|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
22.4.2008 18:30:44   
arneja
Hojla, bejbike user posted image .

Ker ne sledim, najprej čestitke vsem, ki ste imele kakšen dan D v zadnjem času user posted image . Abra in Pija, vidim, da sta ponovno novopečeni fiksarki user posted image .

Jaz sem bila pa danes pri stricu Rešu. In vam moram povedati, da obupno izgleda user posted image . Je imel popacano haljo, na glavi kar tisto kirurško čepico, pa ves prehlajen je, revež. Si je očitno nakopal preveč dela. Nekaj pa ne štima več, tako da ne pričakovati, da vas bo kar na napotnico vzel.

Je najprej rekel, da naj grem kar hitro na mizo. Sem rekla, da sem se prišla za tretji postopek zmenit in on, ja, kar na mizo. In se slačim, in mu rečem, saj veste, da do punkcije ni prišlo in on, da se spomni, in kaj sva naredila. Sem rekla, da si je zapisal, da imam punkcijo in ET v dobrem.

Potem me pogleda, je bil en folikel, velik 16,5 mm (niti ne tako slabo za 11. dan ciklusa, ne user posted image ?) in on, da ta zna zrasti, ampak, da bi to morali spremljati. In pa, da je cel kup malih cistic naokoli, ampak da to kao ni nič narobe.

In potem on, da če imam punkcijo v dobrem, da mi bo recept za zdravila napisal, pa da naj grem ponja v Italijo. Sem rekla, da lahko pa tudi tretji postopek pokuriva, ker jih šest ja menda ne bom rabila. In on, da ima zdaj tak naval, da so še tiste "ta stare" pacientke navalile, da bomo na napotnico samo enkrat na leto prišle. Tako, da mislim, da ne bomo več na koncesijo tako lepo čez prišle.

No, in mi je napisal recept za Menogon in Suprefact spray. Jaz sem pa tako fino mislila, kako bom spet tisti uporabniku prijazen Gonal dobila - sem kar malo nos povesila user posted image . Po tri enote Menogona na dan, me naj bi stale skupaj 330 evrov, Suprefact pa 40 evrov. In naprej, da naj en teden pred M začnem, sem rekla, da sem jo spet enkrat dobila na 25, drugič pa na 34 dni, in sva se potem za 2. dan M zmenila. Je pa vprašal za mojega, če se je pozdravil user posted image . Ampak je bil revež res ves izžet in brez energije, se mi je kar zasmilil user posted image .

No, zdaj v glavnem čakamo na ta drugi dan M - bo šele okoli 10. maja. Pa bomo dočakali, še vedno smo user posted image . Sem šla pa že danes po denarčke na banko, v četrtek pa v nabavo.

Zdaj me pa spet seveda zanima, kakšen uspeh ste kaj imele punce, ki ste bile na Menogonu in Suprefactu? A moram v Italiji tudi injekcije kupiti ali mi jih bo Reško dal? Suprefact si pa v noska stiskaš, ne? Kaj pa stop injekcija - mi jo Reško da ali kje jo nabavim?

Kajsica, kdaj pa ti začneš? Dejzi, pa ti?

Pozdrav tudi vsem ostalim deklicam user posted image .

Sem se razpisala kot navadno user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 22.4.2008 18:31:07 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
22.4.2008 18:47:08   
sayuri
arneja jaz sem imela v prvem postopku lansko leto v začetku maja samoplačniški postopek in sem šla tudi v Italijo po Menogon in Suprefact. JA, Suprefact je za v nos špricat (kot Operil ali pa Nisita fiziološka). Menogon so pa ampule. Injekcije mi je vse Reš dal. Stopko mi je tudi on dal (mislim ampuli), s tem, da sem jaz pri njemu pustila ostanek Menogona - v bistvu sva zamenjala.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.4.2008 18:47:50   
sayuri
Aja arneja - pridelala sem pa 5 celic.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.4.2008 20:06:58   
kajsica
O Arneja, sem parkrat ti pisala, pa ni bilo glasu od tebe. Si se malo odklopila? Ja saj je prav, da ti le tako paše. Kako si kaj drugače?

