lunca14
|
Aleksandra in alea.... hvala za vspodbudne besede,saj vem stres,stres,ampak jaz sem tudi samo človek,nisem robot na baterije,ko se sprazni pa napolniš,ker točno tako se počutim,kot,da ne smem pokazat svoje nemoči,pa ne samo njemu,vsem v moji okolici,vedno moram bit dobre volje ,polna energije,ne glede na situacije.No vgavnem danes je še najina 5 obletnica poroke,seveda se ni spomnil,ampak povrh vsega je odšel na parcelo,kajti treba je kaj narediti,po domače povedano pa se je enostavno odmaknil,Maj se pa joka ,pa teži,da hoče očija,če pa ni mene,joka,da hoče mami,v glavnem,ko je bolan hoče met oba ob sebi,ampak oči lahko gre,za mami je kaj takega nedopustno.Joj,mislim ,da je pred mano res eno tako lepo praznično vzdušje,pa še deževalo bo-superca,zaprta v hiši par dni,noter dež,zunaj dež.Pravite,da bo boje ,ko rodim,po moje ne.......zakaj.........zato,ker bom tako kot naya,sama z bebico in seveda še z dvema otrokoma,moj pa bo delal v delavnici,ko mu bo hudo,bo šel na parcelo,z izgovorom,nekdo mora delat........pa saj veste,takrat si samo želiš malo crkljanja in nežnosti......ma sama sebi grem na bruhanje...........
|