Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 9:39:15
|
|
|
|
PikicaT
|
Hvala vsem za lepe želje! Tudi jaz vsem želim, da čimprej zagledate , da bomo lahko skupaj delile te čudovite trenutke. Do takrat bom pa navijala za vse vas, ki se še trudite. Dajmo punce!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 9:41:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl Jaz sem danes na seznamčku kot "nepričakujoča" Zaenkrat še nič ne kaže na Je pa res, da je prejšnja zeloooo dolgo trajala in po moje bo zato ta prišla kasneje. Smo pa v moji družini skoraj vsi januarčki tako da imam zdaj sijajno priložnost, da moji mami naredim še en strošek. Boga reva bo bankrotirala januarja. nima to veze kolk dolg traja,vsaj pri men ne imaš dobre potenciale,da boste si januarja nakopali nove stroške
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 9:45:20
|
|
|
|
diamantina
|
Čestitke novima nosečkama!!!! Pri meni še zaenkrat nič novega, le da me prsa bolijo kot hudič in da sem vsa mozoljava. Nič kar se mi ne bi tudi sicer dojagalo pred M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 9:47:20
|
|
|
|
n€na
|
oj jaz sem kar malo žalostna, ni od nikoder test je pa vseeno pokazal - Čestitke novim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 9:50:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 oj jaz sem kar malo žalostna, ni od nikoder test je pa vseeno pokazal - Čestitke novim kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikaže ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:07:41
|
|
|
|
Tiki55
|
Ojla punce! Kako lep seznamček imate Čestitke lyla in PikicaT . kepica . Kar pridi med nas majčice, te že čakamo. Za ostale nečakajoče pa .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:10:43
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: nena26 oj jaz sem kar malo žalostna, ni od nikoder test je pa vseeno pokazal - Čestitke novim kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikaže ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu. jp, držim pesti pa še enga da jo prežene stran!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:12:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: nena26 oj jaz sem kar malo žalostna, ni od nikoder test je pa vseeno pokazal - Čestitke novim kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikaže ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu. jp, držim pesti pa še enga da jo prežene stran!!!!! s tem simpatičnim palčkom,jo preganjaš?misliš,da pada na blinkanje?
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:18:01
|
|
|
|
miklarom
|
ojla vsem,joj tak ste se zaspisale v treh dneh ko me ni blo, da sem komaj vse prebrala. čestitke vsem novim in lepe ter zdrave , pa lepo nosečnest vam želim. bravo punce ste kar pridne ni kaj . pri men bomo pa vidli kaj bo drugi teden ko je ne pričakujem 29.4. upam da ne bo te tečke in
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pri�akujemo aprila! 25.4.2008 10:22:04
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT Dobro jutro vsem! Očitno bom tale petek jaz začela s . Pa nam je ratalo v četrtem krogu . Nisem še čisto dojela, ampak saj bo. Sem že klicača ginekologinjo, da se naročim na pregled in mi reče "madonca, kako hitro teste delate" in seveda "ali ga želim obdržati ". Halooo??? Itak, sej smo se matrali za to . Torej, prvi pregled imam šele 19.5. Do takrat pa bomo upali, da bo vse v redu. Zdaj ste pa še ostale na vrsti! Dajmo rozike !!! Čestitke! Zdaj pa pazi na svojo . Pridi k decemberkam. To, če ga želiš obdržati pa baje vpraša vsakega. Pač mora. Mene je vprašala: "Obdržali ga pa seveda boste ane?" Je že mnda slišala, da sm vesela, ko sem tolk čeblala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:22:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ojla vsem,joj tak ste se zaspisale v treh dneh ko me ni blo, da sem komaj vse prebrala. čestitke vsem novim in lepe ter zdrave , pa lepo nosečnest vam želim. bravo punce ste kar pridne ni kaj . pri men bomo pa vidli kaj bo drugi teden ko je ne pričakujem 29.4. upam da ne bo te tečke in drugi teden bo pa spet gužva s testiranjem dajmo še zadnje moči zbrat
|
|
RE: M ne pri�akujemo aprila! 25.4.2008 10:24:12
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla Jst pa sem danes ponovila test in pokazal se je velik + O, še ena! Bravo! To je pa res lep začetek dneva. Tudi tebi želim lepo nosečnost in seveda zdravo . December bo res veseli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:25:55
|
|
|
|
miklarom
|
ja res bo gužva, upam da ne bo testov zmankalo. zdej pa držimo pesti da nam rata, pol bo pa veselo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:26:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ja res bo gužva, upam da ne bo testov zmankalo. zdej pa držimo pesti da nam rata, pol bo pa veselo moji že doma čakajo na uničenje
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:27:02
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: nena26 oj jaz sem kar malo žalostna, ni od nikoder test je pa vseeno pokazal - Čestitke novim kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikaže ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu. Ja, res res. To mi2 dobr vema
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:28:30
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps drugi teden bo pa spet gužva s testiranjem dajmo še zadnje moči zbrat Še zadnji teden ja! Naj bojo same rozike!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:41:05
|
|
|
|
Lyla
|
Punce hvala za lepe želje res ste zlate. Pa saj ne morem verjet, da je res! Sem morala še enkrat prebrat kaj sem napisala, da se prepričam. Moj pa je reku da itak je vedu da sem . Punce močno navijam še za tiste, ki jo čakate. Upam da boste vse zagledale teko pričakovane .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:49:51
|
|
|
|
sasa78
|
da te štorklja usliši
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:53:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla Punce hvala za lepe želje res ste zlate. Pa saj ne morem verjet, da je res! Sem morala še enkrat prebrat kaj sem napisala, da se prepričam. Moj pa je reku da itak je vedu da sem . Punce močno navijam še za tiste, ki jo čakate. Upam da boste vse zagledale teko pričakovane . naši dragi,vedno vejo ,da smo noseče to menda vsak reče,ko mu pokažeš test
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je, oni kar vejo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:57:04
|
|
|
|
spps
|
zdaj se pa jaz do ponedeljka poslavljam,lepo se mi držite čez vikend in vztrajno odganjajte rdečo tečko pa še mal rožic za vse aprilčice
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 10:58:55
|
|
|
|
sasa78
|
enako lepo se imej!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:04:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 enako lepo se imej!!!!! kontra
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:12:25
|
|
|
|
lunica 85
|
pozdravljene moje pupe.javljam se po dolgem času,sem pa prepričana da so vam druge sporočale kaj je bilo in da smo v mesecu aprilu dobili ,ki je sedaj že kones in gremo v nove boje. vsem ki ste v tem mesecu že v veselem pričakovanju iskrene čestitke ,vse ki se pa še borite,trepetate in je ne čakate veliko vesele volje in smeha,sreče in čim bolj manj misliti na to.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 25.4.2008 11:19:15
|
|
|
|
miklarom
|
lepo se mej čez vikend. drugi teden grema pa po teste. do takrat pa še fejst . se čujema v ponedeljek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.