|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
22.4.2008 22:18:15   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Kajsica, a ti to govoriš o čaju iz malininih listov? Ta naj bi samo do transferja pil, če ne samo do punkcije user posted image v zgodnji nosečnosti ni priporočljiv, šele pred koncem - pred porodom naj bi mehčal maternični vrat.

Kakor jaz vem samo do punkcije, jaz ga bom do takrat, ampak danes mi spet niratal, zdaj zraven piva pa ne paše user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
22.4.2008 22:24:14   
Abra
Sem mislila, če si kaj o meni izvedela user posted image user posted image če si že vedla, da mam masažo user posted image
Čaja in malinovih listov pa jaz tokrat sploh še nisem pila. Še nisem prišla do tja ... ma ne morem vsega tega, mogoče jutri user posted image Jaz sem pa včeraj pivo pila user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
22.4.2008 22:29:17   
Pija76
Abra povedala mi je čist slučajno user posted image da si bila....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
22.4.2008 22:33:04   
Abra
Madona, jaz pa zate nisem zvedla, da boš za mano prišla user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
22.4.2008 22:39:46   
Pija76
Pomoje tud da ne ja............

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.4.2008 7:31:37   
dajamaja
Pija, sem veraj spregledala vabilo za kavo (je bilo treba e speglat za danes...). Sicer pa sem e v slubi... e delat zanem user posted image . Bova pa enkrat menda ja le.
Pr men je bil zadovoljen in punkcija v nedeljo. Zaenkrat vse po planu, gre pa tako hitro ... Zdej grem pa rokave zavihat in e ne bom zveer preve out pridem na krepilno pivo.Uivajte!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.4.2008 7:32:43   
dajamaja
Srckano, tko brez sumnikov user posted image

Mijavcek, se cestitke za NS. Srenica!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.4.2008 8:40:20   
sayuri
Mijavek, bravo za dva mala korenjaka user posted image user posted image

Konina, tudi tebi estitke za uspeen pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.4.2008 9:10:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ
Grethy - ET

Petek, 25.04.
Rozica29 - UZ

Nedelja, 27.04.
Zvezdica - UZ
Woman police - ET
Dajamaja - punkcija

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAE NOSEKE

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MI EK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.4.2008 9:22:24   
mismis
Kdo nam je pa umnike ukradu!!!!

Mijavcek, cestitke za lep rezultat na NS user posted image user posted image

Konina, tudi tebi cestitke za UZ user posted image

Dajamaja, v nedeljo pa za punkcija? To pa je hitro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.4.2008 9:33:47   
pinki2
ojla nekje nazaj sem zasledila o povračilo stroškov,ker sem se tud jaz vozila bi tud jaz oveljavljala ,kje pa dobim polo da jo nesem v dravlje izpolnit in pa a lahko za nazaj tud napiše?
če mi lahko kera kaj več napiše o temuser posted image ?
hvala že v naprej

grety želim ti jutri uspešen et ,držim pesti

in pa seveda tudi vsem ostalim vse naj naj da čimprej zagledateuser posted image   ali  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.4.2008 10:03:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kdo nam je pa umnike ukradu!!!!

umnike user posted image user posted image user posted image  sorry, se ze skos smejim, ko berem vse brez sumnikov user posted image  

sicer pa, navijamo user posted image

Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

za lepe, velike folikle in cim hitrejso stopko!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.4.2008 10:21:38   
womanpolice
Živjo punce...

Tud danes bom kratka.. mogoče še kaj pridem popoldan pokukat...

Včeraj me je cellllllllll dannnnnnnnnn tako bolelo, da sm mislila, da bom umrla...

Krvavim še malo (za odtenek)... ALI JE KATERA ŠE KRVAVELA PO PUNKCIJI ( ŠE NASLEDNJI DAN?) ... Glede na to, da mi je dr. Bokalova rekla, da bom jst kr mal več krvavela, ker me je morala dostikrat zbosti (zaradi števila celic).. pa me kljub temu majčken skrbi, kdaj bo nehala tečt kri (sej je ni dosti, tko ... malo.. ampak kljub temu)...

Vaše izkušnje s punkcijo? krvavitev?

HVALA!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.4.2008 10:28:56   
vijolica30
mismis pomoje jest tudi tokrat ne bom doakala testa, na mini vloku se je namre pojavila rdeeoranna pikica, tko da zgleda spet ne bo ni, ali pa, bom e mal poakala....user posted image user posted image user posted image

Wp nekatere e par dni mal krvavijo, jest nisem drug dan ni, lahko pa povejo druge kaj o tem

lp, v

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.4.2008 10:33:25   
womanpolice
PUNCE...

Ker vas je toliko, ki so mi čestitale za uspeh na punkciji (da spet, če bi naštevala... bi šlo tri strani user posted image ).... se vam iskreno iz srca zahvaljujemo. Vsaki posebej resnično... Res ste full v redu... Resnično...

