|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
25.4.2008 14:56:53   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz že razmišljam. Samo tole pisanje

če boste polno dojili, ni razloga za skrbi vsaj do 6 tednov po porodu

malo zavaja. Kljub polnemu dojenju lahko zanosiš. Mogoče je mislil v stilu da 6 tednov itak ne bi user posted image  Mirena mene mika, samo ene imajo pa slabe izkušnje z njo.user posted image

evo, pa sem nasla odgovor, kaj je mislil s tistimi sestimi tedni:

"čisto zares pa se spolni odnosi po porodu odsvetujejo do prvega pregleda pri ginekologu, ki se ga načrtuje okrog 6 tednov po porodu."
(cel odg.: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4689041)

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.4.2008 14:59:24   
aurora28
Kje je Jana user posted image user posted image user posted image Jaz jo ne vidim, oglasi se mlada mamica user posted image user posted image user posted image .

Narava jaz sem zadnjič vprašala Pušenjaka glede zaščite po porodu in je rekel takole: da prvih 6 tednov kar traja čišča ni priporočljivo seksat, ker je kužna, potem pa lahko uporabljamo Mireno, ki jo lahko uporabljaš kljub dojenju in jo imaš lahko vstavljeno do 5 let in ko želiš zanositi greš, da ti jo odstranijo. Mireno ti vstavijo pod kratko narkozo in se je nič ne čuti. Nekaj časa imajo nekatere ženske izcedek, saj gre za tujek, ampak ga telo dobro prenaša.

Obstajajo pa še kontracepcijske injekcije in ena doza nudi zaščito do 3 mesecev, vendar moramo po dozo hoditi k svojemu G, poleg tega ni dobro če dojiš, saj gre za hormone in še nekaj te injekcije je smiselno uporabljati za krajše obdobje do 1 leta, ker daljša uporaba kontr. injekcije vpliva na zmanjševanje kalcija v kosteh.

Ekola to je meni napisal in jaz bom sprva uporabljala kondom, nato pa bom šla po Mireno, ker vsaj še tri leta po porodu ne misliva kaj naštimati. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.4.2008 15:02:35   
narava
jana je bla gor, ampak je ni vec. mogoce je prisla samo pogledat ce je se katera za njo rodila (daaaaaajmo punce, kaj ste se zdaj ustavile?!) user posted image

ja sej, midva tudi ne planirava se nekaj casa novega bejbija..aha, pol je blo to tvoje vprasanje, katerega link sem postavila? user posted image  ma ja, bomo videli kaj pa kako..

imas kaj info glede modrooke ali filipinke?

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.4.2008 15:14:18   
mya26
Jaz se bom verjetno odločila za Mireno. Meni je moja G odsvetovala inekcijo. Kondomi mi nekak ne sedejo.
Sem pa tolk žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja Lana je res boga, zdej ma že ful izpuščajev, samo na spolovilu jih ima 12, mislim, da jih je celo na hrbtu manj. Zdaj sem opazila da so se ji začele delat tud na vekah. Če bi vedla da obstaja cepivo, bijo dala cepit. Vem, da bomo Maja sigurno cepli, ker mu ne privoščim tega.
Sicer sem pa jaz tud bolj švoh, ker sem neprespana, moram pač zgodaj vstat, ko gre moj v službo. pa tud s počivanjem ni nič. Danes je hotela slikat al pa se igrat s plastelinom pa ji nisem upala dovoliti, ker ima mehurčke tu po dlaneh, da ne bi prišlo še do kakšne dodatne infekcije.
Upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.4.2008 15:18:35   
katy82
Vidm da mate že debato od seksa po porodu-jst ga kumi čakamuser posted image ,sva se pa odločla da nekaj časa bova s kondomi ker načrtujeva kmal drugega pa je brez veze mireno za dve leti not dajat.

Punce men se je tamala čist spustila mam med dojkami in njeno ritko za dve dlani prostora,sm šele dons to začutla čeprav sm jo mela že včer tko nizko da je komi z UZ zmerla glavico(34 cm),me tud sramne kosti drugač bolijo.

