K_a_t_j_a
|
No sploh ne vem kje naj začnem, saj ste v dveh načvekale kar 10 strani. Ste pridne čvekice. Najprej z malce zamude pa vendar ISKRENE ČESTITKE MISHEL!!! NAJ SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE!! Si pa dobila super dobro darilo od tvojega . Potem sandra123 za !! Sayuri ti si pa prekrasna nosečka!! Imaš tak iskriv in blažen obrazek!! naty13 in ostale, ki ste dale na ogled majčke, vse majčke so zelo zelo lepe! Tako, da se bom tudi jaz odločila za eno telirano, barvo še pa ne vem, sam po moje bo zelena. soncek3 midva sva se odločila, da vzamema kar denar, ker previjalno z podlogo bo moja mama kupila, ostalo boma pa sama. Popek imam pa še jaz notri obrnjen in bo po moje kar tako tudi ostal. Imam že skoz notri obrnjenga. Maja T. tudi meni, ko se vležem ponavadi srce zelo začne razbijat, vendar to ne traja dolgo. Sem pa nekje brala, da to ni nič takšnega v nosečnosti, ker imam povečan volumen krvi in mora srce bolj delat in je bolj obremenjen. Naš se je že prestavil višje ja, tako da zdaj imam občutek, da mi nogice že tišči pod desna rebra, ker me tam nekaj tako tišči in boli. Ampak še vendo me je strah kako bo na naslednjem pregledu glede dolžine materničnega vrata. Ryssa meni je G namerla G dolžino mat. vrat 29 mm in je rekla, da je to zaenkrat še vredu, ampak ker nimam pregrade v celoti odstranjene, bom mogla bit čimanj na nogah in čimveč počivat, da nebi prišlo do prezgodnjega poroda. Kritična meja je baje15mm, tako je meni rekla G. Pregrado imam pa jaz še neodstranjeno v zg. delu maternice. MATEJKA_ dobrodošla med zelo čvekave srečke nosečke! Tukaj ti ne bo dolgčas. Midva boma kupila kar banjico, se mi zdi bolj praktična. Glede kuhanja po porodu in pomaganja v gospodinjstvu. Kuhal bo moj, to je itak že njegov poklic in uživa v tem, kdaj pa kdaj bo pa še moja mama priskočila na pomoč pri kuhi in gospodinjstvu, če bo nuja. Glede tega mislim, da ne bo panike, pa še sestro imam, ki že komaj čaka, da postane tetka in po lahko pazla na svojega nečaka. Je bla tak vesela, ko je zvedla da je . V maju pa tudi midva začnema z nakupi. Imam namen kupiti jogi, banjico, dudiko, cotke... Voziček pa pride na vrsto v začetku junija. Nekaj cotk sem dobila rabljenih, imam pa že 6 kom. novih bodijev in štiri pare copatk oz. zoknčkov. Morja pa midva letos na žalost ne boma vidla, ker imam jaz še junija 2 izpita, na enega grem 100 procentno, pa še materinsko. Julija bom pa že v zadnjem mesecu in ne bom tvegala kam daleč it. Bomo pa drugo leto uživali v troje in čofotali. Tak zdakj sem pa jaz spisala cel roman.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 25.4.2008 23:28:28 >