|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
10.4.2008 21:36:39   
Hator
Obalčanke, kam ste se skrile?! user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.4.2008 22:32:26   
metuljcek27
Jaz sem gor ponavadi zvečer okoli te ure...Čez dan ni časa ponavadi,ker se zavlečem z drugimi opravki...user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.4.2008 20:02:47   
Hator
Ja, saj jaz sem tud bolj na tesnem s časom. na hitro že še pogledam, če je kaj novega na RR, velikokrat pa je to tudi vse. Trenutno sem pa tud čist v depri user posted image , tako da nisem niti kej pri volji. Bila sem namreč pri G včeraj in menda z mojo sluznico nekaj ne štima user posted image  

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.4.2008 23:24:17   
metuljcek27
Punca vse bo še ok,boš videla...Za dežjem posije sonček...sej vem,da je lahko govorit...Glede depre pa , če se boš toliko sikirala pol bo sigurno nekaj  narobe.Meni je žal,da moram tako napisat ampak ti povem iz lastnih izkušenj.Ko te prime jokat pejdi k ogledalu in delaj spake ,pa boš videla,da se boš smejala....Vem,da je težko sama rijem po tem že 1,5 leta in se nikamor ne premaknem...Ampak verjemi,da ti bo ratalo user posted image enkrat ali pa celo večkrat user posted image ...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.4.2008 18:54:23   
witto
Halo dečve.............user posted image ..........kod se potikate?

Neposredna povezava do sporočila: 55
21.4.2008 20:36:55   
Hator
Evo, spet sem tukaj, po daljšem premoru. Vmes pa (še) nič novega. Bila O, bili smo pridni user posted image , zdaj pa spet čakamo. Pa krvomočnico sem začela pit. Bomo videli, če bo kaj pomagalo. Me pa skoraj vsak al pa vsaki drugi dan nekaj špika v jajčnikih, pa ne vem, kaj bi to lahko bilo. Mogoče zaradi tega, ker z mojo sluznico nekaj ne štimauser posted image Mogoče pa kaj drugegauser posted image user posted image
Konec meseca delamo test, če prej ne pride user posted image

Kako pa kaj pri vas, Obalčanke?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.4.2008 22:16:51   
teičy
oj pupce!
Jaz sem tudi iz Obale in se vam z veseljem pridružim h klepetu. Sicer sem še nova zato ne zamerit za kakšna "neumna" vprašanja kot npr. kaj je prolaktin? v bistvu bi lahko kje drugje izbrskala odgovor ampak je tako lažje user posted image .

Najprej naj vam vsem zaželim, da bi čimprej postale nosečke user posted image in jaz z vamiuser posted image .

Zasledila sem, da poznate dr. Smajlo? Je res v redu? Prej sem bila pri dr. Naumovski in je ..... brez besed.user posted image
20.5. pa imam prvi pregled pri dr. Smajlauser posted image . Upam, da bo vse ok, ker sem na zadnjem pregledu januarja imela slab izvid brisa in sicer spremenjene celice. Je imela tudi katera druga te težave?

lep pozdravček vsem in glede na to da je taka ura veselo na delouser posted image , da bo čimveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 57
21.4.2008 22:40:26   
witto
Dober večer, kako ste kaj? A že veselo user posted image .......? Teiči omenjene težave nimam, imam pa zelo pozitivno izkišnjo z Smailo, res ta zdravnica je super. 11 let sem bila pri Namovskemu...........no comentuser posted image . Kar mi ni on ugotovil v 10 letih, mi je Ravnikar v 10 minutah. Želim vam prijeten večeruser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.4.2008 22:55:24   
Rakica_80
Ravnikar je res odličen Dr.user posted image user posted image user posted image user posted image
Me zanima samo zakaj Noumouski ni dober Dr....jaz sem lih hotela zamenjat za njegauser posted image
Katerega mi svetujete?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.4.2008 22:56:22   
Rakica_80
Drugače sem pri Dr. Vitezicauser posted image ...nisem zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.4.2008 23:19:26   
metuljcek27
Joj,samo Naumovskega ne...Sem slišala toliko čez njega,da mi na kraj pameti ne bi prišlo,da grem k njemu...Je pa tako,da punce imamo različne izkušnje.Jaz sem npr. hodila v Izolo k dr. Rožičevi po priporočilu.Na začetku je bilo vse ok,sčasoma,še posebej zdaj ,ko sva delala na tem in ko nama je končno ratalo(upajmo,v četrtek pregled pri dr.Smaili) hvala bogu brez njene pomoči ,pa nisem bila sploh zadovoljna,ker sem imela občutek,da me ni jemala resno...Za dr.Smailo sem slišala ful dobrega pa za dr.Merlo iz Postojne.drugače pa kaj dosri nisem slišala pohval.Zgleda,da tle na obali nimamo nekih strokovnjakov ali pa se ne sliši toliko o tem...Mogoče bi morale odpret kakšno temo o G na obali,o pediatrih,...

Neposredna povezava do sporočila: 61
22.4.2008 9:44:57   
titi3
Jaz sem pa pred časom prebrala nekje ko se je govorilo o Klomifenu izkušnje ene punce z Izolske bolnišnice. Ginekolog je bil vedno na razpolago, tudi za vikende in zelo strokoven, ampka se ne spomnem kako se je pisal. Poglejte si po klubu klomifenk.

