Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro nya Jaz sem včeraj nesla na CSD obrazec za paket, danes mi je pa poštar že prinesel odločbo -so pa res hitri . Alea za voziček z rdečo res bolj pride do izraza.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:12:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem včeraj nesla na CSD obrazec za paket, danes mi je pa poštar že prinesel odločbo To pa je res hitrost. Jaz sem obrazce nesla v sredo in sem odločbo za paket tudi dobila danes.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res je bilo hitro Sem kar debelo pogledala, ko mi je rekel poštar, da imam za podpisat in sem videla da je s CSD-ja.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:15:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem kar debelo pogledala, ko mi je rekel poštar, da imam za podpisat in sem videla da je s CSD-ja. Seveda, če si bila komaj včeraj na CSD. Je tudi pri nas poštar zvonil, pa sem poslala moža-zagotovo kaj za njega. Pa mi ni bilo jasno kaj bi morala jaz podpisat,....Bolniško še imam, služba ne,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tud mojega poslala odpret
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:19:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Našemu fantku je pa mož danes zjutraj na laišču našel klopa . Mi kar ni vseeno. Sedaj pa že razmišljam o cepljenju proti klopnemu meningitisu, čeprav me je cepljenj načeloma precej strah. Ampak ne vem, kako se bo mogoče vsem klopom izogniti. Menim, da nemogoče. Da na boreliozo sploh ne pomislim. Pa tudi razni spreji ne pomagajo 100%.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti klopi jaz se jih kar bojim. A stanujete kje blizu gozda?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 11:26:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja. Enih 60 m do gozda, ampak ob parceli je tudi potok obraščen z drevesi, grmovjem in idealni igrišče za otroka, pa tudi idealen dom za klope,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 12:31:15
|
|
|
|
anaj22
|
ojla so lunca pa eno dišečo za obletnico tteeaa da bo vse ok zdej grem pa nazaj likat, mam celo goro cun
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 13:08:44
|
|
|
|
lunca14
|
Aleksandra.....ja klopi so ,pa čedalje več jih je in jih bo,zaradi segrevanja našega planeta,pa mrčesa in komarjev ,klopa mislim,da imam tud jaz,in to na obrazu,sem mislila,da je ena hrastica,pa ni ša dol,pa ni šla,tako,da sedaj mažem z oljem,da pade stran,ker je premali,da bi ga sama odstranila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 18:35:27
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, ja danes pa ni ravno dan za čvekanje a ne? Zunaj je tako lepo vreme, midva sva bila na sprehodu, popoldne sva bila pa pridna. Zlikala sem en kup cotk, napravla kupček za za iz P (da me slučajno kaj ne prehiti ) in mal pospravlala. Jutri bova pa šla na kak izlet. A ima katera kak predlog? Theea, dobrodošla spet med nami! A ste videle majčice? Te so pa resno zastavle...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 18:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan po dolgem času. Lunca14 jaz mislim, da so hormoni naredili svoje za oba, tebe in tvojega dragega. Kmalu bo bolje. vse tegobe moraš dat iz sebe ven, nikakor jih ne smeš zadrževat v sebi. To je najhuje. In zgodba aleksandre_silvije naj ti bo v pogum. Midva sva hvala bogu že kar nekaj časa postavljena na temeljih, da si vse sproti poveva. In resnično deluje dobro na oba. Pride dan, ko lahko rečem, da je polna luna resnično močna, vendar so to stvari, ki te tudi hitro razpizdijo in ni časa za pogovor. Kar butnejo iz tebe ven, brez da mogoče samo malo pomisliš kako in kaj. Takrat si rečeva- al te mam rad(a). Pa se začneva smejat. Vse bo ok, pomisli na . Vse ima pripravljeno in si nikakor ne želi depresivne mamice. Želi ljubečo mamico. In očka. Kako ste kaj drugače? Mene spet zgaga daje za ****. Popoldne sva z obdelovala vrtiček: rožice, košnja...zdaj sem pa tako utrujena, da bi šla najraje kar spat. Po dolgem času sem zdržala cel dan brez spanja. Pa sonček je in tako lepo zunaj, meni se pa ne daaaaaaa. Aja, pa otvoritev piknikov smo imeli danes: roštiljada se je začela.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 18:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