Ja za Reša pa sem slišala da neki ne štima? Kaj so mu postopke na koncesijo vzeli al kako? Ker še nama ko sva bila pri njemu, je rekel, da samo na koncesijo, razen če mava denarčka preveč!!!

Ja jaz bom danes zadnjo KT pojedla in čakala na ta grdo teto!!!! Potem pa v akcijo. Sem že nabavila aspirin 100 in čaj malinovih listov. Samo tukaj imam eno vprašanje: Kdaj začeti to jemat in koliko????

Drugače pa imam že par dni tak izcedek roza, ja mati narava hoče svojo, sem jo s tabletkami user posted image  prinesla naokoli za 3 tedne, sam se pa ne da. Me tolk špika spodaj okoli da je joj, pa slabo mi je ful, pa joške bolijo, sami znaki za M.

No sedaj si pripravljam tudi vsak večer limone (jih narežeš na koščke - 2 limoni in jih preliješ z 4 dcl vrele vode) in zjutraj na tešče to spiješ, brez sladkorja. Je odlično naravno sredstvo za razstrupljanje telesa in punce verjemite deluje, vem ko grem na WC, si kar nos skupaj držim tolk smrdi. Aja je pa to tudi odlično sredstvo za odpravo maščobe in za hujšanje.

V glavem poskušam biti čimbolj pozitivna in pripraviti svoje telo čimbolj na postopek.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
22.4.2008 20:07:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

konina sedaj pa se sprosti in uživaj nosečnosti!

se podpišem pod tole

še jaz ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
22.4.2008 20:09:25   
Pija76
Gloria in Grety vse najboljše, malo pozno vednar iz srca.

Pika a greva na kavo jutri? DEj kmal pridi da bova kmalu fertig, ker jaz imam pol spet sestanek!

Abra kako je bilo na masaži?

Pikovit v soboto po bajti, v nedeljo na morju! Kdaj je srečanje? Sporoči mi na GSM ali zs, ker sem spet v gužvi user posted image

MIsmis SIR opravljen user posted image user posted image user posted image user posted image , tolk sem happy danes!

Sonček jaz sem imela tud izcedek tako da to je suprefact.

WP user posted image za celice!

Novinke dobrodošle!

Vsem pozdravček, grem jest kosilo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
22.4.2008 20:11:47   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No sedaj si pripravljam tudi vsak večer limone (jih narežeš na koščke - 2 limoni in jih preliješ z 4 dcl vrele vode) in zjutraj na tešče to spiješ, brez sladkorja. Je odlično naravno sredstvo za razstrupljanje telesa in punce verjemite deluje, vem ko grem na WC, si kar nos skupaj držim tolk smrdi. Aja je pa to tudi odlično sredstvo za odpravo maščobe in za hujšanje.

Kajsica kdaj pa lahk te limone piješ?
Za malinove liste pa jaz pijem že kak mesec ampka ne vsak dan! Občasno, naj pa še druge povedo ...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
22.4.2008 20:16:46   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....za izvide pa kličem juter po 14 uri....še en dan te nevednosti...

Gloria želim ti da jutri izveš lepo novičko! Pa poročaj!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
22.4.2008 20:16:49   
pika74
Pija76, obljubim, da bom zgodi vstala user posted image .

se vidmouser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
22.4.2008 20:43:30   
DaisyE
Čer...

A tko torej praviš arnejča? Saj sem si mislila, da si bo tolk dela navleku, da mu ne bo uspelo vsega sfolgat, pa bo spet samoplačniške zalaufu.

Jaz grem maja do njega, pol pa začnemo. Edino kar je, da smo se mi za postopek že dogovarjali in si je napisal Gonal in cetrotide. Pa me zdaj zanima, če je pri tebi isto naredil in zdaj spremenil? Me zanima, če mam kaj šans, da vseeno koncesijsko skozi pridem.

