|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
26.4.2008 11:10:57   
Anonimen
Dobro  jutro nyauser posted image

Jaz sem včeraj nesla na CSD obrazec za paket, danes mi je pa poštar že prinesel odločbouser posted image -so pa res hitriuser posted image .

Alea za vozičekuser posted image user posted image user posted image z rdečo res bolj pride do izraza.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.4.2008 11:12:17   
aleksandra silvija
Jaz sem včeraj nesla na CSD obrazec za paket, danes mi je pa poštar že prinesel odločbo

To pa je res hitrost.
Jaz sem obrazce nesla v sredo in sem odločbo za paket tudi dobila danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.4.2008 11:13:40   
Anonimen
Ja, res je bilo hitrouser posted image Sem kar debelo pogledala, ko mi je rekel poštar, da imam za podpisat in sem videla da je s CSD-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.4.2008 11:15:31   
aleksandra silvija
Sem kar debelo pogledala, ko mi je rekel poštar, da imam za podpisat in sem videla da je s CSD-ja.

Seveda, če si bila komaj včeraj na CSD.

Je tudi pri nas poštar zvonil, pa sem poslala moža-zagotovo kaj za njega.
Pa mi ni bilo jasno kaj bi morala jaz podpisat,....Bolniško še imam, služba ne,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.4.2008 11:16:55   
Anonimen
jaz sem tud mojega poslala odpretuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.4.2008 11:19:55   
aleksandra silvija
Našemu fantku je pa mož danes zjutraj na laišču našel klopauser posted image .

Mi kar ni vseeno.

Sedaj pa že razmišljam o cepljenju proti klopnemu meningitisu, čeprav me je cepljenj načeloma precej strah.

Ampak ne vem, kako se bo mogoče vsem klopom izogniti. Menim, da nemogoče.
Da na boreliozo sploh ne pomislim.
Pa tudi razni spreji ne pomagajo 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.4.2008 11:25:13   
Anonimen
Ti klopiuser posted image jaz se jih kar bojim. A stanujete kje blizu gozda?

Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.4.2008 11:26:55   
aleksandra silvija
Ja. Enih 60 m do gozda, ampak ob parceli je tudi potok obraščen z drevesi, grmovjem in idealni igrišče za otroka, pa tudi idealen dom za klope,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.4.2008 12:31:15   
anaj22
ojla souser posted image

lunca user posted image user posted image user posted image  pa eno dišečo user posted image  za obletnico
tteeaa user posted image  da bo vse ok

zdej grem pa nazaj likat, mam  celo goro cun

Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.4.2008 13:08:44   
lunca14
Aleksandra.....ja klopi souser posted image ,pa čedalje več jih je in jih bo,zaradi segrevanja našega planeta,pa mrčesa in komarjevuser posted image user posted image user posted image ,klopa mislim,da imam tud jaz,in to na obrazu,sem mislila,da je ena hrastica,pa ni ša dol,pa ni šla,tako,da sedaj mažem z oljem,da pade stran,ker je premali,da bi ga sama odstranila.

Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.4.2008 18:35:27   
babysolza
Ojla,

ja danes pa ni ravno dan za čvekanje a ne? Zunaj je tako lepo vreme, midva sva bila na sprehodu, popoldne sva bila pa pridna. Zlikala sem en kup cotk, napravla kupček za user posted image  za iz P (da me slučajno kaj ne prehiti user posted image ) in mal pospravlala. Jutri bova pa šla na kak izlet. A ima katera kak predlog?

Theea, dobrodošla spet med nami!

A ste videle majčice? Te so pa resno zastavle... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.4.2008 18:51:01   
Anonimen
Dober dan po dolgem času.user posted image

Lunca14 user posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da so hormoni naredili svoje za oba, tebe in tvojega dragega. Kmalu bo bolje.user posted image  vse tegobe moraš dat iz sebe ven, nikakor jih ne smeš zadrževat v sebi. To je najhuje. In zgodba aleksandre_silvije naj ti bo v pogum.user posted image  

Midva sva hvala bogu že kar nekaj časa postavljena na temeljih, da si vse sproti poveva. In resnično deluje dobro na oba. Pride dan, ko lahko rečem, da je polna luna resnično močna, vendar so to stvari, ki te tudi hitro razpizdijo in ni časa za pogovor.user posted image Kar butnejo iz tebe ven, brez da mogoče samo malo pomisliš kako in kaj. Takrat si rečeva- al te mam rad(a). Pa se začneva smejat.user posted image

Vse bo ok, pomisli na user posted image . Vse ima pripravljeno in si nikakor ne želi depresivne mamice. Želi ljubečo mamico. In očka.user posted image

Kako ste kaj drugače? Mene spet zgaga daje za ****.user posted image  
Popoldne sva z user posted image  obdelovala vrtiček: rožice, košnja...zdaj sem pa tako utrujena, da bi šla najraje kar spat.user posted image Po dolgem času sem zdržala cel dan brez spanja.user posted image user posted image user posted image  

Pa sonček je in tako lepo zunaj, meni se pa ne daaaaaaa.

