|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
25.4.2008 14:57:24   
dojenč
hvala za odgovore, ampak nevem ce kaj bo, ker ta naša ptujska občina je malo škrtasta.do zdaj se mi dobena iz ptuja ni rekla da je kaj dobla.
ej punce, moja tamala je spet zacela z brcami, upamd da tako ostane sem bolj mirna

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.4.2008 15:01:17   
Neža7
SAMO, DA VSE LEPO POZDRAVIM user posted image

SAYURI....... KAKO SI LEPA user posted image  JAZ MISLIM, DA BOŠ IMELA user posted image user posted image  ČEPRAV NI VAŽNO. SAMO, DA BOSTA OBA LEPO ZDRAVA user posted image

CIAO, CIAO

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.4.2008 15:05:57   
cebrca
Od kolega sem ravnokar dobila naslednje opozorilo:

Samo v vednost 26. aprila bo policija z vsemi razpoložljivimi sredstvi izvedla poostren nadzor hitrosti.
Akcija se imenuje veriga, kar logično pomeni, da lahko od izhodišča do končne destinacije z lahkoto prislužite kazni nad 2000 eurov.
Prima ne, no vsaj ne morete reč, da niste bli opozorjeni.

Pa povej naprej !

Tudi če ni res, pazite se jutri na cesti, raje prišparajmo evrčke za naše user posted image !

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.4.2008 15:23:41   
naty13
Čvekeeeeeeeeeeeeeeeee. Samo dve ure me ni, pa moram dve strani prebrat.

Tejka se strinjam da Nuk pušča. Prva flaška za Nejca za mleko je bila od nuka, pa nas je pošteno zalila. Tako, da sem kupila od Tomme Tippe in Avent-a. Ja pri nas tudi poje juhe dve, tri zajemalke, no danes smo meli ravno palačinke in jo je 1/4 pojedel. Drugače pa tudi celo zmaže. Recimo dopoldne mi je pojedel cel jogurt in polovico krofa.  Imel pa je 12,5 kg, samo zdej je bil mal bolan pa še zdej 1o dni slabi je. Velik je pa 88 cm, če sem ga prav izmerila. Cepljen pa še ni bil, ker so se ravno začele bolezni, ko bi moral biti. Bo pa za 1,5 let jeseni cepljen.

spodnje hlače - jaz nosim običajno velikost, ker itak nosim tanizke boksarice, ker sem tangice nehala nosit, ko sem bila z Nejcem noseča in sem imela občutek, da samo pomagajo k tem glivicam in vnetje,.

Sayuri - meni se je tudi danes bolonez špagetkov luštalo. Mjammmmmmmiiiiiiiiiii

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.4.2008 15:33:48   
sandra123
Punce, preberite si vse o teh dovolilnicah - soglasijih glede potovanja otrok s starimi starši na dopust....
http://24ur.com/novice/slovenija/brez-soglasja-cez-mejo-ne-bo-slo.html

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.4.2008 15:44:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Punce, preberite si vse o teh dovolilnicah - soglasijih glede potovanja otrok s starimi starši na dopust....
http://24ur.com/novice/slovenija/brez-soglasja-cez-mejo-ne-bo-slo.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ti hrvatarji niso več normalni. In to velja samo za slovenske državljane user posted image user posted image user posted image user posted image  MAter izzivajo user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.4.2008 16:19:58   
naty13
Vse lepo in prav. Pa kje naj staknem sodnega tolmačauser posted image  Baje jih ni veliko v Sloveniji. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.4.2008 16:27:12   
dojenč
sodni tolnac je na Ptuju, ivo ban

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.4.2008 16:36:26   
ANA_P
Oj, punce

se zadnje dni težko javljam in vas berem, kajti internet nama nekaj nagaja, pa dela pa ne, pa vse počasi dela, tako da čakamo zdaj Triero, da bodo prišli popravit.

dojenč, zadnjič smo se na enem forumu pogovarjali o tem denarju, ki ga da občina, na Ptuju baje dobimo 100Eurov.

spodnje hlače, nosim vedno 'brazilke', do zdaj še vedno vse moje, sem si pa kupila enih par  v HM št. 40, ker so mi št. 38 zdaj bolj tak tak že.

kosilo, midva pa sva jedla čevapčiče, pomfri in paradižnikovo solato. NJAMI NJAMI NJAMIuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.4.2008 16:39:05   
mishel
Samo da vas pozdravim, ker dobim zdajle obisk!!!