Na prvem sem bila tud jaz samoplačniško. Sprej suprefacta je fajn, mela sem pa dve ampuli Menogona, pridelala sem šest celic, 4 zrele. Na Menopurju je bil pridelek boljši, je pa res, da sem mela vedno po tri ampule, torej večjo dozo.

Ledenka, pogumno naprej. Fejst punca si.

Ostale pozdravljene. Ne vem kako nisem brala, sem rekla, da samo malo pošpegam.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 22.4.2008 20:44:15 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
22.4.2008 20:48:29   
dajamaja
Mijavček, kako je bilo na NS!?
Gloria, močne pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image
WP super rezultati punkcijeuser posted image user posted image user posted image
Konina, bravo za srčka in napredek user posted image user posted image user posted image  Zdej pa sproščeno uživaj.
Mateja user posted image user posted image user posted image  

Same lepe novice danes. Super!

Arneja, lepo, da si spet v akciji. A ata pa praviš, da so bolan? Pri njemu bi si človek mislil, da to ni možno. Taka korenina.

Pika, Pija jutri lepo opravita... tud na kafetku!

Grethy, po punkciji lahk boli celo pritličje. Mene do zdaj samo enkrat ni, da sem lahko šla kar delat isti dan. Zdej pa bolniško prakticiram.

Abra, pojutrišnjem lepo opravi user posted image  Lahko začneš tudi s premikom. Kren, kreni prema meni user posted image

Shuka, sploh nisem vedela, da se je tako grdo končalo. Imam pa občutek, da si že nekako za sabo spravla te dogodke. Vsekakor pa sama najbolje veš, kdaj si pripravljena za nov postopek. Ti sebe najprej porihtaj. Jaz sem tudi 1 mesec dodala na Reševo oceno, daj naj spet pridem. Sej ti bo kmaliu minilo. Meni vsaj je. Še tale postopek kr šiba, da komaj dohajam.  

Pikovit, kje se skrivaš!? Kaj pripravljaš?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
22.4.2008 20:49:56   
Abra
Ojla čveke user posted image
Sem prišla zaželet srečo jutri na UZ svojim soborkam. Naj bo lepo število foliklov!!

Pija, kako pa ti veš, da sem bla na masaži? Si bla ti tut??? kaj si zvedla user posted image

Arneja, zdaj pa kar samoplačniški postopki al kaj? Tale naš Reš očitno res preveč dela, pa da ne bo zdej zbolel, madona. Jaz sem neki slišala, da naj bi junija spet dobil novo kvoto .... govorice, pač ...

grem še mal brat user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
22.4.2008 20:54:06   
DaisyE
Pupe, fajn zrihtajte jutri... Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
22.4.2008 21:00:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Gloria in Grety vse najboljše, malo pozno vednar iz srca.

Pijika ... samo Gloria ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
22.4.2008 21:08:42   
Mijavček
Ojla,

NS uredu!!!  Vse tako kot mora bit, tveganje okol 1: 3300 glede na merjenje in okol 1: 660 gledena mojo starost. Pušenjak je rekel, da vse skup zgleda odlično. Velika sta zadost (6 cm oba), vglavnem vse OKuser posted image user posted image user posted image . Mater sem vesela. Sploh ne morem, povedat. Mal smo se tud posnel na filmček.... ful sta bla dobra, vsak v svoji vrečki ampak glavice pa skup tišita, pa z rokcam pa nogcam ful rokenrol... Ja, spet je blo mal solzic.... pa bodoči oči je bil tud ful navdušen, sploh ni mogu niti za sek. odmaknit oči z ekrana user posted image

Zdaj grem še mal bolj odrobno prebrat kuga ste spet načvekale user posted image

Sem vidla sam, da je blo pri konini tud vse ok. Super! Pa da hedvigo skrbijo špike - brez panike, vse se da naučit, pa da ma Arnejči že zeleno luč za špike, fajn.

