Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 21:40:45
|
|
|
|
corfu
|
Ćer Jaz pa za spremembo nisem samohranilka , Rumba, drži se ... Kje pa je Freycha? Upam, da je vse ok Lahko noč, punce
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 21:57:23
|
|
|
|
anja7
|
A vse gledate BB?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 22:23:45
|
|
|
|
pupi
|
Jaz sem ravnokar končala z BB . Vrt urejen, sma ga oz. ga je tašča kolko se je pač dalo porihtala . Bojana si me zadnjič vprašala za gugalnico. Brat jo je kupil naji v Leclerku. Pa ni nič fajn, ker se da samo z pasi zapasat in tama dol leze pol pa jo težko poravnam. V glavnem ni fajn. ok je edino to, da je mala gugalnica in jo lahko postavim kam čem. Kak je lep vaš korenjak v tem tunelu Sanek Živa je taaaaaaaaaaaaaaki cuker . Anja7 bošček Tilen, to pa je res mogla kri tečt, kak ma zatečeno. No naša Naja je danes z becikločkom padla. Je norela noter in kolovratla in se je tricikelček prevrgel ona pa z glavo po betonu ma celo ličnico desno potolčeno in nosek. Me pa ni blo zraven, ker sem v trgovino letela, sem bla ful jezna na mojega ker se pri meni to nikoli ne zgodi , no saj to je blo v jezi rečeno, no bolj v skrbeh. Je pa ful potrpežljiva naša tamala (no pa mislim, da so vsi malecki) in se je čist malo jokala. Bogec moj !! Babike kje ste danes???
< Sporočilo je popravil pupi -- 25.4.2008 22:25:32 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 22:24:42
|
|
|
|
pupi
|
Madejka za Maja da bo vse OK!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 22:42:19
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Tukaj sem. Sem takoooooooo žalostna. Hano in Aneja smo mi sprejeli v vrtec (kamor se selimo), Julije pa ne. Sploh ne vem, kako bomo sedaj. Dva v en vrtec, Julijo pa na drugi konec Ljubljane, pol pa nazaj na Vič v službo. Gre ziher ena ura..... Jao, jao..... pupi, boga Naja. Še dobro, da je tako lepo prestala. madejka, anja, bogi Tilen, to je moralo biti pa kar orng hudo. Kaka ustnica.... Živa v kiklci, corfu, se držim................ za tipkovnico. Eh, sej bo nedelja hitro tu, pa bom lahko lubija stisnila. bojana, fuuuul dobra fotka v tunelu. Pa kaki lubek je mali. Češnca, uživajte na morju. Verjamem, da se boš težko sprostila, držim pesti, da ti bo šlo! za teto. Pa še enega varuha. siskamiska, sem prav vesela, da ste se imeli tako lepo. Freycha, a je vse uredu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 23:05:47
|
|
|
|
madejka
|
E rumba to pa je sitno A kje bližje je pa ne morš dat v vrtec? Al pa kako varstvo? Pupi za Najo, da bi jo čimmanj bolelo! Bogica mala! Nič grem jaz spat... kolko pač bom... mali se skoz zbuja, bo še dolga noč NOČKO BABIKE!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 23:08:43
|
|
|
|
Freycha
|
sem ok, samo zadnji teden....... mah ne bom niti razlagala...... samo tole ni glih moje najboljše obdobje...... bo že boljše.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 6:56:04
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Evo danes jaz kuham . Rumba, ja to je pa sranje, glede vrtca mislim kaj pa če mogoče našla kako privat varstvo na istem koncu LJ, vsaj toliko časa, dokler se v vrtcu kakšno mesto ne sprosti...a ne moreš čisto nič ukrepat, jaz bi vseeno šla na upravo vrtca, nimaš kaj zgubit. Upam, da ugodno rešite tole situacijo. Jaz pričakujem odločbo drugi teden maja. Freycha, upam, da se ti zadeve uštimajo . Če ti bo kaj lažje se pa tukaj spihaj, me vse prenesemo . Kapica, upam da je vse ok in da bo računalnik kmalu delal v polnem teku Ulla, baby I miss you Vsem bolnim, poškodovanim , pošiljam en koš da bi bilo čimprej bolje ...pa vse ki ste zadnje dni praznovali, vse najboljše
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 9:05:13
|
|
|
|
baja*
|