Počutje je pa mal bolš k se nočem preveč sekirat pa obremenjevat k s tem ne bom nč nardila,pa še moj je tko živčen pa sam čaka k mačka na miš kdaj me bo treba kam peljat.Mi je pa zabičal da če se te bolečine spet ponovijo pa nasploh visok pritisk tud,da me bo pelju direkt v LJ in da pr tem nimam nobene besede ker je celo noč bral kaj je to preeklampsija pa je čist fertik,se mi je že dvakrat zjokal.Sj vem da me ma rad ampak da je pa tko občutljiv si pa nisem mislila,je reku da ne ve kako za bebico skrbet če se men kej nardi,sm dobila občutek da je jezen nanjo.Kr nč ni hotu trebuščka pobožat se je tko izogibal.Nisem mu hotla težit pa sm ga mal pustila zdej je bolši pa se skoz po bušiju šlepa.Sj tile naši dečkoti so res bogi k nam ne znajo pomagat in k spoznajo da so nemočni je še hujš.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.4.2008 15:18:45   
Taula
Boga pikica. Upam da bo kmalu bolje. Kaj ji je zdravnik dal kako kremo?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.4.2008 15:19:49   
katy82
Mya boga tvoja miška kako pa drgač prenaša?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.4.2008 15:25:49   
Taula
V novi mami piše o mireni. Kar fajn članek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.4.2008 15:35:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Anitka še dvakrat v službo in juhuhu na zasluženi porodniški dopustuser posted image user posted image user posted image
Verjamem ti, da ti bo hudo za tvojimi malčki v vrtcu user posted image , ker moja sestra tudi dela v vrtcu in je rekla, da se to tolk navežeš na te smrkce, da jih prav pogrešaš user posted image . Moja sestra ima skupino 2-3 letnike, kaj pa ti koliko so stari tvoji malčki?

Nekaj me zanima glede dojenja:
- ali je bolje, da ko dojiš, da najprej podojiš otroka iz ene dojke in iz nje izprazniš mleko in kasneje nadaljuješ na drugi polni dojki?
- ali je bolje dojki med seboj izmenjevati in dojiš najprej 10 minut na eni in nato 10 minut na drugi in zopet ponoviš?

Ojla!

Tako pa sem doma, polna lepih in čustvenih vtisov, s katerimi so me danes obdali moji malčki. Slovo od njih je bilo prav ganljivo in še sedaj imam vse solzne očke. Aurora imam skupino 4-6 letnikov. In vsi njihovi pogledi danes, pa objemi, besede - škoda da te več ne bo... so mi segli globoko v srce. Pa še napisana misel, katero bom delila kar z vami je bila prav ganljiva:

Vsa drobna razumevanja,
neopazne prijaznosti,
na stotine nežnih nasmehov...
na tisoče drobnih dejanj
je naredilo
moje življenje v vrtcu lepo.

Škoda, ker ne praznujemo
dneva hvaležnosti.
Pa bi moral biti to poseben dan v letu,
ko bi se s pozornostjo in objemi
posvetili ljudem,
ki so naredili kaj
posebnega za nas.

Zato za vse kar ste storili, za vse,
kar ste prestali z mano tovarišica Anita - HVALA VAM.

Jaz sem ob branju dobila solzne očke.

Glede dojenja moraš pa najprej izprazniti prvo dojko, nato nadaljuješ z drugo in potem naslednjič začneš s to drugo in tako naprej. Tako so nam povedali na MŠ.

Špelin@ vožnjo prenašam v redu, počutim se v redu, se bova pa vsekakor večkrat ustavila. Na otok pa tudi jaz ne bi šla. Hvala, da si delila svoje mnenje z mano. In kako kaže z mojo predčasno odpustnicouser posted image user posted image

Naty dobrodošla spet med namiuser posted image user posted image user posted image

Estrella jaz ti bom med majčicami tudi še kar nekaj člasa družbo delala. Če mi seveda ne bo treba v Splitu roditiuser posted image user posted image user posted image Mislim pa, da bom definitivno majčica, saj imam PDP proti koncu maja.

Narava
jaz pa upam, da boki ne vplivajo na dolžino poroda, ker bom potem jaz v porodni sobi 72 uruser posted image user posted image user posted image

Glede kontracepcije po porodu pa še nisem nič razmišljala. Kaj pa vem? Pot do tega user posted image ni bila ravno kratka in glede na to, da misliva kmalu imeti še enegauser posted image user posted image Ne vem.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.4.2008 15:36:47   
špelin@
Samo na hitro vskočim: kodrana je ostala v P, ampak upa, da bo kmalu spet doma user posted image  Vse lepo pozdravlja in drži pestke še za ostale user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.4.2008 15:40:14   
Anitka
Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.4.2008 15:43:48   
Taula
Hvala in info. So jo obdržali zaradi pritiska?

Upam da je tudi z Modrooko vse Ok in  da že pestuje.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.4.2008 15:55:12   
lex
Punce čisto na kratko vam uletim not:
lani tak čas smo me držale pestke in navijale druga za drugo zato - vsem bodočim mamicam čim lažji, čim krajši in čim lepši porod malim pikicam, ki pa bodo privekale na svet pa čimveč veselja, sreče in zdravja v novem življenju

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.4.2008 16:18:52   
Katina
Sončnica Sandra, upam da je šlo v laboratoriju vse po planu.

estrella, tebi se samo zdi, da si zmatrana od ležanja. Resnica je nekje drugje.

