|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ni vesel otroka!
23.4.2008 7:29:52   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Zakaj ste pa tako nesramne? A je to že nujno zlo tukaj na rr ali kaj???

Res, da ne poznam situacije od prej in ne poznam vseh tem od prej na pamet, ampak kaj je pa narobe s tem, če si ženska (še sploh noseča!) želi partnerjeve pozornosti? Res je, da je še malo prezgodaj, ker do 12. tedna so stvari še malo riskantne, ampak dušica se veseli njunega otroka in zdi se mi čisto normalno, da tudi od partnerja pričakuje navdušenje, še sploh, če sta otroka načrtovala.

Dušica, mene pa bolj zanima, kakšna je bila reakcija tisti hip, ko si mu povedala, da si noseča? Je bil navdušen, vesel ali kaj drugega? V vsakem primeru pa bo najboljše, da se lepo usedeš z njim in mu poveš, kako čutiš, pa hormoni gor, hormoni dol, saj ni važno. Skupaj sta zato, da si lahko zaupata in se razumeta in naj bi ti njega razumela v občutljivih situacijah, on pa tebe tudi, ker naslednjih 8, mesecev bo moral imeti kar veliko razumevanja zate. SREČNO!

Zakaj nesramne? Ker nekatere hočejo z glavo skozi zid. Ko pa se zaletijo in jih boli pa v jok in na drevo. Tukaj pa iščejo odgovore, ki bi jih ujčkali in jim dajali prav.

Kakšen zaželjen otrok. A ti razumeš besedo zaželjen? Zaželjen je, če si to OBA ŽELITA, ne pa samo en!

Pa najprej bi morala odnose med njegovo hčerko in njim imeti uštimane. Vse le ni bilo in ni tipi-top!

Kako mi grejo takšne otročarije na živce. user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.4.2008 7:38:40   
maruškaŠ

Zakaj ste pa tako nesramne? A je to že nujno zlo tukaj na rr ali kaj???

Res, da ne poznam situacije od prej in ne poznam vseh tem od prej na pamet, ampak kaj je pa narobe s tem, če si ženska (še sploh noseča!) želi partnerjeve pozornosti? Res je, da je še malo prezgodaj, ker do 12. tedna so stvari še malo riskantne, ampak dušica se veseli njunega otroka in zdi se mi čisto normalno, da tudi od partnerja pričakuje navdušenje, še sploh, če sta otroka načrtovala.

Dušica, mene pa bolj zanima, kakšna je bila reakcija tisti hip, ko si mu povedala, da si noseča? Je bil navdušen, vesel ali kaj drugega? V vsakem primeru pa bo najboljše, da se lepo usedeš z njim in mu poveš, kako čutiš, pa hormoni gor, hormoni dol, saj ni važno. Skupaj sta zato, da si lahko zaupata in se razumeta in naj bi ti njega razumela v občutljivih situacijah, on pa tebe tudi, ker naslednjih 8, mesecev bo moral imeti kar veliko razumevanja zate. SREČNO!

V bistvu ni nesramno, e pogleda e eno temo, kjer je ta ista oseba razlagala, da si ona eli otroka - njen pa ne. In jaz osebno ne maram izsiljenega soutja.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.4.2008 7:42:07   
špelin@
Zakaj ste pa tako nesramne? A je to ze nujno zlo tukaj na rr ali kaj???

Ocitno user posted image  Ampak nisem prisla komentirat "butnskala" komentarjev, ki kar prekipevajo (eden bolj od drugega) od prepotentnosti in tekmujejo, kdo bo bolj "kvazi-realen". Lahko je biti pameten, ce nisi custveno vpleten in te boli user posted image  Oz. zivis po nacelu, da se tebi pa kaj takega ne morem zgoditi... Ali pa si preprosto drug tip cloveka in imas pokroviteljski (da ne recem zanicevalen) odnos do drugacnih.
dusica04, najprej iskrene cestitke user posted image

Sem sla nazaj brat tvoje teme in vidim, da je za tvojega tole res sok, se posebej, ker je uspelo v prvo. Ampak to je sok tudi zate, nisi kamen, no!

Najbolje, da mu napises, kot si napisala nam. Naj si vzame cas, prebere in premelje tudi tvoj vidik.

