Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:50:13
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina Po moje bo meni lih kar katera dala kakšen flajer za zdravljenje na kliniki, ker sem kar hud primer... Še mal pa bom vse prodajalke poznala po imenih v vseh izmenah..... Pomoje, ko bom naslednjič prišla mi bojo kar one že košarico nalovnile, sam vprašale me bojo če isto kot ponavadi.... tu pa tam kak CB(jaz še mam zdaj drugega-ta bo sam za potrditev,ko bo enkrat pozitiven test),včasih vzamem BCmini,pa FS ,včasih še kake ovulacijske,pa sem si že 100krat rekla,da ne bom delala testa,dokler ne bo konkretne zamude danes sem bila glih v dmu-ne bom povedla kaj sem kupla sam jih moram prišparat za naslednji teden jaz tud pravim,da to ni več zdravo Joj punce, jaz sem tud ena tistih, ki neznansko rada testira . Testke kar naprej kupujem, pa v DMu najprej prečekiram kera prodajalka je za blagajno . CB je pa tud pr meni za potrditev
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:53:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina Po moje bo meni lih kar katera dala kakšen flajer za zdravljenje na kliniki, ker sem kar hud primer... Še mal pa bom vse prodajalke poznala po imenih v vseh izmenah..... Pomoje, ko bom naslednjič prišla mi bojo kar one že košarico nalovnile, sam vprašale me bojo če isto kot ponavadi.... tu pa tam kak CB(jaz še mam zdaj drugega-ta bo sam za potrditev,ko bo enkrat pozitiven test),včasih vzamem BCmini,pa FS ,včasih še kake ovulacijske,pa sem si že 100krat rekla,da ne bom delala testa,dokler ne bo konkretne zamude danes sem bila glih v dmu-ne bom povedla kaj sem kupla sam jih moram prišparat za naslednji teden jaz tud pravim,da to ni več zdravo Joj punce, jaz sem tud ena tistih, ki neznansko rada testira . Testke kar naprej kupujem, pa v DMu najprej prečekiram kera prodajalka je za blagajno . CB je pa tud pr meni za potrditev očitno nas je kar nekaj ki delujemo po istem principu. Jaz imam tudi en CB na prav posebnem mestu skrit, ki bo za svečan dogodek potrditve, ko bodo drugi testki že parkat pokazal .
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:58:37
|
|
|
|
witto
|
Kot, da bi brala svojo zgodbo
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 12:05:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Kot, da bi brala svojo zgodbo bi lahko šle tekmovat,katera več testov pokuri v prazno
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 12:24:28
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina Po moje bo meni lih kar katera dala kakšen flajer za zdravljenje na kliniki, ker sem kar hud primer... Še mal pa bom vse prodajalke poznala po imenih v vseh izmenah..... Pomoje, ko bom naslednjič prišla mi bojo kar one že košarico nalovnile, sam vprašale me bojo če isto kot ponavadi.... tu pa tam kak CB(jaz še mam zdaj drugega-ta bo sam za potrditev,ko bo enkrat pozitiven test),včasih vzamem BCmini,pa FS ,včasih še kake ovulacijske,pa sem si že 100krat rekla,da ne bom delala testa,dokler ne bo konkretne zamude danes sem bila glih v dmu-ne bom povedla kaj sem kupla sam jih moram prišparat za naslednji teden jaz tud pravim,da to ni več zdravo Joj punce, jaz sem tud ena tistih, ki neznansko rada testira . Testke kar naprej kupujem, pa v DMu najprej prečekiram kera prodajalka je za blagajno . CB je pa tud pr meni za potrditev očitno nas je kar nekaj ki delujemo po istem principu. Jaz imam tudi en CB na prav posebnem mestu skrit, ki bo za svečan dogodek potrditve, ko bodo drugi testki že parkat pokazal . jaz isto - CB je prav na posebnem mestu - ostalo je le za hec Jaz se testiram mal za šalo mal za res - da si živce odpočijem Pa da veselo mojga dražem - je revež čist zmeden - pol pa še črtice vid - k jih jaz ne
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 12:25:35
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: witto Kot, da bi brala svojo zgodbo bi lahko šle tekmovat,katera več testov pokuri v prazno lahko jaz sem jih že 8 kom samo ta mesec spadam med nevčakane
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 12:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ta mesec ne bom delala testa ... ker me že neki matra - čez teden dni naj bi dobila tega ! Jah, posebej pridni tud bili nismo, ker sva bila ravno takrat bolna. Pa sem tolk pridno pila vse te čajčke. Ampak sej bo pa junija en ornk plus!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 24.4.2008 13:01:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
....nemorem verjet, ampak imamo iste fleše, saj imela sem, pa je moj ponorel, da itak bom vedela, če ne dobim sem ,........ ...samo on tega nemore razumet ...........Obračaš na svetlobo in si misliš da dobro ne vidiš,..heheee. Sem malo razmislila in videla da je škoda denarja Zdej bom kupila, če bom, enkrat na mesec in šele takrat, če bo zamujala, če ne, NE!