jutro corfu tnx za kafe ga nucam, sn cela neka zlamana čeprav je mali spal celo noč. rumba šit no tole za vrtec, držim pesti, da se bo pojavla kaka dobra rešitev freycha madejka kako je z Majem? Je že boljši? Smo držali pesti, da vam morje vendarle ne uide! ojej pupi boga malecka anja7 Tilen je pa ful korajžen, pa pravi cartek je sanekova Živa je pa taaak lubana v kiklci A na kahlco je že šla? Mislim tako, brez hlač bojana ful dobra fotka na koncu pa še čestitke vsem maleckim za nove dosežke vse, ki greste na morje uživajteeeeee važičke
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 10:19:51
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj... Evo sam da vas mal pozdravim, pol pa šibava na sonček... Jutri ima moj prvo tekmo...tko da je polno enga dela in priprav...držite pesti! Madejka za Maja. Češnca fuul uživajte na morju, skrbi pa kr doma pustite!! Siskamiska fuul fajn za nevestici...a kr na isti dan sta rojevali...hudo... . Za perfect day, kar dost naj jih bo še! Pupi boga Naja... ..tud naš je že enkrat imel nesrečo s tem triciklom...si ga je nase prevrnil - sej ni bilo hudega, sam vseeno... Rumba kriza, res...kaj pa kako privat varstvo...pojma nimam...sam v ljubljani pridet iz enga na drug konec v jutranjih urah, je res umetnost... Freycha upam, da si ok...naj hitro minejo težave... Corfu hvala za kavo... Rožica82 javi se kaj spet... Nč mejte se...lep vikend je baje pred nami... ...končno. Vsem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 11:44:49
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! HVALA za pikepokice! Corfu tnx za kavo! IZVIRNO SPOROČILO: baja* madejka kako je z Majem? Je že boljši? Smo držali pesti, da vam morje vendarle ne uide! Mah spal ni skor nič, posledično tud jaz ne. Zjutraj me je edino možek nagnal v dnevno, da sem vsaj ene 2 urci spala. Maj kašlja več ne tolko, ga je pa orng prehlad zagrabil Samo lije mu iz nosa in očk. Vročine pa nima. Babike, kaj bi ve nardile na mojem mestu? Bi šle na morje? Bojana bomo držale pesti za tekmo! Kakšno pa? Freycha Če nucaš talk pokliči!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 12:37:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Bačko...lepo da ti je RR ponudil tako lepo osebo Čestitke Žani za plazenje ... KAr se pa igrač tiče....moja šibka točka..priznam...ne morem kaj ,da kake ne ubodemo KApica...me veseli ,da Dino bolje je Češnca...grozna novica...žal mi je za tvojo teto..... Superca, da ste se odločili za morje Ulla, kolkr so okvirji dandans dragi, niti nisi dala tolk dnarja.... Poldy..bravo Urša...ona pa že obvlada stvari Veš da te ne bomo pozabile To so pa res hitr zrihtal.... Baja...to pa je bila zanimiva knjiga..uspavanka KAr se je zgodilo z bajto...marija to pa mora biti grozno...še dobro da se je tak srečno končalo Zimska...jst sem zimske stvari prej- v akciji kupovala..sploh zato, ker se mi zdijo neprestavljivo drage...en pajacek je bil velikost za 6 in drugi za 9 mesecev..pa je bilo super Tinispela..upam ,da se imaste maksimalno fajn na mini počitnicah Rumba...veš, da bom prpopala.... Tole z vrtcem je pa čist mem, sorry...pa kaj jim ni jasno, da boš mogla bit zdej leteča, ampak res, pejt se malo na upravo potožit...bolje..naj gre tvoj..ko je tak diplomatski....pa upam ,da boste kaj zrihtali Pupi...Naji čestitke za puzanje Kar se pa padca tiče, jst sem zadnjič zraven nje stala, pa sem za sekundo spustila biciklček, pa je ravno tako kot tvoja NAja pikirala na glavo...sem mislila ,da mi bo srce zastalo...nimaš kej...sekunda, ki se mora zgoditi... Anja7..to pa je bil padec..kaskader mali.....baje puter iz hladilnika pomaga pri teh oteklinah (sem glih dva dni nazaj dobila ta nasvet)...ampak Tilen se ne da ...on se še kar smejčka...falotek mali Sanek...iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak cortek je Živa Bojana..a ti tudi loviš sonček...sam da se pokaže sma midve že zunaj.....treba je izkoristit, da