Špelin@, še najbolje je da se malo umiriš, če ti intuicija pove, da pretiravaš.
barbaw, pri tebi pa vse nekam nenavadno hitro in dobro raste. Pa ne mi rečt, da je v enem tednu trava zrasla toliko, da moraš še enkrat kosit user posted image Si kar predstavljam kako bo user posted image vesel, ko bo videl vse balone in okrasje. En hura za mami user posted image .
.muki., čestitke za dopolnjen 38t, mi smo ravno vstopili vanj.
Naty*, super, da si zrihtala računalnik. Te čist razumem, da ne moreš vsega nadoknadit. jaz pridem parkrat na dan na net pa komaj sfolgam.
aurora28, čestitke za dopolnjenih 39t. Ja, navadno v P zmerijo širino medenice s tem porodniškim šestilom.
katy82, mogoče bi pa vseeno še 1x šla nazaj v P v drugo izmeno. Še vedno te lahko zopet pošljejo domov.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aja še nekaj a mislite da široki boki vplivajo kaj na to, da prej in lažje rodimo???
Meni je zadnjič babica ko sem bila v P merila širino bokov

ce pa to drzi, sem pa carica! Ob mojem nenehnem sprehajanju po stopnicah gor in dol (zivim v 4. nadstropju, kjer je pritlicje dejansko prvo nadstropje) ter sirokih bokih bom prisla v P in rekla AH ter ze drzala strucko v rokah!
narava, srčno ti privoščim, da bo šlo tole iz tvojih ust v božja ušesa.

mya26, pošiljam en user posted image za bogico Lano. Upam, da bo hitro mnilo.

Anitka, tole slovo je bilo pa prav ganljivo user posted image .
držimo pestke za kodrano in upamo, da kmalu pride domov user posted image user posted image user posted image .

lex hvala za lepe želje in prijazne vzpodbudne besede, ter cortkano sličico user posted image user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.4.2008 16:35:04   
Anonimen
Ojla jaz sem nazaj iz GP- ja. CTG je uredu...Urin uredu, kri kot ponavadi katastrofa ampak tega so že navajeni... Toxa negativna.
Imam pa uradno prestavljen PDP in sicer malce smešno piše PDP 28.5.2008. - 2.6.2008. No na seznamu me kar prestavite na 28.5 2008 prosim. In naslednji G. pregled imam 9.5. priprave pa enkrat po 12. ne vem točno kdaj,ker se moram v ponedeljek naročit.

Aja pa še to a veste da moj leži prečno...ne moreš verjet.user posted image user posted image

Naty dobrodošla, smo te vse pogrešale.upam da jutri uletiš v Mantovo.user posted image

barbaw: hvala, se ne mudi, kadar utegneš . In hvala res.user posted image

Vse ostalo pa sedajle ne morem komentirat ker sem čist hin od busa...grem mal noge u luft dat.user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
25.4.2008 16:36:39   
jana81
OJLA MAJČICE...

Skor ne znam več pisat na računalnik...

mi smo doma živi in zdravi... Jana in Nejček are back..user posted image

V glavnem zdaj bom vrjetno bolj malo na forumu , ker bom več z našo štruco, se pa vsekakor javim še kaj.

No porod je potekal B.P....naš ati se je izkazal za zelo zelo izkušenega (ne vem od kod), cel porod je dihal z mano,me nasmejal, skratka tisoč poljubčkov za našga atija.user posted image
V porodno sem šla ob 18h, rodila pa ob 21.02..tako da je bilo vse kar na hitro.
Ostati sem morala en dan dlje v bolnici, ker mali ni hotel sesati,je bolj zaspane sorte, ampak zdej je vse OK..mleka dovolj, čeprav na začetku ni kazalo tako.

Malo prej me je že obiskala patronažna, čeprav še sploh nisem javila da sem doma..ne vem od kod ji informacija...no v glavnem super..

naklofale ste tolk strani da ne bom uspela vse prebrat, bi pa prosila eno če mi pove kolk jih je že rodilo, katera je v P. , in kaj se v splošnem dogaja z vami.

