|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
25.4.2008 11:20:39   
anja83
No še ena, ki je danes ponovno zagledala velik - in sem zato user posted image , ker ne vem več kaj naj si mislim, saj sem že tretjič delala test in vedno - . Sicer še vedno ni nič duha ne sluha od user posted image , ampak sem že kar raje opustila misli na to, da sem mogoče noseča, da ne bo prevelikega razočaranja. Sedaj tako grem na morje do naslednje nedelje in ne bom nč testov delala, če pa ne dobim menstruacije do 5.5., potem se bom pa kr naročila na pregled k ginekologinji, pa bomo videli kaj je.

PikicaT in lyla ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
jz sm tak vesela za vsako ki je noseča in upam, da tudi meni uspe.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
25.4.2008 11:21:59   
miklarom
o, lunica85, si se le po dolgem času spet malo javila.
nič ne skrbi za to user posted image , sej bo prišel dan ko je ne bo več, pol pa bo veselje v hiši.
kar pogumno naprej
en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
25.4.2008 11:25:15   
miklarom
anja83- ne bodi žalostna saj bo. za vsakega enkrat posije sonce in tudi zate bo. smo skupaj s tabo. en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image . mogoče še pa ni vse izgubljeno, pa te čaka presenečenje ko prideš iz morja. uživaj in ne misli na negativne stvari ampak samo na pozitivne.user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu anja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
25.4.2008 11:28:37   
ursa30
čestitke novim user posted image user posted image user posted image
jaz se pa malo prej opazila roza izcedek,kar pri meni napoveduje začetekuser posted image user posted image
ko se mi dokončno vlije pa sporočim da me pobarvate na modrouser posted image user posted image  lp 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
25.4.2008 11:36:27   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

anja83- ne bodi žalostna saj bo. za vsakega enkrat posije sonce in tudi zate bo. smo skupaj s tabo. en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image . mogoče še pa ni vse izgubljeno, pa te čaka presenečenje ko prideš iz morja. uživaj in ne misli na negativne stvari ampak samo na pozitivne.user posted image user posted image
se podpišem.pa ne misli veli ko na to in se prepusti užitkom morja.še za mene se mal načofotaj

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
25.4.2008 11:37:30   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

o, lunica85, si se le po dolgem času spet malo javila.
nič ne skrbi za to user posted image , sej bo prišel dan ko je ne bo več, pol pa bo veselje v hiši.
kar pogumno naprej
en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala moja zvesta borka.sem že v novem boju za malo bebico in bomo videli kaj bo maj zaljubljencev pokazal.ti pa ima da mi 29.4 zagledaš veliki plus

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
25.4.2008 11:48:40   
anja83
Hvala za podporo, enkrat bom že zagledala user posted image . Če ne zdej pa mogoče v maju, sicer pa res, dokler se ne prikaže user posted image  ne morem nič reči, ampak se mi ni še nikoli zgodilo, da bi mi tolk zamujala. Zdej grem uživat, potem bomo pa videli kaj bo.

Držuim pesti za vse, ki še niste dobile user posted image  v aprilu in za tiste, ki upate da je ne boste dobile.
user posted image  pa uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.4.2008 13:37:10   
n€na
punce HVALA,    ker stiskate in navijate za nas ki se trudimo postati user posted image . Res je da se jaz trudim šele prvi krog ampak tole me kr malo ujezi da mi prvič zaostaja, res pa je da zamuja dober teden in to ni nevem kakšen znak. Bom še malo počakala in Bom nardila test še enkrat. Lahko da je bil tudi test zaničuser posted image , saj sem kupla enga v milerju, ker sem slučajno ga vidla in kr uzela.

Anja83- na morju se pa le sprosti in mogoče te res čaka presenečenje ko boš prišla z dopusta

sasa78 upam da bo palček res pregnal user posted image

lep dan še naprej

(odgovor članu anja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.4.2008 17:57:27   
Hator
Jaz se že dolgo nisem nič javila. Začetek aprila sem vam obarvala modro, sedaj pa je v teh dneh zopet ne pričakujem. Od O naprej me špika po jajčnikih in boli, danes je 25. dan (M imam na 23-26 dni, tudi gor ali dol, ponavadi pa 24 ali 26 dni). Čutim pa, kot da se mi že nekaj pripravlja. Čeprav je čudno, da se še ni ulila. Upati si ne upam preveč, čeprav bi lagala, če bi rekla, da ne.