Pa še enkrat hvala vsem za lepe želje!!

Pa pa

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.4.2008 16:51:08   
Zoja Miša
Vas med vikendom še berem in kaj pokomentiram, potem pa zgasnem za par dni.

Lep petek!!! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.4.2008 17:08:05   
dojenč
ooooo, lepo pozdravljena ana-p tako dolgo se že nismo slisali, s katerega dela ptuja pa si,bom te kar domov prišla iskat ko te tako dolgo nebouser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.4.2008 19:46:59   
Muklla
Punce pozdravljene. Danes sem imela pregled in je vse OK. Zredila sem se do danes 7 kg. Počutim se že kot majhen slonček. Naslednji pregled imam 30. maja. Full sva odšla dobre volje od pregleda. Ko pa sva ugotovila, da ni avta parkiranega tam, kjer ga je mož pustil, pa panika. Odpeljal ga je valda pajek. Morm priznat, da bi se najraje razjokala. Mislim.... Zdej me je začel skrbet kam bomo parirali, ko bo treba rodit.
Drgač vidim, da se dogaja. Vas redno berem. Jah, kmalu bomo začele odštevati. Ja ja. Tudi priprave že tečejo. Jaz imam več ali manj že vse. Samo drobnarije mi še manjkajo. Komaj že čakam, da vidim to našo bibo. Ime smo tudi že izbrali. Špela bo.

Dober, držite se in pazite na svoje bušije.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.4.2008 19:49:39   
karmar
ojojojoj, sem v službi in ko sem prebrala par strani, mi pride stranka. Si rečem, da bom potem prebrala do konca in ko se lotim, so že tri strani naprej... Zdej bo pa konc šihta in grem na en žur., tako da vas spet ne morem do konca v miru prebrat. Hvala vam za odgovore.
Jutri bo res akcija in vozite previdno, ker moj mož vas ne pozna!!!(je namreč modri angelček... še posebno ko je jezen je prav vijoličast...)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.4.2008 20:02:41   
nell
Karmar - heh jutri bom vsakmu policaju rekla, da mam rok avgusta tko kot njegova žena--hahahahahah kok bi to gledali...po mojem bi kr hitro prišla do Vojnika.
Muklla - ej me kr neki zgrabl ko sem prebrala tvoj post...sm mislila, da boš napisala, da so ga ukradli...ker mojim znancem so že 2krat ukradli avto, no najprej enim pol pa drugim...doma so pa v istem bloku. Grozaaa. Ja tole s pajkom je pa tud sila neprijetno. Js bi jokala k dež...sem že zadnjič, ko je moja mala kobilica prvič zakihal in ni takoj hotu vžgat...sm bla js čist hin. HORMONI!!!!

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.4.2008 21:06:01   
gajka
Se samo na hitro javljam... Sem na hitro preletela vaše poste za zadnjih nekaj dni - ste bile pa orng čvekave! user posted image

GP je za mano, vse OK, maternični vrat dobro zaprt, izvidi OK. Malo dela za Erin - GP imam 30.5., skupaj imam +5 kg. Sem pa v zadnjem tednu pridelala za 4 cm večji obseg trebuha, me je skoraj kap! user posted image  Pa se res hitro širim!