Ceprav si sele na zacetku user posted image , hormoni ze norijo in skoraj vsaka (no, recimo, da dolocene - sodec po komentarjih - ne) v takem trenutku potrebuje stabilnega partnerja, ki je vesel posledic njune skupne odlocitve. Tvoj user posted image  se je ocitno usral v hlace, vseeno pa upam, da se bo v kratkem spravil k pameti, ker navsezadnje ni vec rosno mlad in bi moral ze imeti nekako pospravljeno podstresje. Vso sreco ti zelim in ti posiljam en user posted image , ker vem, da tole zdaj najbolj potrebujes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.4.2008 7:46:07   
Volga
Ampak nisem prisla komentirat "butnskala" komentarjev, ki kar prekipevajo (eden bolj od drugega) od prepotentnosti in tekmujejo, kdo bo bolj "kvazi-realen".

No, potem pa dajmo: user posted image  dusica04user posted image  in en velik user posted image user posted image user posted image , e to kaj bolj pomaga user posted image  

Si morda pomislila, da so nekatere punce kaj podobnega e dale skozi? In da so bolj kot user posted image  in ostala jajca merodajne, da povejo, kar mislijo? Nenazadnje je punca pisala za mnenja in pomo, ne pa za  user posted image  in  user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.4.2008 7:49:48   
vesel
oo Volga!

Dusica glavo gor sej bo. Pomenita se,pocartajta,....itd...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vesel -- 23.4.2008 7:50:12 >

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 55
23.4.2008 7:56:19   
kalbo
Po navadi je vedno tako (so izjeme), ko si takele mladenke omislijo deset let starejsega locenca z otroki, seks fenomenalen tip pozoren, otroci iz prejsnje veze luskani in lepo popestrijo zmenke na otroskem igriscu....ko pa pridejo take zasanjanke na realna tla, se pa zgubijo. Ratajo ljubosumne na te taluskane otroke, pricakujejo, da bodo pozabljeni in mislijo, da se bo cel svet vrtel samo okoli njih. Punce, locenec z otroki ni macji kaselj, morate ga sprejet celega, z vsemi problemi, slabo vestjo do otrok vred. Edino tako bo uspelo, ampak se vedno ne bo tipi-top, ker nobeno partnerstvo ni tipi-top.

Kaj za vraga je narobe s tem, da kupuje karkoli svojemu otroku? Kaj ma to tebe za brigat, pa nosesa gor ali dol. Bodi vesela, da skrbi za svoje otroke in cimprej se znebi ljubosumja, od katerega kar kipijo vrstice ki jih pises.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 23.4.2008 7:58:30 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 56
23.4.2008 8:36:44   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.4.2008 8:36:55   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

mič, vrjem da je lahko vse tipi-top!!!!!!!!!

v sanjah in teoriji user posted image user posted image

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 58
23.4.2008 8:36:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Si morda pomislila, da so nekatere punce kaj podobnega e dale skozi?

Si mogoce pomislila, da tudi sama nisem ravno brez zivljenjskih izkusenj? Pac sem dodala se svoje stalisce oz. odgovorila na nacin, ki bi pomiril mene. Namesto nje pa stvari itak ne mores urejati ne ti ne jaz ne katerakoli druga.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 59
23.4.2008 9:34:17   
NATAŠI
duica user posted image user posted image  in upam da se ti bo uredilo vse lepo in boste sreni. in mirno in zdravo nosenost ti elim user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 60
23.4.2008 9:47:56   
dusica04
če ste me že nekatere tako zelo potunkale in popljuvale, bi lahko vsaj pogledale kdaj sem napisala da si ne želi otroka...pred 1 letom punce...in v tem letu se je seveda to njegovo mišljenje sprmenilo in si je želel sedaj otroka!
sicer pa je vseeno...raje vam nič več ne napišem, kot pa da sem potem hinavka ali manipulantka,....pa ne vem kaj še vse.
vsem tistim, ki pa ste me poskušale razumeti , pa se iskreno zahvaljujem!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 61
23.4.2008 9:58:32   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

če ste me že nekatere tako zelo potunkale in popljuvale, bi lahko vsaj pogledale kdaj sem napisala da si ne želi otroka...pred 1 letom punce...in v tem letu se je seveda to njegovo mišljenje sprmenilo in si je želel sedaj otroka!
sicer pa je vseeno...raje vam nič več ne napišem, kot pa da sem potem hinavka ali manipulantka,....pa ne vem kaj še vse.
vsem tistim, ki pa ste me poskušale razumeti , pa se iskreno zahvaljujem!