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 13:17:27
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Jaz pa ta mesec ne bom delala testa ... ker me že neki matra - čez teden dni naj bi dobila tega ! Jah, posebej pridni tud bili nismo, ker sva bila ravno takrat bolna. Pa sem tolk pridno pila vse te čajčke. Ampak sej bo pa junija en ornk plus! mene tud - ampak malo optimizma prosim dokler ni je lahko še vedno kajne
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 13:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tud mal žalostna . ravno v tem tednu naj bi imela O in mož totalno preuturjen za kakšno akcijo. Pa ponavadi res ni problem s pogostostjo pri nas doma, ampak ta mesec je pa ravno v O-dnevih zelo švoh . Sej verjamem da je preutrujen, ker ima res zelo stresno službo te dni, ampak od zraka pa tud ne morem zanosit. No sicer pa glavo gor, bomo pa maja bolj aktivni. anonimna
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 14:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ampak od zraka pa tud ne morem zanosit. Joj, a k vam pa zjutraj ni nič pršu poštar? Se hecam. Ja, pri nas je bilo isto okoli O sva samo 2-3 dni pred O, potem pa nič. Ampak sej sva tko al tko punčko naročila, sm če se ej prijelo je pa drugo. saša78 - ja res, dokler je ni, je še vedno upanje.
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 14:34:00
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ampak od zraka pa tud ne morem zanosit. Joj, a k vam pa zjutraj ni nič pršu poštar? Se hecam. Ja, pri nas je bilo isto okoli O sva samo 2-3 dni pred O, potem pa nič. Ampak sej sva tko al tko punčko naročila, sm če se ej prijelo je pa drugo. saša78 - ja res, dokler je ni, je še vedno upanje. punce seveda bomo tud me srečke - če zdaj ne pa malo kasneje ampak BOMO Tud mi naročamo punčko!!! sam moj pravi da ne zna lukno v lukni delat
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 14:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, a k vam pa zjutraj ni nič pršu poštar? Jaz ga zmeraj zamudim, ker pride takrat, ko sem v službi Si bo treba dvoizmensko delo poiskat. Si grem jutri novo spodnje perilo iskat, potem pa ni vrag, da se ne bo slinil okoli mene. Pa ne poštar, mož ! anonimna
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 14:58:31
|
|
|
|
sanna
|
Danes sem se vam pa nasmejala. Ste face! Prav dan ste mi polepšale! Jaz pa nisem mahnjena na teste, sem probala samo enkrat pa še to takrat, ko nismo delali na zdaj mi je pa žal, da se že takrat ni nič prijelo. Pa kako mi je odleglo, ko sem - zagledala. Ampak takrat sem bila še res mlada, sem mogla najprej srednjo šolo dokončat. Ta mesec me lahko vpišite pod NE pričakujem 20.5. Bom probala vse skupaj odmislit in za zabavo. Lep dan, dokler se vreme ne polula.