Aja, pa otvoritev piknikov smo imeli danes: roštiljada se je začela.user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.4.2008 18:59:27   
Anonimen
user posted image  berem, da imate že odločbe....jaz še papirjev nisem nesla na CSD.user posted image  Kar odlašam. Bom v ponedeljek. Do zdaj sem uredila samo od vseh delodajalcev podatke. Aja, pa dvojno delo sem imela, ker sem enkrat že vse naredila, potem so se pa obrazci spremenili.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom oddala drug teden sigurno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.4.2008 19:05:07   
Anonimen
roštiljada se je začela.

pri nas se pa jutri začneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.4.2008 19:08:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

roštiljada se je začela.

pri nas se pa jutri začneuser posted image

Kullllll  user posted image user posted image user posted image  jutri bo še bolj toplo kot danes. Mi smo imeli občasno burjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.4.2008 19:48:31   
babysolza
roštiljada se je začela.

pri nas se pa jutri začne

Mi smo pa že prejšnji vikend zalaufali. user posted image  user posted image  user posted image  Sam to je idealna rekreacija za nosečke - velik sedenja, čvekanja in - hrane! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.4.2008 19:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

roštiljada se je začela.

pri nas se pa jutri začne

Mi smo pa že prejšnji vikend zalaufali. user posted image  user posted image  user posted image  Sam to je idealna rekreacija za nosečke - velik sedenja, čvekanja in - hrane! user posted image  user posted image

Predvsem pa še več tekočine čez popit.user posted image  
Jaz sem v zadnjem tednu res ful omejila s soljo in zelo zelo veliko pijem.user posted image  In kile so šle rahlo dol. Do naslednjega pregleda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
27.4.2008 6:32:45   
aleksandra silvija
Dobro jutro, srečke user posted image .

Zunaj je čudovito jutro s sončkom.
Sem že nekaj časa budna, ker je pokonci tudi naš maliuser posted image -on vstaja s soncem.
Res. Pozimi ga je težko zdramiti za v vrtec, poleti pa že ob 7-ih rinemo na plažo. In to po zajtrkuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
27.4.2008 6:57:31   
babysolza
Dobro jutro AS in seveda vse ostale!

Ja, moja user posted image  bo očitno tudi bolj jutranje sorte - po mamici. Danes me je pustil spat celo do 6.30, kar je že skoraj rekord. user posted image

Sicer se me pa že ene par dni nekaj loteva - grlo mam obupno, pa mal mi se z nosa cedi. In me ful user posted image , ker do zdaj sem bila celo nosečnost res zdrava kot riba. A me je moglo glih zdej na koncu neki prjet? user posted image  user posted image  Kaj svetujete? Teh čajčkov mam že polhn kufr.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
27.4.2008 6:59:32   
aleksandra silvija
Babysolza-poskusi si propolisa nakapati v grlo-po možnosti na rdeči predel.
Pa user posted image user posted image user posted image , da čim prej ozdraviš!

Neposredna povezava do sporočila: 2295
27.4.2008 7:01:51   
babysolza
Babysolza-poskusi si propolisa nakapati v grlo-po možnosti na rdeči predel.

U, a to je tisti sirup a ne? user posted image user posted image  Bom mogla skočit do lekarne. Doma mam sam septolete, pa piše, da niso dovolj preizkušene na user posted image  in da njihova uporaba ni priporočljiva. Pa sem spet pristala na čajčku. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.4.2008 7:09:04   
aleksandra silvija
Spet čajčki?user posted image user posted image

Ampak propolis imajo tudi v trgovinah-če je danes katera odprta.

Veš kaj meni moj skuha ob vnetem grlu?
karamelizirn sladkor z mlekom.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.4.2008 7:24:01   
babysolza
Veš kaj meni moj skuha ob vnetem grlu?
karamelizirn sladkor z mlekom.

Mislim, da bomo to spobali. Grem v misija - budnica. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.4.2008 7:45:26   
Anonimen
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem pa danes slabo spala, sem se vsaki dve uri zbudila - očitno me paranoja, ker se vedno zbudim na hrbtu. In potem sem se vsakič dala na bok, čez 2 uri spet isto in tko celo noč. V glavnem, sem se odločila, da si bom dans na hrbet privezala blazino, pol pa bomo vidli - če se bom še vedno uspela obrnit, moi očitno tko pašeuser posted image user posted image user posted image . Me pa levi kolk boli, posledica tega, da se tiščim spat na levem boku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.4.2008 8:08:51   
lunca14
Dobro jutrouser posted image ,tudi moja noč je billa za enuser posted image .........ZGAGA,ZGAGA,ZGAGAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........se je pa nekaj drugega izboljšalo,moj se je celos tisnil zvečer k meni,in bušiju,ga je lepo božal,zjutraj je bilo pauser posted image user posted image ,tako,da...............
Babysolza............ćimprej pozdravi grlo,par dni, pa bo dobro,saj če imam samo grlo in izcedek iz nosa,bo šo hitro na bolje,ti sam čajčkejuser posted image .
Aleksandra......tvoj sinek bi bil direkt za našga tamalga,on tud vstaja s sončkomuser posted image ,ampak ne vem kje ga pozimi najde,ker se tud vstaja zelo zgodajuser posted image .
Nya....nehaj se sekirat glede spanja na hrbtu,saj se 100%obračaš,samo ti ne veš,tvoje telo zelo dobro skrbi za tvojo bebico,če se boš pa sekirala,potem ne boš dobro spala.
Dobro jutro vsem ostalimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?