Glej sej v konni fazi je vseeno. Si v trenutno nastali situaciji, ki jo mora reiti. Vpraaj pa se, e nisi resnino preobutljiva? V bistvu je tko - mene so na zaetku vsi razen mojega spraevali kako se poutim - navsezadnje me je itak videl kakna sem. Tudi videl je kako me je skoraj vsako popoldne zmanjkalo na kavu in sem spala skor do veera. Nikoli me ni posebej spraeval kako sem, ali sem OK, kako se poutim - mi je pa vedno pomagal. Ko sem imela tisto obdobje zaspanosti je bil brez besede in pospravil kuhinjo, se igral z malim, z njim delal nalogo, - to mi je pomenilo ve kot katerokoli vpraanje.

In ti bom tko rekla - pri meni ni slabosti in posebnih problemov. Sem sicer hitreje utrujena (hoja po stopnicah), teje nosim kakno prtljago (oziroma tejih stvari itak ne smem). Samo jaz sem vse to mogla mojemu razloit  - "Ve tega pa sedaj ne morem ve tako..." "ve, ne smem to pa to..." In poasi je razumel. e vedno pa me vidi e po obrazu al se poutim OK ali ne - in e se ne - bo itak opazil in vpraal: "Kaj je?"

Glede  njegove punke pa sem ti itak e povedala. Ekstremno previdno.

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 62
23.4.2008 10:09:05   
Rožica I

On pa je v zadnjem tednu kar prevzel vse finance in jo zasipava z darili..
---------------------------------------------------------------------

Obnaaj se bolj zrelo, do sebe, svojega fanta in njegove here in ne delaj panike, e ni potrebe. Kaj bi te pa moralo boleti, e si nosea?! Saj si le nosea in ne bolana, punca!
Posveaj njegovemu otroku toliko pozornosti kot si doslej, pa bo vse ok. Fant zgleda opaa, da sedaj, ko si nosea, nisi toliko pozorna do drugega otroka. eprav ni bioloko tvoj, bo v skupnosti s fantom zanj morala skrbeti kot za svojega (upam, da globoko v sebi to tudi uti), e eli normalno ivljenje za vse vpletene.

In sedaj "postaja" odrasla. Poskusi gledat tako, da postavi koga drugega v sredie namesto sebe! Zadnji as je, da zane gledat na ivljenje bolj univerzalno, da opazi potrebe drugih enako kot svoje, da spozna, da se okoli vsakega posameznika sue veseolje, ne le okoli tebe...

Vso smo se morali tega nauiti, brez skrbi, tudi ti se bo. In verjamem, da bo po dobrem razmiselku, tudi ti dobra mama, tako svojemu, kot fantovemu otroku user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.4.2008 10:13:11 >

ROŽICA

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 63
23.4.2008 10:10:34   
dusica04
hvala!
vem da sem preobčutljiva, ampak sem pričakovala vsaj malo ...malo...malo njegove pozornosti!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 64
23.4.2008 10:21:41   
maruškaŠ

hvala!
vem da sem preobčutljiva, ampak sem pričakovala vsaj malo ...malo...malo njegove pozornosti!

Prehitro je - pozornost bo e dobila in verjemi kasneje jo bo tudi bolj potrebovala. Ko bo zael rati trebuek, ni hudi, da ga ne bo kdaj poboal. Ko bo postajala edalje bolj obilna ni hudi, d te bo kdaj vpraal ali si vredu (sploh ko bo izgledala isto na koncu svojih moi)...

Je pa dejstvo - nosenost ni bolezen in tudi ni konec sveta. S svojim se tudi pogovarjaj o spremembah v tvojem telesu - o tem, da ti rastoa maternica avtomatsko stisne in potisne ostale organe vije in posledino ti je zato lahko slabo, pee zgaga, teje odvaja blato, gre vekrat lulat in da tudi ti se mora sooati s spremembami in to ne samo ustvenimi, ampak isto fizino anatomskimi, ki se dogajajo v tvojem telesu.

Vsega on sigurno ne ve.