Včeraj na punkciji sm se pogovarjala z ženskami o nas na forumu... pa so bile full proti forumu,... Češ, da te sam  v slabo voljo spravi, ko vidiš razočarane ženske, neuspele postopke, izkušnje le teh, itd....

Jst sm pa jim rekla: "Še sanja se vam ne, kako v redu ženske so na forumu... ena drugi stojijo ob strani, si pomagajo, svetujejo, te tolažijo, držijo pesti zate... In še bi lahko naštevala... In kljub izkušnjam neuspelih postopkov, razočaranj, da verjamem, da bo vsaki od nas enkrat ratalo.. PUNCE, ZLATE STE! Brez vas bi bil vsakdan dolgočasen, stresen, itd. Pa saj to same veste....

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.4.2008 10:33:45   
ledenka
vijolica user posted image  nic se ni receno. saj ves... drzim pesti, da bo kljub temu padel testek, ki bo +++ user posted image

pinki, kako pa tebi kaze? danes bi ze pokazal user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.4.2008 10:36:03   
ledenka
WP, odvisno od foruma user posted image  nekateri so negativni, tale tu pa je izjemno pozitiven user posted image  sicer so nekateri drugi deli malce... smesni user posted image  ampak ta del se mi zdi tak, kot mora bit user posted image  

za krvavenje pa ne skrbi, ce se manjsa, je vse ok.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.4.2008 10:59:36   
mismis
a katera ve, kaj se je zgodilo s sumniki na tem forumu, sama zase imam obcutek, da sem pol pismena in se full moram studirati, da dam sicnike namesto sumnikov. Groza...

Pinki2, jutri bo pa testek padel, kajne? Ali si ga ze naredila in nas drzis  v negotovosti?

Vijolica30,  dokler ne pride prava user posted image , je upanje, saj ves, da so nekatere pisala o izcedkih po tem forumu, pa so sedaj srecke nosecke. Kdaj bi morala pa v naravnem ciklusu dobiti user posted image  Drzim pestke, da se vse dobro iztece user posted image

womanpolice, ce se izcedek zmanjsuje je vse ok. Tudi mene je pri zadnjem Et-ju malo ranil, in sem malo krvavela, ampak ni bilo hujsega.

Pikovit, kje si mi ti, si se cisto oddaljila od nas. Kaj gresta naslednji teden na morje?user posted image

Pija in Pika, kako sta opravili danes?user posted image  Pija, cestitke tudi za SIR.

Daisy, lepo da si malo pokukala, e Mlinko mal nahecaj, da se ona pokuka

No pa Arneja je tudi tu, ti si pa ze cisto za akcijo

Gloria, kaj danes dobis rezultate?  Pestke, da je vse ok user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.4.2008 11:04:30   
pinki2
oj ledenka sem vsa napihnjena pa bradavice me bolijo že 10 dni ,po mojih izračunih bi bogla tečka prteč v ponedeljek in jo ni user posted image user posted image user posted image bravo zame,  test bom pa jutr delala,sej me mika ampak sem trmasta tko da bom ubogala ata reša in test jutr delala,pol bomo pa vidl kako in kaj ?me pa miiiiikkaaaaaaaa hudooooooo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.4.2008 11:09:40   
ledenka
pinki, me smo radoveeeeeedneeeee user posted image  na kateri dan si imela transfer? jaz sem ga imela 2. dan, in mi je 2 dni pred testom zacelo mal rjavo kapljat, dan prej pa je bila kar konkretna user posted image  (packa grda, ocitno sem eno okno pustila odprto user posted image ). tako da je to pri tebi DEFINITIVNO dober znak user posted image  in drzim pestiiiiiii user posted image

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.4.2008 11:11:56   
pinki2
mismis nisem vas pustila v negotovosti nisem ga še delala bom ,kar do jutri počakala,me pa grozno mika ampak je kr uredu ker grem v službo in potem pozabim!
bom vam jutri sporočila upam na najbolje

wp če drugi dan še malo krvaviš ni nič narobe,tko da kar brez panike in pa počivaj

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.4.2008 11:15:08   
pinki2
ledenka jaz sem tud radovedna k hudič

transfer sem mela 2 dan po punkciji,nimam pa nobenga rjavga izcedka

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.4.2008 11:19:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

ledenka jaz sem tud radovedna k hudič

transfer sem mela 2 dan po punkciji,nimam pa nobenga rjavga izcedka

do jutri je se mal vec kot 12 ur, se le zadrzi user posted image  in sem prepricana, da bo user posted image user posted image

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.4.2008 11:20:08   
pinki2
aja  hvala za pesti in za vse dobre želje ,ki upam da se nam vsem čimprej  izpolnijo, je pa to moj prvi ivf postopek

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
23.4.2008 11:22:43   
pinki2
ledenka a si že poklicala reša in kaj je reku za naprej?a je to tvoj prvi postopek? držim pesti da ti čimprej uspe

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?