|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.4.2008 23:32:41   
VANILI
kinnie, joj na Pag greste!!!user posted image  UŽIVAJTE!!
mi bomo pa domauser posted image user posted image .

žabek, helou!!!

mama06, kako ste kaj????? danes je bil četrtek že.

pot - ja nič jaz mislim, da hoče, da mu nekaj daste - ti, oče in še dediuser posted image .  A ste mu??

micla - nekje em prebrala da tako malim user posted image  merjenje temperature v ušesu ni zanesliva metoda. Jaz merim v ritki. od vrednosti odštet 0,4 stopinje.

nova 10tka... bzzzzzzz, bzzzzzuuuuummmmmmmm, evo, sem ti poslala pozitivno energijo v novo hišo, upam, da se bo hitro prijelo! Jaz sem naredila nekako očiščevalno akcijo v vseh prostorih, preden smo se vselili, tako malo po svoje, malo po knjigah, malo za predstavo za Živo, ki uživa v takih stvareh. Sva z zvončkom cingljali poprostorih in nekaj mantrali... Sicer se mamo dobr samo zelo zanimivo - ful nam pokajo žarnice in steleni kozarciuser posted image   zihr je šlo kakih10 kozarcev v 2 letih, žarnice pa vsak teden kakšna

pandica - a si korenček surov stisnila? Pa povejte mi, a se prvi dan prve gh res da samo ena mala žlička? Jaz nameravam v soboto začet,z riževimi kosmiči od  Milupe. Ampak, ena mala žlička???

sicer, ko jem hruško, mu včasih dam za polizat tisti sokec. Zdaj se mu ustka žerazlezjo v nasmeh in se potem široko odprejo, ko ugriznem v hruško, sevada mu potem dam mal za posrkat. In zadnjič ko smo jedli, nas je gledal kot kužek, na katerega so vsi pozabili, se mi je kar zasmilil..

jaz bi tudi se s kom z rr-ja srečevala na kavicah, a kaj ko tu ilometre ni nikogar, pa še une mamice, ki so z vozički, so nekam bolj zaseuser posted image user posted image .

mehurčica, koliko časa pa ste že na gh? Kdaj pa prešaltaš na tri obroke?? jaz mam v nartu sadnizajtrk, zelenjavno-mesno kosilo in žitna večerja. Ne vem a, kdaj bomo do tega prišli, saj niti še začeli nismo.

alina-alin, jaz sem tud ist penasta, čeprav vem, da neupravičeno, ko mož pride kasneje iz službe, ker se kaj zaleče, čeprav vem, dat a teden ene nove uvaja ,ampak ob pol sedmih smojedli kosilo včerajno!!! In danes isto pozno prišel, pol pa je mela Živa generalko in  on je mral it malvrt štihat, ker mu njegova mamica utruja - ampak spet štekam, ker pol mi solato dobimo, no pol sem morala trogat kot osel otroke sem-tja... ne saj konec koncev je bilo super, bom pol napiala, tud on je prišel na nastop... ampak hočem rečt, meni tudi preipi, ko sem cel dan za vse sama, ker moja user posted image , če ma hčerko doma, mi zanjo ne obstajamo - no danes sem ji rekla,da se zmoremo komot sami urihtat (sem ji dala vedet,da je ne rabimo - itka, ko jo rabim, je ni, pride takrat, ko nima glih kaj za delat, grrr, čeprav je bil orečeno, da bopazla na tavelko... eh prav. )

kinnie - joj a veš, da je tud naša ečja taka? Kar preizkuša meje! "Ne, pa ne bom!" alipa Če boš ti to meni, bom pa jaz to tebi!" Ali da ne goorim, da moram vse po 10x ponovit. In potem na koncu reče: "Jaz,jaz, a ne, mami?" In se mi nasmehne in potem idim, da ni prav, da me ta pikica moja vrže iz tira... ali zadnjiččakva na blagajni in mes rpašuje katera barva mi je lepša, bela ali črna. In jaz, da bela. In ona, da njej pa črna, ker so moi lasje črni... se je ženska pred mano obrnila in pokomentirala nekaj o zlatem otroku, jazpa, ja,seveda... doma je pa pravi vragec. Ampak sajse ujema s starostjo, to preizkušanje, do kod lahko gredo.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.4.2008 23:35:09   
VANILI
moj navdih je splahnel, ker me so me roke začele tako srbet, da mam do krvi spraskane od prstov do nadlahti...user posted image tako da sem ful znervirana, user posted image ...

