JABOLKO3
|
Živijo! Hvala vam vsem za vzpodbudne besede, mi je bilo prav toplo, ko sem jih brala, res ste super punce. Sicer sem pa vsak dan bolje. Včeraj nas je obiskala patronažna, ko sem ji povedala, kako je bilo, se je kar za glavo prijemala in me hotela kar v posteljo poležat. Sem morala obljubit, da bom bolj mirovala in da bom več v leže. Za Jureta je pa rekla, da če ne bi vedela, kdaj je rojen, bi mu prisodila kakšna dva meseca, tako, da je že dobil dovoljenje za izhod, na žalost ga pa jaz še nimam. Včeraj je potem popoldne deževalo, tako da imajo fantje za danes v planu, da ga malo peljejo okrog hiše (jaz bom pa lahko na terasi sedela - kot mi je dovolil moj štiriletnik). Prej je bila tašča na obisku in mi je pripeljala domačo kuro za juho od neke daljne moževe tete, ki je ugotovila, da po takem porodu nujno potrebujem kurjo juho in je nemudoma zgrabila eno od dvoriščnih lepotic. Tako da bo jutri kurja juha, ker za danes že kuham govejo. Lepa posadka - ko sem brala, kako je tvoj mali nastopal zate, so se mi ulile solze, sem si tako živo predstavljala (je moj ta veliki tudi takšen sramežljivček). Joan - še sreča, da se sama ne spomnim ničesar do takrat, ko je bilo okrog mene polno ljudi, ki so mi povedali, da moram še enkrat v operacijsko in potem vožnje dol, pa da sem se sama prestavila s postelje na operacijsko mizo, potem pa spet tema do jutra. Jure je pa res jedec in sem kar ponosna, da nama je uspelo z dojenjem, ker prve tri dni ga sploh nisem mogla pristaviti in je bilo potem treba veliko nadoknadit. Tudi jaz želim tebi hitro okrevanje, potem se pa kaj dobimo. Simvir - jaz sem bila takrat kar dolgo pred sprejemno, ker sem čakala Blejčevo, mislim, da so me poslali gor ogrog pol enajstih, sem pa bila v kavbojkah in rdeči majici, pa prav grdo sem gledala, ker sem tako dolgo čakala. Krista - tudi jaz nosim spodnjice istega modnega oblikovalca. Sedaj me pa moj mali kliče, je lakota že huda. Lepo se imejte!
|