|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
25.4.2008 10:46:22   
Anonimen
meni pa sploh ni treba kihnit ali karkoli. ko me tišči lulat in že čutim, da je poln mehur fejst, če ne grem, potem začne kar tečt ven... se počutim kot ena staramama z inkontinenco. kaj vse še ne pride... pa mislim, da sem začela počasi zatekat, nonstop mam zadnje tri dni mravljince v nogah in tak smešen, zoprn občutek... bomo vidli sicer pa sm prav vesela danes, stopam v 31 teden.. se mi zdi, da še kak mesec, mogoče manj in bom že imela občutek, da gre zares. ne morem vam povedat, kako se mi že vleče nosečnost, kako bi rada spoznala najinega pikeca, zihr je najlepši dojenček na svetu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 10:49:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.4.2008 10:51:45   
Anonimen
sicr pa a že kaj razmišljate kakšni bojo vaši otročki? moj dragi je svetlo rjavih las, jaz sem črnolasa... ful mam občutek, da bo tudi Luka črnolas, take goste lase, da bo imel. In da bo tak debeluškast pa luškaaaaan ko angelček. me res zanima, če sem kaj trofla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.4.2008 10:57:58   
papir
oja tudi midva si predstavljava kakšna bo najina babyca,a bo mela dolge goste črne lase???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.4.2008 10:59:30   
Anonimen
hruška debeluška, a tudi ti si bila včeraj v Postojni na 3D UZ? user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.4.2008 11:26:46   
tincy82
lunica 24 -  sem full vesela, da je voziček v redu, in verjamem, da bom tudi sama zadovoljna z njim. Zanima me še, če si tudi vrečo za dež kupla v baby centru? In če je prav od te firme kot voziček, ali je bolj univerzalana?
Hvala in LP!user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 11:37:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.4.2008 11:41:51   
Anonimen
tincy vrečo sma tudi v baby centru kupila ja. je pa prav od haucka in lepo paše gor user posted image  upam, da bo res ok voziček, najbolj se bo itak izkazalo ko bova vozičkali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 11:44:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.4.2008 11:47:36   
tims
Evo mene. Sem že nazaj od zdravnika. Dobila pikico v rit. Sem upala, da me bo mogoče kej pregledala, pa me ni. user posted image  Pol sem si šla pa še modrc kupovat. Grooooooza. Nč mi ni v redu. Neboglasnica, tudi jaz imam znatno bolj občutljive bradavice kot v prvi user posted image . Že ko sem probavala modrce, me je vse neki pikal, pa skominal.... Ma ja, sej bo.

Populis, jest nič ne vem, če bo ata Janković kej prispeval. Sem na žalost premalo časa Ljubljančanka da bi vedla, pozanimala se pa tudi še nič nisem, tako da če katera ve, bom jaz tudi vesela odgovora.

Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.4.2008 12:16:50   
Anonimen
jaz sm mal nora... ker je včeri najin Luka dobil prva oblačilca, sem vanje oblekla svojo lutko in zdej razmišljam, da bi ga dala v voziček in šla na sprehod z njim? user posted image    hecam se, se razume user posted image user posted image   sam a ni cortkan? user posted image  user posted image  ps. kako pomanjšam sliko ?

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 25.4.2008 12:17:59 >

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 12:27:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.4.2008 12:31:34   
Anonimen
copatki so baby center, samo 1 in pol. ker vsi ostali so bli okol 3 evre, ti pa najlepši. ma ja vse je tako drago, midva ne bova nič sposojenega dobila in morva vse kupit, bodyi so do 10 evrov, noro res. tale body je bil 2,50 evra v c&a, ampak žal ni na preklop in je težko oblačt. kapica je tut baby center samo en 1 evro in nekaj malega... če dost okol gledaš se dobi, ampak mene moti ker je vse modro ali rumeno in medvedkasto, nič rdečega, zelenega, oranžnega za fantke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 12:37:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 12:37:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
25.4.2008 12:40:39   
Anonimen
ma ja s temi barvami so res bedni prodajalci. mislim itak je ful povpraševanje, ampak bog ne daj, da bi stiskali majico drugačne barve kot je stereotipno. kot da poznamo dve barvi za punčke in dve za fantke...  mojcek bom šla tudi jaz pogledat od lumpija, ker za en mesec kar se nosijo cotke, pa moraš spet nove kupit, se res ne splača 200 evrov dajat.

Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.4.2008 12:41:33   
Anonimen
ja flower, če ne veš spola kupiš rumeno in to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
25.4.2008 12:43:35   
Tinky
Dej Lunči, slikaj voziček, da ga vidim. Kakšne barve pa je?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 12:47:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
25.4.2008 13:00:20   
Inigo
hruška debeluška - ja ja, maš prav, od 34 tedna naprej. sj sma sam probala! bova še malo počakala ja... user posted image ampak probat sma pa mogla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
25.4.2008 13:02:59   
netki
imate čist prav glede barv oblačilc....

še večji problem je pa za fantke kej dobit...tko se men zdi.
tud jst ne maram da bo cel v modrem, ampak kaj več že ne moremo zbirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
25.4.2008 13:06:49   
tims
Punce, a ste pogledale kaj v Okaido? Men imajo tam ful lepe cotke. Sicer je res da je načeloma dost draga firma, se pa tudi najdejo določene stvari v akciji ali pa imajo nižje cene in niso samo klasične barve. Jest sem zadnjič kupila za dojenčka (fantka) olivno-rjave hlače, karirasto srajčko (možnost dolg rokav ali zavihaš na kratkega), body s potiskom spredaj in nogavičke, in sem dala za vse skupaj 32€. Nimate kaj izgubit, če sam učke vržete notruser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
25.4.2008 13:29:08   
Zvezdica
Ojla punce,
jast kar pri vas visim ko tako lepo čvekate user posted image

Ko se moj sinko rodil sem mu kupila vse v HMu (takrat ga še ni bilo v slo ampak so ga isti let odprli) in so zakon cunje, ker dejansko so enake ko pridejo iz sušilca, potem pa še kaj v okaidiu, pa v benetonu. Ampak vam povem, da so hm cotke najbl hvaležne. Pa bodye majo tako lepe, mehke in uporabne.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 13:44:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
25.4.2008 13:49:23   
Anonimen
hehe potem nism samo jaz tako notr padla user posted image user posted image  punce, kaj pa eno temo da načnem. ne vem če ste se že kaj menile o EA. Ravno sem brala temo na nosečnost in porod. Priporočate epiduralno, je katera z njo rodila? Sama sem najprej razmišljala o ultivi, ampak je EA očitno boljše, pa sama pozitivna mnenja. Sem mnenja, da če ni treba bolet, ne vem zakaj bi, ne bom zarad tega slabša mamica. Me pa zanima, kako je potem ko si raztrgan in te šivajo, a vseeno tisto čutiš ali tudi tistega ne čutiš, pa kako je s telesno težo. Je res da če si predebel, ne moreš dobit EA? Dejmo mal o tej temi kej rečit.

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?