mahhotla sem nekaj rečt o tem, kako je lepo ko ti otrok prvič reče MAMA..
ampak zdaj tega ne bom storila,
ker sem tečna in sitna

zato raje grem

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.4.2008 23:37:37   
Alina_alin
Nič, grem ajat, ker vidim, da da Pandica ne da več nove runde.user posted image ups, tjaša kliče. nočka!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.4.2008 23:41:06   
VANILI
no pa vseeno kaka situacija me je danes doletela..
torej, super mama v mei taju z malo bebo, ki je že lačna in z ihto znotraj mt-ja me grabi za majce v upanu, da bo kje jošk ven padu, drugo treba oblečt v kostum zajca v gprostoru, kjer isto poskuša naredit še 10 punčk, ostalih 50 večjih pa v kaj drugega,,, torej mi uspe tamalo oblečt in oddat, sama pa sem si poiskala miren in tih kotiček, kjer bi se teo v miru priklopil...evo, levo od dvorane je bar, lučizatemnjene, zaprt torej, prosojna svtloba... glasovi pridušeni od uzunaj...idealno za papat in še kakšno kitico odspat. In se prepustiva temu užitku... in potem kot bi se teleportirala ena gručica, obsijana z reflektorjem snemalne kamere, se pomika proti meni, ... ravnateljica glasbene šole z nekim (sklepala uglednim) gostom...začneta pogovor, snemalec snema kot nor, jaz pa se nehote znašla v kadru, razgaljena s rpesenečeno bebico..
pojma nimam,kako me ninoben opazil. Saj mi ni nerodno, mal hecno je blo no.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.4.2008 23:42:06   
VANILI
nič, pol pa jaz tud grem, saj mogoče še boljš.

upam,da se vidmo po prvomajskih v Koloseju.

Lahko noč vsem

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
24.4.2008 23:54:54   
pot
Grr, me je dol vrglo!!!

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
pot - ja nič jaz mislim, da hoče, da mu nekaj daste - ti, oče in še dediuser posted image .  A ste mu??

Pa povejte mi, a se prvi dan prve gh res da samo ena mala žlička? Jaz nameravam v soboto začet,z riževimi kosmiči od  Milupe. Ampak, ena mala žlička???

Zdaj mi pa ni več tako smešno.
user posted image user posted image VANILI, sem ga jaz isto vprašala, kaj naj mu dam. user posted image user posted image user posted image Pa je samo ponovil: daj daj daj... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mu prvič dala za veliko žlico kuhanega in zmiksanega - utekočinjenega korenčka. Bolj ali manj je takrat šele ugotavljal kaj je žlica, kako se jo uporablja... Prvič, ko uvajam novo hrano jo dodal manj, z malo rezerve, druga dan pa kolikor hoče. Včasih mu zmešam z mlekom ali riževimi kosmiči ali že kakšno novo stvarjo.
Po dobrih 14 dneh uvajanja, ve da žlica pomeni še nekaj hrane in zabave, se pravi packanja in masiranja dlesni. user posted image

user posted image Mene pa tokrat zanima ali mora biti hrana za user posted image sveže pripravljena ali se lahko ostanek shrani v hladilniku in ponudi naslednji dan?
Meni velikokrat ostane še kaj hrane. Pa sem se odločila, da jo bom pa v najino hrano dodala recimo h kakšni juhi ali pa omaki za meso.
Kaj ve naredite z ostanki kašic?

No, zdaj bom pa skopirala, preden mi spet seja poteče.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.4.2008 23:56:18   
pot

no pa vseeno kaka situacija me je danes doletela..

