VANILI
|
kinnie, joj na Pag greste!!! UŽIVAJTE!! mi bomo pa doma . žabek, helou!!! mama06, kako ste kaj????? danes je bil četrtek že. pot - ja nič jaz mislim, da hoče, da mu nekaj daste - ti, oče in še dedi . A ste mu?? micla - nekje em prebrala da tako malim merjenje temperature v ušesu ni zanesliva metoda. Jaz merim v ritki. od vrednosti odštet 0,4 stopinje. nova 10tka... bzzzzzzz, bzzzzzuuuuummmmmmmm, evo, sem ti poslala pozitivno energijo v novo hišo, upam, da se bo hitro prijelo! Jaz sem naredila nekako očiščevalno akcijo v vseh prostorih, preden smo se vselili, tako malo po svoje, malo po knjigah, malo za predstavo za Živo, ki uživa v takih stvareh. Sva z zvončkom cingljali poprostorih in nekaj mantrali... Sicer se mamo dobr samo zelo zanimivo - ful nam pokajo žarnice in steleni kozarci zihr je šlo kakih10 kozarcev v 2 letih, žarnice pa vsak teden kakšna pandica - a si korenček surov stisnila? Pa povejte mi, a se prvi dan prve gh res da samo ena mala žlička? Jaz nameravam v soboto začet,z riževimi kosmiči od Milupe. Ampak, ena mala žlička??? sicer, ko jem hruško, mu včasih dam za polizat tisti sokec. Zdaj se mu ustka žerazlezjo v nasmeh in se potem široko odprejo, ko ugriznem v hruško, sevada mu potem dam mal za posrkat. In zadnjič ko smo jedli, nas je gledal kot kužek, na katerega so vsi pozabili, se mi je kar zasmilil.. jaz bi tudi se s kom z rr-ja srečevala na kavicah, a kaj ko tu ilometre ni nikogar, pa še une mamice, ki so z vozički, so nekam bolj zase . mehurčica, koliko časa pa ste že na gh? Kdaj pa prešaltaš na tri obroke?? jaz mam v nartu sadnizajtrk, zelenjavno-mesno kosilo in žitna večerja. Ne vem a, kdaj bomo do tega prišli, saj niti še začeli nismo. alina-alin, jaz sem tud ist penasta, čeprav vem, da neupravičeno, ko mož pride kasneje iz službe, ker se kaj zaleče, čeprav vem, dat a teden ene nove uvaja ,ampak ob pol sedmih smojedli kosilo včerajno!!! In danes isto pozno prišel, pol pa je mela Živa generalko in on je mral it malvrt štihat, ker mu njegova mamica utruja - ampak spet štekam, ker pol mi solato dobimo, no pol sem morala trogat kot osel otroke sem-tja... ne saj konec koncev je bilo super, bom pol napiala, tud on je prišel na nastop... ampak hočem rečt, meni tudi preipi, ko sem cel dan za vse sama, ker moja , če ma hčerko doma, mi zanjo ne obstajamo - no danes sem ji rekla,da se zmoremo komot sami urihtat (sem ji dala vedet,da je ne rabimo - itka, ko jo rabim, je ni, pride takrat, ko nima glih kaj za delat, grrr, čeprav je bil orečeno, da bopazla na tavelko... eh prav. ) kinnie - joj a veš, da je tud naša ečja taka? Kar preizkuša meje! "Ne, pa ne bom!" alipa Če boš ti to meni, bom pa jaz to tebi!" Ali da ne goorim, da moram vse po 10x ponovit. In potem na koncu reče: "Jaz,jaz, a ne, mami?" In se mi nasmehne in potem idim, da ni prav, da me ta pikica moja vrže iz tira... ali zadnjiččakva na blagajni in mes rpašuje katera barva mi je lepša, bela ali črna. In jaz, da bela. In ona, da njej pa črna, ker so moi lasje črni... se je ženska pred mano obrnila in pokomentirala nekaj o zlatem otroku, jazpa, ja,seveda... doma je pa pravi vragec. Ampak sajse ujema s starostjo, to preizkušanje, do kod lahko gredo.