arneja
|
Hojla, bejbike . Ker ne sledim, najprej čestitke vsem, ki ste imele kakšen dan D v zadnjem času . Abra in Pija, vidim, da sta ponovno novopečeni fiksarki . Jaz sem bila pa danes pri stricu Rešu. In vam moram povedati, da obupno izgleda . Je imel popacano haljo, na glavi kar tisto kirurško čepico, pa ves prehlajen je, revež. Si je očitno nakopal preveč dela. Nekaj pa ne štima več, tako da ne pričakovati, da vas bo kar na napotnico vzel. Je najprej rekel, da naj grem kar hitro na mizo. Sem rekla, da sem se prišla za tretji postopek zmenit in on, ja, kar na mizo. In se slačim, in mu rečem, saj veste, da do punkcije ni prišlo in on, da se spomni, in kaj sva naredila. Sem rekla, da si je zapisal, da imam punkcijo in ET v dobrem. Potem me pogleda, je bil en folikel, velik 16,5 mm (niti ne tako slabo za 11. dan ciklusa, ne ?) in on, da ta zna zrasti, ampak, da bi to morali spremljati. In pa, da je cel kup malih cistic naokoli, ampak da to kao ni nič narobe. In potem on, da če imam punkcijo v dobrem, da mi bo recept za zdravila napisal, pa da naj grem ponja v Italijo. Sem rekla, da lahko pa tudi tretji postopek pokuriva, ker jih šest ja menda ne bom rabila. In on, da ima zdaj tak naval, da so še tiste "ta stare" pacientke navalile, da bomo na napotnico samo enkrat na leto prišle. Tako, da mislim, da ne bomo več na koncesijo tako lepo čez prišle. No, in mi je napisal recept za Menogon in Suprefact spray. Jaz sem pa tako fino mislila, kako bom spet tisti uporabniku prijazen Gonal dobila - sem kar malo nos povesila . Po tri enote Menogona na dan, me naj bi stale skupaj 330 evrov, Suprefact pa 40 evrov. In naprej, da naj en teden pred M začnem, sem rekla, da sem jo spet enkrat dobila na 25, drugič pa na 34 dni, in sva se potem za 2. dan M zmenila. Je pa vprašal za mojega, če se je pozdravil . Ampak je bil revež res ves izžet in brez energije, se mi je kar zasmilil . No, zdaj v glavnem čakamo na ta drugi dan M - bo šele okoli 10. maja. Pa bomo dočakali, še vedno smo . Sem šla pa že danes po denarčke na banko, v četrtek pa v nabavo. Zdaj me pa spet seveda zanima, kakšen uspeh ste kaj imele punce, ki ste bile na Menogonu in Suprefactu? A moram v Italiji tudi injekcije kupiti ali mi jih bo Reško dal? Suprefact si pa v noska stiskaš, ne? Kaj pa stop injekcija - mi jo Reško da ali kje jo nabavim? Kajsica, kdaj pa ti začneš? Dejzi, pa ti? Pozdrav tudi vsem ostalim deklicam . Sem se razpisala kot navadno .
< Sporočilo je popravil arneja -- 22.4.2008 18:31:07 >