|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.4.2008 22:11:23   
buči
Dolenjka, zadnjič sem te na srečanju pozabila vprašat, od kje sploh si, ker sem ves čas živela v zmotnem prepričanju, da si nekje z Notranjske v bližini Po. Pa ne vem zakaj ... A si zdaj ok z mastitisem?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.4.2008 22:13:10   
buči
Janey, da ne boste vege ratal, dajta kaj mesa v joto ... Dobro spite tudi vi, lubčka za Jakca! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.4.2008 22:29:35   
dolenjka
Buči, vidm da ti je dolgčas, pa ti bom odgovorila user posted image

Živim JV od LJ, na poti proti NM v kraju, kjer smo znani po samostanu user posted image

Kar se mastitisa tiče je pa zaenkrat OK, upam da tko tut ostane, ker drugač se bo tut men podstrešje razmajalo in bom nazaj propušila user posted image

Spet se z mojim neki rukava v 3 krasne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.4.2008 22:37:51   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a mate potres user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.4.2008 22:40:57   
itata
čer,
malce neobičajno, da se tko pozno javljam:) ampak oba fanta že spitauser posted image  skratka savna je bla fajn sam mal bolj na hitr sva mogla zadevo opravit... ampak je bilo vseen fajn. mi je pa mal mlek začel tečt ven vmes, ampak sem bila itak skoz v brisačo zavita, tko da ni mogu noben drug porajtat. odlično se je blo tkole mal sprostit. ni naju bilo 2,5 ure in je mojima kar šlo. sta rekla, da spal sicer ni kej preveč (sam pol urce), ampak da je kar šlo. sem vesela. sej mali gre naš tud okol 21h/21:30 spat pa se lahk midva mečkava na kavču, sam to ni isto kot če se fizično stran premakneš in se relaksirašuser posted image  da ne govorim, da me glava ne boli več in se mi je nos lepo spucal!

mary lou: dobr sta se spomnilauser posted image
buči: a ti imaš drugač čas jutr prit v qlandio? te lahk mogoče pa jaz iskat pridem in gremo skupit tja, če si za? men ni panike se do tacna zapeljat pote! sam midva fuul dolgo ne bova. niti ne vem kolk časa bo mali pri voljiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.4.2008 22:43:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a mate potres user posted image user posted image user posted image

Ne še, ne manjka pa dost user posted image  user posted image  user posted image  Joj, sam pomojem sem že na tamalo prenesla tole moje nerganje nad njim user posted image  Pa sej ni tko slab, sam jst kr nabijam neki user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.4.2008 22:53:43   
ella79
itata a potem ni bla taka panika glede mleka? super da sta si vzela čas le zase user posted image user posted image user posted image

dolenjka mam jaz tudi kak tam dan, da bi kar neki nabijala, sam potem vidim, da sam sebe v slabo voljo spavim, ne pa njega user posted image user posted image user posted image mu morm povedat t svoje vsake tok časa, da slučajno ne bo pozabu, da skrbet za otročka ni čist enostavno user posted image sam to mu bolj zato govorim, da bo znal cenit kar delam user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.4.2008 6:51:27   
itata
jutro
PRVAuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.4.2008 6:56:07   
itata
sem se najprej pofokala, zdej pa napiem kar mam za napisat... mali gleda igrakeuser posted image

ela: skratka okol mleka ni blo panike. niti mi niso mlekarne bolj delale al kej. sam je pa res, da pa nisem pretiravala! ker ko se ti e shladi, ma joke e zmer mal bolj tople... tko da ko pride ven lepo pod tu pa gre. sam ne fuul mrzel, ker tist pa zavira mleko... tko da mor si ga mal na izi vzet pa je. kar greuser posted image

moj jakob je pa danes prvi spal 6 uruser posted image  od 21:30 do 3:30! sem mogla 2 na uro pogledat. sam kaj ko sem tko zaspana jaz e zmeri, ker nisem mogla takoj nazaj zaspat (to ni tko kot ob 2h al pa 1h ko sam dol padem) pa e prehitro mi je zaspal nazaj, premalo pojedel in ni kupka podrl, pa se je spet zbudil in dojil ob 4:45. pol je sicer pridno spal do zdejle 6:45, ampak je vems e moj vstal pa sej veste kako to gre. skratka komi spala e kako urco vmesuser posted image  bom zdej k bo e mal zaspal mali preden ibava okol, e jaz mal zraven se ulegla...

grlo me pa ne boli veuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.4.2008 8:08:03   
larisa
No evo super....na mulo vedno papca okrog 9h, pa bi se potem super poklapalo da bo okrog 12h, danes pa seveda ni tako. Jedla sva ob 7.30, torej bo lakota ob 10.30, ko bi mogla ravno it na pot....KAKO NAJ ZDAJ TO IZVEDEM, KAKA IDEJA???

