žabek
|
Dober večer! Likanje - preden sem se spravila brat forum, sem ravno likala. Jaz v bistvu rada likam, mogoče sem malo čudna, ker likam vse, razen brisač in gat. Moja babi je še bolj čudna, ona še to lika. Mi je pa likanje tako meditacijsko delo - tak fajn si uredim misli vmes, ali pa sploh nič ne mislim. Pandica -Eli sem tudi prvič dala kuhan korenček in je bila zgrožena, drugi dan je bilo pa že za spoznanje boljše. Lane31 -kaj prav testenine ti je? Frajerka. Pa zmiksaš ji, al kaj? Kinnie- naša je tudi tak močna, pa vščipne že prav fajn. Pa dudo tudi tak prime, da je sploh ne moreš vzet. Ma eno finto z dudo med dojenjem. Mi smo pa danes šli k bodoči varuški našega žabija. Ful fajna gospa, bivša mamina sodelavka v vrtcu, je že v penziji. Otroci so jo meli radi, kar je nabolj važno. Trenutno pazi 3 fantke, jeseni menda enega. Ima pa tako malo sobico z dvema posteljicama, da grejo spat (nisem ji upala povedat, da naša zaspi samo na joški al pa v vozičku, bi si še mogoče premislila ), igrače, kuha tudi za njih, pa vsak dan grejo ven, tudi v dežju, ima take micene marele za njih. Skratka smo si oddahnili, to smo rešili. V ponedeljek pa je moja prijateljica dobila dvojčici! Sem vesela zanjo, da je vse vredu. Je pa bla finta, da je imela tak filing, da je noseča z dvojčki. Na prvem pregledu G poišče srček, pravi, da je vse vredu, ona pa njemu naj pogleda, če je še kje kakšen. Je reko: Ja, pa res še mamo enega tu. Grem v meževo deželo. Lahko noč.
|