Jutri greva na poroko, potem pa uživat na morje. user posted image  

Me sicer malo skrbi, če bom sploh zmogla prebrat vse, kar boste v tem času načvekale. user posted image  V glavnem, vsem želim v prihodnjih dneh čim več sončka in uživanja!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.4.2008 23:26:36   
K_a_t_j_a
No sploh ne vem kje naj začnem, saj ste v dveh načvekale kar 10 strani. Ste pridne čvekice.user posted image
Najprej z malce zamude pa vendar ISKRENE ČESTITKE MISHEL!!! NAJ SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE!! user posted image user posted image user posted image Si pa dobila super dobro darilo od tvojega user posted image .
Potem user posted image user posted image sandra123 za user posted image user posted image !!
Sayuri ti si pa prekrasna nosečka!!user posted image user posted image user posted image Imaš tak iskriv in blažen obrazek!!
naty13 in ostale, ki ste dale na ogled majčke, vse majčke so zelo zelo lepe! Tako, da se bom tudi jaz odločila za eno telirano, barvo še pa ne vem, sam po moje bo zelena.
soncek3 midva sva se odločila, da vzamema kar denar, ker previjalno z podlogo bo moja mama kupila, ostalo boma pa sama. Popek imam pa še jaz notri obrnjen in bo po moje kar tako tudi ostal. Imam že skoz notri obrnjenga.
Maja T. tudi meni, ko se vležem ponavadi srce zelo začne razbijat, vendar to ne traja dolgo. Sem pa nekje brala, da to ni nič takšnega v nosečnosti, ker imam povečan volumen krvi in mora srce bolj delat in je bolj obremenjen.
Naš user posted image se je že prestavil višje ja, tako da zdaj imam občutek, da mi nogice že tišči pod desna rebra, ker me tam nekaj tako tišči in boli. Ampak še vendo me je strah kako bo na naslednjem pregledu glede dolžine materničnega vrata. Ryssa meni je G namerla G dolžino mat. vrat 29 mm in je rekla, da je to zaenkrat še vredu, ampak ker nimam pregrade v celoti odstranjene, bom mogla bit čimanj na nogah in čimveč počivat, da nebi prišlo do prezgodnjega poroda. Kritična meja je baje15mm, tako je meni rekla G. Pregrado imam pa jaz še neodstranjeno v zg. delu maternice.
MATEJKA_ dobrodošla med zelo čvekave srečke nosečke! user posted image user posted image user posted image Tukaj ti ne bo dolgčas.user posted image

Midva boma kupila kar banjico, se mi zdi bolj praktična.
Glede kuhanja po porodu in pomaganja v gospodinjstvu. Kuhal bo moj, to je itak že njegov poklic in uživa v tem, kdaj pa kdaj bo pa še moja mama priskočila na pomoč pri kuhi in gospodinjstvu, če bo nuja. Glede tega mislim, da ne bo panike, pa še sestro imam, ki že komaj čaka, da postane tetka in po lahko pazla na svojega nečaka. Je bla tak vesela, ko je zvedla da je user posted image .
V maju pa tudi midva začnema z nakupi. Imam namen kupiti jogi, banjico, dudiko, cotke... Voziček pa pride na vrsto v začetku junija. Nekaj cotk sem dobila rabljenih, imam pa že 6 kom. novih bodijev in štiri pare copatk oz. zoknčkov.
Morja pa midva letos na žalost ne boma vidla, ker imam jaz še junija 2 izpita, na enega grem 100 procentno, pa še materinsko. Julija bom pa že v zadnjem mesecu in ne bom tvegala kam daleč it. Bomo pa drugo leto uživali v troje in čofotali. user posted image

Tak zdakj sem pa jaz spisala cel roman.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 25.4.2008 23:28:28 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.4.2008 23:35:13   
iva77
ERIN: user posted image  GP brez posebnosti, ampak kilogrami so pa ostri, od začetka nosečnosti +8kg, lega user posted image  lepa, še naprej sem bolniški, kri slaba ampak sem dobila sirup (Legofer)  upam da se kri izboljša user posted image , drugač še vedno upam na srečanje Gorenjk (naty13), pa lahko noč

lp

iva77

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
26.4.2008 7:07:16   
Maja T.
Jutro so-user posted image , uuu, danes pa sem jaz prva...

Grem hitro kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., tako postrezite si....user posted image

Kriza, nič spala user posted image , možiček mi je na Rogli, danes pride. Imajo vsako leto službeno/privat čago. Sem bila vsako leto zraven, letos pa nisem šla, ker mi ni za noret...