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.4.2008 8:12:04   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam itata to si me pa nasmejala že navsezgodaj zjutraj...sem mislila, da bom rabila slovar, da dešifriram kaj vse si ti napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem na hitro napišem, ker se sirena že nekaj oglaša. zadnji teden spimo odlično, le sirena se dvakrat na noč vklopi, prej je bilo samo enkrat user posted image user posted image očitno se je poraba povečala, upam, da se to kmalu normalizira, kr bi spet rada spala v kosu mal več kot 3 ure. sicer sem se že navadila pa vseeno.

hvala za odgovore punce kar se tiče postavljanja dojenčka v polsedeč položaj. zdaj sem še bolj zmedena kot prej user posted image user posted image user posted image user posted image . ena pravi, da lohk že zdaj, druga pri treh mesecih, tretja pri štirih, ena pa celo pri šestih mesecih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . bom kar v ZD poklicala pediatrinjo pa vprašala, da nekaj bolj pametnega ven dobim. sem pa v knjigi prebrala, da lahko že pri 2.5 mesecih, s tem, da ga podložiš.hmmmmuser posted image user posted image user posted image

letim zdaj, se še kaj oglasim kasneje

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.4.2008 8:14:46   
itata
larisa: mal prej ga da na joko? ob 10h? no, vsaj jaz bom tko nekak naredilauser posted image  e bo pa kriza pa e na kavi mal na joko, pa e bo kriza e kdajuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.4.2008 8:16:47   
misar
larisa...kaj pa če mu daš pač jest mal prej preden štartaš?? saj tud, če ne bo lakota na ful jedel bo sigurno. vsaj jaz tko prakticiram. malo že poje, da je za nekaj časa mir. no to je moje skromno mnenje, zdaj pa res letim, ker se že fejst jeziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.4.2008 8:17:17   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: itata

larisa: mal prej ga da na joko? ob 10h? no, vsaj jaz bom tko nekak naredilauser posted image  e bo pa kriza pa e na kavi mal na joko, pa e bo kriza e kdajuser posted image

uff si me glih mal prehitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.4.2008 8:18:40   
itata
misar: ne se hecat iz mene, sploh porajtala nisem, da sem tolk rk "pojedla"user posted image   pa  sta me neki pohecala... pa e mali je imel skoz k sem pisala neke pritobe pa se mi je mudiluser posted image

skratka slovar:
kupka = kupka,
grlo ne boli ve,
joke=joke
e = e
ibava = ibava

pa tko naprej - matr sem res napak naredila! hudo! se opraviujem

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.4.2008 8:18:56   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Ma ja, sej nekak tako sem si predstavljala, ampak nae visoanstvo ima svoja pravila in upam da bo hotel po mojih pravilih zizo potegnt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.4.2008 8:19:22   
itata
no evo spet: na joko!! NA JOKO!! matr sem smotanauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.4.2008 8:19:30   
dolenjka
Pa dobr, kva so pa pono s umniki nardil user posted image

Larisa, pri nas je vedno tko, ko sami kam greva, na vek al pa v posvetovalnico user posted image  user posted image  user posted image  Nejc je pa vzburjen, ker bo Tarico carico, pa Zojo in ostale make konno videl user posted image  user posted image  user posted image
Ima 3 variante:

A) Podoji in pol gre in pa mal zamudita
B) Mal prej podoji in pol gre
C) Gre in doji v KR, ker bo med vonjo verjetno spal user posted image

Jaz sem danes ponoi dojila miljonkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Me zanima kolk asa bo zadnje dojenje dralo, glede na to da je gospodina dosegla, da sem jo dala spat v najino posteljo in jo ima zdaj celo zase user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, saj kofe lohk v miru popijem, pa srat grem user posted image  Se opraviujem izrazom, sam dans pono sem e skor kufer za v POlje spakirala user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.4.2008 8:21:06   
dolenjka
Kaj se ve pisat uite? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.4.2008 8:22:03   
dolenjka
Zakaj mi pa rke ne napie? user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.4.2008 8:23:08   
larisa

Nejc je pa vzburjen, ker bo Tarico carico, pa Zojo in ostale make konno videl user posted image  user posted image  user posted image

Mulo, e zdej mu hormoni delajo user posted image user posted image user posted image

Se opraviujem izrazom, sam dans pono sem e skor kufer za v POlje spakirala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najbol da si enga kar v naprej pripravi, e se ti sluajno ne da pono pakirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.4.2008 8:24:19   
larisa
A imate vi tud eno kolobocijo s crkami? Al je men racunalnik sel u franzule user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.4.2008 8:26:04   
dolenjka
Zdej je mal bolj, men so se ene rke vrnile, al sem se pa zbudila user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.4.2008 8:26:29   
dolenjka
No, preklicujem izjavo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.4.2008 8:30:28   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u danes bo še pestro....men se zdi, da samo nekaj črke je, čeprav men jih ne...pa da vidmo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?