Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:20:39
|
|
|
|
anja83
|
No še ena, ki je danes ponovno zagledala velik - in sem zato , ker ne vem več kaj naj si mislim, saj sem že tretjič delala test in vedno - . Sicer še vedno ni nič duha ne sluha od , ampak sem že kar raje opustila misli na to, da sem mogoče noseča, da ne bo prevelikega razočaranja. Sedaj tako grem na morje do naslednje nedelje in ne bom nč testov delala, če pa ne dobim menstruacije do 5.5., potem se bom pa kr naročila na pregled k ginekologinji, pa bomo videli kaj je. PikicaT in lyla ČESTITAM , jz sm tak vesela za vsako ki je noseča in upam, da tudi meni uspe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:21:59
|
|
|
|
miklarom
|
o, lunica85, si se le po dolgem času spet malo javila. nič ne skrbi za to , sej bo prišel dan ko je ne bo več, pol pa bo veselje v hiši. kar pogumno naprej en velik pa veliko sreče
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:25:15
|
|
|
|
miklarom
|
anja83- ne bodi žalostna saj bo. za vsakega enkrat posije sonce in tudi zate bo. smo skupaj s tabo. en velik . mogoče še pa ni vse izgubljeno, pa te čaka presenečenje ko prideš iz morja. uživaj in ne misli na negativne stvari ampak samo na pozitivne.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:28:37
|
|
|
|
ursa30
|
čestitke novim jaz se pa malo prej opazila roza izcedek,kar pri meni napoveduje začetek ko se mi dokončno vlije pa sporočim da me pobarvate na modro lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:36:27
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom anja83- ne bodi žalostna saj bo. za vsakega enkrat posije sonce in tudi zate bo. smo skupaj s tabo. en velik . mogoče še pa ni vse izgubljeno, pa te čaka presenečenje ko prideš iz morja. uživaj in ne misli na negativne stvari ampak samo na pozitivne. se podpišem.pa ne misli veli ko na to in se prepusti užitkom morja.še za mene se mal načofotaj
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:37:30
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom o, lunica85, si se le po dolgem času spet malo javila. nič ne skrbi za to , sej bo prišel dan ko je ne bo več, pol pa bo veselje v hiši. kar pogumno naprej en velik pa veliko sreče hvala moja zvesta borka.sem že v novem boju za malo bebico in bomo videli kaj bo maj zaljubljencev pokazal.ti pa ima da mi 29.4 zagledaš veliki plus
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:48:40
|
|
|
|
anja83
|
Hvala za podporo, enkrat bom že zagledala . Če ne zdej pa mogoče v maju, sicer pa res, dokler se ne prikaže ne morem nič reči, ampak se mi ni še nikoli zgodilo, da bi mi tolk zamujala. Zdej grem uživat, potem bomo pa videli kaj bo. Držuim pesti za vse, ki še niste dobile v aprilu in za tiste, ki upate da je ne boste dobile. pa uživajte v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 13:37:10
|
|
|
|
n€na
|
punce HVALA, ker stiskate in navijate za nas ki se trudimo postati . Res je da se jaz trudim šele prvi krog ampak tole me kr malo ujezi da mi prvič zaostaja, res pa je da zamuja dober teden in to ni nevem kakšen znak. Bom še malo počakala in Bom nardila test še enkrat. Lahko da je bil tudi test zanič , saj sem kupla enga v milerju, ker sem slučajno ga vidla in kr uzela. Anja83- na morju se pa le sprosti in mogoče te res čaka presenečenje ko boš prišla z dopusta sasa78 upam da bo palček res pregnal lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 17:57:27
|
|
|
|
Hator
|
Jaz se že dolgo nisem nič javila. Začetek aprila sem vam obarvala modro, sedaj pa je v teh dneh zopet ne pričakujem. Od O naprej me špika po jajčnikih in boli, danes je 25. dan (M imam na 23-26 dni, tudi gor ali dol, ponavadi pa 24 ali 26 dni). Čutim pa, kot da se mi že nekaj pripravlja. Čeprav je čudno, da se še ni ulila. Upati si ne upam preveč, čeprav bi lagala, če bi rekla, da ne. To špikanje v jajčnikih že od O naprej mi ni nič jasno Včeraj sem bolj za foro naredila test, no, pokazal pa ni nič, niti testne črtice, očitno je bil pokvarjen. Še dobro, da drugega nimam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 19:24:44
|
|
|
|
becky
|