No, pa sem spet nasmejana do ušes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
24.4.2008 23:58:27   
sanwebdra
user posted image
snemalec snema kot nor, jaz pa se nehote znašla v kadru, razgaljena s rpesenečeno bebico..
pojma nimam,kako me ninoben opazil. Saj mi ni nerodno, mal hecno je blo no.

mislim pa, od kod se ti jemlje ... pol pa še tak opišeš situacijo ... za crknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... lepo noč vsem ... vanili - you rule!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.4.2008 23:59:31 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.4.2008 23:58:48   
Pandica
Alina_alin   izvoli  user posted image

Oprosti, ker nisem mogla prej, tut meni se je Zala zbudila user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
25.4.2008 0:05:47   
pot
Ve se kar nalivajte, samo da te planice do konca zložim pa se lotim (ups, prevelika slikca):

user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 25.4.2008 0:07:23 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.4.2008 0:09:12   
pot
Sem hotla vprašat, kam se vam vsem tako spat mudi, pa sem ugotovila, da je že polnoč. user posted image

Kaj sem pa jaz danes pila? user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.4.2008 0:09:52   
Pandica
Hvala vam vsem za odg. glede glutena.

Ja, zakaj pa potem dajejo v te kupljene kašice gluten, če niso fajn za naše user posted image oz. čim kasneje začet?
Ker sem bila danes v Mullerju na nakupu za Zalo in sem malo firbcala. Pa sem brala kar tam na stekleničkah, da ene vsebujejo gluten, ene pa ne, vse pa so recimo za po 4 oz. 6 mesecih user posted image
No, jaz sem pol vzela 100% Hippov Bio in brez glutena korenčkov in še jabolčni sok, pa še jabolčno kašico, pa Milupino mlečno kašico z okusom banane.
Kdaj pa bo to dobila pa je itak še vprašanje.

user posted image    Torej ji že lahko probam dat to  mlečno kašico Milupino, čeprav sma se do zdaj samo dojili?
Ne bo "prehitro", da začnem kar s tem? Joj, se opravičujem, ker težim, samo res ne vem user posted image

VANILI   ja, jaz sem ji danes tut prvič dala kaj druga za jest kot mojo zizo user posted image   in sem ji dala več kot žličko. Sem ji naribala pol surovega korenčka, ga lepo stisnila skozi gazico in ji ga dala kar po žlički.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 25.4.2008 0:13:18 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.4.2008 0:14:51   
pot
Pandica, če se bojiš kar takoj začet z gosto hrano oz. kašicami, pa dodaj nekja mleka. Jaz sem na začetku moje mleko dodajala, da bi bil prehod na nov okus blažji.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.4.2008 0:17:28   
pot
user posted image Pa še eno vprašanje imam: katera hrana je poleg korenčka taka, ki pušča madeže, oz. ne gre dol?
Da vem, kdaj moram bolj pazit pri hranjenju in oblačilih.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
25.4.2008 0:17:54   
živa
Pandica, po mojem ne bo nič narobe, lahko pa se zgodi, da boš skoraj celo kašico vrgla stran, ker ti bo pojedla npr. dve žlički. Jaz bi oz. bom čez kak teden skuhala en korenček in ga pretlačila in mu ga dala ali pa kako jabolko ipd. Pa začni z enim živilom naenkrat, če se slučajno pojavi kaka alergija, da veš, kaj je problem (če boš dala kašico, daj tako z eno vrsto sadja, ne s kombinacijo).

Aha, vidim, da si spraševala za kašico, ki se meša z vodo ali z mlekom. To pa najbrž lahko daš. Edini haklc je, da je banana sladka in da je možno, da bo potem mala hotela jesti vse z banano oz. sladko - kar vprašaj oktoberko, Zarja je bila taka sladkosnedka. A se ta kašica meša z vodo in ima mleko že noter? Če ima mleko noter, se tudi lahko pojavi alergija na kravje mleko (ker so adaptiana mleka narejena na njegovi osnovi). Ampak to je res črni scenarij, poskusi ji dati, pa boš videla.

