Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: annna sem dolgo razmišljala, al naj napišem komentar al ne. bom reskirala in povedala svoje mnenje ne glede na vašo reakcije. saj zato pa so forumi, kajne? no, berem članek v ringarajinih iskricah in sem vsa vesela, ker metka zagovarja dolgo dojenje. ampak trditi, da dojiš skoraj do 3 leta je pa za lase povlečeno. to je crkljanje. saj s tem ni nič narobe, sam pol naj reče, ta se crtata ne pa dojita.... pol smo pri frutkih in kuplenih kašicah. vse je skuhala in spasirala sama, ker kupljeno ni o.k. ja, a ni šla pri 3 mesecih v službo? kako pa ji je ratal še vse skuhat? pa še plenic za enkratno uporabo niso imeli. kdo pa ji je vse opral in zlikal, saj se jih nabere zelo veliko, če maš sam bombažne. ne vem koliko ji je ratal potem naredit v službi. glede uporabe takšnih plenic iz okoljevarstvenih razlogov mam pa tud svoje mnenje: smeti je res manj, ampak a je kdaj pomislila, da je s pranjem potrebovala elektriko, katere proizvodnja je onesnaževele okolje, pa vode je tudi več porabila. tudi ne vem kakšni naravni praški onesnažijo okolje (če mi poveste katerega, ki ga ne, ga z veseljem kupim). dragi moji. ne vem zakaj me je to pisanje tako znerviralo in me zanima, kaj mislite vi. lp Ne morem se vzdržat. Sori. Če te je članek tako znerviral, zakaj pa si ga sploh do konca brala. Pa bi odložila revijo. Jaz ga še nisem prebrala, ampak bi pa mogoče nekaj pripomnila k vsem tem. Imela sem to možnost, da sem Metko osebno spoznala. Spoznali smo se na glasbeno plesnih uricah, kamor sva hodili tudi midve s hčerkico. IN moram povedati, da je zelo preprosta in nezakomplicirana. In njena punčka je zelo mirna, prijazna, družabna, ..... in tudi do drugih otrok je bila zelo nežna. Tako, da ne sodi ljudi, ki jih sploh ne poznaš drugače kot iz časopisa. In ja annna punčka je imela na sebi bombažne plenice. In kot drugo je tudi zelo zgodaj bila brez plenic. In drage moje, vsaka si je sam izbrala, kaj bo v življenju počela. Pa bi si še vi zbrale službo, kamor bi lahko hodile s svojimi otroci, če vam gre to kar ona počne tako v nos. Annna, pa še nasvet za bodoče: Ne ukvarjaj se s stvarmi, ki te nervirajo. To ni dobro zate.
|