Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 8:23:40
|
|
|
|
sasa78
|
ali imamo pa ženske večje potrebe
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 8:48:22
|
|
|
|
Barbk
|
Ja pa kaj je to zdaj s temi moškimi ? Kaj ni rečen, da vsakih 10 sekund pomislijo na seks? No jaz se hočem zdaj naseksat za ene par mesecev v naprej, ker ko bom noseča in v zadnjem 3-mesečju verjetno spet ne bo nič. Sem mislila, da mu nisem všeč (sama sem si bila čist seksi nosečnica, pa še dobr sem se počutla in sem bila še zmeraj pripravljena na kake vragolije ), pa je bil vzrok Manca v bušiju. Najprej je bil odgovor, da ne bo kasj narobe, pol smo pa čez pogovor izvedel, da imajo moški eno fikso idejo, da oni s tisti svojim lulijem ne bodo ordiniral tam notri, ker imajo čudn občutek, da bo otrok kar vedel ko se rodi, da mu je oči pred očmi z eno "lučko" migal. Mislim...Sem bla kar mal paf ko sem to slišala, ker so vsi takrat bodoči očki tako razmišljal. Pa niso nobeni butli , odlično izobraženi in razgledani, pa imajo take butaste ideje. V glavnem mene je tolk razganjal, jaz pa brez...Sem mojmu rekla, da bom kar poštarja pograbla... No po porodu bi pa kuj.Sam domov sva z Manco prišle je že plezal po men.
< Sporočilo je popravil Barbk -- 25.4.2008 9:01:26 >
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:01:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 ali imamo pa ženske večje potrebe samo v fazi delanja dojenčka (zame to drži)
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:03:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Ja pa kaj je to zdaj s temi moškimi ? Kaj ni rečen, da vsakih 10 sekund pomislijo na seks? No jaz se hočem zdaj naseksat za ene par mesecev v naprej, ker ko bom noseča in v zadnjem 3-mesečju verjetno spet ne bo nič. Sem mislila, da mu nisem všeč (sama sem si bila čist seksi nosečnica, pa še dobr sem se počutla in sem bila še zmeraj pripravljena na kake vragolije ), pa je bil vzrok Manca v bušiju. Najprej je bil odgovor, da ne bo kasj narobe, pol smo pa čez pogovor izvedel, da imajo moški eno fikso idejo, da oni s tisti svojim lulijem ne bodo ordiniral tam notri, ker imajo čudn občutek, da bo otrok kar vedel ko se rodi, da mu je oči pred očmi z eno "lučko" migal. Mislim...Sem bla kar mal paf ko sem to slišala, ker so vsi takrat bodoči očki tako razmišljal. Pa niso nobeni butli , odlično izobraženi in razgledani, pa imajo take butaste ideje. V glavnem mene je tolk razganjal, jaz pa brez...Sem mojmu rekla, da bom kar poštarja pograbla... No po porodu bi pa kuj.Sam domov sva z Manco prišle je že plezal po men. to sem se pa zdajle spomnila na vic,ko dojenček pogleda na svet in ko,da novopečeni očka prime ,mu bebi potrka po čelu in ga vpraša;A JE FAJN?????
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:07:06
|
|
|
|
Tiki55
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:09:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 kar je res ,je res
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:09:50
|
|
|
|
Tiki55
|
Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smela . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de... spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanja potreba mnogo večja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:10:06
|
|
|
|
Barbk
|
Ja tko nekak ja je blo
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:11:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Ja tko nekak ja je blo približno tak,ja.sem pozabla kako gre v originalu
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:12:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smela . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de... spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanja potreba mnogo večja saj vem,da nas je več takih sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorov zdaj počas si jih bo moj začel iskat
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:19:15
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smela . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de... spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanja potreba mnogo večja saj vem,da nas je več takih sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorov zdaj počas si jih bo moj začel iskat Po moje tud Jaz samo čakam, da mi moj reče, da zdej pa res pretiravam in da ma vse svoje meje Ampak zaenkrat je kar zadovoljen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:26:51
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smela . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de... spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanja potreba mnogo večja saj vem,da nas je več takih sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorov zdaj počas si jih bo moj začel iskat Po moje tud Jaz samo čakam, da mi moj reče, da zdej pa res pretiravam in da ma vse svoje meje Ampak zaenkrat je kar zadovoljen mi mamo tud aspirine v spalnici, pa spreje za poškodbe, ....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:27:58
|
|
|
|
sasa78
|
Glavno je da se lahko brani s vsemi štirimi, ta peti je vedno za
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:38:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 Glavno je da se lahko brani s vsemi štirimi, ta peti je vedno za kljub temu,da je manjšina ,pa vseen prevlada
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:39:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hja, moj je bil med nosečnostjo kar zelo bogi, ker sploh nisva smela . Ampak saj so še drugi načini zadovoljitve a ne de... spps pri meni je tud tako, da je v fazi delanja potreba mnogo večja saj vem,da nas je več takih sedaj si vsaj ne rabim iskat izgovorov zdaj počas si jih bo moj začel iskat Po moje tud Jaz samo čakam, da mi moj reče, da zdej pa res pretiravam in da ma vse svoje meje Ampak zaenkrat je kar zadovoljen men je že rekel,da nisem več normalna (kot,da je to kaj novega )si bo zdaj par dni lahk oddahnil
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 9:57:40
|
|
|
|
Tiki55
|
spps kako pa tebi kaj kaže?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:02:30
|
|
|
|
Tiki55
|
navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:05:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 spps kako pa tebi kaj kaže? meni nič več ne kaže še vedno je stanje bolj primerno za prihod .bomo videli saša-ti pa počas pripravi preprogo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:06:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele... zdaj lahko sam čakamo tk da se ne več tolk matrat s stiskanjem pesti-kar je, je.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:10:01
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele... zdaj lahko sam čakamo tk da se ne več tolk matrat s stiskanjem pesti-kar je, je. Ja pa se bom!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:12:48
|
|
|
|
sasa78
|
spps - midve lahko samo še čakava, kar smo naredili smo - kajne? Ampak se pa ne bova dali kajne
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:14:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 spps - midve lahko samo še čakava, kar smo naredili smo - kajne? Ampak se pa ne bova dali kajne seveda se ne damo,še dobro,da tja ko grem,ne bom imela testov pri sebi.sem pa enega našla še iz stare zaloge-kdo bi si mislil
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:14:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 navijam zate in držim pesti, da imam členke čisto bele... zdaj lahko sam čakamo tk da se ne več tolk matrat s stiskanjem pesti-kar je, je. Ja pa se bom! no,te pa daj
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:45:47
|
|
|
|
Lyla
|
Še malo pa bojo hmal se pokazale prve srečke pri vas. Močno navijam za vse!!! Pa veliiiikoooo da vam bo ja ratalo!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 10:55:52
|
|
|
|
sasa78
|
hvala - to potrebijemo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......