Aja : slišala sem da ste vse dihale z mano...HVALA VAM VSEM...

zdaj pa še naložim slikce na računalnik, in potem dam kakšno v album..

do takrat pa božajte svoje bušije...papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.4.2008 17:00:55   
Estrella*
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image    

25.04.2008: **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG), kodrana (pregled + ev. opazovanje v P)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG), .muki. (CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

25.04.2008: modrooka (Sprožitev poroda)
28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
po 20.05.2008: **** (CR)(priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
25.4.2008 17:05:01   
Estrella*
****: Lepo si opravila. Ja si me kar nasmejala s PDP jem od 28.5-2.6user posted image Prav nekaj "spešl" si. Pa sem spet osamljena na22.5user posted image user posted image user posted image  Kaj za user posted image  si se šla gužvat na 28.5user posted image

Jana81: welcom beck! Lepo se rihtajta in se nam kaj javi kako napredujeta.

Neposredna povezava do sporočila: 2793
25.4.2008 17:07:16   
aurora28
Hej Jana welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vesela, da sta oba ok in res vse smo dihale s teboj.

Kaj je pri nas majčicah novega, hmmm?

Danes je šla Modrooka roditi, midve s Katy sva naročeni za v P v ponedeljek, ker sva že obe odprti, za Filipinko nevemo še nič, Narava je ok in bo lepo počakala na PDP, Naty je ponovno prisotna z nemai, ker ji je nekaj časa računalnik nagajal in je ok, Katina, Špelin@, Estrella* so vse ok, Anitka je v ponedeljek še zadnjič v službi in potem via la porodniška, Kodrano malo heca pritisk in je ostala v P, **** je tudi ok, le da so ji PDP prestavili, Taula je tudi ok....če sem katero pozabila se opravičujem...aja Čmrlika se je vrnila domov s svojo Tajo in tamala je pravi cuker, Skye je še vedno 3 v 1 user posted image , Go ya je tudi še vedno 3 v 1....skratka smo večino vse ok, žive in zdrave. Od Mya tamala pa je bubana user posted image user posted image .

Daj nam plis poteši radovednost in daj slikico Nejca v album. user posted image
Me veseli, da sta ulovila ritem v dojenju user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.4.2008 17:07:48   
MARTINA25
JANA DOBRODOŠLA NAZAJ!!!!!

Ful sem vesela, da sta oba z Nejčkom zdrava in da je porod potekal brez komplikacij, pa user posted image user posted image user posted image  za atija ki te je tako lepo podpiral!!!! Za naprej pa ti želim veliko lepih trenutkov z sinčkom pa pridi nas kaj pogledat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.4.2008 17:16:13   
tally
jana81 dobrodošla nazaj, super, da da sta oba z Nejčkom zdrava in da se je ati tako dobro izkazal pri porodu. Želim vam čimveč lepih trenutkov z vajnim sinekom in čimveč prespanih noči, ko boš mela čas pa se le oglasi.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.4.2008 17:37:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: Lepo si opravila. Ja si me kar nasmejala s PDP jem od 28.5-2.6user posted image Prav nekaj "spešl" si. Pa sem spet osamljena na22.5user posted image user posted image user posted image  Kaj za user posted image  si se šla gužvat na 28.5user posted image

Ja, saj to je sam PDP, ki nima veze..Itak ga bodo tam okrog 20 maja ven vzeli (inshallah). Ja sem pa pogledala res je gužva tam na 28 maju user posted image user posted image user posted image

Še za pregled me napiši na 9.5. prosim...

Eh pa ticker sem si popravila.... uf sem imela že samo 27 days left sedaj pa spet 33 user posted image user posted image user posted image  . No pa veš kaj jaz se bom kar švercala pa na tvoj ticker gledala kok časa še, ko so mi pa obljubili da bo takrat enkrat...user posted image user posted image user posted image

Jana dobrodošla doma.... in ja daj nam kako slico od Nejca... da nam potešiš radovednost.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.4.2008 17:46:49   
mixi
jana dobrodošla nazaj doma pa čestitke za štručko in atijauser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vsem skupaj en lep pozdrav z grozno deževne obale. zjutraj sem bla na ctg-ju pa še nič naslednji obisk pri g-ju imam 9.5. in sem bla full pridna sem se zredila za 2,4 kg v 2 tednih. Drugače bi še vedno lahko se počutla boljše in je rekla moja g da če bo kaj novega pred 9 da naj se kar javim v 2 nadstropju naše bolnice.

JUTRI URADNO SE MI ZAČNE 38 TEDEN NOSEČNOSTIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.4.2008 17:53:02   
Anitka
Jana in Nejc dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veliko skupnih užitkov vama želimuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.4.2008 17:56:44   
MARTINA25
JANA tvoj mali NEjc je pa čista kopija tebe!!!!!!!Ful se simpatiko!!!!!Še enkrat čestitke!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.