VANILI
|
oj! Joj kok sem vas poglrešala cel dan! sem odvisna kot Haus včeri, še pena mi je skor na usta en hip popoldne prišla, ko sta se oba otročka zamotila in sem mela 5 minut casa (mozek je spet v sluzbi bil do sestih - bom dans brez srehic pisala, da bo citljivo...) - pa je bil racunalnik v torbi, jaz pa sem toook hotla precekirat, kaj se vamkaj dogaja...kar tresla sem se, iskala tablete po stanovavnju ( ) . in na koncu oblezala z glavo na mizi, z ocmi obrnjenimi gor in ce bi kdo priblizal uho mojim ustom, bi slisal moj sepet... "rr.... desetke..... 007.... jaz...tut...! ja, res, skor tako je blo. Jasna - Neli - pa to je tako srckano bijece, mala pupika, za meckat, za lupckat... pazite nanjo, pa vse mamice pazite na te vase soncke!! (danes bom zlo pateticna, kr imam M) sanwebdra - sifre, ja, najbolj mi je vsec nocko brez c - NOKO, tako kitajsko mi zveni moja rit je brez konkurenčna. Vsaj za mojga moža, se tolažim. Jo je pa res preveč, čez cel stol, tko kot od . Mi je zadnjič rekla, ces lej, obe sva okrogli, pol pa jaz njej, ja, sam jaz mislim tole zgubit, heheeh (joj zloba jaz) noa1, nikol ti nisem rekla, da me fuuuul spominjas na eno mojo dobro prijatelco, sploh v tisti rutki... najprej sem kar pobulkala in ce ne bi te prijatelce mela ob sebi in vedla,da si ful zeli otroka, in se nima nobenga - bi torej mislila, da je ona!!!!! kruhomat - mi smo ga nabavli, ko sem mela eno poskusno brezbelomočno dieto, pa sva ful pekla, razen ko sem bla noseca in mi je bilo slabo, mi je ful smrdel grelc v tem aparatu, da nismo pekli, drugac pa ful pecemo, moko pa iz enga mlina na kamne nosimo, se ful pozna razlika. (joj kok bedne stavke pisem, ampak se mi ne da se na slvnico pazit...) suzanamai - mt - spet ga moram pohvalt, zdaj smo ze taglavni po trgovinah, ampak povej ti meni, atiuspe kaj nardit, ko mas Zojciko gor?? Ker jaz sem ful nespretna. nicesar ne vidim cez njegovo bucko, tako da vse bol od strani delam. Npr. sem danes hotla pogledat listek za trgovino, pa sem morala cist levo gledt. Pa valda ko sem si ga odvijala pred avtom, sem veselo tacala po trakovih, joj slonica jaz. Sling pa... zal mi ga ne rata nastimat, bom ob prvi priliki spet mal Jasni zatezila,saj ona je tako potrpezljiva mislim, da mi bo se enkrat pokazala... ziva - kateri je tretji zobek? a najprej zrastejo dvojkice spodaj pa pol enkice gor? sem pozabla... klaudija - Teo je dubu se drugi zobek, vceraj je pokukal ven! se pa skos oblizuje, pa ustnicke viha not pa ven. In danes cel dan :"ba-ba ba ba" joj kok ga je lepo poslusat! valci -drzim pesti, da boste kmalu vsi zdravi!!! (upam, da ta smesko nima kakega specificnega pomena in pomeni sreco) M - ne moja ni boleca, nikoli bla, imam pa mocne obmenstrualne psihicne simptome, ki se kazejjo v neverjetni razdrazljivosti in obcutljivosti, vse me spravi v jok, lepo in grdo, veselo in zalostno. Cim dobim M, si vzamem dan zase, se bolj crkljam (ja s sladkim...),... vliva mi pa tud prva dva dni ful, pol pa se umiri. Sem pa bolj zejna kot sicer. Margareta - poglej si denverjev test, na pamet ne vem, tam pa vse piše. Itak so ti testi bol tko,v grobem ti alhko odkrijejo kako anomalijo... na zalost v nasem ZD to dela kar med.sestra in ker gre tle za moje podrocje, mi gre to blazno na jetra,ko vem, kako bi morali testirati otroke in to, kako jih ona, je skrajno neporfesionalno in nedopustno!! GRRRRR. ad3 - jaz pa mu dajem po 7, pa je tud dojen. To tud malo posvojem ti P!! bom zdaj vmestno poslala, da mi ne zbrise...