berem, da imate že odločbe....jaz še papirjev nisem nesla na CSD. Kar odlašam. Bom v ponedeljek. Do zdaj sem uredila samo od vseh delodajalcev podatke. Aja, pa dvojno delo sem imela, ker sem enkrat že vse naredila, potem so se pa obrazci spremenili. Bom oddala drug teden sigurno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 19:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
roštiljada se je začela. pri nas se pa jutri začne
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 19:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny roštiljada se je začela. pri nas se pa jutri začne Kullllll jutri bo še bolj toplo kot danes. Mi smo imeli občasno burjo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 19:48:31
|
|
|
|
babysolza
|
roštiljada se je začela. pri nas se pa jutri začne Mi smo pa že prejšnji vikend zalaufali. Sam to je idealna rekreacija za nosečke - velik sedenja, čvekanja in - hrane!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 26.4.2008 19:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza roštiljada se je začela. pri nas se pa jutri začne Mi smo pa že prejšnji vikend zalaufali. Sam to je idealna rekreacija za nosečke - velik sedenja, čvekanja in - hrane! Predvsem pa še več tekočine čez popit. Jaz sem v zadnjem tednu res ful omejila s soljo in zelo zelo veliko pijem. In kile so šle rahlo dol. Do naslednjega pregleda.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 6:32:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro, srečke . Zunaj je čudovito jutro s sončkom. Sem že nekaj časa budna, ker je pokonci tudi naš mali -on vstaja s soncem. Res. Pozimi ga je težko zdramiti za v vrtec, poleti pa že ob 7-ih rinemo na plažo. In to po zajtrku .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 6:57:31
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro AS in seveda vse ostale! Ja, moja bo očitno tudi bolj jutranje sorte - po mamici. Danes me je pustil spat celo do 6.30, kar je že skoraj rekord. Sicer se me pa že ene par dni nekaj loteva - grlo mam obupno, pa mal mi se z nosa cedi. In me ful , ker do zdaj sem bila celo nosečnost res zdrava kot riba. A me je moglo glih zdej na koncu neki prjet? Kaj svetujete? Teh čajčkov mam že polhn kufr.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 6:59:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Babysolza-poskusi si propolisa nakapati v grlo-po možnosti na rdeči predel. Pa , da čim prej ozdraviš!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 7:01:51
|
|
|
|
babysolza
|
Babysolza-poskusi si propolisa nakapati v grlo-po možnosti na rdeči predel. U, a to je tisti sirup a ne? Bom mogla skočit do lekarne. Doma mam sam septolete, pa piše, da niso dovolj preizkušene na in da njihova uporaba ni priporočljiva. Pa sem spet pristala na čajčku.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 7:09:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Spet čajčki? Ampak propolis imajo tudi v trgovinah-če je danes katera odprta. Veš kaj meni moj skuha ob vnetem grlu? karamelizirn sladkor z mlekom.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 7:24:01
|
|
|
|
babysolza
|
Veš kaj meni moj skuha ob vnetem grlu? karamelizirn sladkor z mlekom. Mislim, da bomo to spobali. Grem v misija - budnica.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 7:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro . Jaz sem pa danes slabo spala, sem se vsaki dve uri zbudila - očitno me paranoja, ker se vedno zbudim na hrbtu. In potem sem se vsakič dala na bok, čez 2 uri spet isto in tko celo noč. V glavnem, sem se odločila, da si bom dans na hrbet privezala blazino, pol pa bomo vidli - če se bom še vedno uspela obrnit, moi očitno tko paše . Me pa levi kolk boli, posledica tega, da se tiščim spat na levem boku.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 27.4.2008 8:08:51
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro ,tudi moja noč je billa za en .........ZGAGA,ZGAGA,ZGAGA ...........se je pa nekaj drugega izboljšalo,moj se je celos tisnil zvečer k meni,in bušiju,ga je lepo božal,zjutraj je bilo pa ,tako,da............... Babysolza............ćimprej pozdravi grlo,par dni, pa bo dobro,saj če imam samo grlo in izcedek iz nosa,bo šo hitro na bolje,ti sam čajčkej . Aleksandra......tvoj sinek bi bil direkt za našga tamalga,on tud vstaja s sončkom ,ampak ne vem kje ga pozimi najde,ker se tud vstaja zelo zgodaj . Nya....nehaj se sekirat glede spanja na hrbtu,saj se 100%obračaš,samo ti ne veš,tvoje telo zelo dobro skrbi za tvojo bebico,če se boš pa sekirala,potem ne boš dobro spala. Dobro jutro vsem ostalim .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?