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 65
23.4.2008 10:21:46   
Rožica I
Glej, saj jo bo dobila, le ne bodi preve neuakana user posted image .
Moki tudi, e nimajo otroka iz prejnjih zvez, ne utijo nosenost tako zelo mono, kot njihove partnerke. Saj je razumljivo, ti si polna hormonov in blaena do nebes, on pa ne, eprav to sploh ne pomeni, da se ne veseli. V bistvu bo e najbolj vesel, ko bo otrok zael tekat okrog, da se bosta lahko potepala, skupaj poela raznorazne zadeve... Jaz bi bolj gledala, kaken je do sedanjih otrok in zgleda, da je tvoj zelo dober oe. Ne pozabi tega! Saj ga vendarle ne bi marala, e bi svoje otroke zapostavljal, s tabo pa priakoval skupnega... Ne bi mu mogla zaupat. Tako pa e sedaj ve, da bo dober oka- a ni to krasno?  Kadar se pouti kot zdajle, povej svojemu fantu, da te verjetno dajejo hormoni in da pa rabi malo ve pozornosti, objemov..;da je tudi tebi vse skupaj ok, ampak da bosta skupaj itak vse zmogla ...
V glavnem umiri se, vse bo ok, samo pozabi na boleinice (e lahko seveda) in uivaj v nosenosti, svojem partnerju, igri z njegovim otrokom... user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.4.2008 10:36:25 >

ROŽICA

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 66
23.4.2008 10:23:14   
Rožica I
SORRY, da smetim, ampak kaj se dogoja s umniki user posted image  ?! A je to samo pri meni?

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 67
23.4.2008 10:31:40   
kajajaka
draga dusica
bodi vesela, da ima takega partnerja, ki se zaveda, da je otrok njegov za celo zivljenje, ceprav ni vec z bivso partnerico...
Po moje se hcerki posveca, da jo bo lazje pripravil na polbratca-sestrico, tako, da ne bo potem nepotrebne ljubosumnosti...
Ti si pa pozornost sama izbori zvecer v postelji - saj takrat ni hcerke polega, a ne? Stisni se k njemu, pa te bo pocrkljal, a ne?

Saj razumem, da te dajejo hormoni, ampak tako hudo pa po 6 tednih tudi se ni! Naredi nekaj zase, pojdi na masazo (dokler e lahko lezis na trebuhu user posted image ) in se ne smili sama sebi. Kupi si nove cevlje pa se bos pocutila bolje.

Pa pogovori se z njim, ker mislim, da tebe matra ljubosumnost, ki bi bila bolj znacilna za njegovo 8 letno hcerko.
Ne zelim te popljuvati ampak bodi realna. Otrok je njegov! Dobra skrb zanj pa le kaze, da bo tako skrben tudi do vajine strucke!
Pa brez zamere!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 68
23.4.2008 11:24:10   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

SORRY, da smetim, ampak kaj se dogoja s umniki user posted image  ?! A je to samo pri meni?

Ne oitno se nam vsem nekaj dogaja s umniki....

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 69
23.4.2008 18:46:14   
kaya2007
sew strinjam s Kalbom, dobila si paket in na to bi morala računat. mislim pa, da tudi malo pretiravaš, tip ima slabo vest, ker njegova hčerka ne bo več edina in v središču pozornosti pa jo malo podkupuje. da pa ne skače okoli tebe, ah daj no, saj si noseča, ne pa invalid!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 70
23.4.2008 19:31:15   
kovač
ej vsak moški reagira po svoje, se mi pa zdi da tvoj rabi mal več časa da bo zbral dovolj čustev.
morda pa tudi tebi mal hormončki sedaj nagajajo in si preveč občutljiva.
Pusti ga naj bo pa s hčerko.

Si morda pomislila, da hoče sedaj nadoknaditi čas, ko si noseča z njo, potem pa ko pride dojenček se bo pa bolj tebi in vajinemu babyju posvetil?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 71
23.4.2008 21:01:57   
mateyka
Si morda pomislila, da hoče sedaj nadoknaditi čas, ko si noseča z njo, potem pa ko pride dojenček se bo pa bolj tebi in vajinemu babyju posvetil?

točno to imho

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 72
23.4.2008 22:23:43   
SOULatka
jaz sem imela podoben primer:

moj partner je starejši od mene, ima hčerko iz prejšnega zakona. Ko sem mu povedala, da sem noseča, se mu je skoraj svet podrl. Naštel mi je nešteto razlogov zakaj mu ni: od tega, da je že to dal skoz, da je bilo super, ampak ne bi še enkrat šel čez vse skupaj;
da so mu zdaj druge stvari pomembne, da bi rad drugače užival;
da mu ni varuške za "špilat";
da zdaj lahko gre kamor hoče, kdaj hoče...

skratka: miljon izgovorov pač, zakaj ne...

