|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
25.4.2008 8:23:40   
sasa78
ali imamo pa ženske večje potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.4.2008 8:48:22   
Barbk
Ja pa kaj je to zdaj s temi moškimi ? Kaj ni rečen, da vsakih 10 sekund pomislijo na seks?user posted image  No jaz se hočem zdaj naseksat za ene par mesecev v naprej, ker ko bom noseča in v zadnjem 3-mesečju verjetno spet ne bo nič. user posted image  Sem mislila, da mu nisem všeč (sama sem si bila čist seksi nosečnica, pa še dobr sem se počutla in sem bila še zmeraj pripravljena na kake vragolijeuser posted image ), pa je bil vzrok Manca v bušiju. Najprej je bil odgovor, da ne bo kasj narobe, pol smo pa čez pogovor izvedel, da imajo moški eno fikso idejo, da oni s tisti svojim lulijem ne bodo ordiniral tam notri, ker imajo čudn občutek, da bo otrok kar vedel ko se rodi, da mu je oči pred očmi z eno "lučko" migal. user posted image  Mislim...Sem bla kar mal paf ko sem to slišala, ker so vsi takrat bodoči očki tako razmišljal. Pa niso nobeni butli user posted image , odlično izobraženi in razgledani, pa imajo take butaste ideje. user posted image  V glavnem mene je tolk razganjal, jaz pa brez...Sem mojmu rekla, da bom kar poštarja pograbla... No po porodu bi pa kuj.Sam domov sva z Manco prišle je že plezal po men. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 25.4.2008 9:01:26 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 552
25.4.2008 9:01:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

ali imamo pa ženske večje potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo v fazi delanja dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image (zame to drži)user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 553
25.4.2008 9:03:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ja pa kaj je to zdaj s temi moškimi ? Kaj ni rečen, da vsakih 10 sekund pomislijo na seks?user posted image  No jaz se hočem zdaj naseksat za ene par mesecev v naprej, ker ko bom noseča in v zadnjem 3-mesečju verjetno spet ne bo nič. user posted image  Sem mislila, da mu nisem všeč (sama sem si bila čist seksi nosečnica, pa še dobr sem se počutla in sem bila še zmeraj pripravljena na kake vragolijeuser posted image ), pa je bil vzrok Manca v bušiju. Najprej je bil odgovor, da ne bo kasj narobe, pol smo pa čez pogovor izvedel, da imajo moški eno fikso idejo, da oni s tisti svojim lulijem ne bodo ordiniral tam notri, ker imajo čudn občutek, da bo otrok kar vedel ko se rodi, da mu je oči pred očmi z eno "lučko" migal. user posted image  Mislim...Sem bla kar mal paf ko sem to slišala, ker so vsi takrat bodoči očki tako razmišljal. Pa niso nobeni butli user posted image , odlično izobraženi in razgledani, pa imajo take butaste ideje. user posted image  V glavnem mene je tolk razganjal, jaz pa brez...Sem mojmu rekla, da bom kar poštarja pograbla... No po porodu bi pa kuj.Sam domov sva z Manco prišle je že plezal po men. user posted image
to sem se pa zdajle spomnila na vic,ko dojenček pogleda na svet in ko,da novopečeni očka prime ,mu bebi potrka po čelu in ga vpraša;A JE FAJN?????user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 554
25.4.2008 9:07:06   
Tiki55
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 555
25.4.2008 9:09:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar je res ,je resuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 556
25.4.2008 9:09:50   
Tiki55
Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smelauser posted image . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de...user posted image user posted image user posted image
spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanjauser posted image potreba mnogo večjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 557
25.4.2008 9:10:06   
Barbk
Ja tko nekak ja je blo user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 558
25.4.2008 9:11:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ja tko nekak ja je blo user posted image user posted image user posted image
približno tak,ja.sem pozabla kako gre v originaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 559
25.4.2008 9:12:30   
spps

Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smelauser posted image . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de...user posted image user posted image user posted image
spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanjauser posted image potreba mnogo večjauser posted image user posted image user posted image
saj vem,da nas je več takihuser posted image user posted image user posted image sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj počas si jih bo moj začel iskatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 560
25.4.2008 9:19:15   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: spps

saj vem,da nas je več takihuser posted image user posted image user posted image sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj počas si jih bo moj začel iskatuser posted image

Po moje tuduser posted image user posted image user posted image Jaz samo čakam, da mi moj reče, da zdej pa res pretiravam in da ma vse svoje mejeuser posted image user posted image user posted image Ampak zaenkrat je kar zadovoljenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 561
25.4.2008 9:26:51   
sasa78

Po moje tuduser posted image user posted image user posted image Jaz samo čakam, da mi moj reče, da zdej pa res pretiravam in da ma vse svoje mejeuser posted image user posted image user posted image Ampak zaenkrat je kar zadovoljenuser posted image user posted image user posted image

mi mamo tud aspirine v spalnici, pa spreje za poškodbe, .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.4.2008 9:27:58   
sasa78
Glavno je da se lahko brani s vsemi štirimi, ta peti je vedno za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 563
25.4.2008 9:38:06   
spps

Glavno je da se lahko brani s vsemi štirimi, ta peti je vedno za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kljub temu,da je manjšina ,pa vseen prevladauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.4.2008 9:39:26   
spps

men je že rekel,da nisem več normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image (kot,da je to kaj novegauser posted image user posted image user posted image )si bo zdaj par dni lahk oddahniluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.4.2008 9:57:40   
Tiki55
spps kako pa tebi kaj kaže?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.4.2008 10:02:30   
Tiki55
navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.4.2008 10:05:28   
spps

spps kako pa tebi kaj kaže?
meni nič več ne kažeuser posted image user posted image user posted image še vedno je stanje bolj primerno za prihod user posted image .bomo videliuser posted image user posted image user posted image

saša-ti pa počas pripravi preprogouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.4.2008 10:06:41   
spps

navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele...user posted image user posted image user posted image
zdaj lahko sam čakamouser posted image user posted image user posted image tk da se ne več tolk matrat s stiskanjem pesti-kar je, je.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.4.2008 10:10:01   
Tiki55

zdaj lahko sam čakamouser posted image user posted image user posted image tk da se ne več tolk matrat s stiskanjem pesti-kar je, je.

Ja pa se bom!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 570
25.4.2008 10:12:48   
sasa78
spps - midve lahko samo še čakava, kar smo naredili smo - kajne? Ampak se pa ne bova dali kajne user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.4.2008 10:14:00   
spps

spps - midve lahko samo še čakava, kar smo naredili smo - kajne? Ampak se pa ne bova dali kajne user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda se ne damo,še dobro,da tja ko grem,ne bom imela testov pri sebi.sem pa enega našla še iz stare zaloge-kdo bi si misliluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.4.2008 10:14:28   
spps

Ja pa se bom!user posted image user posted image user posted image

no,te pa dajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.4.2008 10:45:47   
Lyla
Še malo pa bojo hmal se pokazale prve srečke pri vas.

Močno navijam za vse!!!

Pa veliiiikoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vam bo ja ratalo!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.4.2008 10:55:52   
sasa78
hvala - to potrebijemo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......