Drugače pa glede izcedkov je tako. Sem že nekje sicer pisala, ampak...
Menstruacija je takrat ko TEČE. Prej so predmenstruacijski izcedki zaradi ovulatornega padca hormonov. Po ovulaciji!!!!!! Več jih je zanosilo kljub tem izcedkom. Jaz jih imam že 6 let in dobivam progesteron po ovulaciji.

Neposredna povezava do sporočila: 62
22.4.2008 14:10:11   
Rakica_80
Kje pa ima ordinacijo dr, Smailo?

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 63
22.4.2008 14:17:23   
teičy
oj BEBIII. Dr.Smajla ima ordinacijo v Izolski bolnišnici. Je ženska in milim da ji je ime al Andreja al Andrejka???user posted image Jaz grem 20.5. prvič k njej. upam da je res tako v redu kot vsi pravijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
22.4.2008 14:31:50   
Rakica_80
Ciao Teičyuser posted image
Ja, jaz bom kr vprašala Dr. Ravnikarja,on je tudi v Izoli bolnici, kar se tiče besed....res jih nimam....RES JE SUPER ZDRAVNIKuser posted image user posted image user posted image
On me zdej zdravi!user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
22.4.2008 16:04:04   
aqua77
Da se še jaz javim po dolgem času. Sem bila pri G in imam vnetje materničnega vratu. Dobila antibiotike in svečke in avgusta ponovno tretjič na bris, ker je bil dvakrat sumljiv. Bomo vidli kaj bo ratalo iz tega vsega...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 66
22.4.2008 17:52:41   
Hator
Jaz sem enkrat že odprla temo glede ginekolov na obali, bom poskusila najti link. Sicer pa so mi takrat večinoma priporočili dr. merla iz Postojne in je res super, super G.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 67
22.4.2008 18:12:41   
Hator
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2148068&mpage=1

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 68
22.4.2008 19:52:39   
pikipu
Ciao pupe!
Vzamete še mene? Sem iz Portoroža, moj G je dr. Lovšin, doma imam že enega sončka, ki mu z možem naročava družbo. Upam, da kmalu kaj rata! Sicer pa večjih problemov nimam, razen da imam tudi jaz nekam čudno M, pa rjave izcedke, preden jo dobim, ampak moj G pravi, da je to zaradi hormonov in naj se ne sekiram.

Glede opisanih primorskih G se kar strinjam, eni so ful dobri, drugi pa živa katastrofa. Svojega ful priporočam, je duša, imela sem ga tudi pri porodu in sva se na koncu oba smejala.

Se slišimo, napišite še kaj! Če nas bo več, lahko gremo na caffe!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 69
22.4.2008 22:03:47   
witto
Buona sera dekleta, kako ste kaj preživele dan, glede nato, da je bilo tako kislo? Jast sem ga preživela v službi, kar pomeni, da pestro. Pikipu, ideja o kavi je super, lahko bi se res zmenile user posted image  . A se še katera javi?

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 70
22.4.2008 22:06:21   
metuljcek27
Poskusi pri Dr.Smaili baje je super...24.04.imam prvi pregled pri njej...Pa ti javim kako je šlo...Sicer je malo za počakat.Naročila sem se ,ko nisem bila še noseča in sem dobila datum nekje novembra,pa sem pol poklicala in povedala,da sem noseča pa so me prenaročili...Že to,da si vzamejo čas kjub temu,da si tako daleč naročen in ,da te prenaročijo je res super.Lahko bi kar rekla,da naj sem do novembra pri zdajšnji G in pol njena,pa so me prenaročili.Pohvalno resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 71
22.4.2008 22:27:47   
teičy
dober večer vsem pupamuser posted image
Mogoče pa tista varjanta s kavico nebi bila slabauser posted image

tebe metuljcek27 pa res prosim da nam malo poročaš kako bo v četrtek pri G, ker sem tudi jaz pri njej prvič naročena v maju

lep večer še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
22.4.2008 22:39:50   
witto
Jast sem pri dr. Smaila od oktobra lani, ko sem imela laparoskopijo. Od takrat imam vsak mesec uz, redno, kadarkoli me kaj zanima, mi odgovori,  če pokličem po telefonu, tudi jo dobim(če le ni v operacijski), skratka posveča se kar veliko svojim pacijentkam, kar nam pa veliko pomeni. Edina stvar ki je malček nerodna, je ta, da ko ima ob torkih ambulanto, je vedno ful gužva. Kar je pa dobra stvar, ker pomeni, da je dobra zdravnica, a ne? Moje mnenje: Je zelo dobra zdravnicauser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
23.4.2008 11:24:10   
teičy
ku-ku obala!
kje se skrivate pa tako lep sonek je zunaj!user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo tako vreme zdralo tudi ez vikenduser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 74
23.4.2008 11:30:30   
aqua77
se pridruujem ideji za kavico... bi bilo fino da se mal dobimo in povekamo... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

otrok
danuska

Če bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?

da (25%)

ne (14%)

ne njega ne otroka (61%)

Število vseh glasov: 440

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!