|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
23.4.2008 10:14:38   
babysolza
Ej, to glede kalcija pa tud mene zanima. Jaz raje kot ta magnesol (bljak fuj) pijem donat in nimam nic krcev. A tudi Donat je treba pocasi nehat? user posted image

A tvoj pa ze do zelodca doseze? Moj zaenkrat samo mal premece hrano - se tolazim s tem, ker sem spet non-stop lacna, pa pravim da mi z brcami pospesuje prebavo. user posted image  user posted image

Ninny, a grem lahko s tabo na pocitnice? user posted image user posted image  Nama se pa upam da obeta prenova balkona cez praznike. Da bova z user posted image  ko pride ven lahko poleti martinckala. user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil babysolza -- 23.4.2008 10:17:17 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.4.2008 10:15:26   
babysolza
uf, zadnje case mi gre pa to obracanje strani ful dobro od rok!

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.4.2008 10:17:05   
babysolza
Ja kak ste pa zdej vse zginle? user posted image  

A ste vidle, da smo v 14 dneh naklofale ze vec kot 70 strani? Ce bomo tako pridne, bomo najbrz zalaufale tudi Junijcice - 5. del. user posted image

A potem bomo pa presaltale na mame-junijcice al kako gre to - ninny, as, lonapo, lunca?

Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.4.2008 10:17:23   
alea01
pecem pecivo iz suhega sadja- sliv, marelic, orehov, lesnikov... so piskotki in dolgo obstojniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.4.2008 10:18:06   
l.daisy
ampak so pa čudni... da naj bi od 35. tedna naprej ne pile magnezija... joj, mene teli tedni... to je od dopolnjenih 34 tednov ane?
samo saj takrat še ne bi smele rodit... zakaj bi potem pustile krčem prosto potuser posted image

polly, meni je napisala kalcij že nekaj časa nazaj.. .vsak dan eno šumečko... 600 mg, lahko pa tudi več, je rekla G do kakšnih 1000 mg na dan da lahko...

uuuuf, sem kot en tabletoman: neo vin (tableta + kapsula), šumečka kalcija, šumečki magnezija.....

mene pa grlo boliuser posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.4.2008 10:18:18   
babysolza
alea, se priporocam. user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.4.2008 10:19:43   
babysolza
polly, meni je napisala kalcij e nekaj asa nazaj.. .vsak dan eno umeko... 600 mg, lahko pa tudi ve, je rekla G do kaknih 1000 mg na dan da lahko...

jaz upam, da kalcij lahko, ker sem sla ravno vceraj po novo dozo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.4.2008 10:19:49   
l.daisy
s 5. delom bi pa zmagale a? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.4.2008 10:20:05   
alea01
no, ce nisem depresivna pa pecemuser posted image user posted image user posted image . Moram pofotkat vozicek v novi preobleki, ker mi je res carski in se ga ne morem nagledatiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.4.2008 10:20:12   
Anonimen
A potem bomo pa presaltale na mame-junijcice al kako gre to - ninny, as, lonapo, lunca?

ja ko rodimo, gremo na starši čvekamo in tam bomo junijčice 2008, po enem letu se pa selimo na forum čvekamo o naših otrocih

Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.4.2008 10:20:30   
Anonimen
Ninny, a grem lahko s tabo na pocitnice? Nama se pa upam da obeta prenova balkona cez praznike. Da bova z ko pride ven lahko poleti martinckala.

lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.4.2008 10:24:05   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

A tvoj pa ze do zelodca doseze?

.

Ja, doseže. Povsod se raztegne. Saj sem zadnjič pravila, kako ga/je  ni mogla G ujet, da bi zmerla velikost, tak se premika. trenutno kolca in boksa, pomojem.

Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.4.2008 10:24:33   
babysolza
lahko

super! Sam bo treba velik hrane s sabo vzet. Majhen otrok pa e dve user posted image  - po mojem kamion ni zadosti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.4.2008 10:25:47   
babysolza
Ja, dosee. Povsod se raztegne. Saj sem zadnji pravila, kako ga/je ni mogla G ujet, da bi zmerla velikost, tak se premika. trenutno kolca in boksa, pomojem.

sej moj tudi ful miga, sam nic navznoter - al pa ga ne cutim tako mocno? user posted image  Obicajno se rajsi upre navzven in potem mi trebuh skace. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.4.2008 10:26:07   
Anonimen
Raje kar dva, da bo za ziheruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.4.2008 10:26:12   
Kaja08
Doooobro jutro bejbe! Se morm pohvalt - sem spala ko bebica....in to do 10. zjutri! Sej ne morem verjet. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje spala tako dolgo - pomoje kakne pol leta nazaj. Sam se mi pa zdi, kot da sem pol dneva prespala user posted image  Ja no, sedl pa je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.4.2008 10:26:16   
l.daisy
ne vprašajta, kam moja user posted image user posted image vse dosežeta...
ajaaaaaaaaaa, zato me pa grlo boli.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.4.2008 10:26:50   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

no, ce nisem depresivna pa pecemuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
voziček pofotkaj, pa tut sobico si rekla da boš-al si si premislila, ker ti je včeraj postala všeč?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.4.2008 10:27:19   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ne vprašajta, kam moja user posted image user posted image vse dosežeta...
ajaaaaaaaaaa, zato me pa grlo boli.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.4.2008 10:31:13   
lonapo
hehehe ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.4.2008 10:34:06   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

sej moj tudi ful miga, sam nic navznoter - al pa ga ne cutim tako mocno? user posted image  Obicajno se rajsi upre navzven in potem mi trebuh skace. user posted image
.

Ja, naša tavelka pravi, da so user posted image v kožni ječi, ker zgleda kot da bo hotli pretrgat se ven na prostost user posted image .

Kar se pa notranjega čutenja toče- eni bolj migajo. No, pa jaz sem na začetku junija- 35t. In imam kar srečo, da zelo čutim user posted image , že v 1. user posted image je blo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.4.2008 10:35:05   
babysolza
ajaaaaaaaaaa, zato me pa grlo boli....

joj, mislim da moram na wc... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.4.2008 10:36:01   
lonapo
joj alea dobra si, da tolk pecesuser posted image .
Jest sem ist prevec lena za te zadeve- mogoce se spravim 1 x na pol leta, pa e tist kej bolj enostavnega- sem zadnjic enkrat delala dunajske valove (alea-tvoj recept- ce se ne motim)- pa mi ni ratal tko da je slo vse u smeti.

Magnezija pa po dopolnjenem 35 tednu (35 t in 0 dniuser posted image ) ne smes zaradi krcev, glede kalcija pa ne vem- jest jemlejm Centra med Mami na vsake par dni, pa vem ce se bom slabse pocutla bom do konca jemala.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.4.2008 10:37:37   
alea01
sobica je ful pusta, valda ko je pa golo pohistvo in je prav grozno videt na slikcah....
Si pa predstavljajte, da je pastelno zelena stena, pohistvo v pastelno rumeni barvi. Pisalna miza, na kateri je namontirana podloga za previjanje( v pastelni zeleni barvi-bebe jou), ki jo pol odstranis. Pod pisalno mizo sta dva regalnika na kolesih, ki ju lahko furas sem ter tja. Zraven je pa ogromna postelja- ta me najbolj moti. Bomo prej v svoji hisi, kot pa bo user posted image  lahko spal v njej. Pod posteljo so predali na kolescih. Saj prostor je ful izkoriscen. Izgleda bolj kot mladinska soba, ne to je mladinska sobauser posted image user posted image . Je pa res, da bo lahko kdaj kateri na tej postelji prespal in dala bom ful povstrckov in plisastih igrac in bo namenjana igranju, da bo moja bela sedezna v dnevni ostala cistauser posted image user posted image user posted image .
Otrosko posteljico pa morava kupit. Aja, pa se ogromna omara je.....
Evo, pa sem spet postala slabe voljeuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.4.2008 10:38:30   
polly80
user posted image user posted image user posted image user posted image

moj user posted image se je tudi ful umiril..user posted image

aja,a katera ve kako je z regresom,če si v bolniški???user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.