sva se odločala, gor in dol, ja ali ne,....on ni vedel kaj naj, jaz ne..

no potem pa sem jaz rekla, sama pri sebi in sebi na glas- da se bom sama odločila, prevzela vso odgovornost, skrbela za otroka po svojih najboljših močeh, in da bo, kako pač bo. Vedela pa sem v svojem srcu, da si tega otroka resnično želim in ni bilo moškega-njega, nobene žive sile na svetu, da bi mi preprečila, da ga nebi imela. V sebi sem čutila neverjetno moč in ZAUPANJE v življenje, ki mi ga je dajal moj otroček v trebuhu, da sem mu skoz hvaležna za to. Vsi so mi govorili, da ne bom mogla počet več nekih stvari, da se ti življenje obrne na glavo, da....

Sem pa večkrat mojemu partnerju rekla: počakaj, kako bo, ko se rodi. Še vedno lahko greš!

Naj povem, da je danes vse ok. Ima ga zelo rad, tudi njegova hčerka ga ima zelo rada.
In tudi, če nebi bilo tako, pa bi sama zmogla pravtako.

Poslušaj sebe, prisluhni si, in vedela boš, kaj si resnično želiš.

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 73
23.4.2008 22:33:47   
SOULatka
glede njegove hčerke...

strah ga je, kako bo sprejela. In zdaj ji hoče na vsak način dokazovat njegovo ljubezen in to, da jo ima rad. Boji se, da ji ne bo prav.

Najprej vidva razčistita. Pogovorta se o tem, kaj čutiš, kaj misliš, zakaj se boji, ga vprašaj...najprej morata vidva razčistit, sama pri sebi, nato skupaj. Ko bosta mirna in rešena, bosta lahko povedala hčerki in ji razložila, da ta otrok ne spremeni odnosov med vami. Med njim in njo, in ne med tabo in njo.

To je treba najprej naredit: punčka mora spoznat, da jo ima on in jo bo imel vedno enako rad, in da bo vedno njen oči.

Mi smo dali naši-njegovi tak primer-mogoče bo pomagalo:
(to je bilo še preden sem zanosila, saj je bila ljubosumna name, ko smo to rešili, ni bilo več razloga, da bi bila kdaj na dojenčka ljubosumna, ker je razumela bistvo)

imela je zajčka, in ji je oči rekel: " a bi imela tega zajčka kaj manj rada, če bi imela še enega? pa če bi imela še enega? če bi imela 3?
ker čuti neverjetno ljubezen do svojega zajčka, ni mogl niti pomislit, da pa še enega zajčka nebi imela rada, ali bi ga imela manj rada.

Tako je spoznala, da ima njen oči lahko rad njo, pa še mene, in dojenčka zraven. Smo pač trije zajčki.

Tako ima ona rada: očija, tebe in dojenčka. Ste trije zajčki.

No, to je moja izkušnja, ki je v odnos prinesla ljubezen.
Je delovala, zato ti jo dam naprej.

Daj jo ti naprej!

Tako boš širila ljubezen. To kaj boš širila, boš dobila.

Vedi, da sem bila tudi jaz depresivna, žalostna in obupana...
Naredi korak dalje, da boste vsi zadovoljni in noben ne bo prizadet.

Nisi sama...te razumem...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 74
24.4.2008 6:55:15   
maruškaŠ
user posted image  Midva sva pa sinu razločila tako, da sedaj smo doma trije srčki, ko pride bratec/sestrica bomo 4-je srčki. Torej bo dal in dobil še več ljubezni. To kar pa že imamo, pa se ne bo spremenilo.

In ker ima kao za nas imena - smo srček (to je moj partner), rožica (jaz) in sonček (on sam) in potem sem mu rekla, da naj premisli kaj bo če bo dobil bratca in kaj bo če bo sestrica - in da je to popolnoma njegova odločitev. Sestrica bo lunca, bratec pa je rekel, da najprej oblak potem pa je ugotovil, da mora biti tudi sonček, saj bosta kao enaka.

Pa s tem, da naš se ful veseli bratca/sestrice in komaj čaka - kljub temu pa ga je bilo strah, da ga ne bova imela več rada (sumim sicer, da mu je do teh dvomov pomagal bivši (njegov oče) al pa njegova mama - samo razrešit smo mogli pa tko in tko).

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (12%)

Bit (1%)

Liam (28%)

Maj (59%)

Število vseh glasov: 601

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!