No zdej grem pa še enkrat brat. Aja, pa hvala za pestke, zlate ste.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
22.4.2008 21:20:30   
pika74
bravo mijavček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
22.4.2008 21:23:57   
sonček33
Pika - sem napisla že na želimo si novega člana- pa ti bom tukaj še enkrat. Iskreno vama privoščim, da je ta psotopek zadnji. Da končno zagledata plus in da bo tako do konca. Občudujem te.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
22.4.2008 21:29:10   
pika74
hvala sonček.

Drži se!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
22.4.2008 21:35:01   
ledenka
user posted image

pivo, punce? user posted image  

Resko je pa res bolan, ga danes po telefonu sploh nisem slisala user posted image  rabi dopust, pa si ga ne more privoscit. upam, da je to z novimi postopki junija res... sicer racunam na mater naravo user posted image  ampak ce ne gre, gremo avgusta/septembra v nove boje. upam, da bo kmalu jasno, da se v drugem primeru dost zgodaj prestavim... samo kam??? MB je dalec, GK mi ni vsec.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
22.4.2008 21:39:50   
pika74
ledenka - pomoje je najbolje, da ostaneš kar pri Rešu. Če ti GK ni všeč, Mb pa je predaleč, potem ostani kar pri rešu.

Itak pa jaz še vedno navijam zate - pomoje bo naravno ratalo. Nekak mam dobr filing zate - si taka fejst punca!

drž se!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.4.2008 22:02:09   
ledenka
pika, sem zacela kar user posted image  od ganjenosti. hvala user posted image  ti zelim... saj ves, kaj user posted image  

bi sla v MB, pa je zaenkrat moj rekel, da se vozil ne bo. sej ne vem, GK je najbrz ok, ampak meni se feeling tam ni, pa sem bila samo enkrat. pri Resu mi je vsec, da ni cakanja, ker tega pa res ne morem user posted image  da o mojem ne govorim... po 15 minutah pr Resu v cakalnici ma ze vsega dost user posted image  kako bi sele bilo drugje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.4.2008 22:05:38   
kajsica
Pija, to po moje lahko piješ skoz. Jaz sem se odločila da ga pijem nekako do ET, potem pa ne bom več, razen če bom ugotovila da kaj preveč zatekam. Če bi bila pa noseča, pa itak maš preveč vode.

No si grem sedaj pripraviti ta svoj zvarek!

Mijavček, lepo da je vse OK! Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.4.2008 22:13:30   
Abra
Zdaj mi je pa cel post ven vrglo user posted image zdaj se mi pa ne da ponavljat.

Mijavček, super user posted image user posted image čestitam, za tko lep rezultat, zdaj pa začni uživat user posted image

Konina, tudi tebi čestitke za lep napredek!

WP bravo za tolk jajčk, zdaj so že upecana user posted image

Ledenka, jaz mislim, da bo Reš jeseni imel spet dovolj koncesijskih postopkov, vmes pa je poletje, kdo ve, kaj lahko še rata user posted image
Danes pa jaz ne bom piva, vsak dan ga pa res ne morem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.4.2008 22:16:19   
Abra
Kajsica, a ti to govoriš o čaju iz malininih listov? Ta naj bi samo do transferja pil, če ne samo do punkcije user posted image v zgodnji nosečnosti ni priporočljiv, šele pred koncem - pred porodom naj bi mehčal maternični vrat.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.4.2008 22:16:34   
Pija76
Pika važi za jutri!

Mijavček user posted image za NS, pa vse lepo naprej!

Grety a ne praznuješ tud ti?  A sem spet pomešala?

Ledenka hvala za pivo!

Abra sem bila popoldan, nisem pa nič pametnega izvedela....sva splošno klafedrali....

Dajamaja tudi tebi srečno jutri! a greš z nama na kavo?

Pikovit kje pa si?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?