To špikanje v jajčnikih že od O naprej mi ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bolj za foro naredila test, no, pokazal pa ni nič, niti testne črtice, očitno je bil pokvarjen. Še dobro, da drugega nimam.user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.4.2008 19:24:44   
becky
da se vam malo javim. moji hormoni so se zdaj pomirili, napihnjenost je izginila in danes gremo v nov krog user posted image user posted image user posted image . čestitke vsem novim user posted image  in vsem čim več sreče pri delanju user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.4.2008 9:05:21   
KulGirl
Moje tečke še vedno ni. Se mi zdi, da vsaka ura šteje user posted image  Ostajam optimistka.
Za vse, ki nestrpno čakate kaj bo prinesel konec meseca močno navijam user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.4.2008 10:29:38   
_sanja_*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki še čakate!

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.4.2008 11:30:27   
Lyla
Anja83 in KulGirl in ostale nečakajoče - močno navijam za vas, da vam je uspelo.

Na tak lep dan bi bilo lepo slišat tud kašno lepo novico o novih user posted image .

Živčke na sončke pa bo!

Lep dan in še enkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.4.2008 12:57:40   
tinkatonka
Punce jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image . Da se vas čimmanj preseli v maj!!! user posted image user posted image user posted image  

A je danes kakšna delala test??

Upam na vesele novičke.

Lp

tinkatonka

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.4.2008 13:21:44   
catisima
nč punce moje drage, tudi mene boste dale ven iz roza barve. namreč včeraj sem bila na abraziji, v 7 tednu. zadevico smo v maternici opazili šele v ponedeljek ampak je do včeraj zrasla le 3mm, bila velika le 8mm, rumeni mehurček pa le 3mm, če sem prav razumela. na urgenci je hotla počakati do ponedeljka vendar je bilo preveč krvi po pregledu pa je bilo treba pucat. Z vsem sem bila zadovoljna, vse je z anekaj dobro če se tako zgodi...čez tri mesece pa znova...p apa

enga :), pa pa Simonka

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.4.2008 13:28:16   
Anonimen
Za nove nosečke user posted image user posted image user posted image ! Mirnih in lepih 9. mesecev, ter zdravega user posted image .

Za vse, ki ste dobile user posted image en velik user posted image !

Tebi catisima pa sploh veliko user posted image user posted image user posted image   pa veliko sreče čez 3 mesece user posted image !

Ter eno pikapoko za srečo za vse tiste, ki ste še borke na tem aprilskem seznamu. user posted image   Želim vam, da vas bo čimveč roza do konca mescea.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.4.2008 14:56:16   
nanaa
ooo catisimauser posted image user posted image   držim pesti, da bo naslednjič vse ok. Si imela kakšne posebne znake ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.4.2008 16:27:16   
aqua77
catissima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tako sem bila vesela za tebe, ker ti je ratalo kljub "jetrcam".  sej čez nekaj časa se boš bolje počutila, za zdaj naj ti bodo pa v oporo objemčki.....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.4.2008 17:42:43   
METULJ1
hoj,

mene pa zdej lahko obarvate v modro barvo. Sem se že preselila v maj.
Vsem, ki pa še ta mesec ne čakate želim veliko sreče in da zagledate user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.4.2008 17:48:41   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

hoj,

mene pa zdej lahko obarvate v modro barvo. Sem se že preselila v maj.
Vsem, ki pa še ta mesec ne čakate želim veliko sreče in da zagledate user posted image .

Pozdravčki

user posted image user posted image user posted image  bo pa drugi mesec bolj veselo...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.4.2008 19:41:32   
catisima
hvala bejbike za objemčke....posebni znaki? že vsi vemo, krvvitev 24 dni skupaj z "jetrcami"...sej bi pustili morda do ponedeljka če bi bilo kaj bolje, ampak je rekla ginekoloinja na urgenci da je to preveč krvi v maternici...kot sm zdej slišala moram počakati dva ciklusa, pa seksat nč do prve user posted image ...sej bo enkat zihr ratalo; bomo pa za naslednjič vedeli; ampak ta forum je pa zakon, ker zveš marsikej in ste mu fulllll pomagale...rada vas mam user posted image

enga :), pa pa Simonka

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.4.2008 19:51:24   
*Junona*
Pozdravjene,

čeprav je že skoraj konec meseca, bi prosila, da me date med navijačice.

Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.4.2008 21:27:33   
Rakica_80
Catisimauser posted image user posted image user posted image ...res mi je žal zate!
user posted image user posted image user posted image user posted image Skupaj se borimo za nove bojeuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.4.2008 22:38:22   
Lyla
Catisima user posted image user posted image user posted image  še od mene! Ful mi je hudo zate!!
Navijam da vama čim prej rata.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.4.2008 9:17:37   
lunica 85
CATISIMA:veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hitro okrevanje potem pa hopa cupa čez 3 mesece,.

vsem nam bo enkrat uspelo

bodimo optimistične in polne energije za naše sončke ko bodo prišli.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.