da se vam malo javim. moji hormoni so se zdaj pomirili, napihnjenost je izginila in danes gremo v nov krog . čestitke vsem novim in vsem čim več sreče pri delanju
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 9:05:21
|
|
|
|
KulGirl
|
Moje tečke še vedno ni. Se mi zdi, da vsaka ura šteje Ostajam optimistka. Za vse, ki nestrpno čakate kaj bo prinesel konec meseca močno navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 10:29:38
|
|
|
|
_sanja_*
|
Dobro jutro! za vse, ki še čakate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 11:30:27
|
|
|
|
Lyla
|
Anja83 in KulGirl in ostale nečakajoče - močno navijam za vas, da vam je uspelo. Na tak lep dan bi bilo lepo slišat tud kašno lepo novico o novih . Živčke na sončke pa bo! Lep dan in še enkrat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 12:57:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce jaz navijam za vas . Da se vas čimmanj preseli v maj!!! A je danes kakšna delala test?? Upam na vesele novičke. Lp tinkatonka
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 13:21:44
|
|
|
|
catisima
|
nč punce moje drage, tudi mene boste dale ven iz roza barve. namreč včeraj sem bila na abraziji, v 7 tednu. zadevico smo v maternici opazili šele v ponedeljek ampak je do včeraj zrasla le 3mm, bila velika le 8mm, rumeni mehurček pa le 3mm, če sem prav razumela. na urgenci je hotla počakati do ponedeljka vendar je bilo preveč krvi po pregledu pa je bilo treba pucat. Z vsem sem bila zadovoljna, vse je z anekaj dobro če se tako zgodi...čez tri mesece pa znova...p apa
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 13:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Za nove nosečke ! Mirnih in lepih 9. mesecev, ter zdravega . Za vse, ki ste dobile en velik ! Tebi catisima pa sploh veliko pa veliko sreče čez 3 mesece ! Ter eno pikapoko za srečo za vse tiste, ki ste še borke na tem aprilskem seznamu. Želim vam, da vas bo čimveč roza do konca mescea.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 14:56:16
|
|
|
|
nanaa
|
ooo catisima držim pesti, da bo naslednjič vse ok. Si imela kakšne posebne znake ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 16:27:16
|
|
|
|
aqua77
|
catissima pa tako sem bila vesela za tebe, ker ti je ratalo kljub "jetrcam". sej čez nekaj časa se boš bolje počutila, za zdaj naj ti bodo pa v oporo objemčki.....
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 17:42:43
|
|
|
|
METULJ1
|
hoj, mene pa zdej lahko obarvate v modro barvo. Sem se že preselila v maj. Vsem, ki pa še ta mesec ne čakate želim veliko sreče in da zagledate . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 17:48:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 hoj, mene pa zdej lahko obarvate v modro barvo. Sem se že preselila v maj. Vsem, ki pa še ta mesec ne čakate želim veliko sreče in da zagledate . Pozdravčki bo pa drugi mesec bolj veselo...
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 19:41:32
|
|
|
|
catisima
|
hvala bejbike za objemčke....posebni znaki? že vsi vemo, krvvitev 24 dni skupaj z "jetrcami"...sej bi pustili morda do ponedeljka če bi bilo kaj bolje, ampak je rekla ginekoloinja na urgenci da je to preveč krvi v maternici...kot sm zdej slišala moram počakati dva ciklusa, pa seksat nč do prve ...sej bo enkat zihr ratalo; bomo pa za naslednjič vedeli; ampak ta forum je pa zakon, ker zveš marsikej in ste mu fulllll pomagale...rada vas mam
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 19:51:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravjene, čeprav je že skoraj konec meseca, bi prosila, da me date med navijačice. Navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 21:27:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
Catisima ...res mi je žal zate! Skupaj se borimo za nove boje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 26.4.2008 22:38:22
|
|
|
|
Lyla
|
Catisima še od mene! Ful mi je hudo zate!! Navijam da vama čim prej rata.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 9:17:37
|
|
|
|
lunica 85
|
CATISIMA:veliko in hitro okrevanje potem pa hopa cupa čez 3 mesece,. vsem nam bo enkrat uspelo bodimo optimistične in polne energije za naše sončke ko bodo prišli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.