|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
25.4.2008 9:39:15   
PikicaT
Hvala vsem za lepe želje!
Tudi jaz vsem želim, da čimprej zagledate user posted image , da bomo lahko skupaj delile te čudovite trenutke.
Do takrat bom pa navijala za vse vas, ki se še trudite.

Dajmo punce!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PikicaT

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.4.2008 9:41:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Jaz sem danes na seznamčku kot "nepričakujoča"user posted image
Zaenkrat še nič ne kaže na user posted image  
Je pa res, da je prejšnja zeloooo dolgo trajala in po moje bo zato ta prišla kasneje.
Smo pa v moji družini skoraj vsi januarčki tako da imam zdaj sijajno priložnost, da moji mami naredim še en strošek. Boga reva bo bankrotirala januarja. user posted image user posted image user posted image
nima to veze kolk dolg traja,vsaj pri men neuser posted image user posted image user posted image imaš dobre potenciale,da boste si januarja nakopali nove stroškeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.4.2008 9:45:20   
diamantina
Čestitke novima nosečkama!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pri meni še zaenkrat nič novega, le da me prsa bolijo kot hudič in da sem vsa mozoljava. Nič kar se mi ne bi tudi sicer dojagalo pred M.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.4.2008 9:47:20   
n€na
oj jaz sem kar malo žalostna, user posted image ni od nikoder test je pa vseeno pokazal -

Čestitke novim user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.4.2008 9:50:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

oj jaz sem kar malo žalostna, user posted image ni od nikoder test je pa vseeno pokazal -

kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikažeuser posted image ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.4.2008 10:07:41   
Tiki55
Ojla punce! Kako lep seznamček imateuser posted image user posted image user posted image

Čestitke lyla in PikicaTuser posted image user posted image user posted image .

kepicauser posted image user posted image user posted image
. Kar pridi med nas majčice, te že čakamo.

Za ostale nečakajoče pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.4.2008 10:10:43   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kolk ti pa zamuja?dokler se ne prikažeuser posted image ,imaš še vedno upanje,kljub negativnemu testu.

jp, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še enga user posted image  da jo prežene stran!!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.4.2008 10:12:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

jp, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še enga user posted image  da jo prežene stran!!!!!
s tem simpatičnim palčkom,jo preganjaš?misliš,da pada na blinkanje?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.4.2008 10:18:01   
miklarom
ojla vsem,joj tak ste se zaspisale v treh dneh ko me ni blo, da sem komaj vse prebrala.

čestitke vsem novimuser posted image in lepe ter zdraveuser posted image , pa lepo nosečnest vam želim.
bravo punce ste kar pridne ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri men bomo pa vidli kaj bo drugi teden ko je ne pričakujem 29.4. upam da ne bo te tečke in user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
   RE: M ne pri�akujemo aprila!
25.4.2008 10:22:04   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Dobro jutro vsem!

Očitno bom tale petek jaz začela s user posted image .
Pa nam je ratalo v četrtem kroguuser posted image . Nisem še čisto dojela, ampak saj bo.
Sem že klicača ginekologinjo, da se naročim na pregled in mi reče "madonca, kako hitro teste delate" in seveda "ali ga želim obdržatiuser posted image ". Halooo??? Itak, sej smo se matrali za touser posted image . Torej, prvi pregled imam šele 19.5. Do takrat pa bomo upali, da bo vse v redu.

Zdaj ste pa še ostale na vrsti! Dajmo rozike user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Čestitke!user posted image Zdaj pa pazi na svojo user posted image . Pridi k decemberkam.
To, če ga želiš obdržati pa baje vpraša vsakega. Pač mora. Mene je vprašala: "Obdržali ga pa seveda boste ane?" Je že mnda slišala, da sm vesela, ko sem tolk čeblala user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.4.2008 10:22:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla vsem,joj tak ste se zaspisale v treh dneh ko me ni blo, da sem komaj vse prebrala.

čestitke vsem novimuser posted image in lepe ter zdraveuser posted image , pa lepo nosečnest vam želim.
bravo punce ste kar pridne ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri men bomo pa vidli kaj bo drugi teden ko je ne pričakujem 29.4. upam da ne bo te tečke in user posted image

drugi teden bo pa spet gužva s testiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image dajmo še zadnje moči zbratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   RE: M ne pri�akujemo aprila!
25.4.2008 10:24:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Jst pa sem danes ponovila test in pokazal se je velik +

O, še ena! user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo! To je pa res lep začetek dneva. user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi želim lepo nosečnost in seveda zdravo user posted image .
December bo res veseliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.4.2008 10:25:55   
miklarom
ja res bo gužva, upam da ne bo testov zmankalo.user posted image user posted image user posted image
zdej pa držimo pesti da nam rata, pol bo pa veselouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.4.2008 10:26:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja res bo gužva, upam da ne bo testov zmankalo.user posted image user posted image user posted image
zdej pa držimo pesti da nam rata, pol bo pa veselouser posted image

moji že doma čakajo na uničenjeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.4.2008 10:27:02   
_sanja_*

Ja, res res. To mi2 dobr vemauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.4.2008 10:28:30   
_sanja_*
drugi teden bo pa spet gužva s testiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image dajmo še zadnje moči zbratuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Še zadnji teden ja!user posted image user posted image user posted image Naj bojo same rozike! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.4.2008 10:41:05   
Lyla
Punce hvala za lepe želje res ste zlate. Pa saj ne morem verjet, da je res! Sem morala še enkrat prebrat kaj sem napisala, da se prepričam. Moj user posted image  pa je reku da itak je vedu da sem user posted image .

Punce močno navijam še za tiste, ki jo čakate. Upam da boste vse zagledale teko pričakovane user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.4.2008 10:49:51   
sasa78
user posted image user posted image user posted image da te štorklja usliši  user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.4.2008 10:53:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Punce hvala za lepe želje res ste zlate. Pa saj ne morem verjet, da je res! Sem morala še enkrat prebrat kaj sem napisala, da se prepričam. Moj user posted image  pa je reku da itak je vedu da sem user posted image .

Punce močno navijam še za tiste, ki jo čakate. Upam da boste vse zagledale teko pričakovane user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

naši dragi,vedno vejo ,da smo nosečeuser posted image user posted image user posted image user posted image to menda vsak reče,ko mu pokažeš testuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.4.2008 10:56:30   
Anonimen
Res je, oni kar vejo.user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.4.2008 10:57:04   
spps
zdaj se pa jaz do ponedeljka poslavljam,lepo se mi držite čez vikend in vztrajno odganjajte rdečo tečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še mal rožic za vse aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.4.2008 10:58:55   
sasa78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imej!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.4.2008 11:04:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imej!!!!!
kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.4.2008 11:12:25   
lunica 85
pozdravljene moje pupe.javljam se po dolgem času,sem pa prepričana da so vam druge sporočale kaj je bilo in da smo v mesecu aprilu dobiliuser posted image ,ki je sedaj že kones in gremo v nove boje.

vsem ki ste v tem mesecu že v veselem pričakovanju iskrene čestitke ,vse ki se pa še borite,trepetate in je ne čakate veliko vesele volje in smeha,sreče in čim bolj manj misliti na to.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.4.2008 11:19:15   
miklarom
lepo se mej čez vikend. drugi teden grema pa po teste.
do takrat pa  še fejst user posted image user posted image user posted image .

se čujema v ponedeljek

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.