Je full čudno, ko sam spiš, pa še v dobri koži nisem bila včeraj, eh kaj jamram user posted image , danes greva po posteljico, so me včeraj iz Baby centra klicali, da je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep vikenduser posted image user posted image user posted image , zdaj pa grem zanazaj prebrat, kaj ste vse načvekale user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
26.4.2008 7:18:03   
naty13
Jutroooooooooo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Zunaj se dela še en lep sončen dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli pa včeraj ob 20h na rojstni dan. Smo tudi Nejca sabo vzeli in je bil priden. Bili smo pa do skoraj 22.30 in res user posted image user posted image user posted image  Nejcu da ni nič sitnaril in jokal klub zaspanosti. Ja, namesto v postlo sem ga pa na rojstni dan peljala. user posted image user posted image user posted image  Se mora navadit, ker ima moj ati letos začetek julija 50-letnico in bo mogel Nejc zraven. No, saj imajo tudi sobe tako, da bomo kar sobo še zraven vzeli, da bo mali spančkal. user posted image user posted image user posted image

Iva77 imam te na seznamu in lokacija ki si jo predlagala je super. user posted image user posted image user posted image  Upam, da ti uspe pridt. Ufffffff seznamček bo treba poiskat. user posted image

Gajka lepo, da si prišla pogledat mal. user posted image user posted image user posted image

Muklla tudi tebi dobrodošlica po dolgem času. user posted image user posted image user posted image  Da nas bereš, pa vidim, ko si kar dostikrat gor. user posted image user posted image user posted image user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za vajino user posted image  Špelo. Tale z avtom je pa dobra. Zato pa jaz nočem parkirat tam, kjer ni označenega parkirnega mesta. user posted image

K_a_t_j_a potem se maš pa fajn, ko ti bo tvoj kuharček lahko veliko skuhal, ko pa ne bomo mele tolk stvari v začetku na razpolago. user posted image user posted image user posted image  Ja, mal se bo treba pazit na začetku pri hrani. user posted image

Jaz bom pa očitno res julija prala otroške cunce. Smo računal, da bo parket lahko polagal šele drugo polovico junija. Ufff se bo prašil. user posted image user posted image user posted image  Že zdej vsak dan pomivam po tleh, ko se skos gor in dol hodi. user posted image user posted image user posted image  Pa sem rekla, da bom delala to sredi junija, da bom julija mal  frej. Zdej pa tkole. user posted image user posted image user posted image  Bomo že. Važno., da nas kaj preveč ne prehiti.

Sandra in Sayuri a vama kaj napovedujejo porod naprimer mesec ali dva pred PDP-jem. Ker ponavadi se dvojčki rodijo veliko prej. Kakšno je stanje pri vama. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
26.4.2008 7:19:07   
naty13
Maja T. očitno sem prepočasi pisala tale romanček in si me prehitela. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
26.4.2008 7:22:47   
naty13
Srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008  Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj, Suernova KR-Buf.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan
-iva77

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
26.4.2008 7:54:13   
sandra123
Jutro user posted image in hvala za kavico Maja in Naty...sem čisto aut danes, pa sem kar dobro spala - zgleda, da me vreme daje, zunaj je ful oblačno, Naty pošlji mi malo sončka na štajerskouser posted image ...Danes je pa moj dragi občutil, kako zgleda jutranja budnica user posted image , kar ni mogel verjeti, da tako močno brcata...Glede poroda Naty, meni ves čas govori, da bom rodila sredi julija...ma ne vem...datuma mi ni dala...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
26.4.2008 8:12:32   
naty13
Sandra a bodo pol tebe kar naročil naprimer pridi 20. julija zjutraj rodituser posted image

Sayuri, kako pa to, da greš maja v porodnišnicouser posted image  Koliko časa te pa ne bo in kaj bodo delali s tabouser posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2199
26.4.2008 8:16:49   
Zoja Miša
Jutro punce! Hvala za kavico!
Jaz sem se pa danes ob 1h zjutraj zbudila, ko me je moja pikica tako brcala. Pa se nisem nič jezila. Prav prijetno je bilo. user posted image

Jaz pa grem sedaj malo likati in si pakirati. Jutri greva na morje.user posted image  
Danes pa prej še v Ankaran, k mami na obisk, ker bo v ponedeljek operirana na kolku! Držite pesti, da bo vse o.k. Pa saj ni to grozna operacija, ampak saj veste narkoza in vse to....user posted image

V kolikor mi zvečer uspe, še kaj preberem, drugače pa potem, v soboto, ko se vrneva! Joj, saj ne vem, če mi bo uspelo, ko vem, da boste načvekale toliko, da se bo kar kadilo!

Želim vam lepe praznike, božajte bušije in uživajte v vsakem sončku, ki se bo pokazal! user posted image

Katja - hvala še za dodatni pesmici!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?