se ne bom pol ob deževnih dnevih po glavi tolkla, kaj nisem šla ven, ko sem šla lahk iiiiiiiiiiiiii kak je JAša fejst v tunelčku..a ga ni nič strah?? Bom držala pesti...kaka tekma pa je to? Madejka.. za MAja, da se hitro pozdravi... A slezov sirup otročki smejo?? Jst bi mogoče celo šla na morje, da bi mu mal ta prave morske vode spucalo tele kanalčke..... Siskamiska...to je lepo slišat...perfect day...sem vesela za vas...a boš skrivala copatke, al boš kako fotko pripopala, da jih vidimo.... Freycha... da se čimprej porihtajo zadeve, če pa nas rabiš, pa povej....mi smo tukaj
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 12:42:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Da vam povem, kaj je bilo včeraj na sistematiki Tarja je prijela kocko, jo pogleda in jo vstran vrže..in tak tudi drugo in tretjo....sem se mogla smejat, ker nisem vedla kaj drugega bi...bile so take stare, lesene kocke, na pu razbarvane...pa ji zgleda niso potegnile k je bilo treba pa pogovarjat se je bila pa ta glavna...ji je rekla P če je mala afnica (k se ji je skoz smejala) pa ji je TArja rekla; a dej dej dej Vzeli so nam kri (nič ni jokala), pol ji je še tolk kri tekla s prstka, da sem ji roko ovila v tetra plenico, da smo lahk šli proti domu...kri je ok Fleki k jih ima po trebuščku, so pa baje od tega, ker preveč perem perilo (sva dobili kremico, pa za preventivo moram pralni prašek zamenjat).. težki smo 9 kg in veliki 72 cm.....(madejka ).....to je to...oddahnila sem si, da je to za nama, ker mi nikakor ni prijetno....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:16:14
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Tak, francoska solata je pripravljena, stvari spakirane, zdaj pa še po dragega in Živo, sta pri tašči in tastu, in hopa na piknik Jutri pa čofa-čofa v Čateške Madejka, jaz bi na vašem mestu šla na morja, saj kakor je že Ajvy napisla morski zrak fajn spuca zadeve, če pa ne bo boljše pa ste 1,2, 3 doma, tak da ni panike. Kar pogumno Pupi, ja ti padci so neizogljivi, tudi mi smo ti dali skozi pa smo kolko-tolko ok Rumba, to pa je sranje z tem vrtcom. To kar si se najbolj bala, se je uresničlo . Daj idi na upravo in se malo , mogoče bo palilo Ajvy, bravo za sistematskega in za čvekico Tarjo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:16:35
|
|
|
|
bojana2
|
Madejka tud jaz bi šla na morje, ker bo samo pozitivno vplivalo na malega...sploh če nima vročine... Ajvy...pol ste se pa fajn meli na posvetovalnici...ful je dobra Tarja...frajerka... Ja res nisem napisala kaka tekma je to...mislim, da bodo vaše boljše polovice kaj več vedele o tem, sploh če imajo radi avte na zadnji pogon...gre za driftanje...ubistvu so šele prejšnje leto začeli s tekmami...pa ful lepo vse skupaj napreduje, ker je res atraktivno - super za gledat. Če boste kje blizu Logatca, se ustavite - vzdušje je ponavadi super, ljudi velik, pa ogromno za videt... Bova tud z malim šla mal za očka navijat...bom probala kako slikco al pa filmček napopat gor...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:18:29
|
|
|
|
SANEK1
|
Go, go, go Jašin ati Držimo pesti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:18:40
|
|
|
|
bojana2
|
Sanekova uživajte na pikniku in v Čateških...frajerji...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:22:41
|
|
|
|
SANEK1
|
Bojana bomo, hvala Vi pa seveda tudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 13:38:06
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Bojana bomo, hvala Vi pa seveda tudi Smotka pa seveda vse ostale tudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 14:54:58
