nadaljevanko o teh dveh materskih detektivkah-starejših gospeh gledam-dons sta našli dojenčka in se ukvarjata z njim --za praznike--hehe-bomo najbrž štehali,če bo vreme dopuščalo,pa rožice moram nasadit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:42:49
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Sem prišla neke recepte za ajdovo kašo iskat-pa vidim da si tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaj boš delala???
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:42:54
|
|
|
|
Laubica
|
Ti delaš z ajdovo kašo -povej kaj naj malčku skuham da bo jedel???????????????????
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:43:14
|
|
|
|
hanna1
|
...konec oglasov...še pridem ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:44:06
|
|
|
|
majrim
|
ma vse lahko mešaš...z zelenjavo,z rižem...z mesom...al pa s sadjem in kako žličko skute al jogurta..biilo kaj...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:45:21
|
|
|
|
Laubica
|
Ma kaj bilo kaj -povej nekaj noooooooooo jaz tega sploh ne poznam,sem brala da se skuha v vodi in pollllllllllllllll-pomočččččččččččččččččččččč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.4.2008 21:47:21
|
|
|
|
majrim
|
skuhaš v dvojni vodi...en del ajdove,dva dela vode...full vpije..stenstaj mu zelenjavo in pol na koncu dodaš kašo...al pa naredi sadje...in na koncu dodaš kašo....samo glej,da ne bo preveč suha hrana...
|
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!