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 15:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...mate pa hude debate...jaz sem prišla lepo navijat, saj bo kmalu prvi maj, ko bo čas za prve črtice...jeiiiiiiii
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 15:33:14
|
|
|
|
Arual
|
ojla Sem ravno od ginekologa, bila sem na kontrolnem UZ zarad ovulacij, nastali so trije folikli veliki, 11 mm, 11 mm, 13 mm . V ponedeljek zopet UZ.Tako da naj hitro zrastejo, drugi teden pa akcija , no saj mi že zdaj redno delamo akcijo. Držim pesti za vse nas. Lp
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 15:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
držim pesti arual
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 21:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
arual...držim pesti kje ste vse? a se stistkate pri svojih dragih? Ve kar veselo in aktivno slončkajte, da bo maj ves roza, kot so roza tile slončki. Moj spi na kavču, ga grem mal dregnit pod rebra, da vidim če ima kaj interesa, da greva skupaj posteljo gret anonimna
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 22:16:43
|
|
|
|
Barbk
|
Vidm, da nimam sam jaz ta teden problem lovit za . Ima zdaj nočne pa je čist "adijo". Sem ga sicer veselo dva dni nazaj naskočila, sam jaz bi še. Upam, da jutri rata in bo Mančika spala lepo popoldan kako urco, da mami in oči mal in da končno naredita bratca ali sestrico.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 22:30:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Vidm, da nimam sam jaz ta teden problem lovit za . Ima zdaj nočne pa je čist "adijo". Sem ga sicer veselo dva dni nazaj naskočila, sam jaz bi še. Upam, da jutri rata in bo Mančika spala lepo popoldan kako urco, da mami in oči mal in da končno naredita bratca ali sestrico. še dobro da ima Manca popoldanski počitek
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 7:38:05
|
|
|
|
Tiki55
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - db xx.05. - Orhideje xx.05. - Arual(8.krog) xx.05. - Petri_ xx.05. - barbyka(4.krog) xx.05. - BEBII xx.05 - tinč407 xx.05. - Anya22 xx.05. - KatkaT xx.05. - liam xx.05. - imam xx.05. - alexpetra xx.05. - Majch(5.krog) 01.05. - pearl_shell (2.krog) 01.05. - African queen 01.05. - lani06 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - D.Mateja 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 (8.krog) 04.05. - Bivy 04.05. - Rosi* (4. krog) 04.05. - vesnica206 04.05. - pikipu(5.krog) 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 09.05. - cina 10.05. - uršika*** (3.krog) 10.05. - pikicaa25 (5.krog) 11.05.- Tiki55 11.05. - nmag 12.05. - anonimna (1.krog) 12.05. - ninčy(8.krog) 12.05. - mišk 13.05.- lily32 13.05. - lovefever(5.krog) 13.05. - andre3a 14.05. - Barbk 14.05. - tinkatinka 14.05. - vita80 14.05. - neela 15.05. - glen 18.05. - prizma 18.05. - becky 18.05. - METULJ1 20.05. - sanna 22.05. - nejkag(15.krog) 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- sasa78
- spps
- sončnica24
- oktavija
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
- _sanja_*
- lunica24
- fragola
- Pikica5
- baci
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 24% - cina 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 7:44:16
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! Kako ste kaj na ta predpraznični dan? Naj vam skuham eno kavico oziroma čajček , izvolite. EnaNobena ne obupaj, še je možno, da boš maja roza sanna dobrodošla Arual stiskam pesti Punce nič počivat, ampak veselo , da bo maj taprave barve. Anonimna tisto idejo o novem spodnjem perilu si bom pa kar izposodila . Lep dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 7:58:58
|
|
|
|
spps
|
tiki jaz sem za kafe 2. danes zdajle še pa pride kolegica k men na kavo,sam tokrat bo brezkofeinska mi imamo spet leep sonček ni lepšega,kot pa pogledat skozi okno in videt tako lepo vreme se dan začne kr takoj lepo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 8:01:45
|
|
|
|
sasa78
|
Dobro jutro - tudi mi smo imeli akcijo!!! Sem pogruntala da še ne dobim na vsake 2-3 dni da sem pol tako tečna da me mora dobesedno naskočt da se umirim , tako je bilo včeraj Greš ali ne greš - če ne bo hudič pa se je samo . Moški. Kaj čem če sem pa v čudnem obdobju. Jaz bi on pa bi gledal tv. Kje je logika tuki. K ni lepšega od dobrega . Mam prav?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.4.2008 8:04:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 Dobro jutro - tudi mi smo imeli akcijo!!! Sem pogruntala da še ne dobim na vsake 2-3 dni da sem pol tako tečna da me mora dobesedno naskočt da se umirim , tako je bilo včeraj Greš ali ne greš - če ne bo hudič pa se je samo . Moški. Kaj čem če sem pa v čudnem obdobju. Jaz bi on pa bi gledal tv. Kje je logika tuki. K ni lepšega od dobrega . Mam prav? ponavad je bilo tako.zgleda so tipi z nami tolk obremenjeni,da jih zdaj že morš skoraj prosit,da greš slončkat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......