Lahko noč,

živa 

< Sporočilo je popravil živa -- 25.4.2008 0:22:16 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
25.4.2008 0:22:19   
pot
Se strinjam z živo, lahko bo pojedla samo eno žličko in za začetek raje ločeno. Naslednjič, čez par dni, pa lahko dodaš novo živilo, ko opaziš, da ni nobenih alergij na prejšnjo hrano.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
25.4.2008 0:22:50   
Pandica
Kako fajn, da imam vas tu na RR in si tako pomagamo.

Joj, pot   sploh mi ne govori kakšna je bila danes moja user posted image od korenčka, pa cel slinček, pa plenička user posted image user posted image

Ja, to pa si se dobro spomnila, da bomo bolj pozorne pri tisti hrani, ne.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
25.4.2008 0:23:41   
živa
pot, problem znajo biti tudi breskve.

Pa čokoladni sladoled, tega nikakor ne spraviš dol user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
25.4.2008 0:27:12   
Pandica
živa  ja, ta mlečna kašica ima že mleko noter in se meša z vodo.
A to se tak hitro razvadijo na sladko? Ker jaz pa sem misla, ko sem stala pred temi kašicami, da ji nem one navadne kupila, da ji bom privoščla to z banano user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
25.4.2008 0:28:45   
pot
breskve... A te puščajo barvo?
Tukaj imam pa še eno vprašanje. Če rečejo do prvega leta ne dat koščičastega sadja, zakaj lahko damo breskveuser posted image Vprašanje je tudi, kdo jo bo pojedel do konca? user posted image user posted image user posted image Mami je še v roke ne sme prijet. Brr.

Zakaj dodajajo gluten v hrano že za otroke nad 4. mesece? Zato, ker niso kriteriji dodajanja v vseh državah enaki.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
25.4.2008 0:30:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Zakaj dodajajo gluten v hrano že za otroke nad 4. mesece? Zato, ker niso kriteriji dodajanja v vseh državah enaki.

Ja, kdaj pa je te "normalni" čas za uvajanje glutena? Da je ravno prav...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
25.4.2008 0:32:46   
pot
Jaz sem za prvič kupila bio riževo kašico brez: dodanega sladkorja, itak glutena, če je riž, user posted image , mleka, dodanih arom, barvil, konzervansov. Mleko dodam svoje oz. že preverjeno AM (pa še ena kratica, VANILI: adaptirano mleko= AM).

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
25.4.2008 0:35:37   
pot
Pandica, okoli 8. meseca. Uvajaš pa najprej žita, ki vsebujejo manj glutena, torej oves (če se ne motim, bi ga bil kak konj tudi zelo veseluser posted image ), rž, pšenica, ječmen. Če je pravi vrstni red, bo pa katera druga, bolj izkušena povedala.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
25.4.2008 0:41:50   
Pandica
Pot   pa ti ja vse veš user posted image   hvala ti za tak hitre odgovore.
Tak, zdaj sem malo dala nazaj v posteljico, spi, jaz pa grem pod tuš, pa lase si moram prat pa se mi tak ne da. No, oprat še ni tak problem, fenat se mi jih ne da. Če pa se ne sfenam pa se me bo ju3 zjutraj Zala vstrašla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
25.4.2008 0:46:21   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Pot   pa ti ja vse veš user posted image  

user posted image user posted image user posted image Niti ne. Imam pa res pri roki ta list kdaj naj bi se kaj dodajalo.

Mi je pa soseda danes prijavila, da so otroci full elastični, da pozna eno, ki je user posted image pri 7.ih mesecih dala za jest segedin golaž. user posted image user posted image user posted image ???? Pa da se user posted image nikjer nič ne pozna. No, jaz se ne bi hecala in sem zato raje še bolj previdna, ker imam sama nekaj alergij, pa otroška prebava najbrž tudi še ni zrela za tak podvig. Posledice pa ni nujno, da se vidijo takoj, se lahko šele čez par let.

< Sporočilo je popravil pot -- 25.4.2008 0:47:42 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?