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Madejka.. za MAja, da se hitro pozdravi... A slezov sirup otročki smejo?? Jst bi mogoče celo šla na morje, da bi mu mal ta prave morske vode spucalo tele kanalčke.... Ajvy ja P nam je rekla, da naj ga vzamemo... te že bo Zdaj bom videla, če bo imel mali kaj vročine okol 5,6. Takrat je baje najbolj kritično. Pa se bomo odločili... Hvala za odgovore! Sanek, Bojana in druge uživajte!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 16:11:40
|
|
|
|
anja7
|
Corfu hvala za kavico.Sem jo že zjutri spila, sam sem se pozabla zahvalt. pupi - bogica Naja. Sam ne bit preveč huda na tvojega dragega, ker se lahko to prou hitr zgodi. Midva sva bla zadnč oba blizu, pa se je to zgodil rumba - matr so frajerji s temi vrtci. Mi smo zadnjič dobil odgovor iz enega Domžalskega vrtca - 57 v čakalni vrsti Še tud ne vem kam bomo dal našga Tilna medejka če ni prehudo, bi jaz šla na morje Ajvy Tarja. Sem dala Tilnu res margarino na ustnico. Zdej ne vem a je res to tko pomagal, da se zjutri skor ni več vidl, a je mrzla voda pomagala.? Bom sigurn še naprej prakticirala margarino
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 17:25:46
|
|
|
|
anja7
|
sem pozabla povedat, da greva z mojim danes na rojstni dan (ma od dragega bratranec 40 let) in bova Tilna prvič pustila samega doma.No babi ga pride merkat. Me zanima kako bo sploh zaspal, ker zmer z joško zaspi. No sej bomo kr bliz, tko da če bo treba slučajno domov vmes pršibat, sploh ne bo panike
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 18:37:19
|
|
|
|
baja*
|
sem prišla malo pokukat k vam... sem sama doma, dragi je spet na fucbalu, tamalega je pa sestra peljala ven... jaz pa malo čistim, se je že preveč svinjarije nabralo no ampak zdaj imam pavzico, sem si jagode privoščla madejka kak ste se odločili? A boste šli? Po moje tud lahko morski zrak samo koristi madona ajvy kak roman si spesnila Bravo Tarji za uspešni sistematski faca mala čvekasta naš je pa lamal zadnjič s podobnimi kockami na RA - verjetno zato, ker je pač ded in ima razturanje že v genih sanek lepo se mejte v Čateških bojana a smo pridno navijale? anja poročaj jutri kako bo šlo uspavanje... držim pesti! Vidva z dragim pa le uživajta na RD! Naš tud vedno zaspi na joški me prav zanima, kako bi šlo brez.... bo treba probat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 21:11:49
|
|
|
|
pupi
|
Čer! Smo bli cel dan z doma, je teta praznovala abraham, mala je bla pridna ko šus . Šarmirala vse okrg sebe, afna mala Madejka jaz ti svetujem, da grete na morje. Jaz sem mela Najo skoraj celo moje zdraviliško zdravljenje bolano (kašljala kot še nikoli, vnete okice) in se je kopala. Saj če nima vročine ni panike. Hvala za pikepoke, so pomagale, ker je še samo nosek in ustnica pošbana. Lepo bodite vse na dopustih, še za nas malo !!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.4.2008 21:33:29
|
|
|
|
Freycha
|
Čer! da se končno malo več javim, kot samo kak stavek ali dva. malo se počutim že boljše. Sem pa še vedno od vsega hudičevo zmatrana. Babike super ste, da ste tako pripravljene pomagati, vsa čast in hvala ampak razen "jadanja" ne bi imela nič pametnega za povedat, to sem pa v preteklem tednu počela že tistemu, katerega se je najbolj tikalo (bogi moj v.d. možek ). V glavnem Dita je super, mali se je že čisto zmešalo in bi samo še hodila. Tistemu potiskaču bodo kmalu kolesa stran odpadla, meni pa križ, ker če smo kje drugje, kjer ni potiskača moram vleči stol, katerega ona navidezno poriva, da hodi naokoli Tamala si je tudi uro spanja premaknila in spet hodi ob 9h zvečer spat, a tudi zjutraj načeloma dlje spi. Tudi čez dan sedaj vse skupaj spi kar dve uri in pol (seveda ne v kosu), kar je enkratno, ponoči bo pa očitno začela spati, saj jo Grisolino in potem še mleko tik pred spanjem tako nasitita, da zdrži noč. Nisem vas še supela v celoti prebrati, slikice, katere ste objavile so seveda prečudovite (oz. otročki so), kaj več pa kasneje, ko se prebijem čez napisano......
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......